keglow: Ez nehéz kérdés, Proci túlhajtva rengeteget eszik, 3870 220w-os jószág, ha semmit nem tuningolsz FSP hexa 400w. Ellenkező esetben minimum 750W. Mennyiért vetted a gépet ? Kártyát kicseréled jó darabig elleszel vele. 😉
Metos95: Nem jó max terhelésen elég instabil. Mihez kell, mennyit szánsz rá ?
ddkk22: 14ezer a max, nincs több pénzem... Néztem ezt, de ez nagyon gagyinak tűnik, de mondjuk jó a moduláris dolog: emag.hu/r-tapegyseg-550w-modulara-pfc-aktiv-sf-550k12xp/pd/DM8QJBBBM/
maximum 20 ezer ft-ért, 600 W-tól nem kisebb teljesítményű tápot vennék a közeljövőben.
segítenétek, ebben az árban milyen, valamire valót lehet kapni ?
köszönöm.
WhatDaFakka: XFX TS Series 450W : 15k
Ennél jobbat ebben az árfekvésben nem találsz, Seasonic bél, 5 év gari ! 😉
Mostaninál jóval nagyobb fogyasztású kártyát is elbír, pl 7970Ghz.
WhatDaFakka
Nem venném azt a tápot, amit írtál, nem valami minőségi, abból a 600w-ból jó ha tud 450w-ot. inkább ajánlom a FSP 500W HEXA+, Chieftec CTG-500-80P, FSP 550W Raider S 80+, Corsair 500W CX500 CP-9020047-EU,
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy most vettem egy Asus EAH6850 DirectCU VGA-t, és OC-zni szeretném. Na, de a problámám, hogy csak egy no name 450 wattos tápom van. Tehát a kérdésem, hogy hány wattosat és milyet vegyek. (Ha lehet valamivel olcsóbb tápokat mondjatok lécci, mert elfogyott a pénzmagom 😞 )
Már próbáltam OC-zni, de a monitor kikapcsolt... Volt olyan is, hogy az egész gép lekapcsolt, ott kaptam agyf*szt majdnem 😃
Dehogy kell 500w-os táp, 150w a max Tdp. Még egy agyontuningolt darab sem eszik 250w felett.
Pü-ben leírtam, nem kell hitetlenkedni, nem fogok olyat ajánlani ami kevés. 😀
Hát nem szeretnék most sokat költeni egyáltalán lehet használt is lehet hogy hülyén fog ez most hangzani de én 5 ezernél nem sezretnék használtan kiadni többet érte ! Nem kell hogy csúcsminőségű legyen csak működjön vele a gép meg a kari aztán majd ha lesz pénzem akkor kicserélem
Sziasztok! Ha az én tápegységemben 1 darab 6 pines csatlakozó van de most rendeltem egy kártyát amihez kettő kell de új tápot nem szeretnék most venni hogy tudnám ezt megoldani ?
Van egy Chieftec IArena GPA-500S 500W tápegység a gépembe kb. 3,5 éves...Fejleszteném a gépem a következőre: MSI A78M-E45 alaplap, AMD A10-7700K proci, ASUS Radeon R9 270 OC 2GB 256bit DDR5, 8 GB DDR3 1600 MHz Kingstone HyperX Fury RAM, Cooler Master Hyper TX3 EVO proci hűtő...Elég ez a táp vagy nagyobb kell???
Sziasztok! Nemrég rendeltem egy tápegységet aqua-ról. Az elsődleges szempont az ára volt, amit most kicsit meg is bántam, mert küldhetem is vissza. Helyette ráfizetéssel valószínűleg venni fogok másikat. A 3 kiszemelt:
- Thermaltake SMART SPS630MPCBEU 630W
- Cooler Master G650M 650W /RS650-AMAAB1-EU/
- Be Quiet! Pure Power 600W BQT L8
Egyedül a Be Quiet nem moduláris. Szempontjaim között ez is szerepel, de ha ez a legjobb a háromból akkor eltekinthetek tőle. Személy szerint én a Cooler Master felé hajlok. Ti mit gondoltok? Hozzáértők segítségét megköszönném!
Azt hogy még véletlenül sem!!! 😆 viccen kívül, ilyen konfig és pont a tápon kell spórolni... egy jobb 400wattos is elég lenne ha a közeljövőben nem lesz vga erősebb beletéve...
SEASONIC G Series 750
XFX Pro 850W Modular Edition
ENERMAX REVOLUTION87+ 850W
ENERMAX Platimax 750W
köszi a választ.😃
FSP Aurum Gold 750W
CORSAIR CS Series Modular CS850M
BE QUIET! Power Zone 850W
Sli lesz vagy crossfire?
Válaszokat előre is köszönöm.
FSP hyper 600W osat vegyél.
Jó kis táp.
keglow: Ez nehéz kérdés, Proci túlhajtva rengeteget eszik, 3870 220w-os jószág, ha semmit nem tuningolsz FSP hexa 400w. Ellenkező esetben minimum 750W. Mennyiért vetted a gépet ? Kártyát kicseréled jó darabig elleszel vele. 😉
Metos95: Nem jó max terhelésen elég instabil. Mihez kell, mennyit szánsz rá ?
Az jó???
MIlyen tápot vegyek ehez a konfighoz?
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz
ATI Radeon HD 3870 HDTI 512MB
P6T Deluxe alaplap
samsung hd503hi 500GB
maxtor 6L040j2 40GB
RAM 6,00 GB
KÖszi, Keglow 😆
FSP 500W HEXA+ 16ezer
maximum 20 ezer ft-ért, 600 W-tól nem kisebb teljesítményű tápot vennék a közeljövőben.
segítenétek, ebben az árban milyen, valamire valót lehet kapni ?
köszönöm.
Már egy ideje nincs ott xfx ts 450w táp am.
Ts széria elég jól sikerült, mindenhol agyon dicsérik. De az 5 év gari sokat mond.
XFX tápot hol nézted? 20ezer alatt nem találok az i.p.o.n.on
Már van fent XFX TS Series 550W Bronze is 20ezer.
Ennél jobbat ebben az árfekvésben nem találsz, Seasonic bél, 5 év gari ! 😉
Mostaninál jóval nagyobb fogyasztású kártyát is elbír, pl 7970Ghz.
Nem venném azt a tápot, amit írtál, nem valami minőségi, abból a 600w-ból jó ha tud 450w-ot. inkább ajánlom a FSP 500W HEXA+, Chieftec CTG-500-80P, FSP 550W Raider S 80+, Corsair 500W CX500 CP-9020047-EU,
Cooler Master Elite Power 600W RS600-ACABM-WB (12.000Ft)
EVGA 500B-t tudom csak mondani. (Majd lehet mások még hozzáadnak egy-két fajtát) 80+ Bronz-os szóval még a hatásfokra se lehet akkora panasz.
3 hónapja van meg és eddig semmi bajom sincs vele. Csendes, megbízható. 15E ***-on.
Mennyi a kereted rá?
Már próbáltam OC-zni, de a monitor kikapcsolt... Volt olyan is, hogy az egész gép lekapcsolt, ott kaptam agyf*szt majdnem 😃
Pü-ben leírtam, nem kell hitetlenkedni, nem fogok olyat ajánlani ami kevés. 😀
ZM600-LX
- Thermaltake SMART SPS630MPCBEU 630W
- Cooler Master G650M 650W /RS650-AMAAB1-EU/
- Be Quiet! Pure Power 600W BQT L8
Egyedül a Be Quiet nem moduláris. Szempontjaim között ez is szerepel, de ha ez a legjobb a háromból akkor eltekinthetek tőle. Személy szerint én a Cooler Master felé hajlok. Ti mit gondoltok? Hozzáértők segítségét megköszönném!