Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tudtok ajánlani egy nVidia kártyát max 20e Ft-ig újonnan?
Ui: ha a lapom kicserelnem egy ddr4es :asrock-b150m-hdv-re esegy ddr4 8gb 1.2v 2133mhz ramra,jobban jarnak?
[LINK]
[url]ftp://europe.asrock.com/Manual/B150M-HDVD3.pdf[/url]
Szóval alaplap csere valami jobbfajta P67/Z68/Z77-esre, illetve nem tudom milyen hűtőd van de ha gyári akkor nyilván új hűtő is kell.
Tápegységed típusát jó lenne tudni, mert ha netalán egy Elite Power, én először azt cserélném...
Másik lehetőséged, hogy veszel egy i7 2600-at.
Próbáld minimum 4.0ghz-re, teszteld hogy stabil-e, ha igen mehet feljebb és így tovább aztán meglátod, hogy mennyit bír a proci. 😀
Kulonben ebbe az alaplapba nem lehet ^csipogot^ dugni.
Approx: koszonom
Default: bar ugy lenne:-) de 2kabellel is proballtam
Szilinnyo neked pedig tényleg nagyon drukkolok hogy megoldódjon ez az áldatlan állapot....
Mert nekünk is van Skylake procink egy i3-mas a VAS2-es konfig. De mellette DDR4es ramok vannak.
Az csinálhat ilyet?