Nekem ez az egyetlen oprendszer ami normálisan működik :"D
Win 7-nél nem megy a Hálókártyám (ergo nincs netem, csak Wifivel)
Win 8 és 8.1-nél állandóan befagyott minden. Nem engedett sok dolgot felrakni + egy csomó dolgot nem bírt elindítani :"D
Ez pedig.. tökéletes :3
elöjött az elsö probléma win 10 alatt, valamiért mindég visszaáll alaphejzetbe, pl ha kinyitok 1 ablakot, az ikonok nézetét beállítom nagy ikonokra, kilépek belöle, majd újra megnyitom, megint a gyári (részletek) nézetben jön elö. ha frissítem az asztalt, átrendezi az ikonokat. eddig ezt nemcsinálta. mi lehet a baja?
chrono02 akkor is értettem mikor elsőre mondtad,de mit csináljak ha már késő volt? már rég fennt volt nekem addigra a win 10 mire én elkezdtem itt fórumozgatni róla,értem én és tisztába is vagyok a dologgal, de driver gondjaim is voltak stb, oké valószínű ez is az miatt, de elegem lett már Win 7 ről írok visszatettem, itt minden elsőre feltelepült ahogy kell (oké mondjuk itt a win 7 telepítésnél most leformáztam az egészet) nem akarom el kiabálni most telepítem a BF3-at (eredeti) win 10-en 2-5mp- játék múlva kidobott exe hibával állandóan, majd holnap kiderül hogy megy e vagy sem mert 10 re megyek dolgozni az addig nem fog felmenni mert ha felment a játék még vagy 1-másfél órán keresztül frissít valamit a játékon mindig, de el megyek dolgozni reggelre meglesz és majd megírom hogy műkszik e vagy sem ha most sem fog akkor valószínű más probléma lesz (Kipurcant a VGA) vagy ilyesmi, majd kiderül. 😀
Nincs valami olyan program,hogy a win10hez egy win7 kezelo feluletu temat ad?😃 me ez a "atment mindenen egy uthenger" stilus nemjon be 😃(nah meg Control panel s minden szarrol neis beszeljek 😃😉
bukta2 elolvastam én is a problémádat, de nem kellett sokat gondolkozzak azon hogy mi okozza. Frissítés. Ezerszer leírtuk, hogy ne frissítsen senki Win10-re, hanem formázzon és utána telepítsen. A hónapok alatt ahogy használod a géped rengeteg szart összeszedsz (nem feltétlen vírus), és mikor frissítesz ezek a gépeden maradnak, és ilyeneket okoznak. Tehát én is csak azt tudom tanácsolni amit csuz-li media toolkittel szedd le a telepítőt, írd ki penyóra majd telepítésnél először formázz és utána telepíts. Én is formázással telepítettem és minden gond nélkül megy a gép, nem fagy nem kínlódik, és a HD médiákat is simán le tudom játszani.
csuz-li Értem kösz csuz-li, de már beleuntam ebbe a win 10 be... sok a bajom vele nagyon... sokat fagy a gép stb... meg amiket még írtam hogy nem tudok HD-s tartalmakat elindítani (Játék,Videók) tehát teszem vissza a 7-et...
szbalazs95: hát nekem annyi bajom van vele most már,hogy kicsik az ikonok a tálcán 8.1be tök ***a volt,de ha megnagyobbítom minden nagyobbodik,és még azt vettem észre hogy vezérlőpultban rámegyek ugye eszközkezelőbe mint ha homályos lenne az,leg is azt vettem észre,de csak ha megnagyobbitom
bukta2: Azzal kezdem, ami biztos: Le tudod szedni a microsoft oldaláról a media toolst innen: [LINK] Ha USB-s telepítőt akarsz, akkor beteszel egy minimum 4 GB-os USBt, ha DVD-t, akkor pedig egy üres írható DVD-t a meghajtóba. A többit intézi egy varázsló segítségével. Ezután elindítod a telepítőt és megy magától.
Amiben nem vagyok biztos, mert még nem csináltam az az, hogy egy frissítéssel felhúzott win10 újra aktiválásához mi kell. Elvileg, ha netet kap, automatikusan aktiválódik, feltéve, ha eredetileg a frissítéskor, illetve most az újratelepítéskor nem tiltottál le minden információáramlást az MS felé. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez alapból működik, vagy előbb a frissített rendszert össze kell kötni egy MS fiókkal (hotmail, stb.). A nyilatkozatokból és cikkekből, amit a témában olvastam, ez utóbbi egyáltalán nem egyértelmű. Én a biztonság kedvéért előbb összekötném a gépet egy MS fiókkal és csak utána kezdeném el az újratelepítést.
Csak kíváncsiságból kérdezem:
Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Win10 hatalmas visszalépés felhasználói élményben a 8.1-hez képest, vagy más is van, aki így gondolkodik? 😃
Szerintem felületben a 10 eléggé... hát... összeollózott lett, míg a 8.1-ben volt egy amolyan egységesség, és érződött rajta az átgondoltság. A 10-nél meg inkább azt érzem, hogy az lehetett a fejlesztési irányelv, hogy "gyorsan lapátoljunk össze mindenféle dolgot, aztán csak bejön a júzereknek".
Szóval nekem csalódás a 10, nem tudom, ti hogy vagytok vele. 😞
Én is Shadowplay-t használok normál esetben, de most akartam csinálni videót arról, hogy mit tud az integrált GTA5 alatt. Viszont ha Fraps-el veszek fel videót, nem látszik benne az Fps szám. Így gondoltam az Action-re.
Azt valaki nem tudja esetleg, hogy van egy Razer Lachesis egerem, nem az 5600dpi-s hanem még a 4000es első, és Windows 7ig tökéletesen futott, az első Windows 8.1en is, aztán mikor újraraktam a gépet és másik fajta windows 8.1 lett felrakva rá már ott sem ment, illetve most Windows 10en sem működik. Ha a másik gépbe bedugum amin XP van még ott tökéletesen fut😀 Esetleg vaalaki nem tud erre valami okosságot? Drivert stb mindent megpróbáltam már. Jó lenne ha valahogy visszatudnám szerezni, mert a mai napig nagyon jó egér. Windows 10em miatt írtam ebbe a topicba, bár a kérdés annyira nem ide való 😀 De hátha valaki tud segíteni.
bukta2: Elvileg újra tudod már telepíteni a win10-et. (Ha bármilyen módin aktivált rendszerről lett frissítve, akkor gyakorlatilag már van egy legális win10-ed ahhoz az alaplaphoz, ami most van a gépedben.) Az segíthet. Ha nem sikerült, akkor újra tudod húzni a win7-et és újra felfrissíteni.
viszont lehetnek driver gondok is és itt nem csak VGA-re, hanem az alaplapi chipsetek-re is gondolok. Nekem például az USB-s TP-Linkes wifinek nincs win10-es drivere, így a win10 automatikusan feltett egy realtech drivert. Ez ugyan nálam működik, de azért okozhatott volna gondot is.
Üdv, Úgy frissítettem netről (kalóz win 7 ről kalóz win 10 re (amit fel ajánlott)
és nem megy semmilyen HD -s tartalom tehát nem mennek a játékok ,youtube-on nem tudok HD ba videókat nézni stb stb...lefagy,vagy újra indul kék halál miatt a gép ha elindítok valami HD-s alkalmazást.... valószínű a rendszer lesz a ludas ezzel tisztába vagyok mert Kalóz Win 7 alatt nem volt semmilyen probléma... amióta a win 10 van azóta van ez...
Tehát a kérdésem hogy mit tehetnék ez ellen hogy tudjak játszani a gépen és ne jelentkezzen többé ez a probléma? Ismétlem Kalóz Win 7 alatt nem volt semmi probléma... (esetleg tegyem vissza a 7-est?) már a Win 10 megvételén is gondolkodtam de csak 40k+... azért az brutálisan sok...a válaszokat előre is köszönöm! a negatív kommenteket meg mindenki tartsa meg magának, megoldást keresek nem veszekedést..! 😉
(passz én nem tudom)
De azt tudjátok e hogy hol lehet bekapcsolni a rendszer ne álljon le teljesen indítás óta eltelt idő 14 perc,na ez máskor 1-2 nap és sokkalta gyorsabban bekapcsol.
Köszönöm.
Tök jó megnéztem most mennyit foglal a Win 20,8 GB(persze kikapcsolt lapozófájl hibernálási fájl)
simán elég lesz nekem egy 30GB-os ssd.
Vennék is de csak ilyen msata szarok vannak(pedig jó árban 7 e ft)
Liptik. Frissítés után nekem is aktiválni kellett. Nem is ez a kérdés, hanem elvileg, ha már egyszer felfrissítetted win10-re a gépedet és valamiért újra kell telepíteni, akkor az új telepítés is aktiválható, mert a Microsoft szervereire lementésre kerül a frissítéskor kapott azonosító és a hardverkulcs párosa. Így, ha azt a gépet, amire frissítéssel került a win10 újra kell raknod, akkor felteheted a win10-et ismét legálisan. Tehát nem kell a win7-et, vagy 8,1-et feltenni és onnan újra frissíteni, hanem mehet a win10 egyből.
Én frissítettem és aktiválni kellett, tehát lehet majd aktiválni kell. Jó de én manuálisan frissítettem még megjelenés napján, mert valamiért nekem nem jött elő a frissítés, pedig az OP rendszer le volt töltve meg regisztráltam rá olyan 3 héttel ezelőtt, csak szar a szerver.
maniacc. Ha nem ártana egy újratelepítés, akkor a win10 frissítése nem feltétlenül jó megoldás, mert egy csomó mindent visz magával az előző rendszerből frissítéskor. Szűz telepítésnél meg ugye nem lesz legális kulcsod. Az megoldás lehet, hogy frissíted win10-re, majd utána újratelepíted, immáron win10-el. Elvileg beaktiválódik újra, de én személyesen még nem próbáltam.
Arról én is olvastam, de nekem még eddig semmi gondom nem volt vele, pedig a megjelenés utáni napon már frissítettem a gépemet. Persze nekem valahogy mindig mázlim volt, mert az összes hasonló bajból kimaradtam, legyen az hibás frissítés, vagy rossz driver, amiről mindig lehetett olvasni és nem csak most, hanem amióta PC-m van.
BenjaminHun: Van a gépházban egy olyan opció, hogy visszaállítás az előző rendszerre. (Sajnos most nem a win10-es gép előtt ülök, így nem tudom, pontosan milyen néven fut és hogyan lehet elérni, de ott lesz, ahol a frissítések is vannak.)
sziasztok lenne megint egy kérdése. Win10-ről vissza állni win7-re hogy lehet adat vesztés nélkül? Tesóm gépe nem nagyon szereti a win10-et sajna
Gépe:[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=65486&sub=usercomp&comp=68079[/url]
Win 7-nél nem megy a Hálókártyám (ergo nincs netem, csak Wifivel)
Win 8 és 8.1-nél állandóan befagyott minden. Nem engedett sok dolgot felrakni + egy csomó dolgot nem bírt elindítani :"D
Ez pedig.. tökéletes :3
nem értem komolyan egy alaplapi fos hogy a tökömbe tud tönkre menni.
th2_release Professional 10547
mindig frissen indul.
Amiben nem vagyok biztos, mert még nem csináltam az az, hogy egy frissítéssel felhúzott win10 újra aktiválásához mi kell. Elvileg, ha netet kap, automatikusan aktiválódik, feltéve, ha eredetileg a frissítéskor, illetve most az újratelepítéskor nem tiltottál le minden információáramlást az MS felé. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez alapból működik, vagy előbb a frissített rendszert össze kell kötni egy MS fiókkal (hotmail, stb.). A nyilatkozatokból és cikkekből, amit a témában olvastam, ez utóbbi egyáltalán nem egyértelmű. Én a biztonság kedvéért előbb összekötném a gépet egy MS fiókkal és csak utána kezdeném el az újratelepítést.
Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Win10 hatalmas visszalépés felhasználói élményben a 8.1-hez képest, vagy más is van, aki így gondolkodik? 😃
Szerintem felületben a 10 eléggé... hát... összeollózott lett, míg a 8.1-ben volt egy amolyan egységesség, és érződött rajta az átgondoltság. A 10-nél meg inkább azt érzem, hogy az lehetett a fejlesztési irányelv, hogy "gyorsan lapátoljunk össze mindenféle dolgot, aztán csak bejön a júzereknek".
Szóval nekem csalódás a 10, nem tudom, ti hogy vagytok vele. 😞
[LINK]
Amúgy azt írja hogy a Windows 10 Pro Aktiválva van.
a Win 7-em az megvolt Crack elve tehát mintha eredeti lett volna. és így frissítettem win 10 re.
viszont lehetnek driver gondok is és itt nem csak VGA-re, hanem az alaplapi chipsetek-re is gondolok. Nekem például az USB-s TP-Linkes wifinek nincs win10-es drivere, így a win10 automatikusan feltett egy realtech drivert. Ez ugyan nálam működik, de azért okozhatott volna gondot is.
és nem megy semmilyen HD -s tartalom tehát nem mennek a játékok ,youtube-on nem tudok HD ba videókat nézni stb stb...lefagy,vagy újra indul kék halál miatt a gép ha elindítok valami HD-s alkalmazást.... valószínű a rendszer lesz a ludas ezzel tisztába vagyok mert Kalóz Win 7 alatt nem volt semmilyen probléma... amióta a win 10 van azóta van ez...
Tehát a kérdésem hogy mit tehetnék ez ellen hogy tudjak játszani a gépen és ne jelentkezzen többé ez a probléma? Ismétlem Kalóz Win 7 alatt nem volt semmi probléma... (esetleg tegyem vissza a 7-est?) már a Win 10 megvételén is gondolkodtam de csak 40k+... azért az brutálisan sok...a válaszokat előre is köszönöm! a negatív kommenteket meg mindenki tartsa meg magának, megoldást keresek nem veszekedést..! 😉
ja és a játékok amivel játszanék Eredetiek!
De azt tudjátok e hogy hol lehet bekapcsolni a rendszer ne álljon le teljesen indítás óta eltelt idő 14 perc,na ez máskor 1-2 nap és sokkalta gyorsabban bekapcsol.
Köszönöm.
Még mindig azzal a problémával küzdök, hogy:
Eddig megtudtam úgy oldani, hogy letöröltem az egész illesztőszoftvert majd újraindítottam s felraktam újra. De most már olyanokat ír ki, hogy:
Hogyan tudom kijavítani? 😞
NVidia 355.82
simán elég lesz nekem egy 30GB-os ssd.
Vennék is de csak ilyen msata szarok vannak(pedig jó árban 7 e ft)
beszélek itt a 10532 ről
Gépe:[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=65486&sub=usercomp&comp=68079[/url]