Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
I5 4460 és egy GTX 960 mellé elég lehet egy gigabyte ge-r460-v1 tápegység?
Ha fx-8350-ben gondolkodsz, akkor ahhoz is új alaplap kell, amiből egy valamire való 15-20e Ft +a processzor, ami 50e Ft...
Ugy gondoltam, hogy ez az 50-60K ban csak a proci van benne, de először ink aprocit cserélném, max még nem raknám bele a gépbe és később az alaplapot
levi1998: Milyen alaplapod van? Vagy azt is cserélnél? Ha pl.: Rev. 3.0, akkor belemegy egy Athlon X4 860K, ami ~20e Ft és kb egy i3 szintet tud, de a mostaninál jobb. Ha meg alaplapot is cserélsz, akkor annak is bele kell férnie ebbe az 50-60e Ft-ba?
1155 mellé z68 lenne extreme 3
1150 valami fapados 😆
idővel upgrade lenne alaplap téren mind a kettőnél.
Kérem, valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik a legerősebb proci ami még belemegy az alaplapomba? Itt a lista, hogy melyek azok amiket támogat / jó bele... de őszintén nem tudom melyik a legjobb :/ [LINK]
Csak most nekem írhatja ,hogy fél pontal jobb ebben a benchmarkban, nem vagyok előrébb.
Amúgy gondolkozotam i3 4150-en, lehet inkább várok 1 hónapot és akkor az lesz - alaplap miatt.
Ennyi.
Ja és nem utolsó sorban melyiket lenne érdemes megvenni?
Nekem AMD van😃
A8-6600K mellé milyen hűtőt ajánlotok? 4.3-4.4-re akarom oc-ni, max 5k. Lapom Gigabyte GA-F2A88XM-D3H. Ja igen, és ha egy az egyben eltudnám cserélni egy i3 4130-ra látnék teljesítmény javulást? Asus HD 7870 van mellette.
Ez procitól függ, nincs 2 egyforma. De 5ghz simán elképzelhető egy jó lappal és hűtővel.