Meg kell vallani az Alekosz nagy mókus viszont aki szavaz ezeken a parbajokon az jól át van baszva és nem veszik észre magukat h az egész műsor egy nagy üzlet!(Ami nem emgy jól mert mostanaban Steffl sört isznak a villaban! 😀 )
Azt nem értem, hogy akkor Alekosznak miért nem adta be a derekát!😂 Nah mind1 amikor kijön úgy is valakinek az ágyába köt ki. Remélem Zala megyét sem hagyja ki és meglátogat minket.
gabesz1024 írta:
Oszt. társam az egyik mmo-ban találkozott egy magyar sráccal aki ott lakik ahonnan ankó jött és azt mondta,hogy már végigment rajta az egész falu akkora ribanc
gabesz1024 írta:
Oszt. társam az egyik mmo-ban találkozott egy magyar sráccal aki ott lakik ahonnan ankó jött és azt mondta,hogy már végigment rajta az egész falu akkora ribanc
Éva hogy be van szarva Anikó ellen 😃 Képes volt nyalni a választásig nehogy őt vigye ki 😆 ez a szánalom én szerintem.. meg ahogy viselkedik ... nem tudom sokan mit szeretnek benne, de remélem kiesik .. Alekosz meg tuti megnyeri a vv 4 - et , ha nem akkor bunda 😃
Nekem ez nagyon furcsa az elején mindenhol azt olvastam Olivér ott lesz a döntőbe meg minden mindenki azt mondta, hogy küldi neki az sms-s és béci 60-40-re verte erre Jerzy aki Magyarul nem tud beszélni leveri bécit😆 de nekem mind1 hajrá Alekosz!!!
Szerintem Éva Anikó párbaj lessz 😃
és Éva jó nagy hisztis picsa lett itt a végén...
szerintem anikó megy vissza...
de ez 200% hogy alekosz nyer!
Taxi 4 is Alekoszt Hírdeti RTL is 😃 meg kb már müsora is lessz ...mindenki 😀
én is küldök vagy 2sms-t rá, nehogy másnyerje meg 😃
Anikó meg ha nyerne elszálna magától 😃 igy is elég jó nő 😃
mégha énzes lenne élete rámenne 😃
Ez a nők 90%-ra igaz....
Ki gondolta volna 😆 Am én Évának drukkoltam 😃
Kíváncsi vagyok vasárnapi párbajon megint megmentik Évát az Alekosz rajongok.😃
és Éva jó nagy hisztis picsa lett itt a végén...
szerintem anikó megy vissza...
de ez 200% hogy alekosz nyer!
Taxi 4 is Alekoszt Hírdeti RTL is 😃 meg kb már müsora is lessz ...mindenki 😀
én is küldök vagy 2sms-t rá, nehogy másnyerje meg 😃
Anikó meg ha nyerne elszálna magától 😃 igy is elég jó nő 😃
mégha énzes lenne élete rámenne 😃
Anikó fog vissza menni ha olyan párbaj lesz 😀
Lehetséges 😃 ezek után már bármi megtörténhet 😃
De én bízok benne hogy Anikó fog vissza menni
Anikó fog vissza menni ha olyan párbaj lesz 😀
Lehetséges 😃 ezek után már bármi megtörténhet 😃
Alekosz nem nyerhet, sztem, mert lesz egy másik műsora, ezért a VV-t nem adják neki
Inkább épp ezért is ő nyer!😃
K3nzor, no komment az irományodra!😊