@kmetovics: Volt régen a sulimba egy kmetovics nevű gyerek, és az én sulimba járt az Aurélió is, csak egy tipp volt 😃 (persze ez nem azt jelenti hogy te vagy az a kmetovics,csak mondom rákérdezek hogy nem e az aurélió 😃
@kmetovics: Az én ismerősömet Robinak hívták ő Bácsbokodi volt, de még suliba találkoztam vele utoljára! Jóban voltunk, jó fej gyerek volt de már vagy tizen pár éve nem láttam :/
@Kings Bounty fan: Nekem bejön elégge azaz adó. Nascar, MotoGP, Indycar, V8 Supercars. 😃 😃
Van még NFL, Darts, WWE, NHL, sí, foci stb. Igazából túl sok sport joguk is van.. Kellene egy második Aréna 4 csatorna is hogy ne legyenek ütközések ha több esemény és meccs egy időben lenne. 😆 Spílerrel is ez lett idővel.
Január óta mióta bekerült a szolgáltatónkhoz elég sokat néztem.
@Viktorinho: Sok értelme nincs is egyébként, manapság online is leadnak mindent, akár élőben ha sport a téma. Komolyabb filmesek illetve konzolosok körében van jelentősége. Időnként bekapcsolom, de akkor is csak az Apple TV kínálatát használom/nézem rajta.
Veszel újságot? Itt az internet és veszel újságot? Mi a francnak? Ne azért ne vegyél Blikket, mert van benne VV-s hír, hanem azért, mert pénzbe kerül. Ugyan azokat a dolgokat eltudod olvasni neten, mint amit az újságban olvasol... blikk.hu és nézelődhetsz is.
De ha mindenáron venni akarsz újságot, akkor is megtudod tenni, hogy elkerülöd. Látod, hogy VV-s hír és nem olvasod el. Nem kell elolvasnod minden hírt a tovább lapozáshoz... Nem kötelező elolvasni.
DonnieD: "Mondjuk én azon szoktam röhögni, hogy mindenki fikázza, de közben meg naprakészek a bentlakókkal és a történésekkel egyaránt. "
Igen, ez általában mindig így van. De ahogy szokták mondani, pont odakapcsolták, és látták ezt a jelenetet... 😀 Mindig pont odakapcsolnak véletlen az emberek, és véletlen mindent látnak az egész műsorból. 😀 Jó az igaz, hogy ilyenkor a csapból is a ValóVilág folyik, de azért ha engem nem érdekel valami, akkor elkerülöm nagy ívbe. Mondjuk ha utálnám a VV-t és véletlen az RTL2-re kapcsolnék, és látnám, hogy a VV megy, akkor rögtön tovább mennék. Nem az lenne, hogy most belenézek, hanem 5 másodperc töredéke alatt legkésőbb elkapcsolnék onnan.
Mondjuk én azon szoktam röhögni, hogy mindenki fikázza, de közben meg naprakészek a bentlakókkal és a történésekkel egyaránt.
Mondjuk én beismerem, én nézem.
Még az első két széria szórakoztató volt, a harmadikat már muszájból néztem, mert egy TV volt, és az a szülőké volt. Amikor indult a negyedik az nagyon jó volt. Ment a háttérben a műsor, én meg twitteren olvastam miket írtak mások. A hozzászólásokon jókat nevettem. Az ötödik kimaradt az életemből, a hatodikat is azért követem nyomon, hogy a twitteren megjelenő hozzászólásoknak legyen poéntartalma 😀
Az viszont tény, hogy én is meglepődtem milyen emberek vannak bent. De legyünk őszinték: erre van igény, nem?
Figyeljetek, a TV csatornák olyan műsorokat fognak csinálni, amire van igény, ami nézettséget hoz. Egy értelmes ember tudja, hogy mi a példa, és mi a szórakozás. Ez csak szórakoztatásra való. Aki ennél többet akar ettől a műsortól az már egyéni probléma. Valamilyen szinten muszáj olyan embereket beválogatni, akiktől garantált a vita, most gondoljatok már bele, ha bemenne 15 átlagos, konzervatív ember, akkor nem lenne feszültség, vita bent.
A magyarok meg imádnak mások problémáin, és mások veszekedésein röhögni, ettől volt évekig képernyőn a Mónika show, a Balázs show, a Való Világ, meg még pár műsor ami erre épít. Átlagos ember hazajön a melóból, semmi ereje nincs, ledől a TV elé, és csak röhögni szeretne mások nyomorán. Ennyi ez a műsor, és nem több, nem kell bele többet látni mint a műsor készítői, mert higgyétek el, a műsor készítői sem kultúrműsornak szánták...
mindenki ezt a hulladékot várta hogy induljon.. mi ebben a nagy csoda hogy első nap mindenben vert minden csatornát? volt ellenfél bármelyik adón is? NEM. nézd meg ezen a héten vasárnap ugyanezt a statisztikát és kiderül hogy még mindig annyian nézik-e egy hét után,kétlem..
Jól van, nem jártam utána, hogy most van, vagy nincs SMS-ezés. Viszont ettől még ugyanakkora baromság ez a műsor. Úgy érzem, ha nézném, akkor kifolyna az agyam. Még jó, hogy nincs TV a szobámban, így még véletlenül se tudok akárcsak 1 mp-re is odakapcsolni.
1. A SMS küldésről... Nincs SMS küldés. Okos telefonra letöltesz egy ingyenes applikációt, majd regisztráláshoz egy normál díjas SMS-ben (ez nem tudom mennyi, de kb. 30ft) el kell küldened egy aktiváló kódot, és onnantól kezdve bármikor, bármire szavazhatsz. Akár vissza is mondhatod a szavazatod, átrakhatod más emberre, és nem jár semmilyen plusz költséggel, egyszer 30ft és kész. Tehát teljesen korrekt, semmi lehúzás nincs benne.
2. Sokan itt nyomják, hogy 12 éveseknek, taknyosoknak, stb. szól a műsor. Erre most csak ezt tudom bemásolni:
"A ValóVilág idősávjában (19:00-20:54 közötti időszak átlagában) nem volt nézettebb csatorna az RTLII-nél a 18-49 évesek körében.
A vasárnap esti adás a 18-49 évesek körében 15,6%-os SHR-t hozott az RTLII-nek, amivel megverte a TV2-n vele szemben sugárzott Naplót (12,6%) és a Mindenképpen talán című vígjátékot (12,8%) is. Ennek azért is van kiemelt jelentősége, mert az RTLII mindössze a magyar háztartások 52%-ban fogható. Ezzel a kimagasló eredménnyel vasárnap este, a ValóVilág 6. szériájának idősávjában az RTLII volt a legnézettebb csatorna az országban a kereskedelmileg fontos korcsoportban."
A lényeget kiemeltem... Egyébként ebben a szériában kivételesen hatalmas ribancok, és idióták vannak. Eddig se voltak észkombájnok, de ezek az emberek túltesznek az eddigi 5 szériában szereplő emberekenk. Charlotte a legjobb, aki az egyik riporternek azt mondja, hogy 500 pasival volt már kb. a másiknak meg azt mondja, hogy 1000-el már biztos volt. Ő se tudja mit hazudjon. A "gyúrós" Józsi IQ szintje pedig vetekszik a nullával, egyszerűen borzasztó, hogy mennyire egy idióta, bolond ember, egy mondatot nem tud elmondani rendesen, mert egyszerűen nincs szókincse. Nem csodálom, hogy 8 általánosnál nincs nagyobb végzettsége... és gondolom ebből a 8 iskola évből is minimum 11-et csinált amilyen okos.
Forma-1, Film, erre használom a Tv-t csatornákat abszolút nem nézem, pedig van 85.
Ezt a szart is neten láttam, belenéztem egy videóba sokkot kaptam, aztán rámentem a tutira megnéztem még egyet, azóta is sokkhatás alatt állok.😢
Superlompos: Telefonszámlát én is csináltam sűdő koromban, igaz nem a való világot hívtam.😆
Ráadásul a sok taknyos SMS-t küld rájuk, amit apu/anyu töltött nekik fel a kártyájukra. Vagy rosszabb esetben, ha nem feltöltős, akkor a telefonszámla láttán kapnak majd infarktust.
Barátok közt is sorozat 😃 DE az tény hogy mérföldekkel jobb az általad említett tőle, még ha nekem azok se tetszenek 😃 De a lényeg hogy ne nézzétek mert agykárosodásotok lesz a való világtól is meg a barátok köztől is 😆 Igen RedRabbit ez pontosan igy van, nekem is mindig nézte a mamám fiatal koromba ezért muszáj néha belenéznem megszokásból....😞 Most pedig eljutottunk oda hogy nem az idősek nézik hanem a fiatalok...pfff
Akinek ez nevetséges az a bentlakókkal áll egy szinten, olcsó, tudatlan, szánalmas banda, életükben nem dolgoztak, és ez a való világ ? A legfőbb probléma, hogy nézőközönségük aki a 12-14 éves korosztály erről vesz példát, ezekről az ordenáré parasztokról, kőfejtőben a helyük ! Aztán csodálkozunk, hogy elkorcsosodik a fiatalság. Nem vagyok prűd, se szégyenlős, de mindennek megvan a határa, ez egy ízléstelen szarkupac !
Múltkor épp vacsiztam, mama nézte a Fókuszt, s abban volt szó erről a gyönyörű műsorról. Az egyik csaj dicsekedte, hogy már 1000 hapsival volt dolga. Míg az egyik srác azzal verte mellét, hogy 8 általánost végzett. Most komolyan ezek olyan tények, amivel dicsekedni lehet?
Az rtl klubbét mással cseszik el, de mondjuk jobban örültem volna ha a pl a barátok köztöt leszedik a való világot meg a helyére teszik még mindig jobb lett volna... Na de a lényeg hogy nem védem, régen néztem az 1. részt rendesen fiatal ésszel, de most már csak belenézek néha hogy tudjam a meméket amiket csinálnak majd belőlük 😆 Annyit mondod hogy eddig pávák meg ribancok vannak benn ja és egy paraszt....😂
A sok agymosott ember is csak azért nézi, hogy megbizonyosodjon róla, van az ő sorsánál rosszabb. És ezen jókat derülnek, nameg szavaznak. Hol vannak már a régi jó műsorok mint a Legyen ön is Milliomos, Szerencsekerék, Áll az alku (a régi verzsön amiben még kellett gondolkodni). Tévét naponta ha fél órát nézek akkor is ez a sok szutyok ömlik belőle. Az RTL nagyon ért a minőségi műsorokhoz....
Szerintem is Simon fog nyerni... elég egyértelmű amúgy, a szimpátia szavazáson messze veri a többieket, és mivel a párbajon is ugyan így telefonnal, ingyen lehet szavazni, így párbajokon is első lesz. 😀 Persze ha nem jön egy nagyobb forma nála, egyelőre biztos ő a nyerő, max ha még egy furább emberke bemegy, akkor lehet kevesebb esélye.
Fúú *** egy részt nem láttam belőle de tegnap este neten belenéztem bogy képben legyek...... ez valami brutális! Honnan szednek ilyeneket??? De már most meg tudom mondani hogy simon fog nyerni.
Én se értem, hogy miért nem az Anti VV-be ír, ha nem tetszik neki...
Seherezádé vs Kinga
Ha muszáj lenne választanom, akkor inkább Kinga. Bár egyik se egy hosszútávú kapcsolat. Utálom az ilyen pics*kat, mint Seherezádé. Meg az a röhögés, vagy inkább fuldoklás. Na olyankor ölni tudnék.
A 4-es széria még jó volt, sőt az volt a legjobb. Az 5 viszont már erőltetett volt, és "játékosok" is bénán lettek összeválogatva. Mondjuk az 5-ből talán 3-4 összefoglalót láttam, de az is elég volt... Sajnos itt mindig azok esnek ki, akik a műsort viszik. (pl: Olivér) Utána már egy kalap szart nem ért a 4 sem.
Inkább buták, meg hisztisek, mert ezek csinálják a műsort. A kedves, s unalmas lányokból nem kér az RTL szerintem. Akkor senki nem nézné, ha nyugodtan lennének egymás mellett. Ide bohócokat kötelező beszavazni.
https://gepigeny.hu/user/kings-bounty-fan#c3811606
Emberek nagy része csak az élő sport miatt tv-zik még most is.
Van még NFL, Darts, WWE, NHL, sí, foci stb. Igazából túl sok sport joguk is van.. Kellene egy második Aréna 4 csatorna is hogy ne legyenek ütközések ha több esemény és meccs egy időben lenne. 😆 Spílerrel is ez lett idővel.
Január óta mióta bekerült a szolgáltatónkhoz elég sokat néztem.
Digisport 1 is bekerült január óta a csatornaválasztékba. Eléggé meglepődtem rajta. Eurosportok viszont kikerültek ami elég nagy kár.
De ha mindenáron venni akarsz újságot, akkor is megtudod tenni, hogy elkerülöd. Látod, hogy VV-s hír és nem olvasod el. Nem kell elolvasnod minden hírt a tovább lapozáshoz... Nem kötelező elolvasni.
Igen, ez általában mindig így van. De ahogy szokták mondani, pont odakapcsolták, és látták ezt a jelenetet... 😀 Mindig pont odakapcsolnak véletlen az emberek, és véletlen mindent látnak az egész műsorból. 😀 Jó az igaz, hogy ilyenkor a csapból is a ValóVilág folyik, de azért ha engem nem érdekel valami, akkor elkerülöm nagy ívbe. Mondjuk ha utálnám a VV-t és véletlen az RTL2-re kapcsolnék, és látnám, hogy a VV megy, akkor rögtön tovább mennék. Nem az lenne, hogy most belenézek, hanem 5 másodperc töredéke alatt legkésőbb elkapcsolnék onnan.
Mondjuk én beismerem, én nézem.
Még az első két széria szórakoztató volt, a harmadikat már muszájból néztem, mert egy TV volt, és az a szülőké volt. Amikor indult a negyedik az nagyon jó volt. Ment a háttérben a műsor, én meg twitteren olvastam miket írtak mások. A hozzászólásokon jókat nevettem. Az ötödik kimaradt az életemből, a hatodikat is azért követem nyomon, hogy a twitteren megjelenő hozzászólásoknak legyen poéntartalma 😀
Az viszont tény, hogy én is meglepődtem milyen emberek vannak bent. De legyünk őszinték: erre van igény, nem?
A magyarok meg imádnak mások problémáin, és mások veszekedésein röhögni, ettől volt évekig képernyőn a Mónika show, a Balázs show, a Való Világ, meg még pár műsor ami erre épít. Átlagos ember hazajön a melóból, semmi ereje nincs, ledől a TV elé, és csak röhögni szeretne mások nyomorán. Ennyi ez a műsor, és nem több, nem kell bele többet látni mint a műsor készítői, mert higgyétek el, a műsor készítői sem kultúrműsornak szánták...
1. A SMS küldésről... Nincs SMS küldés. Okos telefonra letöltesz egy ingyenes applikációt, majd regisztráláshoz egy normál díjas SMS-ben (ez nem tudom mennyi, de kb. 30ft) el kell küldened egy aktiváló kódot, és onnantól kezdve bármikor, bármire szavazhatsz. Akár vissza is mondhatod a szavazatod, átrakhatod más emberre, és nem jár semmilyen plusz költséggel, egyszer 30ft és kész. Tehát teljesen korrekt, semmi lehúzás nincs benne.
2. Sokan itt nyomják, hogy 12 éveseknek, taknyosoknak, stb. szól a műsor. Erre most csak ezt tudom bemásolni:
"A ValóVilág idősávjában (19:00-20:54 közötti időszak átlagában) nem volt nézettebb csatorna az RTLII-nél a 18-49 évesek körében.
A vasárnap esti adás a 18-49 évesek körében 15,6%-os SHR-t hozott az RTLII-nek, amivel megverte a TV2-n vele szemben sugárzott Naplót (12,6%) és a Mindenképpen talán című vígjátékot (12,8%) is. Ennek azért is van kiemelt jelentősége, mert az RTLII mindössze a magyar háztartások 52%-ban fogható. Ezzel a kimagasló eredménnyel vasárnap este, a ValóVilág 6. szériájának idősávjában az RTLII volt a legnézettebb csatorna az országban a kereskedelmileg fontos korcsoportban."
A lényeget kiemeltem... Egyébként ebben a szériában kivételesen hatalmas ribancok, és idióták vannak. Eddig se voltak észkombájnok, de ezek az emberek túltesznek az eddigi 5 szériában szereplő emberekenk. Charlotte a legjobb, aki az egyik riporternek azt mondja, hogy 500 pasival volt már kb. a másiknak meg azt mondja, hogy 1000-el már biztos volt. Ő se tudja mit hazudjon. A "gyúrós" Józsi IQ szintje pedig vetekszik a nullával, egyszerűen borzasztó, hogy mennyire egy idióta, bolond ember, egy mondatot nem tud elmondani rendesen, mert egyszerűen nincs szókincse. Nem csodálom, hogy 8 általánosnál nincs nagyobb végzettsége... és gondolom ebből a 8 iskola évből is minimum 11-et csinált amilyen okos.
Ezt a szart is neten láttam, belenéztem egy videóba sokkot kaptam, aztán rámentem a tutira megnéztem még egyet, azóta is sokkhatás alatt állok.😢
Superlompos: Telefonszámlát én is csináltam sűdő koromban, igaz nem a való világot hívtam.😆
Múltkor épp vacsiztam, mama nézte a Fókuszt, s abban volt szó erről a gyönyörű műsorról. Az egyik csaj dicsekedte, hogy már 1000 hapsival volt dolga. Míg az egyik srác azzal verte mellét, hogy 8 általánost végzett. Most komolyan ezek olyan tények, amivel dicsekedni lehet?
Váááááááá, sötétség level 99.
hiszterika az egész valo vilag 😆
az de jó máson nevetni: D
az de sokat lehet nevetni más embereken
Superlompos nem írhat ide! Most már ki van írva. 😊
[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=930&pid=330428#post_330428[/url]
Véleményem lehet, ha azzal nem bántok meg senkit se.
Seherezádé vs Kinga
Ha muszáj lenne választanom, akkor inkább Kinga. Bár egyik se egy hosszútávú kapcsolat. Utálom az ilyen pics*kat, mint Seherezádé. Meg az a röhögés, vagy inkább fuldoklás. Na olyankor ölni tudnék.