Internet probléma
WAN Miniport hiba végett nem enged csatlakozni a netre a PC-m.
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Eddig az oldal valami DNS hibát írt ki de miután újraindítottam a gépet csak annyit ír ki, hogy a Google Chrome nem találja az oldalt. Több böngészővel is megnéztem de semmi. Onnan gondolom, hogy valami lett az internettel és nem pedig az oldallal mert a gadgets se megy, az úgy csinál mintha nem lenne internet már 3 órája.
Az u torrent-be meg nagyjából minden piros ami arról az oldalról van.
Lehet, hogy ezek nem függnek össze, nem tudom, de gondoltam megkérdezem.
Más gépen megy az oldal és a gadgets is.
Hiba651-et dobál ki!
Miért van az hogy, 30-45 perc kb...megszakad az internetem? aztán egyből vissza is csatlakozik! azt mondják vagy a modem vagy a hálókártya a szar...de sztem nem! vagy egy win7 újra telepítés segíthet..?
mocskosul idegesít!
inkább a kábel lehet rossz. meg az legolcsóbb szóval előbb inkább azt cseréld😃
mocskosul idegesít!
Wifi működik rendesen.
Tudna valaki segíteni? Fontos lenne.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
A googleban elérhető megoldások angol nyelvűek.Beraktam a fordítóba de így sem értem!
Megoldódott! Böngészőt váltottam.😃
próbálj más bönégszőt pl chrome. Vannak olyan dolgok e világon amit még mag a Bill Gates se tud megmagyarázni és van hogy egy böngésző valakinél istenért se jó meg szar másnál meg tök ***a. Ez valami ismeretlen anomália. De sokmindennél van ez így
-és ilyen tényleg van. Firefoxot használtam...4 évig, az volt az Isten és egyszer csak besz.rt nálam. Se Firefox reinstall, sem Winreinstall után nem változott. Nem töltötte be a képeket, YT videókat, akadozott stb.
Azóta Chrome, amit gyűlöltem, de mára már megszoktam.
(Igaz van 1-2 dolog amit nem értek/ nem tudom hogy lehet beállítani, de még nem is néztem utána.)
Már majdnem rábeszéltem magam a chrome-ra. De előtte eltávolítóban észrevettem hogy valami települt a mozilla mellé,valamilyen service,nevére nem kerestem rá google-ban,csak uninstalálltam és most jól működik a böngésző. Ha megint akadozni fog akkor váltok!
Köszi a segítséget!
Service progi kiderült számomra hogy egy autómata frissítő szolgáltatást tartalmaz. Ennek eltávolítása sem oldotta meg a problémát,egy rövidke ideig szépen ment aztán újra akadozott. A legfrisebb verzió mozilla volt fent a gépemen,ezt eltávolítottam,és a 12.0-ás verziót telepítettem fel. Na... most tényleg jó lett. Most bátran állítom hogy tökéletesen működik. Pedig a 13-as verzió nem béta volt,de nekem valamiért nem volt jó. Maradok a 12-él. Lényeg hogy most már jó.
próbálj más bönégszőt pl chrome. Vannak olyan dolgok e világon amit még mag a Bill Gates se tud megmagyarázni és van hogy egy böngésző valakinél istenért se jó meg szar másnál meg tök ***a. Ez valami ismeretlen anomália. De sokmindennél van ez így
-és ilyen tényleg van. Firefoxot használtam...4 évig, az volt az Isten és egyszer csak besz.rt nálam. Se Firefox reinstall, sem Winreinstall után nem változott. Nem töltötte be a képeket, YT videókat, akadozott stb.
Azóta Chrome, amit gyűlöltem, de mára már megszoktam.
(Igaz van 1-2 dolog amit nem értek/ nem tudom hogy lehet beállítani, de még nem is néztem utána.)
Már majdnem rábeszéltem magam a chrome-ra. De előtte eltávolítóban észrevettem hogy valami települt a mozilla mellé,valamilyen service,nevére nem kerestem rá google-ban,csak uninstalálltam és most jól működik a böngésző. Ha megint akadozni fog akkor váltok!
Köszi a segítséget!
Üdv mindenkinek!
Mozillát használok és ha elkezdek netezni akkor egy idő után akadozik a képernyő megjelenítés. Egész pontosan arra gondolok amikor az egérrel görgetek lefelé vagy fölfelé egy adott oldalon,és akkor akadozik a kép. A gépben 4 GB ram van,VGA hd6850 (legfrissebb driver van fent),CPU i5. Ja,és csak netezés közben tapasztalom ezt,pl játékok vagy egyéb alkalmazás alatt semmi probléma nincs.
Mitől lehet ez,mi lehet a megoldás?
Köszi előre is a válaszokat!
Mostanába nekem is szokta néha csinálni...lehet h hibás volt a frissítés
Próbáljam meg a Mozillát újratelepíteni?
Üdv mindenkinek!
Mozillát használok és ha elkezdek netezni akkor egy idő után akadozik a képernyő megjelenítés. Egész pontosan arra gondolok amikor az egérrel görgetek lefelé vagy fölfelé egy adott oldalon,és akkor akadozik a kép. A gépben 4 GB ram van,VGA hd6850 (legfrissebb driver van fent),CPU i5. Ja,és csak netezés közben tapasztalom ezt,pl játékok vagy egyéb alkalmazás alatt semmi probléma nincs.
Mostanába nekem is szokta néha csinálni...lehet h hibás volt a frissítés
Valami ötlet?
Flash playert frissítettem,tuti nem az!
Chromeot használok!
Az igaz, de nem tudom mennyire stabil a szolgáltató.
hívd fel az ügyfélszolgáltatót és kérdezd meg milyen a kapcsolat, stb....
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy ha elkezdek játszani (nem netes játékok) a torrent letöltési sebessége lemegy kb 5kb/s-re!
Mi a baj és mi a megoldás?
Előre is köszönöm 😀
Valami blokkolja a letöltési sebességet. Mondjuk játékok között is van néhány, amivel lehet hogy nem vagy neten, de külön szervert csinál (Pl:Counter Strike 1.6, Source, stb...) Ezek sima botok ellen is így van, ilyenkor ha tölt az ember, lemegy a letöltési sebesség. (Nálam is le szokott menni , de mondjuk nálam csak 20kb-al tölt kevesebbel akkor)
Gta4-nél szerintem nincs ilyen...
Arra gondoltam hogy valamilyen rendszerbeállítás blokkolhatja játék esetén a letöltést
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy ha elkezdek játszani (nem netes játékok) a torrent letöltési sebessége lemegy kb 5kb/s-re!
Előre is köszönöm 😀
kevés a feltöltésed, és leterheli a játék a netedet, így fel és letöltés is belassul 😀 szerintem
Vegyük mondjuk a gta 4-et.Az szerintem nem használ semmit 😃
Sziasztok!
Előre is köszönöm 😀
kevés a feltöltésed, és leterheli a játék a netedet, így fel és letöltés is belassul 😀 szerintem
Sziasztok!
Előre is köszönöm 😀
Valami blokkolja a letöltési sebességet. Mondjuk játékok között is van néhány, amivel lehet hogy nem vagy neten, de külön szervert csinál (Pl:Counter Strike 1.6, Source, stb...) Ezek sima botok ellen is így van, ilyenkor ha tölt az ember, lemegy a letöltési sebesség. (Nálam is le szokott menni , de mondjuk nálam csak 20kb-al tölt kevesebbel akkor)
Előre is köszönöm 😀
Lenne egy nagy problémám. Tegnap kötötték be az új netet, de a win7-es gépen nem működik. A Laptopon (amin XP van) működik rendesen. Felhívtuk a szolgáltatót és azt mondták hogy valami DNS hiba van. Szóval nem tudok beírni rendes Web címeket, csak számokkal tudok eljutni egyik helyről a másikra. Például: Origo.hu - Nem működik.
372 72 613 ezt beírom és tökéletesen be jön az Origo. Azt mondták, hogy ez valahol a Windows-ban lehet beállítani. Tudjátok, hogy pontosan hol? Azt mondták, hogy akár ők is be tudják állítani (telefonos segítséggel) de csak 1800Ft ellenében, és gondoltam van itt valaki aki tudja a megoldást.
Tegnap megosztottam a netet egy asztali pc és egy laptop között. A router korábban használva volt a laptoppal. Mindenféle beállítás nélkül működött,mindkét gépen volt net. Ma délután bekapcsoltam a gépet,és egyszerűen nem lehet csatlakozni egyik géppel sem. A laptop látja a routert,megfelelő a jel is,de hiába csatlakozok nincs net.
Valakinek van valami ötlete?
router
tipus: Tip-Link TL-WR340GD 54MB/s
Akkor lekapcs - játék indít - net vissza 😃
azt hittem csak be kell állítani valahogy. mert közben azért még neteznék.
Az érdekelne, hogy hogyan tudom megakadályozni, hogy a sims3 indításkor felmenjen az internetre? Ugyanis ekkor crackelt verziónál is kiírja, hogy "írd be a regisztrációs kódot, különben nem indítom a játékot(😀😉". Be lehet ezt valahol állítani?
Üdv!
Néha-néha bezizzen a netem, és veszít a sávszélességből. Addig-addig kotorásztam a neten, mígnem ráadkadtam a ".NETSpeedBoost" nevű programra. A progi azt írja, h stabilabbá, vmint egy kicsit gyorsabbá is teszi a netet. Vélemény/tapasztalat? Megéri felrakni, tényleg segít? 😕
Gyorsabb nem lesz csak stabilabb,pl: le-fel töltés közbe nem lesz csiga lassú a net.
Ezt tudom ajánlani 2 éve használom,lehet a másik is jó csak azt nem ismerem.😀
cFosSpeed v4.50.1456
Köszi a választ! 😀
Egy muksó azt írta h neki teljesen újrakellett tenni a modemét. Neked volt ilyen gondod vele? 😃
Néha-néha bezizzen a netem, és veszít a sávszélességből. Addig-addig kotorásztam a neten, mígnem ráadkadtam a ".NETSpeedBoost" nevű programra. A progi azt írja, h stabilabbá, vmint egy kicsit gyorsabbá is teszi a netet. Vélemény/tapasztalat? Megéri felrakni, tényleg segít? 😕
Viszont! amikor újra telepítettem akkor még működött a wifis net és a kábeles net is... :/
Sziasztok! Lenne egy kis gondom. Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 típusú lap-topomon 4-5 év után először lett újra telepítve a Windows XP. Az lenne a gondom, hogy feltelepítettem az internetnek a driver-jét és csak Wifiről fogja a netet. Hiába dugom be a netkábelt a gépbe, nem látható a hálózati helyeknél... aki tud kérem segítsen
Hello!
Az "internet driver" fogalom nagyon erős. Driver-e a wifinek és a hálókártyának van. Gyanítom az előbbit telepítetted. Ezen a linken le tudod tölteni a LAN drivert: [url]http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=34536E5D-0287-4A3A-A7DC-FD0324689746&OSID=665F4A20-6E31-43C3-82C2-D98CE773007C&Status=False&Component=Marvell%2088E8055%20(Onboard)[/url] Miután telepítetted, utána próbáld bedugni a netkábelt.