Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A "Terv" gépem alkalmas lenne játékra? illetve az ATX méretű kártya használható Micro ATX alaplapban? válaszokat előre is köszönöm ^^
az lenne a kérdésem hogy a Lego jurassic world játék miért akadozik folyamat, de nagyon....!???
Acer Aspier 5560G
proc: AMD Quad-Core A6-3420M
videó kártya: AMD Radeon HD6520G + 7670M 1GB VRAM
4 GB DDR3
valaki valamit tud tanácsolni?
tudom hogy nem egy mai darab a gépem,
de azért na...!
a laptopot HDMI-vel kötöttem a tv-re és ezek mellett, microsoft fogadóegységgel xbox 360 joy-jal játszom.....
vagy cseréljem le a gépet....!??
a válaszokat elöre is köszönöm.....ja...és... boldog új évet mindenkinek!
Nekem is 4 giga rammom van, Dirt Rally, Witcher 3, GTA 5 nem nagyon kevesellték!
A következő évek játékaihoz persze már egyértelműen nem fog ártani a 8 giga ram.
Srácok valójába mennyiit ér ez a gép . meg éri meg venni ?
majd ha meglesz a proci legkésőbb jövőhéten meg a lap hozzá letesztelem és ha nem felejtem el akkor megírom neked hogy nekem a Dying Light fix 65 fps el megy 😀
Kb. az összes megjelent játékot tűrhető minőségben lehet játszani azzal a procival, persze nem a GT 610 mellett.
pl Dying Light vagy gta V ilyesmikre gondolok
valami hozzá értő megtudja mondani hogy mennyire jó mire jó ez a proci
egy négymagos Intel Xeon X5355 processzor 4x3200Mhz-en 8Mb L2
4g ram és 1 gt610 2Gb mellett
[LINK]
http://gepigeny.hu/user/bazsi213/eszkozok/153832
Teljesen amatőr vagyok a témában, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem vagyok nagy gamer, többnyire stratégiai játékokkal szoktam játszani(pl.Settlers), ha az időm engedi.
i5-4210U 1,7ghz (2,4ghz turbo), Intel HD Graphics 4400, 4GB RAM, Win 8.1 Pro op. rendszer.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem éppen játékra való gép, de mégis kb. mit tud élvezhetően futtatni? Tetris és társai válaszok nem érdekelnek. 😀 😜
Pl. a Starcraft2 vagy a Lotr Conquest érdekel, de nem tudom, hogy hogyan futna ezen a gépen.
Nemis a játék miatt bánom igazán,hanem ezvolt az egyetlen amiben tudtunk multizni osztálytársaimmal, és ami ingyen volt. :/
Azt a CPU sat meg fingom nincs hogykell. Másnál bezzeg megy a game, Win 7 en, Win 10 en
Esetleg megpróbálhatod a cpu affinitást egy magra állítani, hátha segít, ha a hang már nem.
Ez a pontpontpont, multiplayer rész elindul úgy hogy kihúztam a hangot, deh.... miezmár?! 😆
Deh igy meg hang nincs 😞 Visszadugom játék közben és néma.
1.0 verzio amugy
Mitcsináljk ezzelmár?
Köszi a segítséget amugy
terepminta: Megpróbálhatod elindítani az NFS3at...Win10el esélytelen, hogy az neked a büdös életbe elinduljon
Alaplap függő is mondjuk, mert a Gigabyte lapommal meg nem csinálja
Az az érdekes többijátéknál, kompatibilitási cucc, vagy patch mindig megoldotta a problémát.
Eltávolítani meg, másképp tom csak mert nemhozz létre bejegyzést a programok listában.
Ez is lennvan, és nemjó. A crack az a single hoz van, eddig ment szal csak jo, de leszedem 😀
Osztálytársaimnak is ezvan meg és nyomattuk multiba.
A mikrofonos részt most hirtelen nemvágom :/
Ide is kiírom, hátha tudtok segíteni. Van ugye a COD 2, na és nekem Win 10 em van, amin ba*zik elindulni; "A program működése leállt". Paatchelni sem tudom, mert kilép a telepítője, kompatibilitási mód is kilőve.
Multkor mikor Win 7 ről pakolta át a cuccokat (7 ről 10 re update-eltem) akkor még ment a multi része a cod nak, nekem csak ez lenne igazábol fontos a multi. Azóta ujralett rakva tisztán 10 essel, és most ha felrakom akkor a multis része sem megy, se single crackelve.
Ha esetleg tud vki segíteni, írjon! Köszönöm! 😀
A gépem milyen mai játékot visz el a semmin kívül?😆
PÜ-ben kérem a választ ha lehet, köszi!😃
Neked amugy néztem, Quadod van, az alacsony órajel észrevehető negatívumként, a játékokban? Vagy kárpotolja a 4 mag? 😀
Már kb egy félorája megy, eddig nem állt le gép, hőfok is rendben, 30-35 fok körül.
http://kepfeltoltes.hu/150924/ScreenShot_20150924162150_www.kepfeltoltes.hu_.png
Spoiler!
Megéri még ezt a konfigot fejleszteni? Mert végülis játszani tudok vele, ugyse 4K ba, vagy FHD ba tolom, meg a GT430 hoz mérten a játékokat (Ami The Evil Within, GTA V, Hardline-t is viszi)
Mert elég régi a platform, a 775 :/ És kb 20k körül kéne még költenem rá, RAM al eggyütt, hogy abbol is egy 6-8GB legyen, és azzal már ugy elvok.
A tegéped is most nézem s775 ös, csak abba Quad van, meg +1GB RAM. A Hyper T4 az jóféle kis cooler, nekem gyárilag van egy ba*zot nagy benne, kb akkora méretű, rézcsöves, kb 40fok körül van procim. (mondjuk nem mintha valami sokra tudná kihajtani a duomat)