Driver kereső és Driver gondok

Szerző: pomrum, 2009. April 30., téma
Fórum » Asztali PC
A témacímben benn van amit tudni kell.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akos328 avatar
Spoiler!
http://step.yourfiledownloader.com/j5GsWXbVuxBl3KxLetmyKCXfuzU5o6l+ZbT7O2n10GAq+dJlE+LeYwCjgDZO5cFTHvqGElCXlAJS2cldDg==
ezt játszd végig.
letöltöd, futtatod, majd leszedi neked a drivert.
ezt a típust előbb is mondhattad volna. amúgy gyakorikerdesek.hu-n foglalkoztak már ezzel, ha rákeresel megtalálod ott 2-3 oldalt is adtak.
0
0
0
0
mlan0 avatar
dzsanni94 írta:
mlan0 írta:
Sziasztok van egy Inter chatpack webcamerám (ajándékba kaptam) és nem tudok találni hozzá drivert... légyszíí valaki segitsen ebbe...

Milyen rendszerhez kellene?

windows xp-m wan, és van valami kód rajta: CNR-CP5SP
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
dzsanni94 köszönöm, holnap meg is nézem, jó éjt!
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
mlan0 írta:
Sziasztok van egy Inter chatpack webcamerám (ajándékba kaptam) és nem tudok találni hozzá drivert... légyszíí valaki segitsen ebbe...

Milyen rendszerhez kellene?
0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
ComAndor írta:
Sziasztok 😃 Van egy P3-as IBM 2647-cg6 T23-as laptopom. Most egy Sp2-es Xp van rajta de már lassú. Most egy Sp3-as akarok rakni de nincs a laptophoz driver Cd-m.
Megéri így is felrakni? Mert nem találok sehol hozzá drivert.

szerintem olyan XP op. rendszert tölts le amin már SP3 is rajta van
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Tucsok2008 írta:
ez va az aljára írva:
TI(alsó index TM)
Technology Innovaton
Compressor Supreme
Version 3.1 for PS2/PS1/PC USB
Model No. Hy-882

és persze hogy made in china

más nincs rá írva... 😀

tölsd le ezt és ha nem megy akkor írjál....
http://www.tech-inno.com/download.php?section=2
0
0
0
0
akos328 avatar
XP-k nem az illesztőprogramok telepítéséről híresek.
volt nekem is régi laptopom, de felraktam 2002-es sp3, vagy 2 már nem tudom eredeti xp-t és minden feltelepült, egyedül a VGA-t nem ismerte fel, ahhoz külön driver kellett.
meg vagy az internethez, vagy az USB-t nem látta, de attól még kezelte.
de az enyém nem volt ennyire öregecske, de már 9 éves lenne, ha nem sült volna ki.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
ez va az aljára írva:
TI(alsó index TM)
Technology Innovaton
Compressor Supreme
Version 3.1 for PS2/PS1/PC USB
Model No. Hy-882

és persze hogy made in china

más nincs rá írva... 😀
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Tucsok2008 írta:
A doboza sajnos már rég nincs meg, nem mai darab azóta 2x festettünk, 1x tetőt csináltunk 😀😉 van vagy 6 éves 😃

És a kormámyra nincsen valahova valami írva?
PL: aljára?
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
A doboza sajnos már rég nincs meg, nem mai darab azóta 2x festettünk, 1x tetőt csináltunk 😀😉 van vagy 6 éves 😃
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Tucsok2008 írta:
Sziasztok, nekem olyan problémám van hogy van egy kormányom amihez a gyári lemezen csak 98/Me/2000/XP-re jók a driverek de most nem rég tuningoltattam picit így lett benne 3gb ram, egy új 160 gb vinyó de az alaplapom is bajos 1 ram foglalta meghalt, no de a lényeg hogy win7-et tettek á 64 biteset és ehhez ugye nem jó a driver, én kerestem már de vírust dob rá az avast-om... valaki tudna segíteni?

A lemezre ez van írva:
Double Vibration Controller Drivers Ver 2.0

és mi volt ráírva a dobozára?
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Sziasztok, nekem olyan problémám van hogy van egy kormányom amihez a gyári lemezen csak 98/Me/2000/XP-re jók a driverek de most nem rég tuningoltattam picit így lett benne 3gb ram, egy új 160 gb vinyó de az alaplapom is bajos 1 ram foglalta meghalt, no de a lényeg hogy win7-et tettek á 64 biteset és ehhez ugye nem jó a driver, én kerestem már de vírust dob rá az avast-om... valaki tudna segíteni?

A lemezre ez van írva:
Double Vibration Controller Drivers Ver 2.0
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]
a 95.7 Mb-s fájlt kell leszedni
0
0
0
0
voros12 avatar
Sziasztok!

Az a problémám lenne,hogy nem tudok 1 normális drivert szerezni.

ATI HD 4650-es kártyához kéne, win7-em van 64 bites

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok, nekem az lenne a gondom, hogy a gépemben egy asus eah 5670-es VGA van, és az ATI CCC nem indul el sehogy sem, már a cd-ről is felraktam az új drivert, az se segített, javított is a win7 rajta de semmi. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
0
0
0
0
akos328 avatar
Egy HP3420 deskjet nyomtatóm van és XP-re simán feltelepítettem, de WIN7-re már nem, mert nincs 64-bites telepítő. helyette egy kis (cirka 3 oldalnyi) útmutató van hogy kell feltelepíteni. Azt írja start- eszközök és nyomtatók, keressem ki és megcsinálja magától...(portok USB egyebeket sikerült beállítanom) Az a baj h nem találtoma HP nyomtatók között ezt a típust. 3500 szériától vannak a deskjet nyomtatók, ez meg 3400-as. Frissítettem is az adatbázist amit írt hogy ha nem találnám a típust, de ígysem találom.

itt is link ahonan néztem: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01979338&cc=hu&dlc=hu&lc=hu&os=4063&product=75040&sw_lang=

igazából fogalmam sincs mivan most vki vmi jó ötlettel?
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
spleenszuru írta:
igen a 90 megásat, az aalsót nem fontos

működik, köszi ezerszer, remélem megoldja a gondokat, am én is vmi hasonlót szedtem, csak lehet nem pont ezt, nem vágom mi volt a gond...na m1
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
krutka írta:
Nekem olyan problémám lenne, hogy játék közben egyszer csak befagy és kiírja hogy a videókártya driver egyik DLL fájlja meghibásodott ezért leált. És az asztal is úgynéz ki mintha nem lenne driver a gépen. Windows XP-m van. a videókártya pedig egy Intel mobility X3100.. ügyebár laptopról van szó 😃
Prototype-nál és a NFS Undercover-nál is ugyanezt csinálta, de pl. a WoW nál vagy a NFS world nél nem volt ilyen probléma.
Már próbáltam a legújabb driverrel is ott is ugyanezt csinálta. a játékokat már letöröltem, de gondolom más játéknál is fenn áll ez a probléma ezért kellene a segítségetek. Ha valaki találkozott már ilyen gonddal az légyszi segítsen ! előre is köszi 😃

szó szerint mit ír?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
igen a 90 megásat, az aalsót nem fontos
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
köszi megnézem, a felsőt kell letöltenem ugye?
0
0
0
0
krutka avatar
Nekem olyan problémám lenne, hogy játék közben egyszer csak befagy és kiírja hogy a videókártya driver egyik DLL fájlja meghibásodott ezért leált. És az asztal is úgynéz ki mintha nem lenne driver a gépen. Windows XP-m van. a videókártya pedig egy Intel mobility X3100.. ügyebár laptopról van szó 😃
Prototype-nál és a NFS Undercover-nál is ugyanezt csinálta, de pl. a WoW nál vagy a NFS world nél nem volt ilyen probléma.
Már próbáltam a legújabb driverrel is ott is ugyanezt csinálta. a játékokat már letöröltem, de gondolom más játéknál is fenn áll ez a probléma ezért kellene a segítségetek. Ha valaki találkozott már ilyen gonddal az légyszi segítsen ! előre is köszi 😃
0
0
0
0
spleenszuru avatar
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

jaja néztem hogy a hd 5770 van kiírva, de mondom kitudja 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
igen a hd 5770 és win7 64bit em van

bocs csak mivel 1 gépem van gondoltam egyértelmű h miről van szó szal érted...
0
0
0
0
spleenszuru avatar
írd le a vga-d nevét, ami gondolom a hd 5770, meg hogy hány bites az win 7-ed, és adok egy linket. de amúgy nekem 5670-em van, én is mindig az amd oldalról szedem, mégis jó..
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Sziasztok, videokártyámhoz kéne vmi újabb driver, mert a régivel amit még hozzá kaptam cdn nem fut pár game, néztem az ati oldalán, de ami ott volt ajánlva azzal nem működik.... ha valaki tud vmi okosat segítsen 😕
0
0
0
0
matyosowski avatar
ahha és onnan jött a vírus mint állat 😕
0
0
0
0
simon7109 avatar
hivatalos oldalon próbáltad?
0
0
0
0
matyosowski avatar
nekem ehhez valaki nem tud egy jó hangkártya drivert Dell optiplex GX240. Mindenhol kerestem és nincsen csak olyan amit a gép vírusnak észlel...-.-"
0
0
0
0
niteforce avatar
Catalyst 11.7 -et, de a 11.8 at is kiprobalhatod, de az most meg beta.
0
0
0
0
FBalint avatar
Sziasztok!
Van egy HD5830-as 1GB-os videókártyám, ahhoz milyen drivert töltsek le?
Amit hozzá kaptam az van fölrakva.

Igazából az a gondom, hogy a "bátyám gépe" gépen (a gépeim közt) nem megy a split/second maxon, és nem értem miért. A Windows 7 azt írta ki hogy a driver friss, tehát nem tudom hogy a driver a gond-e.

Tud valaki segíteni?😕
0
0
0
0
htibi1 avatar
Sziasztok!

Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!
0
0
0
0
kvio1 avatar
Petkooo írta:
rakd fel nyugodtan a vista drivert azzal is menni fog

régi notimon nekem se volt win7 64 driver de az összes vista 64 tökéletesen működött

Jó megpróbálom.
0
0
0
0
Petkooo avatar
rakd fel nyugodtan a vista drivert azzal is menni fog

régi notimon nekem se volt win7 64 driver de az összes vista 64 tökéletesen működött
0
0
0
0
kvio1 avatar
super88 írta:
kvio1 írta:
Sziasztok! Egy asus m2a74-am alaplaphoz nem találtam drivert. Windows 7 64-bitre kellene.

Privát üzenetben el küldtem a linket ahonnan le tudod tölteni !

Kösz

kvio1 írta:
super88 írta:
kvio1 írta:
Sziasztok! Egy asus m2a74-am alaplaphoz nem találtam drivert. Windows 7 64-bitre kellene.

Kösz
de itt csak vistára meg xp-re van csak.Nekem amd chipset driver kellene. és abba nincs windows 7-re.
0
0
0
0
super88 avatar
kvio1 írta:

0
0
0
0
NoysR avatar
az asus hivatalos honlapján letölthető driverek vannak! Próbálkozz ott!
0
0
0
0
kvio1 avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy van egy elég régi kormányom (logitech wingman formula force gp) és fölteszem a driverét a 64 bites win7-re és nem találja meg a driver a kormányt és nem tudom használni. Haveromnak ugyanilyen kormánya és op rendszere van és neki nem is kell hozzá driver, csak bedugja az usb-be és föl is ismeri a win7. Nekem miért nem működik így? Ha tudna valaki hozzá nekem adni egy olyan drivert, ami működik win7 64 biten, annak nagyon örülnék, mert én nem találtam.
0
0
0
0
pukkancs avatar
Üdv! az a helyzet, hogy faterom gépére fölpakoltam a win7-et, és amikor tenném föl az alaplapi cd-ről a dolgokat, akkor ezt az üzenetet adja ki: https://img541.imageshack.us/img541/4193/kpkivgsxk.png

és az az érdekes, hogy amikor enyém volt a fater gépe akkor is win7 volt rajta és akkor meg nem írt ki semmi ilyesmit (alaplap: Asus M2N)
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali, kis gondom lenne az nvidia GT220 legújabb driver-ével, nem engedi felrakni mert "No 7-Zip archive", alapból nem értem, h minek neki a 7-Zip, mikor eddig is a WinRar-volt fenn, és azzal semmi baja nem volt, felraktam a legújabb 7-Zip-et, de még így se jó!
0
0
0
0
Reptile110 avatar
csá most nem tudom jó helyre írom e ..videókártya vagy driver..mind1 szóval elmondanátok hogyan kill biost frissíteni? mert 2008/10.14-én lett utoljára frissítve vagy mi...😆 de ezt azért leírom videókártyához is...😃
0
0
0
0
bigahu14 avatar
Sziasztok, arra a kérdésre szeretnék választ, hogy miért van az, ha letöltöm a vidikártyám legújabb driverjét, akkor a játékok szaggatnak olyan beállításon, amilyenen eddig mentek? Előre is köszi a választ!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
futopeter97 írta:
hello! nekem olyan problémám van hogy frissíteni kéne a drivert (9800gt 2009.07.05 i driver). letöltöttem a legújabbat telepítés elindul, feltelepül és ugye újra kell indítani a gépet. Na újraindítom és a windows töltésénél beakad, nem tudja elindítani a rendszert csak bizt. módba. win7 32-bit...

Érdekes, mert win7-nél nem kell újraindítani a gépet.
0
0
0
0
tomtiraz avatar
MSI Hetis 865gv Giga pc Ms6765 alaplap. Milyen driverek kellenek hozzá? Sehol nem találok, még csak leírást sem. Ebben kérnék segítséget, előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
hello! nekem olyan problémám van hogy frissíteni kéne a drivert (9800gt 2009.07.05 i driver). letöltöttem a legújabbat telepítés elindul, feltelepül és ugye újra kell indítani a gépet. Na újraindítom és a windows töltésénél beakad, nem tudja elindítani a rendszert csak bizt. módba. win7 32-bit...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Semmit se tehetsz! Nem támogatja a win7 et!
0
0
0
0
hojofor avatar
Sziasztok! Vagy egy Genius webcamom, és az a problémám, hogy mióta felraktam a w7 (64bit)-et azóta nem tudom működésbe hozni.
Bedugom a kamerát rákeres az update helyen, de nem talál semmit.
Beteszem a driver lemezét, feltelepítem, de mikor elindítom azt írja nincs kamera csatlakoztatva.
De az érdekes, hogy a kamera mikrofon része tökéletesen működik...............
Csajomnak kéne, hogy lásson 😃 Mit tudnék tenni?
5-6 egyéb drivert is próbáltam... =/
0
0
0
0
alex13 avatar
hello.
Hol keressek hang drivert mert amiket kerestem nem jók.
Mit tegyek?
Pls help.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció