ezt játszd végig.
letöltöd, futtatod, majd leszedi neked a drivert.
ezt a típust előbb is mondhattad volna. amúgy gyakorikerdesek.hu-n foglalkoztak már ezzel, ha rákeresel megtalálod ott 2-3 oldalt is adtak.
ComAndor írta:
Sziasztok 😃 Van egy P3-as IBM 2647-cg6 T23-as laptopom. Most egy Sp2-es Xp van rajta de már lassú. Most egy Sp3-as akarok rakni de nincs a laptophoz driver Cd-m.
Megéri így is felrakni? Mert nem találok sehol hozzá drivert.
szerintem olyan XP op. rendszert tölts le amin már SP3 is rajta van
XP-k nem az illesztőprogramok telepítéséről híresek.
volt nekem is régi laptopom, de felraktam 2002-es sp3, vagy 2 már nem tudom eredeti xp-t és minden feltelepült, egyedül a VGA-t nem ismerte fel, ahhoz külön driver kellett.
meg vagy az internethez, vagy az USB-t nem látta, de attól még kezelte.
de az enyém nem volt ennyire öregecske, de már 9 éves lenne, ha nem sült volna ki.
Tucsok2008 írta:
Sziasztok, nekem olyan problémám van hogy van egy kormányom amihez a gyári lemezen csak 98/Me/2000/XP-re jók a driverek de most nem rég tuningoltattam picit így lett benne 3gb ram, egy új 160 gb vinyó de az alaplapom is bajos 1 ram foglalta meghalt, no de a lényeg hogy win7-et tettek á 64 biteset és ehhez ugye nem jó a driver, én kerestem már de vírust dob rá az avast-om... valaki tudna segíteni?
A lemezre ez van írva:
Double Vibration Controller Drivers Ver 2.0
Sziasztok, nekem olyan problémám van hogy van egy kormányom amihez a gyári lemezen csak 98/Me/2000/XP-re jók a driverek de most nem rég tuningoltattam picit így lett benne 3gb ram, egy új 160 gb vinyó de az alaplapom is bajos 1 ram foglalta meghalt, no de a lényeg hogy win7-et tettek á 64 biteset és ehhez ugye nem jó a driver, én kerestem már de vírust dob rá az avast-om... valaki tudna segíteni?
A lemezre ez van írva:
Sziasztok, nekem az lenne a gondom, hogy a gépemben egy asus eah 5670-es VGA van, és az ATI CCC nem indul el sehogy sem, már a cd-ről is felraktam az új drivert, az se segített, javított is a win7 rajta de semmi. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Egy HP3420 deskjet nyomtatóm van és XP-re simán feltelepítettem, de WIN7-re már nem, mert nincs 64-bites telepítő. helyette egy kis (cirka 3 oldalnyi) útmutató van hogy kell feltelepíteni. Azt írja start- eszközök és nyomtatók, keressem ki és megcsinálja magától...(portok USB egyebeket sikerült beállítanom) Az a baj h nem találtoma HP nyomtatók között ezt a típust. 3500 szériától vannak a deskjet nyomtatók, ez meg 3400-as. Frissítettem is az adatbázist amit írt hogy ha nem találnám a típust, de ígysem találom.
itt is link ahonan néztem: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01979338&cc=hu&dlc=hu&lc=hu&os=4063&product=75040&sw_lang=
igazából fogalmam sincs mivan most vki vmi jó ötlettel?
krutka írta:
Nekem olyan problémám lenne, hogy játék közben egyszer csak befagy és kiírja hogy a videókártya driver egyik DLL fájlja meghibásodott ezért leált. És az asztal is úgynéz ki mintha nem lenne driver a gépen. Windows XP-m van. a videókártya pedig egy Intel mobility X3100.. ügyebár laptopról van szó 😃
Prototype-nál és a NFS Undercover-nál is ugyanezt csinálta, de pl. a WoW nál vagy a NFS world nél nem volt ilyen probléma.
Már próbáltam a legújabb driverrel is ott is ugyanezt csinálta. a játékokat már letöröltem, de gondolom más játéknál is fenn áll ez a probléma ezért kellene a segítségetek. Ha valaki találkozott már ilyen gonddal az légyszi segítsen ! előre is köszi 😃
Nekem olyan problémám lenne, hogy játék közben egyszer csak befagy és kiírja hogy a videókártya driver egyik DLL fájlja meghibásodott ezért leált. És az asztal is úgynéz ki mintha nem lenne driver a gépen. Windows XP-m van. a videókártya pedig egy Intel mobility X3100.. ügyebár laptopról van szó 😃
Prototype-nál és a NFS Undercover-nál is ugyanezt csinálta, de pl. a WoW nál vagy a NFS world nél nem volt ilyen probléma.
Már próbáltam a legújabb driverrel is ott is ugyanezt csinálta. a játékokat már letöröltem, de gondolom más játéknál is fenn áll ez a probléma ezért kellene a segítségetek. Ha valaki találkozott már ilyen gonddal az légyszi segítsen ! előre is köszi 😃
írd le a vga-d nevét, ami gondolom a hd 5770, meg hogy hány bites az win 7-ed, és adok egy linket. de amúgy nekem 5670-em van, én is mindig az amd oldalról szedem, mégis jó..
Sziasztok, videokártyámhoz kéne vmi újabb driver, mert a régivel amit még hozzá kaptam cdn nem fut pár game, néztem az ati oldalán, de ami ott volt ajánlva azzal nem működik.... ha valaki tud vmi okosat segítsen 😕
Sziasztok!
Van egy HD5830-as 1GB-os videókártyám, ahhoz milyen drivert töltsek le?
Amit hozzá kaptam az van fölrakva.
Igazából az a gondom, hogy a "bátyám gépe" gépen (a gépeim közt) nem megy a split/second maxon, és nem értem miért. A Windows 7 azt írta ki hogy a driver friss, tehát nem tudom hogy a driver a gond-e.
Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!
Az lenne a problémám, hogy van egy elég régi kormányom (logitech wingman formula force gp) és fölteszem a driverét a 64 bites win7-re és nem találja meg a driver a kormányt és nem tudom használni. Haveromnak ugyanilyen kormánya és op rendszere van és neki nem is kell hozzá driver, csak bedugja az usb-be és föl is ismeri a win7. Nekem miért nem működik így? Ha tudna valaki hozzá nekem adni egy olyan drivert, ami működik win7 64 biten, annak nagyon örülnék, mert én nem találtam.
Hali, kis gondom lenne az nvidia GT220 legújabb driver-ével, nem engedi felrakni mert "No 7-Zip archive", alapból nem értem, h minek neki a 7-Zip, mikor eddig is a WinRar-volt fenn, és azzal semmi baja nem volt, felraktam a legújabb 7-Zip-et, de még így se jó!
csá most nem tudom jó helyre írom e ..videókártya vagy driver..mind1 szóval elmondanátok hogyan kill biost frissíteni? mert 2008/10.14-én lett utoljára frissítve vagy mi...😆 de ezt azért leírom videókártyához is...😃
Sziasztok, arra a kérdésre szeretnék választ, hogy miért van az, ha letöltöm a vidikártyám legújabb driverjét, akkor a játékok szaggatnak olyan beállításon, amilyenen eddig mentek? Előre is köszi a választ!
futopeter97 írta:
hello! nekem olyan problémám van hogy frissíteni kéne a drivert (9800gt 2009.07.05 i driver). letöltöttem a legújabbat telepítés elindul, feltelepül és ugye újra kell indítani a gépet. Na újraindítom és a windows töltésénél beakad, nem tudja elindítani a rendszert csak bizt. módba. win7 32-bit...
Érdekes, mert win7-nél nem kell újraindítani a gépet.
MSI Hetis 865gv Giga pc Ms6765 alaplap. Milyen driverek kellenek hozzá? Sehol nem találok, még csak leírást sem. Ebben kérnék segítséget, előre is köszönöm!
hello! nekem olyan problémám van hogy frissíteni kéne a drivert (9800gt 2009.07.05 i driver). letöltöttem a legújabbat telepítés elindul, feltelepül és ugye újra kell indítani a gépet. Na újraindítom és a windows töltésénél beakad, nem tudja elindítani a rendszert csak bizt. módba. win7 32-bit...
Sziasztok! Vagy egy Genius webcamom, és az a problémám, hogy mióta felraktam a w7 (64bit)-et azóta nem tudom működésbe hozni.
Bedugom a kamerát rákeres az update helyen, de nem talál semmit.
Beteszem a driver lemezét, feltelepítem, de mikor elindítom azt írja nincs kamera csatlakoztatva.
De az érdekes, hogy a kamera mikrofon része tökéletesen működik...............
Csajomnak kéne, hogy lásson 😃 Mit tudnék tenni?
5-6 egyéb drivert is próbáltam... =/
letöltöd, futtatod, majd leszedi neked a drivert.
ezt a típust előbb is mondhattad volna. amúgy gyakorikerdesek.hu-n foglalkoztak már ezzel, ha rákeresel megtalálod ott 2-3 oldalt is adtak.
Sziasztok van egy Inter chatpack webcamerám (ajándékba kaptam) és nem tudok találni hozzá drivert... légyszíí valaki segitsen ebbe...
Milyen rendszerhez kellene?
windows xp-m wan, és van valami kód rajta: CNR-CP5SP
Sziasztok van egy Inter chatpack webcamerám (ajándékba kaptam) és nem tudok találni hozzá drivert... légyszíí valaki segitsen ebbe...
Milyen rendszerhez kellene?
Sziasztok 😃 Van egy P3-as IBM 2647-cg6 T23-as laptopom. Most egy Sp2-es Xp van rajta de már lassú. Most egy Sp3-as akarok rakni de nincs a laptophoz driver Cd-m.
Megéri így is felrakni? Mert nem találok sehol hozzá drivert.
szerintem olyan XP op. rendszert tölts le amin már SP3 is rajta van
ez va az aljára írva:
TI(alsó index TM)
Technology Innovaton
Compressor Supreme
Version 3.1 for PS2/PS1/PC USB
Model No. Hy-882
és persze hogy made in china
más nincs rá írva... 😀
tölsd le ezt és ha nem megy akkor írjál....
http://www.tech-inno.com/download.php?section=2
volt nekem is régi laptopom, de felraktam 2002-es sp3, vagy 2 már nem tudom eredeti xp-t és minden feltelepült, egyedül a VGA-t nem ismerte fel, ahhoz külön driver kellett.
meg vagy az internethez, vagy az USB-t nem látta, de attól még kezelte.
de az enyém nem volt ennyire öregecske, de már 9 éves lenne, ha nem sült volna ki.
TI(alsó index TM)
Technology Innovaton
Compressor Supreme
Version 3.1 for PS2/PS1/PC USB
Model No. Hy-882
és persze hogy made in china
más nincs rá írva... 😀
A doboza sajnos már rég nincs meg, nem mai darab azóta 2x festettünk, 1x tetőt csináltunk 😀😉 van vagy 6 éves 😃
És a kormámyra nincsen valahova valami írva?
PL: aljára?
A lemezre ez van írva:
és mi volt ráírva a dobozára?
A lemezre ez van írva:
a 95.7 Mb-s fájlt kell leszedni
Az a problémám lenne,hogy nem tudok 1 normális drivert szerezni.
ATI HD 4650-es kártyához kéne, win7-em van 64 bites
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
itt is link ahonan néztem: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01979338&cc=hu&dlc=hu&lc=hu&os=4063&product=75040&sw_lang=
igazából fogalmam sincs mivan most vki vmi jó ötlettel?
igen a 90 megásat, az aalsót nem fontos
működik, köszi ezerszer, remélem megoldja a gondokat, am én is vmi hasonlót szedtem, csak lehet nem pont ezt, nem vágom mi volt a gond...na m1
szó szerint mit ír?
jaja néztem hogy a hd 5770 van kiírva, de mondom kitudja 😃
bocs csak mivel 1 gépem van gondoltam egyértelmű h miről van szó szal érted...
Van egy HD5830-as 1GB-os videókártyám, ahhoz milyen drivert töltsek le?
Amit hozzá kaptam az van fölrakva.
Igazából az a gondom, hogy a "bátyám gépe" gépen (a gépeim közt) nem megy a split/second maxon, és nem értem miért. A Windows 7 azt írta ki hogy a driver friss, tehát nem tudom hogy a driver a gond-e.
Tud valaki segíteni?😕
Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!
rakd fel nyugodtan a vista drivert azzal is menni fog
régi notimon nekem se volt win7 64 driver de az összes vista 64 tökéletesen működött
Jó megpróbálom.
régi notimon nekem se volt win7 64 driver de az összes vista 64 tökéletesen működött
Sziasztok! Egy asus m2a74-am alaplaphoz nem találtam drivert. Windows 7 64-bitre kellene.
Privát üzenetben el küldtem a linket ahonnan le tudod tölteni !
Kösz
Sziasztok! Egy asus m2a74-am alaplaphoz nem találtam drivert. Windows 7 64-bitre kellene.
Kösz
Az lenne a problémám, hogy van egy elég régi kormányom (logitech wingman formula force gp) és fölteszem a driverét a 64 bites win7-re és nem találja meg a driver a kormányt és nem tudom használni. Haveromnak ugyanilyen kormánya és op rendszere van és neki nem is kell hozzá driver, csak bedugja az usb-be és föl is ismeri a win7. Nekem miért nem működik így? Ha tudna valaki hozzá nekem adni egy olyan drivert, ami működik win7 64 biten, annak nagyon örülnék, mert én nem találtam.
és az az érdekes, hogy amikor enyém volt a fater gépe akkor is win7 volt rajta és akkor meg nem írt ki semmi ilyesmit (alaplap: Asus M2N)
Érdekes, mert win7-nél nem kell újraindítani a gépet.
Bedugom a kamerát rákeres az update helyen, de nem talál semmit.
Beteszem a driver lemezét, feltelepítem, de mikor elindítom azt írja nincs kamera csatlakoztatva.
De az érdekes, hogy a kamera mikrofon része tökéletesen működik...............
Csajomnak kéne, hogy lásson 😃 Mit tudnék tenni?
5-6 egyéb drivert is próbáltam... =/
Hol keressek hang drivert mert amiket kerestem nem jók.
Mit tegyek?
Pls help.