Hány mp alatt kapcsol be a géped? (tálca megjelenéséig)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. April 25., téma
Fórum » Társalgó
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Én reggel mikorfelkelek,megnyomom a ctrl+f1 kombot,ezzel indul,mire kicsurgatom a sárgát,meg megfől a kávé,már régenn azasztal vár készen állva a használatra,szal annyira nemkell neki sietni.😜
0
0
0
0
megaone6 avatar
rafferd ismerős érzés 😃 én is most raktam fel a Win 8.1-et és max fél perc alatt bekapcsol 😀
0
0
0
0
no avatar
lehajolok, benyomom a gépet, mire visszanézek már a játék is elindult😃
0
0
0
0
no avatar
14 másodperc SSD-vel 😃 (Win7)
0
0
0
0
DangerPolski2 avatar
30 mp kb. (programokkal)
Az előző lapimnak 6 perc kellett 😆 (hogy a windows xp töltő képernyő megjelenjen)
0
0
0
0
nirvana67 avatar
Gomb megnyomásától számítva 35 másodperc a Windows asztalig. 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mióta új gépem van win8 al nekem is fél perc alá ment míg eddig simán megvolt 1,5 perc egy i7 920 as géppel.
0
0
0
0
19ati93 avatar
hemihehe ez már beteges 😆😆😆
0
0
0
0
krutka avatar
átlag: 11-12 másodperc (win8)
0
0
0
0
hemihehe avatar
Sosem mértem,mert nem érdekelt!
Bekapcsolás előtt,letakarítom,portalanítom,2-4 perces munka Majd körültekintően sűrített levegő jobbról,balról (finoman nem ész nélkül,nem hajt a tatár),ellenőrzöm megfelelően van benne minden csatlakoztatva.Mit tudom én alaplapi usb kábel illesztése nem e jött ki esetleg a helyéről.
Ez kb 1perc,majd kimegyek tisztítószerért és ha már visszajöttem akkor a monitort is letisztítom 15-de inkább 20 másodperces folyamat(kezemet a tisztítószeres ronggyal körkörös mozdulatokra késztetem ez által flessül lejön minden nem oda való piszok,bacilus miegymás) egyszer volt hogy 30 másodperc lett belőle mert orrot fújtam közben.
Majd amikor elkészültem a tisztító eszközöket helyükre teszem(30 másodperc,visszaérkezvén gyors kontroll klapp minden,ekkor a szék megfelelő beállítása következik(1 perc ez a folyamat),megfelelő magasság,ülési pozíció beállítása ill nagyon fontos a háttámla pozíciója 75-90°-os általában,majd ellenőrzöm a számítógép asztalt van e rajta pohár teli vízzel,ugyanis nem szeretek kijárkálni,amikor már úgy vagyok vele,na jó most már elég volt az asztalra csapok majd kinyújtom a karomat,ujjaimat összekulcsolom megropogtatom,ez a bemelegítés(10 másodperc) ha bemelegítettem a kezemet és már tényleg úgy néz ki minden hogy nagyon frankó,nagyon nagyon óvatos mozdulattal a mutató újaimmal a power feliratot jelző gombot finoman szólva meglököm,majd egy nagy levegőt veszek és megvárom hogy normálisan bekapcsoljon a gép.Amikor bekapcsolom a gépemet mindig izgatottan figyelemmel kísérem, egészen az asztal megjelenéséig.
Hihetetlen élményben van részem ez idő alatt.
Amikor sikerült el sem tudom mondani mennyire hihetetlenül jó érzés ez.Végre bekapcsoltam az én saját,szeretett,becézgetett cirógatott,dédelgetett pc-met.Nekem általánosságban 7-8 perc egy ilyen munkafolyamat.Remélem tudtam vele segíteni.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A gép bekapcsolásától számítva kb. 40 mp az asztalig.
0
0
0
0
mtrelax avatar
sosem mértem, de nem sok 😀 a többi prog indítás már sokkal nehezebben megy 😆
0
0
0
0
no avatar
win8 20mp vinyoval, ebből 16mp bios post és 4mp a win logo, lassan jön az ssd, de úgy érzem a bios marad a szűk keresztmeteszet 😆
0
0
0
0
no avatar
20-25 másodperc az átlag, zord reggeleken maximum 35-40 😃
0
0
0
0
griff55 avatar
samsung spinpoint 3-as hdd-vel a win7 ultimate 40másodperc
0
0
0
0
hanics avatar
SSD + Rapid Start kb 5s 😀 Normál indítás az meg olyan 15-20 sec a teljes működés....
0
0
0
0
kaizinger avatar
13-15 s féléves rendszeren (win8) ssd- nincs
0
0
0
0
Nitram1 avatar
kevesebb mint 1 perc win 7 ultimate és a rendszerem meg metalálható az adatlapomnál
0
0
0
0
PoPet avatar
Win8-al kb max 15mp. 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem furcsa mód a WD caviar blacken ami a gyorsak közt van kb 2-3 perc mire feláll és elindul minden egy szektorhibás gagyi olcsó seagate 2x gyorsabb 1,5 perc alatt már tökéletesen használható a gép.
0
0
0
0
sudosu avatar
Bekapcsoló gomb megnyomása után 15mp a fedora (gnome)
A Windows változatlan 😀
0
0
0
0
no avatar
15 mpa bejelentkezésig majd azonnal mükszik ezért mondom hajrá LINUX/Ubuntu 😀
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
2 perc .aztán egy kékhalál-ha rosz napja van 😃
0
0
0
0
no avatar
jó fél óra, win7 ultimate mikor frissít, de amúgy 5 perc
0
0
0
0
Megaisten avatar
8-11mp 😆 összesprogramokal.
0
0
0
0
no avatar
15mp aztán mehet egyből a net, mert programoknak nem nagyon kell betölteniük, mert csak netre meg tanulásra használom a laptopomat, na meg 1 - 2 játékra, de nem a game jellemző.
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Na jó de akkor is idegesítő 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Meglepő módon nekem is gyorsan betölt mindent ~1perc, viszont nagy ritkán van, hogy többet kell várni.
a rekord eddig 0:17 (feladatkezelő), amit ugye onnan mér, amikor elkezdenek azok a színes valamik cikázni a win betöltésénél....

FL1XxY:
szerintem mindenkinél előfordult már, nálam is volt már erre példa (de az csak pár pillanat nekem)
0
0
0
0
FL1XxY avatar
kb 1 perc és win7, de azt tudja valaki hogy kikapcsolásnál amikor rányomok h leállítás rá egy 5-10 másodpercre kijön egy ablak h kényszerített leállítás vagy vmi ilyesmi és csak utána kapcsol ki a gép...pedig nem fut semmi a tálcán..?!!!
0
0
0
0
kaizinger avatar
nem tudom számit én win 8 at használok 15-20 másodperc a programokal együtt bár én kiszoktam lőni amit nem használok az ne induljon😀
nincs ssd-m
0
0
0
0
GRYFNB avatar
Nekem 1 perc mindennel eggyüt.
0
0
0
0
Bukta avatar
Nekem is kb fél perc + 10-15 a progiknak
0
0
0
0
devil035 avatar
30-40mp körül és aztán lehet kockulni 😃
0
0
0
0
no avatar
25-30 mp +20 mp a progiknak.
0
0
0
0
sudosu avatar
Asztali gépen (XP): 2-3 perc
Notebook (7): ha minden indul Steam, Xfire, Skype akkor 2 perc.
Notebook (8): 15MP alatt bejön a Modern UI.
0
0
0
0
barnav avatar
35-40 másodperc amíg betölt és vagy 20-25 mp még hogy csatlakozzon a netre 😞 ez a hiba nemsokára ki lesz javítva 😀 😆
0
0
0
0
AnonimMC avatar
ximo : Persze mivel azt nem úgy használják mint egy otthoni gépet 😜
0
0
0
0
Bicike avatar
Ahogy megnyomom a gombot, máris bekapcsol, mert áramhoz jut, szóval kevesebb, mint 1mp alatt.
Az más kérdés, hogy mennyi ideig bootol 😆 kb 25mp.
0
0
0
0
no avatar
25-30mp +5mp az automatikusan induló progik miatt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció