3DMark Teszteredmények és Tapasztalatok
A korábbi 3DMark témák mintájára
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De volt ez még több is 😃
[LINK]
Sajnos a vga kicsit már megfáradt volt ahol a teszt közbe csak 9 fps volt. Sógor sima gtx 780 al fx 8320 al elért 7340 et.
szerk:
Most futtattam le
Így kell irodai gépeket alul múlni (felteszem i3al sem lesz sokkal több)
Az mondjuk tényleg nem lett sokkal több, kicsit többre számítottam. Nem mintha annyira érdekelne egyébként, de azért akkor is... 😆
Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudnám tölteni ezt a progit amivel tesztelitek a gépeteket?
Kíváncsi lennék én is, hogy mennyit kapnék... 😀
Köszönöm előre is!
1549MHz/8200MHz
GS: 22154
Spoiler!
Itt van hogy milyen orajelen hany pont "jar" 4 ghz kb ennyi.
(Egy kártya!!!)
Ez ennyi a powerlimit miatt..
(precízión ablak nem tudom miért van ott) o.O
SLI
Mielőtt valami nagy okos okoskodna, nem a procimmal van a baj.
i7 4790k 4.8ghz + asus strix dc3oc 1170/1600 12234
i7+gtx 970 1556/7840 11096
Én annó eddig jutottam vele
i5 2500k @ 5 ghz 1,4v !!!
Gtx 970 1544/8500
Prociba van még tartalék 5,2 ghz-en félig lefutott 1,45 voltal de nem stabil 1,5 ig lehet elvinni annyival sztem még több is kifacsarható belőle.
Ez meg új monitor VGA-n egy pici tuning, és a procin magasabb tuning az előzőhöz képest:
Most vacillálok h lehet cserélem egy hd 7970 lightning BE vagy asus r9 280x dc2 vagy lehet marad nem tom van rá 2,5 év gari még nem nagyon akarom eladni 😀