Neked mi volt a legelső játékod?
ezt azért nyitottam mert csak kíváncsi vagyok kinek mi volt a legelső játéka pc téren én kezdem;) Mace griffin bounty hunter:2003 as de akkoriban az olyan grafika tarolt mint most a skyrim. íme
ha 720pont hd nézitek akkor az eredeti grafika
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ballance
Ezzel a 2 játékkal kezdtem 😀
pc: Re-Volt
PS1: Crash Bandicoot
Pc: Wolfeinstein és a Need For Speed Underground
Utána egy jó kis PII-es gépen nyomattam a GTA 1-et.
De még ezeken kívül, játszottam jobbnál jobbakkal 😃
első játékaim
márió, supalex 97, prehistoric stb stb... 😊 meg volt valami nagyon régi tengeralattjárós játék nevire nem emlékszek pontosan de valami das boot neve lehetet.
Medal Of Honor Allied Assault,(2002)
nagyon szerettem ezeket,van amikor le töltöm és még most is játszok velük.😃
PC: Need For Speed Underground
Nintendo Nes -> Super Mario
Arra már nem emlékszek pontosan melyik volt előbb, de valószínű hogy a Nintendo nes.
Nintendon a super Mario Brothers.
Atari 2600 as*-*
http://www.youtube.com/watch?v=ZrBCzIvZNg8
Roger Vivier chaussures à l'innovation, avant gardiste, moderne et bien connue, et maintenant aussi. Un mieux connu pour ses chaussures, Belle du Jour, le grand argent boucle carrée décorée orteil frontal innovation dans la conception traditionnelle chaussure; [LINK] Bien que les temps modernes.
Roger Vivier il ya eu de nombreux conception similaire, mais vous savez dans les années soixante, il n'y a pas Le concepteur sera alors équipée boucle de chaussure. Une autre noteles talons de Roger Vivier, il a d'abord inventé le talon aiguille, il a conçu une variété de forme non conventionnelle du talon, [LINK] et la mise en œuvre de conception moderne de cet élément.
Doom 2 -- minnél gyorsabban akartam kivinni.
Roller Coaster Tycoon és Zoo Tycoon volt az omniózus ember/állat gyötrő játékom... szemétkedtem velük az biztos!
Final Fantasy VII
Millenium digger a neve azt hiszem. Na meg Duke Nukem meg a Gta 24(felülnézetes)
gta 24??? wow te mikor születtél? 2100 ban? 😆 😆
Cheese: A Fifa 98-ba Beckham nigger volt! 😆
? 😆 😆 😆
NFS Porsche Unleashed
Fifa 2002
Lego Racer
London Racer
(Annak idején ezek a játékok voltak a legjobbak)