BF1 - Tetszett a béta meg amúgy is szeretem az ilyen WW1-WW2 témát
Mafia 3 ( Az 1 volt a legjobb egyik örök kedvencem a 2 is jó volt, remélem a 3 se lesz csalódás, bár félek, hogy átmegy nagyon "GTA-s feelingbe" félre értés ne essék szeretem a GTA sorozatot, de a Mafia-nak is megvan a külön hangulata ami jó lenne, ha megmaradna amennyire lehet)
Steep - Érdekes játéknak tűnik ez is vétel lesz csak kell hozzá majd egy xbox 360 kontroller mondjuk.. 😀
Titanfall 2, Final Fantasy XV, FIFA 17, God of War 4, Maffia 3, Call of Duty, NBA2K17, Siberya 3, Mass Effect Andromeda, Ghost Recon Wildlands és kb. ennyi most.
A nagy kedvencek új részei.
De azt vki nem tudja, hogy a God of War egyáltalán jön-e PC-re? Mert csak PS4-ről láttam infókat. De arról se hallottam még megjelenési dátumot. Valaki tudja, hogy egyáltalán mikor és milyen platformra jön ki?
A válaszokat előre is köszönöm.
Spider.
Tényleg?
Akkor jó. Akkor várós. 😀
Épp rá is kerestem és az UBI megerősítette hogy nem csak multis lesz, hanem Single kampány is lesz. 😀
Ennek fényében, örülök neki. 😀
~ God of War
~ Crash Bandicoot 1-2-3 Remastered
~ Inside
~ Recore
~ Scalebound
~ Battlefield 1
~ Days Gone
~ South Park: Fractured But Whole
~ We Happy Few
~ Resident Evil 7
Kicsit hosszú az én listám 😃 Mafia 3, NBA 2K16, Hitman, Starcraft Void, Tomb Raider, Metal Gear 5, Dark Souls 3, Unravel. Ez mind baromira érdekel egyaránt!
2. Prey
3. Rage folytatása
Mafia 3 ( Az 1 volt a legjobb egyik örök kedvencem a 2 is jó volt, remélem a 3 se lesz csalódás, bár félek, hogy átmegy nagyon "GTA-s feelingbe" félre értés ne essék szeretem a GTA sorozatot, de a Mafia-nak is megvan a külön hangulata ami jó lenne, ha megmaradna amennyire lehet)
Steep - Érdekes játéknak tűnik ez is vétel lesz csak kell hozzá majd egy xbox 360 kontroller mondjuk.. 😀
A nagy kedvencek új részei.
De azt vki nem tudja, hogy a God of War egyáltalán jön-e PC-re? Mert csak PS4-ről láttam infókat. De arról se hallottam még megjelenési dátumot. Valaki tudja, hogy egyáltalán mikor és milyen platformra jön ki?
A válaszokat előre is köszönöm.
Battlefield 1
God of War 4
Dishonored 2
~ Battlefield 19
~ COD 42
- Battlefield 1
- Mount & Blade II: Bannerlord
Tényleg?
Akkor jó. Akkor várós. 😀
Épp rá is kerestem és az UBI megerősítette hogy nem csak multis lesz, hanem Single kampány is lesz. 😀
Ennek fényében, örülök neki. 😀
Vampyr
Call of Chulthu
Battlefield 1
Dead Island 2
Mafia 3
Escape from Tarkov
For honor sajnos kimarad mert nincs single kampány benne.
Meg a Friday 13. is, mert az is multis, ráadásul béna.
Ha lenne Ps4-em, akkor még a Days Gone.
Horizon Zero Dawn
For Honor
-Half Life 3
-Taken (ÉN SZERINTEM jó lenne belőle játék, EZ csak SAJÁT vélemény!)
-Mafia 3
-Új Mortal Kombat
-Overlord 3
~ Crash Bandicoot 1-2-3 Remastered
~ Inside
~ Recore
~ Scalebound
~ Battlefield 1
~ Days Gone
~ South Park: Fractured But Whole
~ We Happy Few
~ Resident Evil 7
~ Sword Coast Legends
~ Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
~ Torment: Tides of Numenera
~ Overlord: Fellowship of Evil
~ Amikrog
~ Technomancer
~ Cuphead
~ Unravel
~ Hunger
~ Twin Souls: The Path of Shadows
~ South Park: The Fractured but Whole
~ SOMA
~ Trine 3
~ "Star Wars : Jedi Knight" Folytatás! 😀
De a legjobban az új tomb raider-t :-) jah igen PvZ GW 2 kihagytam
Azon kívül PC-re a Mafia III-at, a Just Cause 3-at és a Mad Max-et, PS4-re pedig az Uncharted 4-et. 😃
De Half Life 3-at várom a legjobban.
Dishonored 2
Mafia III
Need For Speed (2015)
American Truck Simulator