Ajánljatok nekem filmet!
Üdv!
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vígjátékot nem ismerek. A nagy gatsby vagy mi ami most jött ki elvileg nagyon jó film. Ami még személyes kedvencem az a 7 élet és a boldogság nyomában. Mind kettő ilyen dráma szerű. Tudod az aminek a legvégén áll össze, hogy akkor mit és miért tett.
Mondjatok már pár újabb filmet😃 Szempontok:
Horror: amin besz*rtatok kb és tényleg nem ez a gagyi ijesztgetni próbálós szellemes baromságok, hanem tényleg valami durva horror😃
Vígjáték: amin tényleg sokat lehet nevetni és nem azok az unalmas poénok vannak benne😃
Jöhet még akár dráma, romantikus, akció is, mindenre vevő vagyok ami jó😃 Kurva sok filmet láttam már és mostanság már nem nagyon tudok mit nézni😞
Köszi mindenkinek😃😃
jasko Pandorum-ot lattad?
Kóreai, ügynökös gengszteres. Jó a story!
Pár olyan vígjáték amin én tudtam nevetni, ami elég ritka.
The Bucket List
Intouchables
Hot Fuzz
Tucker and Dale vs Evil
Hot Shots!
Hot Shots! Part Deux
Shaun of the Dead
Tropic Thunder
The Other Guys
Cop Out
Tower Heist
A Thousand Words
+ az összes Leslie Nielsen film.
xoki:
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
Two and a Half Men
Rules of Engagement
Community
How Not to Live Your Life
xoki: A "filmparódia vígjáték"-nál felsoroltakból nem láttam egyet sem, szóval azokat lehet hogy megnézem 😃
Lehet hogy neked meg nekem más az akciófilm/vígjáték ezért listázom egy kicsit.
normal vígjáték: jay és néma bob visszavág, másnaposok, ne szórakozz zohannal, kegyenc fegyenc, másnaposok(inkább csak az 1.), legénybúcsú, norbit....
filmparódia vigjáték: zűrhajó, katasztrófafilm, eszement freddy
akciófilm: halálos iramban, red, feláldozhatók, szállító
Aki ezek közül valamelyiket nem látta az gyorsan kezdjen bele valamelyikbe 😂
Ja és én pedig olyan sorozatot keresek mint az Egy rém rendes család, Modern család (jóbarátokat nem szeretem szóval azt ne írjátok 😀 )
Csak sexre kellesz
Szerelem és más Drogok
Lopott idő
Social Network (faceről)
Hullámtörők
Amúgy Google a barátod.
Olyan sorozatot keresek ami hasonlít a Csillagkapura.
Star Trek-ből már mindent láttam szóval az ki van lőve.
Napos oldal: Ez most jelent meg, jó kis vígjáték szerintem.
Watchmen - Az őrzők: Elég nagy társadalomkritikát vonultat fel.
V, mint vérbosszú: Társadalomkritika+szarkasztika, amely az elnyomás ellen küzd.
Gran Torino: Ha nem is klasszikus, de Clint Eastwood játszik benne, egyébként dráma, nagyon jó alkotás.
Requiem egy álomért: Aronofsky film, sokan dícsérik, hogy milyen tragikus, engem nem fogott meg, unlmasnak találtam, a végén indulnak be az események, drogosokról szól, a zenéje sokaknak ismerős lehet.
Goal: 3 része van, a 3. részoe már böszmeség...egy mexikói szegény fiúoról, Santiago José Munezről szól, akinek álmai vannak, s hamar szerződést kap a Newcastle-nél.
Vígjáték-kedvelőknek ajánlanék párat amiket mostanában néztem és TÉNYLEG viccesek:
1. Eleven Testek (Warm Bodies)
IMDB: 7.1
PORT.hu: 7.9
Még moziban nyomják, de komolyan meg kell nézni. Én konkrétan az egész filmet végig röhögtem, már a pofák látványa is rákényszerít hogy nevess. 😃
2. 21 Jump Street
IMDB: 7.2
PORT.hu: 7.7
Aki ismeri Jonah Hill-t, az tudja milyen filmekben játszik. Jó ez a filmje is, popcorn-t hozzá csak félre ne nyeld. 😃
3. Vakrandi (Blind Dating)
IMDB: 6.0 *ki érti miért...*
PORT.hu: 8.2 *ez sokkal logikusabb értékelés...*
Konkrétan egy drámának hittem a fimet mikor utána olvastam, de ez egy nagyon jó vígjáték. A főszereplő srác bátyja viszi a pálmát, hihetetlen amit mvel szegény öccsével. 😆 Nézzd meg és megtudod. 😃
4. Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist)
IMDB: 6.2 *hmm...*
PORT.hu: 7.6 😎
Ben Stiller-t mindig is bírtam, ebben a filmben is jó a szerepe. 😃 Érdemes megnézni!
Horror-filmek terén az idei év nem valami kifizetődő. Amit igazán vártam, hogy nálunk bemutatják az az új Evil Dead (Gonosz Halottak) volt. Aki nem látta a régi verziót azt is mindenféleképpen ajánlom. Nem egy mai darab, és inkább morbid semmint hátborzongató... DE veszíteni nem veszítesz semmit. Az új verzió viszont igazán figyelemre méltó azoknak, akik a 'véresen'-hátborzongató horrorokat csípik. Sztem kötelező az előzetesek alapján. 😀
Nos, mivel idén nincsenek jók, de régebbi horrorokból is tudok ajánlani párat ha valakit azok érdekelnek, csak szóljatok. 😀
újabb katonás-kommandós film kellene mint pl:
zöld zóna, bombák földjén, a rajtaütés, geronimo hadművelet, swat firefight... hasonlók, kb 2006-tól újabbak,
The Kingdom (Királyság), ha esetleg ezt még nem láttad volna 😀
ami még eszembe jutott:
Battle: Los Angeles, nekem nagyon bejött tudom ajánlani
zöld zóna, bombák földjén, a rajtaütés, geronimo hadművelet, swat firefight... hasonlók, kb 2006-tól újabbak,
Black Hawk Down
Jarhead
Home of the Brave
Generation Kill (igaz 7 részes mini sorozat de illik ide, nagyon is)
Stop-Loss
Kurtlar vadisi - Irak (Farkasok völgye: Irak)
Over There (szintén rövidebb sorozat, 13 rész)
Route Irish
Three Kings
Act of Valor
Tears of the Sun
Ennyit sikerült ki préselnem magamból ilyen feltételek között. Ezek között is van pár 2006-nál régebbi de nem sokkal, nem 2 VH korúak.
Ha érdekel régebbi jó háborús film is akkor jelezd.
The Kingdom (Királyság), ha esetleg ezt még nem láttad volna 😀