Megéri lecserélni a win7-et win8-ra? 😃 3gb ddr2 ram, 2magos athlon, gts450 konfiggal? Kezdem unni a win7-et, néha lassulkodik.
Win8al nem lennének kompatibilitási problémák?
Hát látván ezt az olcsó win8.1pro-t,én is rászántam magam meg is vettem,2 napja eddig tökéletesen működik😀Remélem nem lesz vele baj😀Torentről leszedtem egy wint,feltelepitettem,a kulccsal aktiváltam,ennyi!
zole72 miután regisztrálsz az oldalra az oldal generál neked 1 belépő kódot csak azzal tudsz belépni az oldalra (akárhonnan) és visszanézheted a vásárlásaidat egyúttal az elküldött (megvett) kódot (kulcsot) is . igen akárhonnan tudod , de csak 1x tudod használni úgy értem ha egy windowsra már beaktiváltad a megvett kódot értelem szerűen csak arra lesz jó ... + minden gamenál , programnál írja , hogyha valami más dolgod lenne itt pl azt írja , hogy ők csak a kódot küldik az originális win 8 hoz , h anincs meg maga a program neked akkor oda linkelték honnan töltheted le (Microshoft) oldalán tehet eredeti megbízható helyről + 1 csomó infót a win8.1 pro ról na meg a legfontosabb , hogy ha nincs meg lemezes formában a program akkor úgy instaláld a windowsot hogy még az előző régi windows fent van mellesleg egy tört letorrentezett windows 8.1 prot is feltelepíthetsz mert amikor beaktiválod majd a kódot eredetivé változik majd éés minden elérhető lesz rajta
ssian1993:Rendben köszi,akkor sztem innem megveszem.
Amit linkeltél a professional,az igaz nem géphez kötött mint az oem.?
Vagyis ha laptopról törlöm feltehető asztali gépre is ?
zole72 egyáltalán nem kamu ez az oldal amolyan jótékonysági cucc nem csak , hogy olcsóak a cuccok de az árra rá is kell fizetned xy összeget pl 4 eu-t (save the children ) címszó alatt .. teljesen megbízható pl én többek között a Diablo 3 Reaper of siulst 12 eu ért vettem . Amúgy 40-45 eu-s és tökéletesen működött a kódja nem egész 5 másodperc alatt megkaptam meg mondom 10-15 játékot vettem már itt jóval áron alul soha nem volt panaszom semmire ... azonkívül sok híres twitch TV-s és youtubos ember hivatalos partnere az oldalnak ... teljesen legális és megbízható sőt most jut eszembe anno még elő is rendeltem gamet és a megjelenés napján küldték a kódot ahogy oda volt írva
Ossian1993:köszi az infot.
Ez megbízható azért kérdem mert,hallottam olyat is hogy nem volt jó a kód vagy pár nap után nem volt használható.
Csak azért kérdem mert 10 eruó ért eredeti windows 8.1 nem kamu ez.
Köszi a választ.
Ossian1993 ugyan az a telepítés szerintem. Egyszer telepítettem csak de a befejező lépésektől eltekintve nagyrészt a még Win7-el is megegyezik, úgyhogy nagyon komplikált nem lehet.
a win 8.1 pro esetében van eltérés a telepítésnél ? úgy értem pl mint a win7 nél .. komplikáltabb ? kell hozzá valami ? vagy sima üres gépre is telepíthetem könnyen mint a win7 et?
Valaki segíthetne, hogy kell MBR-ről GPT-re konvertálni egy partíciót, mert a C:-t nem tudom, mivel ott a Windows, a D:-t meg nem akarom, mert azon vannak a dolgaim és dualboot-ot se szeretnék... de elvileg kell formátumozni... ilyenkor mi van? 😃
ddkk22: Windows 8.1 Professional Update 1 x64.Ez számomra tőkéletesnek bizonyult.
És célszerű telepítés elött GPT partíciót csinálni az MBR helyett,asszem UEFI lapopknál nem is enged tovább a telepítésnél ha nincs GPT-re partícionálva valamelyik meghajtó.Vagyis engem nem engedett egy meghajtót sem kiválasztani addig.De a GPT gyorsabb mint az MBR azt olvastam róla.És nem ennek nincs köze az ntfs és fat dologhoz,de nem nagyon tudok róla így mondani semmit sem én sem.
Lassan fél éve használom és nincs bajom vele. Ha az ember elsajátítja a használatát, meg beállítgat 1-2 dolgot máris nem fogja zavarni a csempés felület. És mellesleg tényleg gyorsabb mint mondjuk egy Win7. Én azt vettem észre hogy gyorsabban bootol be, és egyes játékok jobban is futnak alatta, pl Bf3.
egyáltalán nem csak megkell tanulni használni!
1 hónap allat úgy betanulja az ember hogy észre sem veszi!
Nem melesleg sokkal gyorsabb a egész és maga a használatban is sokkal kézre fekvőbb szerintem
Nem,tölds le a win7 usb tool progit innen:[LINK] majd ezzel csináld meg.Lépésröl lépésre megy,egyszerü,nemlehet elrontani,viszont a pendrive-ot formázni fogja majd,igy vesznek róla dolgok.Ami kell mentsd le róla.
felraktam,de nálam úgy bekattant az egész gép töle,hogy se iexplorerrel,se chrome-mal,se mozilla-val nem sikerült neki betölteni oldalakat...(gépigény.hu,citromail.hu,facebook,ja és a battlelog) ment vissza a win7 64bit
Sziasztok!
Windows 8.1-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az alkalmazás lista (az úgymond start menü) nem működik rendesen. A probléma lényege az hogy csak a windows által telepített alkalmazások látszanak (naptár, számológép stb...) de az általam telepített alkalmazás egyike se, olyan mint ha nem is lenne. De minden alkalmazás a helyén van, működik minden rendesen. Próbáltam neten utánanézni, de semmi használhatót nem találtam. Ha valaki tud valami megoldást annak megköszönném.
Sziasztok!
Próbáltad ezeket újratelepíteni? Lehet maradt valami maradvány még Win7-ből és amiatt nem megy. Ha jól értem arra a bizonyos zárójeles memóriacímre mutat. Próbáld meg újratelepíteni ezeket a játékokat, talán segít!
Üdv mindenki, újra lett telepítve a gépem, win7 után kapott 8.1-et és egyik játékot sem indítja el(win7el ment mind). A hibaüzenet: "Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra."
Ezeket próbáltam (win7el végigjátszottam mindet,sosem volt gond.):
COD:Ghosts
AC IV
Metro 2033
NFS:Undercover
Van egy HP Pavilion g6 laptopom amire most raktam fel a win8.1 és azóta nem működik a wifi gyors gombja amíg wi7 volt rajta addig működött van ötletetek hogy ez miért lehet?
CoD-ok biztos, Van Helsing biztos. Ezekkel én is játszottam és Van Helsingel játszok is, így azok tényleg 100% hogy futnak. De ami megy Win7-en az megy 8.1-en is.
Arma 2
Arma 2: DayZ Mod
Arma 2: Operation Arrowhead
Arma: Cold War Assault
Call of Duty: Black Ops 2(+Multi+Zombi)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (+multi)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (+multi
Call of Duty: Ghosts (+multi)
DayZ
Van Helsing
Left 4 Dead 2
Sniper Elite 2
Rust
Nincs hozzá win8-as driver.
Nem találtam semmit.
Win8al nem lennének kompatibilitási problémák?
Amit linkeltél a professional,az igaz nem géphez kötött mint az oem.?
Vagyis ha laptopról törlöm feltehető asztali gépre is ?
Ez megbízható azért kérdem mert,hallottam olyat is hogy nem volt jó a kód vagy pár nap után nem volt használható.
Csak azért kérdem mert 10 eruó ért eredeti windows 8.1 nem kamu ez.
Köszi a választ.
zole72
[LINK]
nagyon megbízható kb 10-15 játékot vettem már itt (programok is vannak) digitális kizárólag az árak naponta változnak 10 eurókat is ugrálhat
Hol lehet digitálisan 8.1-et venni(lehetőleg olcsón)
Csak megbízható oldal érdekel,előny ahol pl már többször is vásároltál.
köszi.
És célszerű telepítés elött GPT partíciót csinálni az MBR helyett,asszem UEFI lapopknál nem is enged tovább a telepítésnél ha nincs GPT-re partícionálva valamelyik meghajtó.Vagyis engem nem engedett egy meghajtót sem kiválasztani addig.De a GPT gyorsabb mint az MBR azt olvastam róla.És nem ennek nincs köze az ntfs és fat dologhoz,de nem nagyon tudok róla így mondani semmit sem én sem.
1 hónap allat úgy betanulja az ember hogy észre sem veszi!
Nem melesleg sokkal gyorsabb a egész és maga a használatban is sokkal kézre fekvőbb szerintem
Windows 8.1 van az érdekelne hogy ha letöltök egy e-book-ot akkor hogyan tudom azt valamilyen programmal felolvastatni?
Windows 8.1-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az alkalmazás lista (az úgymond start menü) nem működik rendesen. A probléma lényege az hogy csak a windows által telepített alkalmazások látszanak (naptár, számológép stb...) de az általam telepített alkalmazás egyike se, olyan mint ha nem is lenne. De minden alkalmazás a helyén van, működik minden rendesen. Próbáltam neten utánanézni, de semmi használhatót nem találtam. Ha valaki tud valami megoldást annak megköszönném.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy windows 8.1 alatt egy meghajtó betűjét hogy tudom átírni PL😞E-ről D-re)
Ezeket próbáltam (win7el végigjátszottam mindet,sosem volt gond.):
COD:Ghosts
AC IV
Metro 2033
NFS:Undercover
Van egy HP Pavilion g6 laptopom amire most raktam fel a win8.1 és azóta nem működik a wifi gyors gombja amíg wi7 volt rajta addig működött van ötletetek hogy ez miért lehet?
Arma 2
Arma 2: DayZ Mod
Arma 2: Operation Arrowhead
Arma: Cold War Assault
Call of Duty: Black Ops 2(+Multi+Zombi)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (+multi)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (+multi
Call of Duty: Ghosts (+multi)
DayZ
Van Helsing
Left 4 Dead 2
Sniper Elite 2