Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hát 6970 CF-től nem lesz erősebb biztos egyetlen egy GPU-s 7*** sem...
Ne legyél abban olyan biztos. A HD4890 pl erősebb, mint a 3870CF, nem is kicsivel.
4870 hez jönne inkább a HD3870 😃
Hát 6970 CF-től nem lesz erősebb biztos egyetlen egy GPU-s 7*** sem...
Ne legyél abban olyan biztos. A HD4890 pl erősebb, mint a 3870CF, nem is kicsivel.
HD7970 CF 😃
Azt írta egyetlen GPU sem... szóval 1db ra gondolt 😃
HD7970 meg vagy 120-130 ezer lessz 80 ezer a 6970...
Most komolyan a még meg sem jelent 7000-es sorozatról beszélgettek, amiről csak pletykák vannak? 😃
Igen... mert gondolkodok mi lessz majd 😃
Szerintem meg csak találgatunk 😃
jaja ... de nekem előre kell tudni, megéri e váltani vagy inkább CF
Most komolyan a még meg sem jelent 7000-es sorozatról beszélgettek, amiről csak pletykák vannak? 😃
Szerintem meg csak találgatunk 😃
6970 CF vagy 7970
Az az Felső középkategória 😆
A-a, az az a kategória amit úgy hívunk, hogy közép- és a felsőkategória között lévő kategória 😀
Sziasztok...Szeretném kérdezni h ez a videokartya milyen erős meg h megérné e megvenni??? XFX HD 5670 512MB DDR5
jó kártya jó vétel, de én nvidia párti vagyok.. 😃 de ahogy te érzed és akarod!!
attól függ mire kell? játékokra : elmennek még rajta a mai játékok médiumon vagy highon... pls dirt 3 sztem maxon menne- menne mendegélne... 😃 15-25 fps-sel
nem játékra : tökéletes, de ennél olcsóbb is van nem játékokra...
És elmondod ha nVidia párti vagy, hogy melyik a HD5670 ellenfele? vagy a HD6670 ellenfele? mert h nincs nekik....nincs a HD6950-nek sem közvetlen ellenfele. És sok helyen a HD6970 is jobban megéri. Ennyit az nV-ről
5670 ellenfele a GT240 egy kicsivel olcsóbb és kb ennyivel lassabb is. 6670-nek a GTS450 itt az nvidia a gyorsabb. 6950-nek ott a GTX480 a 6970-nek pedig a GTX570.
A GT240 már vagy 2 éves kártya, én nem az előző radeonokat hoztam fel...A GTS450 a HD5750/6750-el van egy szinten, és egy árban. A GTX480 sokkal drágább, és többet fogyaszt mint a HD6950, ja és moddolni is lehet. A HD6970-ben igazad van, korrekt kártya a GTX570.
Sziasztok...Szeretném kérdezni h ez a videokartya milyen erős meg h megérné e megvenni??? XFX HD 5670 512MB DDR5
attól függ mire kell? játékokra : elmennek még rajta a mai játékok médiumon vagy highon... pls dirt 3 sztem maxon menne- menne mendegélne... 😃 15-25 fps-sel
És elmondod ha nVidia párti vagy, hogy melyik a HD5670 ellenfele? vagy a HD6670 ellenfele? mert h nincs nekik....nincs a HD6950-nek sem közvetlen ellenfele. És sok helyen a HD6970 is jobban megéri. Ennyit az nV-ről
5670 ellenfele a GT240 egy kicsivel olcsóbb és kb ennyivel lassabb is. 6670-nek a GTS450 itt az nvidia a gyorsabb. 6950-nek ott a GTX480 a 6970-nek pedig a GTX570.
Mint már mondtam, nem kapcsolta be a GPU gyorsítást Chrome-ba, mivel alapból az ki van kapcsolva, míg Firefoxnál ez alapértelmezettként be van kapcsolva!
és azt hol lehet kikapcsolni?
Beállítások -> Haladó -> Általános -> szedd ki a pipát a Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges pont elől!
Köszi!!😀
Mint már mondtam, nem kapcsolta be a GPU gyorsítást Chrome-ba, mivel alapból az ki van kapcsolva, míg Firefoxnál ez alapértelmezettként be van kapcsolva!
és azt hol lehet kikapcsolni?
Beállítások -> Haladó -> Általános -> szedd ki a pipát a Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges pont elől!
Lenne még egy problémám küldök 2 képet ott a lényeg... 😃
Ott sztem VGA gond van 😃 Nekem mind 1 mit használok akkor is 45 fok a VGA-m 😃
Meg felbontásfüggő én speciel(nekem is 5670-van) 1280*1024-es felbontáson felül nem nagyon ajánlom. Bár ez megint beállítás és játékfüggő!
Én soha nem bírtam a "tüzes" rókát. 😀 A chrome a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás és a sok sz@r bővítmény miatt sem kell parázni.
semmit se ér még a Crysis 2-se viszi.
Akkor használd a Google megoldását!
Bár nem tudom mitől van ez.
Mik azook a CUDA magok és a ROP egységek, és mit csinálnak?
rop: textúráz
CUDA: pl kiegészítés a 3d grafikánál. kisebb gpu+cuda=nagyobb gpu
A textúrázók textúráznak... 😆 Röviden a ROP-ok alakítják képponttá a kiszámolt színeket és azok helyzetét.
A cuda meg az nV gpuprogramozási architektúrája(nincs olyan, hogy hozzáadjuk a cudát a kicsi gpu-hoz, aztán nagy lesz belőle 😆😉, ami nagyon röviden szólva jó néhány dologra, de biztosan találsz pár leírást, ami részletezi ezeket a dolgokat, had ne nekem kelljen(főleg, mert én sem ismerem pontosan). 😂
Mik azook a CUDA magok és a ROP egységek, és mit csinálnak?
rop: textúráz
CUDA: pl kiegészítés a 3d grafikánál. kisebb gpu+cuda=nagyobb gpu
Amúgy szerintetek nekem megérné váltani 5770-re? kevesebbet fogyaszt a mostani kártyámnál.
csak úgy miért ne alapon 😃 cod2zök mostmár 😃
Amúgy szerintetek nekem megérné váltani 5770-re? kevesebbet fogyaszt a mostani kártyámnál.
Hát persze 😃