@SuperPuma: Sok gyakorlas kell. En a 3-4 honap alatt beleraktam mar 350-400 orat, lehet tobbet is. Az elso 100 ora kb tutorial szinten volt multiba.. utana meg kezdett jo lenni a dolog. A gyakorlast pedig ugy ertem, hogy oda ulsz minden nap 3 orara legalabb es majd idovel erzed a javulast. Single playerrel nem fogsz fejlodni egyaltalan.
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
@gyuri191: Lehet, mert elő jött egy bug a játékba még pedig az, hogy a kocsiból nem tudok ki szállni 😃 akármit nyomok nem száll ki a kocsiból Lincoln tört verzió, szóval lehet, hogy az a baj.
AC3 remaster, most kaptam meg héten steam 50% árazás mellett ACO season pass megvételével. 20eur volt végösszeg 😀
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
@bukta2: Semmi infóval nem tudok szolgálni 😕 2019 Summer volt az első verzió,de még semmi,jelenleg 0.5.5 verziónál járunk,messze még a vége,és elég lassan is fejlődik,csak bugokat javítgatnak mostanában...
Total War: Three Kingdoms-t nyüstölöm most. Nem toltam eddig Total War játékot, de ez a rész nagyon bejön. Mellette meg Diablo III S17-ben fejlesztgetem a Crusaderemet.
@Arnybiro: Én tegnap óta várom hogy megjöjjön a total war three kingdoms-om, hogy végre neki állhassak. 😀 Amúgy a thrones of brittaniát is próbáld ki ha még nem játszottál total warral nekem az a kedvencem.
@Warlordcommander: Nekem nagyon tetszik, sok időt bele tudok ölni, megtervezgetni ezt azt benne, a hadseregeket irányítani meg ilyenek. Kipróbálom azt is akkor 😉
Most tolom az AC origins-t. tervezem utána az Odyssey-t, de gondoltam megveszem eredetiben (ultimate edition), csak marhadrága, aktiváló kóddal 85 font, azaz kb 30k, valaki tapasztalat, megéri?
Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
@19ati93: Kár, hogy bevezették az ellenállás merőt, így vannak küldetések amik kimaradnak... De egyébként 3. 4. rész tényleg jó voltya primal nem jött be ez a mostani meg, elmegy.
fun ígyis úgyis
Ha pedig mar single akkor ezerszer inkabb a bf 1. Hihetetlen, hogy az mennyivel jobban ki van dolgozva ezen a teren.
Very hardon, az Alien Rage után már nem is nehéz 😃 . De amúgy sem egy nehéz játék, érezhető hogy a fejlesztők a fun factorra játszottak. Szerintem nagyon jó játék egyébként.
Ha végig toltam mehet mégegyszer Duke Nukemmel.
21:9-et támogatja egyébként?
16:9 alatt egyébként is cinemascope bármilyen felbontásban.
South Park The Fractured But Whole
Kérdés: 1080p monitorom van, nvidia belül felbontások közt van vami 2 ezer feletti felbontás is dynamic superfelbontás cimszó alatt.. ha azt bekapcsolom és játékban is feljebb tolom 2 ezer fölé s felbontást, lesz vmi különbség fps csökkenésen kívül? Mert én nem igen vettem észre semmit sem 😃
[LINK]
Jó kis gamma 😉
Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition le van most értékelve 50€-ra, és az megéri így.
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition le van most értékelve 57,49€...
Dead by Daylight megjelenés óta nyomom neki!
Fifa 19 csak karriert Nyomom!
Red dead redemption 2
Stalker: Shadow of Chernobyl
Flat Out