Megtaláltam steamen a STAR WARS™ Episode I Racer -t úgyhogy most azzal nyomatom ezerrel, régi klasszikus de rengeteget játszottam vele annó. Én nem tudom mikor rakták fel steamre de régebben nem láttam és most is még csak 97 értékelés van rajta. 😃
Bertayer - Pár óra után nem látok benne túl sok potenciált. Mindig ugyanazt kell csinálnod, semmi változatosság. A minimal sztori sem annyira érdekes, igazából az egyetlen ami megfog az a korszak és a helyszín. Valahogy a harc ütemét sem sikerült úgy igazán elkapni, sokszor kínlódok.
amikor kedvem meg időm engedi Red Dead Redeption 2 meg Black ops 4 de most telepítem vissza a WW2-őt... abba még lelehet lőni valakit... vicc mennyi golyó kell a bo4 be az emberekbe...
@gigazte: Nem bírtam ki! 😃 de 60€ ért megtudtam venni Media ba ,így nem 70€ volt 😉
Kb10%-nál tartok a storyba de nem tudtam eddig nagyon neki feszülni még vasárnap se mert szombaton éjszakás voltam és vasárnap átaludtam kb a nap 3/4 ed részét
@bukta2: Eddig én is csak 2 órát tudtam játszani vele, mert egyszerűen minden közbe jön, és amikor játszottam is, akkor se tudtam rá teljesen figyelni, és elvesztem a részletek között! Majd talán a héten már neki tudunk feszülni! 😀
@gigazte: Igen! Legyen igazad! Remélem megkapom a pénteket és a szombatot (mert ugye csütörtök az ünnep) így lenne egy rohadt hosszú hétvége de kb 10% az esély rá így ezzel nem is számolok 😞
@YoRHa 2B: Jo kis WoW 😃
Egyenlore en mar csak raidekre meg ratedekre jarok fel. Mast nincs kedvem csinalni,varom a 8.1et. 😃
Tegnap jott meg az oculus riftem, azt hiszem el leszek egy darabig...😃 Spoiler!
Lazzer tag,paint ball utan olyan izom lazam lett,hogy jarni is alig tudok 😃
És nagyon várom a Spyro Trilogy-t 😀
Ha már ingyen van! 😆
Nagyon egyszerű, jó kis játék! 😆
Kb10%-nál tartok a storyba de nem tudtam eddig nagyon neki feszülni még vasárnap se mert szombaton éjszakás voltam és vasárnap átaludtam kb a nap 3/4 ed részét
- Metro 2033
The Sims 3
néha kis Smite
Lehet venni kéne még egy FH4 et is mert azt is nyomatnám szívesen 😃
Egyenlore en mar csak raidekre meg ratedekre jarok fel. Mast nincs kedvem csinalni,varom a 8.1et. 😃
Tegnap jott meg az oculus riftem, azt hiszem el leszek egy darabig...😃
Spoiler!
és várom a Call of Duty Black Ops 4-et (előrendelve)