@gigazte: Köszönöm.Hát nem egy The Forest a mechanikája a játéknak,de éppen ezért tetszik,hogy nem egyértelmű mi,mihez kell.Nincs az hogy 10 perc után már minden alap dolgod megvan szinte.Az építkezéssel kapcsolatban ahohy látom azért szép bázisokat össze lehet hozni. 😀
Just Cause 3, Mafia 3, Metro 2033 Redux, Forza Horizon 3 (mi ez a sok 3. rész 😆😉, Zelda BOTW, néha 1-2 Fortnite meccs. Emellett gondolkodom rajta, hogy hónapok után folytatom a God of War 2-t PS3-on. Hát most na, nem aprózom el, sulinak vége, szóbelikre felkészültem, szóval kezdődhet a gaming ezerrel. 😃
Na kitoltam tegnap előtt a God of War t hát aztakibeba*ta besz*rás milyen játék ez! 😲 annak is ajánlom akinek még PS4-e sincs 😃
Arról nem is beszélve hogy a story-t kivittem de még utána is vagy 3 órát gyűrtem bele és még mindig van egy csomó teendő! 😲 imádom!
-CarX Drift Racing Online
-DOOM
-Dying Light
-Fallout 4
-Subnautica
-GTA 3
-Brutal Doom
Spoiler!
Utána Crysis 1-3
Azután Doom3 és a kieg.😂
-Heroes 3
-Még mindig Resi 4. 😃
Watch Dogs (1)
Assassin's Creed IV : Black Flag
Amúgy leálláskor kezdem el a Far Cry 4-et és szerintem protokollként az Underground 2
~ Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
r6 siege
wildlands (ghost war)
- Euro Truck Simulator 2
- (CS:GO)
- (Dirt 3)
- (Dirty Bomb)
- (Need For Speed: Hot Pursuit)
- GRID 2
- Killing Floor
- PayDay 2
- Rocket Leauge
- (Star Wars Battlefront 2(2005))
Doom 3 (XBOX Classic)
STALKER Shadow Of Chernobyl
Far Cry 3
Mass Effect 1
Ancestors Legacy
Lego Star Wars the Complete Saga
Railway Empire
NFS Payback
tudom kicsit sokkal egyszerre 😆 de hát mit csináljak ez van 😆 mindig amelyikhez éppen kedvem van 😃 .
CoD MW 2
Prince of Persia: Two Thrones (sokadszorra).
Elég nehéz is de épp ezért annyira addiktív szerintem. 😀
FIFA17 (Online Season)
Forza Horizon 3
New Z
War Thunder
Witcher 3
World of Warcraft(mar 13 eve egyfolytaban) 😃
Rise of the Tomb Raider
Batman Arkham Knight
R6 Siege
Ac: Origins
Felváltva ezek mennek, szerintem sosem végzek velük. 😃
Divinity 2 : Developer's Cut Edition
Darkest Dungeon
Arról nem is beszélve hogy a story-t kivittem de még utána is vagy 3 órát gyűrtem bele és még mindig van egy csomó teendő! 😲 imádom!