Bershka írta:
Ebben a hónapban fog lejárni szóval jönni fog a csere 😃 És az normális hogy a battlefield 3 60-70%-ra leköt egy intel core i5 2550k procit?
ha nemannyira erős a vga-d ,az ultra grafikára valahonnan áldozni kell így besegít a proci is egy kicsit, szerintem előfurdulhat 😀 az ilyen fajta gamek jobban szeretik az nvidia karikat grafika (árnyék,eső stb. megjelenítése) szempontjából, de ha tévedek nemsokára úgyis kapsz erre választ
Bershka írta:
Riasztott a vírus írtóm h az egyik proci mag teljesítménye elérte a 100%-ot Sleeping Dogs-ozás közben. Kipróbáltam Battlefield 3-nál, a full proci 3.4 GHz-en 60-70% között mozog. Ez normális egy i5 2550K-tól?
van kéznél egy Real Temp vagy egy Aida 64??? ha nincs szedd le azzal nézd meg és ha ott normális akkor a vírusírtóban kapcsold ki a riasztást 😀, én egyébként leszedném azt a vírusírtónak nevezett valamit és feltennék mondjuk egy normális vírusírtót ami véd is nemcsak ugat pl.: AVG Free 2012 -t vagy Avira Free 2012 -t mellé tűzfalnak egy Zone Alarm-ot és biztonságban vagy 😆
a norton amúgysem muzsikál valami fa@ául mostanában [LINK]
Bershka írta:
Riasztott a vírus írtóm h az egyik proci mag teljesítménye elérte a 100%-ot Sleeping Dogs-ozás közben. Kipróbáltam Battlefield 3-nál, a full proci 3.4 GHz-en 60-70% között mozog. Ez normális egy i5 2550K-tól?
Bocsánat h ide írom, de nézettebb topic mint ahova ténylegesen szólna.
Egy kis C# programnyelvről lenne szó, sőt programról, azon belül is konzolosról.
beszeretném állítani az ablak méretét h kiférjen minden, de vmi nem fekszik neki
Console.WindowHeight = 500;
Console.WindowWidth = 500;
és ilyen hibát ír ki, kis ablakba a felső sorra hivatkozva:
The value must be less than the console's current maximum window size of 58 in that dimension. Note that this value depends on screen resolution and the console font.
Parameter name: height
Actual value was 500.
értem mit jelent, azt nem tudom mit tehetek ellene.
sürgős lenne, holnapra kell 😃, remélem tudtok segíteni, ha igen előre is köszönöm.
Az okos win7 ilyet ír ki amint belépek, hogy keresés a neten a problémára vagy mi. és a részletekben volt ez lehet van benne valami ami segíthet!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8002BD48F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\100212-16567-01.dmp
C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\WER-58562-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Lenen egy problémám: Van 2 db 2gb ramom az egyik vadonatúj
ha a kettő bent van akkor egy idő után becsíkozodik a kép. és újra indul, aztán ha az új van bent akkor viszonylag sokáig nincs ilyen bibi aztán annál is jön, ha a régi van bent akkor hamarabb történik ez.
Ami most újdonság ,hogy fekete lesz a kép a megszokott csíkozódás helyett, és újraindul.
Mind2 esetében a hang még megy tovább kicsit Csíkozódás és Feketedés után, aztán beakad, és újraindul. Már volt régebben ilyen probléma akkor a RAM volt a gond, de szerintem most is az ,csak még van valami.
A gép most lett "átvizsgálva" vinyó csere volt, régebben alaplap, vettem új tápot hozzá, most újhűtés és házban vírit.
Aki esetleg tud egy olyan programot ami vizsgálja részletesen a gépnek a hibáit kérem írja le, vagy az esetleges megoldásokat😀
próbáltam jelszóval is jelszó nélkül is , de semmi 😞 Csatlakoztattam a wifit és felmentem az ipére és ott a WAN -nál 0.0.0.00 minden az lehet gond ? Mert ezt rebezsgette hogy ellenőrizzem . És azt nem tudom átírni Sehogy . Mellette ottvan hogy PPPoe
klaas20 írta:
Azt írja a Wifi a telepítése végén Verifying router setings és ott pros x van mellette pedig minden jó előtte . Érzékeli a netet is de nem megy végig egyszerüen azt írja ellenőrizzem a Wan Connectiont:/ Minden úgy villog ahogy kell de nem csinál semmit! Reset se segített 😞 Tehetelen vagyok
A wifi beállításoknál törölj mindent és jelszavat ne rakj be.
Jaj, ugye nem resetelted le végül? Nem lenne jó döntés...
Annyi a gond, vissza kell belé klónozni az UPC-s modem mac címét.
Ha lerezetelted, állíthatod be újra a wlant.
Azt írja a Wifi a telepítése végén Verifying router setings és ott pros x van mellette pedig minden jó előtte . Érzékeli a netet is de nem megy végig egyszerüen azt írja ellenőrizzem a Wan Connectiont:/ Minden úgy villog ahogy kell de nem csinál semmit! Reset se segített 😞 Tehetelen vagyok
állítsd vissza a ruter mert lehet egy beállítás nem engedi.
a legegyszerűbb ha hátul megkeresed a reset feliratot és az fölöt van egy gomb amit hosszan nyomva vissza áll eredeti beállításokra.
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy : UPC-s netem van + hozzá egy wifi router hogy legyen mindenkinek nete itthon . Ma este unokatesóm áthozta nintendo Wii-t és megpróbáltuk Wifin keresztül játszani de nem jött össze . Neten beütöttem az wifi címét (ip) aztán ott hozzáadtuk a Wii Mac számát a wifirouterhez hogy engedélyezni lehessen a játékot a wii-n , de így se sikerült. Jól van hagytuk a francba . Jött a gebasz hogy nincs net wifis routeren keresztül , csak akkor van net ha rögtön a modemből a gépbe vezetem aa kábelt . Mi lehet a probléma a wifivel mert minde jól van össze dugva , ip-cím váltás is volt a gépen netán aza hiba , újradobtam az op rendszert az se segít :/// Mi lehet a probléma szerintetek??? Köszönöm 😀
apetit1989 írta:
Az Eurocase hogy mondjam...olyan mint az autóknál a trabant. A legolcsóbb, legszarabb. De egy lukat eltakarni az is alkalmas... Egyébként 6 db coverért 1500 FT-t elkérni az egyenesen rablás véleményem szerint.
Az Eurocase hogy mondjam...olyan mint az autóknál a trabant. A legolcsóbb, legszarabb. De egy lukat eltakarni az is alkalmas... Egyébként 6 db coverért 1500 FT-t elkérni az egyenesen rablás véleményem szerint.
apetit1989 írta:
Én még régebben vettem, 50 db volt benne, a pozsonyi ATC-ben. Eurocase, de belepasszol minden házba. Némelyikeknél előfordult, hogy lötyögött, de jobb mint a semmi.
50 darabot? eddig mindenhol revoteket találtam 1500 forint 6 darab
Én még régebben vettem, 50 db volt benne, a pozsonyi ATC-ben. Eurocase, de belepasszol minden házba. Némelyikeknél előfordult, hogy lötyögött, de jobb mint a semmi.
mit jelképez a gépigény ikon a nevünk mellett?
Idézet Nruhtas-tól:
"6-os szinttől jár a logó a név mellé! Ez az aktív tagok kiváltsága!"
isten vagyok
Csak vigyázz,hogy úgy ne járj,mint Loki 😆
Bocs az off-ért,de ezt nem tudtam kihagyni 😃
Idézet Nruhtas-tól:
isten vagyok
Idézet Nruhtas-tól:
teljesen normális. nem is értem mivan akkor ha 100%-ot elérte az egyik mag. sleeping dogs meg bf3 egyébként is proci zabáló
úgya 😉 és az Arma 3 mégjobban az lesz
HD7850 a vga-m, amúgy megnézem a bácsikám gépén is, neki i5 3570k + gtx560ti-je van és neki is 60-70%-ra van leterhelve a proci.
akkor szerintem már megis kaptad a válszt 😀, amúgy meg az a dolga hogy pörögjön ha kell
Ebben a hónapban fog lejárni szóval jönni fog a csere 😃 És az normális hogy a battlefield 3 60-70%-ra leköt egy intel core i5 2550k procit?
ha nemannyira erős a vga-d ,az ultra grafikára valahonnan áldozni kell így besegít a proci is egy kicsit, szerintem előfurdulhat 😀 az ilyen fajta gamek jobban szeretik az nvidia karikat grafika (árnyék,eső stb. megjelenítése) szempontjából, de ha tévedek nemsokára úgyis kapsz erre választ
szerk: bár lehet hülyeséget írtam
van kéznél egy Real Temp vagy egy Aida 64??? ha nincs szedd le azzal nézd meg és ha ott normális akkor a vírusírtóban kapcsold ki a riasztást 😀, én egyébként leszedném azt a vírusírtónak nevezett valamit és feltennék mondjuk egy normális vírusírtót ami véd is nemcsak ugat pl.: AVG Free 2012 -t vagy Avira Free 2012 -t mellé tűzfalnak egy Zone Alarm-ot és biztonságban vagy 😆
a norton amúgysem muzsikál valami fa@ául mostanában [LINK]
a vírus irtó jelez? az a vicces
Lehet nem ide tartozik, de ahova ez tartozik az inaktív topic, és ez a topic az egyik legaktívabb topic.
Egy kis C# programnyelvről lenne szó, sőt programról, azon belül is konzolosról.
beszeretném állítani az ablak méretét h kiférjen minden, de vmi nem fekszik neki
Console.WindowHeight = 500;
Console.WindowWidth = 500;
és ilyen hibát ír ki, kis ablakba a felső sorra hivatkozva:
The value must be less than the console's current maximum window size of 58 in that dimension. Note that this value depends on screen resolution and the console font.
Parameter name: height
Actual value was 500.
értem mit jelent, azt nem tudom mit tehetek ellene.
sürgős lenne, holnapra kell 😃, remélem tudtok segíteni, ha igen előre is köszönöm.
Az okos win7 ilyet ír ki amint belépek, hogy keresés a neten a problémára vagy mi. és a részletekben volt ez lehet van benne valami ami segíthet!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8002BD48F8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\100212-16567-01.dmp
C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\WER-58562-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Lenen egy problémám: Van 2 db 2gb ramom az egyik vadonatúj
ha a kettő bent van akkor egy idő után becsíkozodik a kép. és újra indul, aztán ha az új van bent akkor viszonylag sokáig nincs ilyen bibi aztán annál is jön, ha a régi van bent akkor hamarabb történik ez.
Ami most újdonság ,hogy fekete lesz a kép a megszokott csíkozódás helyett, és újraindul.
Mind2 esetében a hang még megy tovább kicsit Csíkozódás és Feketedés után, aztán beakad, és újraindul. Már volt régebben ilyen probléma akkor a RAM volt a gond, de szerintem most is az ,csak még van valami.
A gép most lett "átvizsgálva" vinyó csere volt, régebben alaplap, vettem új tápot hozzá, most újhűtés és házban vírit.
Aki esetleg tud egy olyan programot ami vizsgálja részletesen a gépnek a hibáit kérem írja le, vagy az esetleges megoldásokat😀
Melyik ez a szám 0:16-nál?
Kaptál a szolgáltatótol felhasználónevet és jelszót?
igen kaptam jelszót . azt kellene a wifibe beütni , mert ez nem rémlik :/
Szerk: azt beírtam wifibe és remekül megy 😀 Nagyon szépen köszönöm a tippedet és a segítséget 😀
igen. és leirná nekem valaki h mennyi Voltot kell álitani meg minden
Biztosan hogy AMD SEMPRON 14Ö?
Nem AMD SEMPRON 140?
Mert beírtam google.hu-ra a AMD SEMPRON 140 unlock és 102 000 találtam
igen sempron 140 elirtam. és valami jót találtál?
itt van
Menj be a biosba és keresd meg a CPU Configurationt és lent menj a Asrock UCC kapcsold be és kész.
Nem AMD SEMPRON 140?
igen sempron 140 elirtam. és valami jót találtál?
A wifi beállításoknál törölj mindent és jelszavat ne rakj be.
Annyi a gond, vissza kell belé klónozni az UPC-s modem mac címét.
Ha lerezetelted, állíthatod be újra a wlant.
megtaláltam.
Menj be a biosba és keresd meg a CPU Configurationt és lent menj a Asrock UCC kapcsold be és kész.
a legegyszerűbb ha hátul megkeresed a reset feliratot és az fölöt van egy gomb amit hosszan nyomva vissza áll eredeti beállításokra.
Nem AMD SEMPRON 140?
Valaki leirná nekem rendesen h hogyan kell processzort feloldani? Az alaplap MSI 760GM-P21 (FX)
Proceszor: AMD SEMPRON 14Ö
Egyik haveromnak kéne.
Kiakarja venni a processzort?
nem, feloldható a sempron proci 2 magosra,
Valaki leirná nekem rendesen h hogyan kell processzort feloldani? Az alaplap MSI 760GM-P21 (FX)
Egyik haveromnak kéne.
Kiakarja venni a processzort?
Egyik haveromnak kéne.
Melyik ez a szám 0:16-nál?
Okés, 1500 FT-lesz 😃
okés jó lesz akkor a revoltek 😃 pedig az eurocase tápból gyárt +80ast is...
akkor adjál fel postán 6 darabot 😃
50 darabot? eddig mindenhol revoteket találtam 1500 forint 6 darab