Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
***-on szoktam venni,használtat meg nem akarok.
Onnan tudsz nekem valami jót ?
Nem i.pon? Csak kicsillagozza.
http://i.pon.hu/webshop/product/zotac_zt_50703_10m_gtx560_1gb_gddr5_pcie/184091
Az i után töröld ki a pontot és úgy keress rá. Ez elég jó árban van.
Ilyet én sem 😆 Am ha újat akar akkor sztem HD6850 persze csak ha 45 alatt akar maradni 😃 ha nem akk az 560 jobb lenne 😃
***-on szoktam venni,használtat meg nem akarok.
Nem i.pon? Csak kicsillagozza.
http://i.pon.hu/webshop/product/zotac_zt_50703_10m_gtx560_1gb_gddr5_pcie/184091
Az i után töröld ki a pontot és úgy keress rá. Ez elég jó árban van.
Hello!Milyen vga illik ebbe a gépbe(45k-m van rá) ?Elképzelhető hogy a vga-m miatt akadoznak a játékok ?
Processzor:INTEL CORE i3-2100 3.10 GHZ
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHZ
Videókártya:Integrált Nvidia GeForce gt 8600
DirectX-verzió😃irectX 11
Op. rendszer:Windows 7
Alaplap:ASROCK H61M-HVS
Merevlemez:500gb
Ház:Sharkoon Vaya
Tápegység:Corsair BUILDER series CX430W V2
Monitor:ASUS VW193D-B
Egér:GYGABYTE GM M6880
Ha használtan vennél pl most hardver a prón van 43 ért HD6870 3 év garral 😃
Intel HD Grapics videókártya.
Most néztem mégis van 45-ért van 6870-es. Csak készlethiány. Az jobban megéri ha kapható lesz nemsokára.
Hello!Milyen vga illik ebbe a gépbe(45k-m van rá) ?Elképzelhető hogy a vga-m miatt akadoznak a játékok ?
DirectX-verzió😃irectX 11
DirectX-verzió😃irectX 11
Eredeti dobozosok vannak minden tartozékkal.
Arról még furmark teszt is van 😂
Az lehet elég lenne,
Még meggondolom. 😀
Köszi mindent 😃
Postai úton küldi. Képek vannak GPU-Z -ről is..
3 napig még viszaveszi... működik, az látszik, csak hogy meddig fog arról nem tudni semmit 😂
nem szarnak be ezek egy hét alatt 😀
3 napig még viszaveszi... működik, az látszik, csak hogy meddig fog arról nem tudni semmit 😂
Csak félek, hogy nehogy valami baja legyen, és azért adná el a tulajdonos.
Az új holmiban inkább bízok 😆
de ha van egy HD4870-et akkor miért nem használod? sokkal jobb.
vinne mindent 1680*1050-ben high-on.
Ez most megteszi egy ideig 😀 1280*1024 -es felbontás nekem elég lenne. Monitoromé: 1680*1050
Pixelshader veriójáról nem tudoksemmit... meg van neki a 4-es?
Köszi a válaszokat.
de játékra nem jó egyik sem, milyen felbontásban akarsz játszani?
talán 1024*768-ban vagy 1280*1024-ben még bírja mediumon.
Mai játékok elfutnak rajta közepes beállításon szaggatás nélkül? 😃
Megéri, 4000-ért .De szerintem egy komplett gép cserével járnál a legjobban.😕. De attól is függ hogy mire használnád.Mert COD-ozni még jó. De azt is csak a Black Opsig mert aztán már akadozik. Viszont a modern warfareok 1680x1050-ben simán mennek.😀. De a legújabbat azaz a modern warfare 3-at még nem próbáltam. Szerintem megveheted. De azért még nézz szét a hardveraprón.😉
Most kicsit utánna néztem a dolognak és szerintem ez sokkal jobb vétel lenne agp-s be. Ezzel a karival egy agp-s rendszerből is ki tudnád hozni a maximumot.😀 [url]http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1548092294&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_term=sapphire_radeon_hd_3850_512_mb_256bit_ddr3_agp_21&bk_content=listings_big3&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Flistings%2Findex.php%3Fq%3Dagp%26c%3D0[/url]
Hát azért az 1 magos celeron procim nem hinném hogy bírná a Black Ops-ott 😆 Szerintem a Geforce 7600GS veszem mert nem akarok megint 10.000Ft ott bele ölni ebbe a gépbe + az Ati-val sose voltunk puszi pajtások 😆 😜 , de azért köszi, hogy utána néztél meg mindenért! 😀
Mi a véleményetek a Sapphire Radeon HD5450 videókártyáról?
Futnak rajta a mai játékok?
Nagyon olcsó.. enyiért egy ilyent videókártyát megéri megvenni, full tuning alá vetném 😀
"olcsó húsnak híg a leve"
Nem játékra való. Ha játszani akarsz, szvsz min 5750/6750.
Nagyon olcsó.. enyiért egy ilyent videókártyát megéri megvenni, full tuning alá vetném 😀
Nem sokra mész vele :/ Ezt a kártyát hiába tuningolod attól sajnos nem lesz erősebb.Ikább vegyél használtan valami jobbat 😀 Vagy még gyűjtögess egy kicsit 😀
játékra alkalmatlan, fimnézésre használható.
full tuninggal sem alkot nagyot.
van pár alaplap aminek van 2 féle is 😃
Melyik? 😜
Például az én alaplapom. 😜
akkor azt veszem kössz
GTX 560 TI 448-at vegyél 😜
melyik lenne jobb ? GIGABYTE Video Card GeForce GTX 560 Super Overclock GDDR5 1GB/256bit
GIGABYTE Video Card GeForce GTX 560 Overclock Edition GDDR5 1GB/256bit,
GIGABYTE Video Card GeForce GTX 560 Ti GDDR5 1GB/256bit
560 Ti
GIGABYTE Video Card GeForce GTX 560 Overclock Edition GDDR5 1GB/256bit,
GIGABYTE Video Card GeForce GTX 560 Ti GDDR5 1GB/256bit
SAPPHIRE HD6850 2G GDDR5
vga-ból sztem inkább ati éri meg, de mint fentebb írtam 6850/6870 az jó ár-érték aránnyal van
alaplapot cseréld, giga 1155-ben nem épp a legjobb, z68-at akkor vennék ha 2500k-t terveznék venni
így spórolsz is egy kis pénzt, 6850-et vagy 6870-etz ajánlok amik értelmes árban vannak
alaplapnak jó ? ASUS P8H67-M EVO Intel H67 LGA1155 mATX alaplap
vagy ASUS P8H67-M PRO Intel H67 LGA1155 mATX alaplap
na és ATI vagy NVIDIA videkari kéne inkább?
így spórolsz is egy kis pénzt, 6850-et vagy 6870-etz ajánlok amik értelmes árban vannak
Most állítok össze egy új gépet és a vidikártya kiválasztásában kérnék egy kis helpet!
paraméterek:
alaplap: GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3
proci: INTEL Core i5-2500 3.30GHz 1155
memoria: Kingston 8GB/1600MHz DDR-3 PC3-12800 HyperX BlackEdition (Kit! 2db 4GB)
táp: Cooler Master GX-550 550W PFC
ehhez kéne egy videókártya 😀
játékra szeretném használni 😀
észrevételeket és tanácsokat szívessen fogadok 😃
van pár alaplap aminek van 2 féle is 😃
Melyik? 😜
Most kicsit utánna néztem a dolognak és szerintem ez sokkal jobb vétel lenne agp-s be. Ezzel a karival egy agp-s rendszerből is ki tudnád hozni a maximumot.😀 [url]http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1548092294&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_term=sapphire_radeon_hd_3850_512_mb_256bit_ddr3_agp_21&bk_content=listings_big3&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Flistings%2Findex.php%3Fq%3Dagp%26c%3D0[/url]
De ennyiért megéri nem? Én máshol 6-7 ezerért láttam.
7600GS-t