Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
mlan0 írta:
Nagyon sokan mondták hogy az én procim 1.60GHZ-s...de ma megkérdeztem egy "szakértőtől" és azt mondta hogy 3.2GHZ-s mert Dual Procis és az azt jelenti hogy 1.6-ot meg kell duplázni mert DUAL-os ... 😀 ez most igaz? 😀 amugy mennit ér a Proceszorom...? mind a kttőre szeretnném a választ... mert néztem a neten és 16-17 ezer forint 😃

erre mondják azt hogy a kevesebb néha több, jobb a 8*2GHz mind a 2*8
0
0
0
0
komorszabi avatar
Az én problémámra válaszolnátok pls elég fontos 😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Huuu hát ez nekem is fájt amit mlan0 irt. Hát azzal a szakértövelse rakatnák össze gépet az biztos.😆 Nem szoktam bele vauuuzni a dolgokba de ez nagyon megfogott.Én ezeken csak 😆😆😆
0
0
0
0
Cooley avatar
mlan0 írta:
Nagyon sokan mondták hogy az én procim 1.60GHZ-s...de ma megkérdeztem egy "szakértőtől" és azt mondta hogy 3.2GHZ-s mert Dual Procis és az azt jelenti hogy 1.6-ot meg kell duplázni mert DUAL-os ... 😀 ez most igaz? 😀 amugy mennit ér a Proceszorom...? mind a kttőre szeretnném a választ... mert néztem a neten és 16-17 ezer forint 😃

Eme kérdésedre korábban már válaszoltam...
Cooley írta:
mlan0 írta:
Ha veszek egy 4 magos procit pl: 2GHz-et... akkor megkel szorozni 4-el? akko 8GHZ-s procim lesz?

Nem. Mivel nem tud mind a 4 mag egyetlen feladaton együtt dolgozni. Illetve az ütemező hatásfoka sem tökéletes, szóval 4 szálon való munkánál sem lesz 4x gyorsabb.

Az a szakértő jelző mellé még tegyél 6 másik idézőjelet, mert az illető nagyon messze áll a szakértő státusztól.
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok, lenne egy kis problémám: Letöltöttem a COD4-et felteletítettem, felpatchelgettem 1.7-ig. Ezek után szeretnék felcsatlakozni egy szerverre (xfire) de ezzel a hibával fogad MINDEN szerón: An error occurred while reading the stats data . You stats have been reset . Most mit csináljak?
Előre is köszi 😀
0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
TaylorXIII írta:
bartos666 írta:
VGA-mnak a jelenlegi Driver verzió számár hol tudnám emgnézni?

[LINK] Driver Version mezőben keresd.

Kössz a segítséget 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bartos666 írta:

[LINK] Driver Version mezőben keresd.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
0
0
0
0
mlan0 avatar
gyenesmartin írta:
mlan0 írta:
Sziasztok! tudnátok nekem mondani egy olyan programot amin be tudom írni az iskolai órarendet? Jah és Win 7-re kell... 😀
Office Excell. Vagy fotózd le és tedd be háttérnek, mint én is.

Oké köszi 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
mlan0 írta:
Sziasztok! tudnátok nekem mondani egy olyan programot amin be tudom írni az iskolai órarendet? Jah és Win 7-re kell... 😀
Office Excell. Vagy fotózd le és tedd be háttérnek, mint én is.
0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
cseszka avatar
Irja rajt,vagy leszeded az aida64 nevü progit,és az kiír mindent a gépedröl.
0
0
0
0
KhalDrogo88 avatar
Sziasztok. Alaplapon hol lehet megnézni, hogy milyen tipus?
0
0
0
0
Megaisten avatar
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB (AGT3-25SAT3-60G)
- merevlemez-kapacitás: 60 GB
- merevlemez mérete: 2,5"
- olvasási sebesség: 525 MB/s
- írási sebesség: 475 MB/s
- PC csatlakozók: S-ATA III (600 MB/s)

Ilyet,de csak ha a renszernek veszed adna plusszt gyorsabb rendszerfelállást...stb..+ jobb viditbele
0
0
0
0
humerot avatar
melyik ssd érné meg jobban az árát:
Ocz 60GB 2,5" SATA2 Agility 3
Kingston 64GB 2.5" SSD SATA3 V200
Mind 2 durván 15 e. Ft környékén van, és hogy ez adna plussz sebességet a windows ban vagy inkább még 8 gb ram?
0
0
0
0
akosbaa avatar
Nem tudom felinstalálni a Torchlight 1-est.Amikor a VisualC++-hoz ér leakad és nem tölti egyáltalán.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha megvan az alaplapod kézikönyve, akkor abban benne van, hogy az adott sípolás mit jelent. De ha nincs meg a kézikönyv, akkor is meg tudod nézni. Beírod a google-ba xy (alaplapod neve) manual.
0
0
0
0
tomcsojn avatar
Sziasztok nagy gondom van !
Ha bekapcsolom a gépet 3mat sípol nem értek hozzá nyira de ha jól tudom ez a ram nak a hibája a képernyö sem indul el ugyhogy gondolom hogy a ram lesz :S mit tudok tenni? lehet hogy csak valami poros vagy szarúl illeszkedik vagy minden képpen újat kell beszerezni? :S
0
0
0
0
Haraposs avatar
Mégis mikor bármilyen játékot akarok futattni akkor folyton hiányzik neki a directX..
0
0
0
0
19ati93 avatar
Haraposs írta:
Valaki tudna egy linket adni hogy honnan tudnék leszedni win7-hez directx 10.1-et mert sehol sem találom(elég valószinü hogy én vagyok a béna 😃D)

alapból benne van a 11 is
0
0
0
0
Haraposs avatar
Valaki tudna egy linket adni hogy honnan tudnék leszedni win7-hez directx 10.1-et mert sehol sem találom(elég valószinü hogy én vagyok a béna 😃D)
0
0
0
0
humerot avatar
melyik ssd érné meg jobban az árát:
Ocz 60GB 2,5" SATA2 Agility 3
Kingston 64GB 2.5" SSD SATA3 V200
Mind 2 durván 15 e. Ft környékén van, és hogy ez adna plussz sebességet a windows ban vagy inkább még 8 gb ram?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
https://www.nokiaprogramok.hu/modules/keszulekinfo/media/big/1257461973_3.jpg

ez szerintetek mennyire elegáns?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Au 😕
Végül is csak néhány száz forint 😜
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Koppy96 írta:
Az FSP HEXA 500W alsó tápos házba is jó ?
Ha veszel hozzá egy 4 vagy 8 pines kábelhosszabbítót akkor el fog férni. (24-es az már alaplaptól függ, hogy kellene majd azt is hosszabbítani vagy sem. Ha fent van az is akkor kell.)
Illetve a 4-es lehet elférne az alaplap fölött elvezetve. Bár ez nem biztos.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Az FSP HEXA 500W alsó tápos házba is jó ?
0
0
0
0
Chuck avatar
bármit be tallózhatok a sajátgépről, cd ről. pendrive-ról.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Chuck írta:
Superlompos írta:
Miket ajánl fel a telepítő?

hogy érted miket?😀

"jelölje ki a telepítendő illesztő programot" itt mit kell ki jelölni?"

Ezt írtad. Erre volt az a kérdésem, hogy milyen választási lehetőséged van ekkor.
0
0
0
0
iowa95 avatar
Valaki mondjon nekem nagyon jó video convertert. Pls fontos
0
0
0
0
Chuck avatar
Superlompos írta:

hogy érted miket?😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
Chuck avatar
Superlompos írta:
Chuck írta:
valaki segítsen!. mikor telepítem a win7 et és ki kell választani hogy hova telepítsem az op. rendszert, kiválasztom tovább lépek és a következő ablakba azt irja ki hogy "jelölje ki a telepítendő illesztő programot" itt mit kell ki jelölni? nem automatikusan felkéne ismernie?:/ már próbáltam pendrive-ról is feltenni de ugyan ezt teszi ki!!.

Lehet, hogy hibás maga a telepítő.

már probáltam másik win7 et is, és ugyan ez.:/
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Chuck írta:
valaki segítsen!. mikor telepítem a win7 et és ki kell választani hogy hova telepítsem az op. rendszert, kiválasztom tovább lépek és a következő ablakba azt irja ki hogy "jelölje ki a telepítendő illesztő programot" itt mit kell ki jelölni? nem automatikusan felkéne ismernie?:/ már próbáltam pendrive-ról is feltenni de ugyan ezt teszi ki!!.

Lehet, hogy hibás maga a telepítő.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ilyet jellemzően rossz router szokott okozni, vagy ha nem routeren keresztül megy a net, hanem közvetlenül a modemből van vezetve. Azért ezt ne vedd készpénznek
0
0
0
0
Klaas avatar
Szasztok! Most lett pár napja UPC-s internete unokatesómnak , és olyat csinál , hogy 10-15 percenként elmegy a net , és csak a power meg a Lan világít a modemen . A net nél azt írja hogy csatlakoztatva , de nem bír semmilyen hálozatra rámenni. Úgy lesz jó újra neki , ha rámegy a hibelhárításra ott kiírja hogy húzza ki az adapter 10mp-re majd vissza , és egy pár perc után működik a net . De a vizsgálat végén kidob egy ilyen üzit :

"A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval. Nem lett kijavítva "
Mikor ezt kiírja már van net , de tíz perc múlva megint semmi.

Mi lehet a hiba ? Köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
Devis avatar
skydrive, vagy google drive. online tárhelyek, 5gb-ot kapsz e-mailenként. Több gépre is tudsz vele fájlt mozgatni
Vagy összekötöd a két gépet.
0
0
0
0
no avatar
Hogyan tudnék fájlokat megosztani két gép között?
Jelen esetben az asztali meg a laptopo között.
Engem az érdekelne,hogy 1 winchesterhez hasonló dolog lenne és onnan mind a 2 gép tudna feltölteni/leszedni.
0
0
0
0
no avatar
csere miatt eladó lesz a radeon 4770 1gb-s kártyám, mennyit kérhetek érte kb.?
0
0
0
0
Chuck avatar
sisko írta:
Chuck írta:
hülyét kérdezek, de nem értem. amikor telepítem a win7 et és az elején kérdezi hogy, jelölje ki a telepítendő op. rendszert! akkor ezek közül melyikre kell menni? vagy ezek mivel másabbak egymástól?? és mit jelent a x86 vagy x64?? vki mondja már el lécci!😀

* Windows 7 Starter x86
* Windows 7 Home Basic x86
* Windows 7 Home Premium x86
* Windows 7 Professional x86
* Windows 7 Ultimate x86
* Windows 7 Enterprise x86
* Windows 7 Home Basic x64
* Windows 7 Home Premium x64
* Windows 7 Professional x64
* Windows 7 Ultimate x64
* Windows 7 Enterprise x64

Az x86 az a 32 bites,az x64 pedig a 64 bites változatokat jelöli,a legjobb(illetve amelyikben minden benne van),az az ultimate,és innnen fölfelé(a listádon) egyre több mindent vettek ki belőlük.Ha 4GB vagy több a ram,akkor kkell a 64 bites(x64),én az ultimate-t ajánlom,de legalábbis a home premium alá nem szabad menni.

köszönöm😀
0
0
0
0
sisko avatar
Chuck írta:
hülyét kérdezek, de nem értem. amikor telepítem a win7 et és az elején kérdezi hogy, jelölje ki a telepítendő op. rendszert! akkor ezek közül melyikre kell menni? vagy ezek mivel másabbak egymástól?? és mit jelent a x86 vagy x64?? vki mondja már el lécci!😀

* Windows 7 Starter x86
* Windows 7 Ultimate x86
* Windows 7 Ultimate x64

Az x86 az a 32 bites,az x64 pedig a 64 bites változatokat jelöli,a legjobb(illetve amelyikben minden benne van),az az ultimate,és innnen fölfelé(a listádon) egyre több mindent vettek ki belőlük.Ha 4GB vagy több a ram,akkor kkell a 64 bites(x64),én az ultimate-t ajánlom,de legalábbis a home premium alá nem szabad menni.
0
0
0
0
Chuck avatar

* Windows 7 Starter x86
* Windows 7 Ultimate x86
* Windows 7 Ultimate x64
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok! Tegnap leszedtem a Bulletstormot,megjött a kedvem egy kis lövöldözéshez....Minden rendben feltelepült,majd mikor elindítottam az első pályát,arra lettem figyelmes hogy mint az őrült forog az ember akit alapítok a gameben.Ezután próbálgattam minden ki-be kapcsolgatást,egércserét stb.Először azt hittem hogy az egért beszart,mert ahogy állítottam az érzékenységet a játékban úgy lassult vagy gyorsult a forgás 😜 Erre berágtam majd letöröltem a játékot a p*csába.Gondoltam majd csak a játék egy fos.Ma pedig felraktam a BBC2-őt,és rádöbbentem hogy nem a Bulletstormal van a gond,hanem vmi mással.Ahogy a játék elején ülünk a csónakban, majd beleugrunk a vízbe,még nem jelentkezik a probléma.Viszont mikor ki kellene jönni a vízből lekéselni a csávókat.nyomom az W-t de nem reagál semmit,hanem megy hátrafelé.A Bulletstormba pedig pont a forgás volt a gond,amit az egérrel meg lehetett lassítani.(Visszafogtam) Nagyon szépen kérlek titeket találjatok ki vmi-t,mert már nagyon ideges vagyok.Mikor lenne időm játszani,nem tudok......😢
0
0
0
0
mtrelax avatar
Mert 2TB fölött van csak ilyen gond, legalábbis valami ilyesmit olvastam egyszer egy fórumon, ahol szintén win7 telepítési gondok voltak, de ott azért mert nagyobb volt a winyó mint 2 terra
0
0
0
0
no avatar
mtrelax írta:
sacpatrik írta:
Ilyen hibám se volt még,

A windows nem telepithető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető.

És nem engedi telepíteni. Készvagyok.

A lemez mérete nem nagyobb mint 2 TB?

254GB
0
0
0
0
mtrelax avatar
sacpatrik írta:
Ilyen hibám se volt még,

A windows nem telepithető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető.

A lemez mérete nem nagyobb mint 2 TB?
0
0
0
0
no avatar
Ilyen hibám se volt még,

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció