Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Az p betűs szó a partíció volt s akkor ágyő van mindennek:S
0
0
0
0
cseszka avatar
Az ezközkezelö látja?Vagy sajátgép va total cmd?
Ha nem menny a sajátgép>ezközkezelö>lemezkezelés,lehet nincs a meghajtónak betü jele pl "D",itt megadhatod neki.Volt már nekem is h elment.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
codmw3 írta:
Az én esetem,re nem tud senki megoldást? :/

Próbáld meg a kábeleket lerángatni, majd vissza, ha nem jó akkor próbálj ASPI drivert telepíteni, vagy nézd meg BIOS-ban hogy egyáltalán felismeri-e a gép a meghajtókat.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Mit kell akor csinálni, ha a windows konfigurál de lefagyot, nem reagál az egér mozgására és márt 2-órája konfigurál?
0
0
0
0
Thomech avatar
codmw3 írta:
Üdv lement a gépemről a D meghajtó ami 185 GB-os volt ma raktam fel az XP-t mert szétment a Windows-om, hogy kell megcsinálni a D meghajtót mert két meghajtóm volt a C és a D

Számítógép/ D meghajtó ikonjára jobb klik és válazd a formázást / gyorsan vagy lassan is formázhatod ahogy gondolod / és kész
0
0
0
0
sisko avatar
az ipo után töröld a pontokat .😆 különben kicsillagozná az oldal.
0
0
0
0
no avatar
pontos link? nem tudok rákattintani
0
0
0
0
Thomech avatar
jns0115 írta:
intel core i3 3,1ghz , 4gb ddr3 ram , 7770 oc ez mellé milyen alaplapot ajánlanátok? 10-15k környéke.

Ilyen árkategóriában ezt ajánlanám személy szerint, de ha nem is ezt az ASUS-t mindenképp érdemes megfontolni mert nagyon jó megbízható lapokat csinálnak! 😀 Ja és még az MSI is ilyen lapokat készít! De ez persze csak az én személyes tapasztalatom!
http://ipo.......n.hu/webshop/product/asus_p8h61_m_le_usb3_rev_3.0/175308
0
0
0
0
no avatar
intel core i3 3,1ghz , 4gb ddr3 ram , 7770 oc ez mellé milyen alaplapot ajánlanátok? 10-15k környéke.
0
0
0
0
Klaas avatar
gytomi írta:
Köszi a válaszokat!

Nincs mit!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gytomi írta:
Köszi a válaszokat!

Ja a linket meg nem másoltam be😃 Mind1 enyém is az lett volna mint a másik válaszolóé😃
0
0
0
0
Klaas avatar
gytomi írta:
Sziasztok!
Egy .FLT fájlt hogyan lehet megnyitni????

Szia elvileg winrarral megtudod nyitni (kicsomagolni) !

Estleg ez : http://www.fileinfo.com/extension/flt
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gytomi írta:
Sziasztok!

Hát döntsd el innen neked melyik fajta .FLT-t kéne megnyitni😃
0
0
0
0
Klaas avatar
TaylorXIII írta:
klaas20 írta:
Köszz a segítséget ! 😞((

Én nem tudom a problémádra a megoldást de Superlompos szerintem tudna neked segíteni. Neki írjál😀 Itt feljebb írt ő is.

Köszönöm Szépen! Ráírok! 😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Mivel tudnék csinálni jó kis seedelő gépet? Lehetőleg Windowszal. Minél kisebb fogyasztással és lehetőleg satás
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
klaas20 írta:
Köszz a segítséget ! 😞((

Én nem tudom a problémádra a megoldást de Superlompos szerintem tudna neked segíteni. Neki írjál😀 Itt feljebb írt ő is.
0
0
0
0
Klaas avatar
Köszz a segítséget ! 😞((
0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
Rendben srácok, köszönöm! 😃

Master Killer: A kavicsokat majd rázom valami üvegben, hogy a hatás meglegyen 😃

Enyémen ilyen van😃 [LINK]

2600 RPM-en elképzelhető, hogy csak 25 decibel hangos😃 Cooler Master oldalán OEM cuccoknál már nem találtam én meg. Ők sem vállalják már😃 Annyiban különbözik ez az enyémtől, hogy az enyémen AMD matrica van😃

Kíváncsian várom hogy milyen teljesítménye lesz 😃D

Ha a rézcsöves lesz akkor szerintem nem lesz rossz😃 De halk biztos nem lesz😃 igazából én próbáltam megkresni a hűtőjét de pont olyat nem találtam csak hasonlót vagy nem tudom😃 baromi nehéz ezeket megtalálni komolyan mondom😃

Ventilátor lehúz, s valami mezei 220-as külső ventit beállítok a gép mellé..az majd lehűti..😃

Egy szóval sem mondtam, hogy túlságosan melegszik. 55-56 fok körül szokott nekem lenni. Prime 95 alatt 60 fölé is megy de nem sokkal szóval hangos hangos de elvégzi a dolgát😃

Akkor marad a gyári 😃D

looserking: Itt is szünetel. 😀

Az 55-56 fokot terhelés alatt értettem😃 Mondjuk játék közben. IDLE állapotban olyan 35 fok körül van. S ugye én hűtőm valszeg gyengébb is. Kisebb bordák stb😃 De tiéd is hasonló eredményeket fog produkálni vagy jobbakat😃

Azért egymagában álló proci 35 fokja egész jó 😃

De a terheléses 56 fok sem hangzik rosszul 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

2600 RPM-en elképzelhető, hogy csak 25 decibel hangos😃 Cooler Master oldalán OEM cuccoknál már nem találtam én meg. Ők sem vállalják már😃 Annyiban különbözik ez az enyémtől, hogy az enyémen AMD matrica van😃

Ha a rézcsöves lesz akkor szerintem nem lesz rossz😃 De halk biztos nem lesz😃 igazából én próbáltam megkresni a hűtőjét de pont olyat nem találtam csak hasonlót vagy nem tudom😃 baromi nehéz ezeket megtalálni komolyan mondom😃

Ventilátor lehúz, s valami mezei 220-as külső ventit beállítok a gép mellé..az majd lehűti..😃

Egy szóval sem mondtam, hogy túlságosan melegszik. 55-56 fok körül szokott nekem lenni. Prime 95 alatt 60 fölé is megy de nem sokkal szóval hangos hangos de elvégzi a dolgát😃

Akkor marad a gyári 😃D

Az 55-56 fokot terhelés alatt értettem😃 Mondjuk játék közben. IDLE állapotban olyan 35 fok körül van. S ugye én hűtőm valszeg gyengébb is. Kisebb bordák stb😃 De tiéd is hasonló eredményeket fog produkálni vagy jobbakat😃
0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

Akkor marad a gyári 😃D

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:
sszemtelen írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sszemtelen írta:

0
0
0
0
sszemtelen avatar

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sszemtelen írta:
TaylorXIII írta:
Enyém 6250-et pörög prime 95 és MSI Kumbustor kombó alatt😃 KB olyan hangos a proci hűtője, hogy mikor már 6000 körül pörög a proci és MSI Kombustort kinyomom kb alig hallani változást pedig a VGA ventije is 70-80%-on pörgött😃 Brutális a hangja a proci hűtőnek😃

És nem tépi le a nadrágod? 😃

Dehogy😃 Csak hangos😃 Kis 6cm-es picsa ventije van😃
0
0
0
0
Master Killer avatar
sszemtelen: Nekem 955-öm volt, hát.... 100%-on olyan volt mint egy betonkeverő csak éppen a kavicsokat nem lehetett hallani... 😆
0
0
0
0
sszemtelen avatar
TaylorXIII írta:
Enyém 6250-et pörög prime 95 és MSI Kumbustor kombó alatt😃 KB olyan hangos a proci hűtője, hogy mikor már 6000 körül pörög a proci és MSI Kombustort kinyomom kb alig hallani változást pedig a VGA ventije is 70-80%-on pörgött😃 Brutális a hangja a proci hűtőnek😃

És nem tépi le a nadrágod? 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
sszemtelen avatar
tasiadam írta:
sszemtelen írta:
tasiadam írta:
sszemtelen írta:
Sziasztok!

Az AMD Phenom II x4 965BE hűtője elegendő alap fesz-en, és OC nélkül a procinak. Nem?

Az egy dolog hogy hangos, azt megszoktam a régi gépnél 😃

arra találták ki tehát igen, van amin mezei aluborda van és van ami már réz és hőcsöves

Csak azért kérdeztem mert sok helyen mondták hogy simán engedi 60+ fokra a procit, hiába pörög 6000-ren 😃

MENNYIN? ha olyankor elmész a gép elött lerántja rólad a nadrágot, szabályosan le fogja szívni

Az egyik fórumozó írta, én csak onnan vettem 😃

Superlompos, Niteforce: Köszönöm! 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
sszemtelen írta:
tasiadam írta:
sszemtelen írta:
Sziasztok!

Az AMD Phenom II x4 965BE hűtője elegendő alap fesz-en, és OC nélkül a procinak. Nem?

arra találták ki tehát igen, van amin mezei aluborda van és van ami már réz és hőcsöves

Csak azért kérdeztem mert sok helyen mondták hogy simán engedi 60+ fokra a procit, hiába pörög 6000-ren 😃

MENNYIN? ha olyankor elmész a gép elött lerántja rólad a nadrágot, szabályosan le fogja szívni
0
0
0
0
niteforce avatar
Persze, most télen nem is lesz vele baj, csak legyen szellőzés a házban.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Igen, megéri, de jelenleg egy 76k-s keretből építek gépet. Későbbiekben tervezek új gépházat, ventilátorokat, és új hűtőt venni. Arra voltam kíváncsi hogy addig simán kibírja a gyári hűtő. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem 5-6k-t megér egy normális hűtő, mert halk is, ami szerintem nem utolsó szempont. Régebben én is legyintettem, hogy mit számít a hang, de igenis számít.
0
0
0
0
Master Killer avatar
sszemtelen: 60C°-on még nem károsodhat, másrészt szinte sose megy 100%-on a proci.
0
0
0
0
niteforce avatar
Mert kicsi a borda. De ez azért az intel gyári hűtőknél is így van. Amúgy csendesek, ha normális házban van a hűtő, és nem 40 fok van a szobában, mint alaphőmérséklet. Én is teljesen jól megvoltam a gyárival, csak nyáron amikor jöttek a nagy melegek, akkor hangos volt
0
0
0
0
sszemtelen avatar
tasiadam írta:
sszemtelen írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
sszemtelen írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
sszemtelen avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kmisi99 írta:
Sokkal szebb hangokat ad ki de ahhoz kell fül is. Ha egymás mellé teszed a kettőt és minőségi nem mp3 zenét játszol le meghallod a különbséget.

a hang is érdekelt de a LAN a kérdés, hang kártyán is gondolkozok egy 5-6ezres értékben a füleshez, mert szépen szól a ozone attack csak alaplapi a hangkártya
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Sokkal szebb hangokat ad ki de ahhoz kell fül is. Ha egymás mellé teszed a kettőt és minőségi nem mp3 zenét játszol le meghallod a különbséget.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Egy GAMER LAN kártya mivel jobb mint egy mezei alaplapi?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Ezek közül melyik megy rá a foglalatra?és melyik hűt jól?

PROLIMATECH Alpenföhn Sella 92 mm-es CPU hűtő (FX 8120)

PROLIMATECH Alpenföhn Panorama 100 mm-es CPU hűtő

Cooler Master Hyper TX3 EVO 90x79x136mm 800-2800RPM (Intel, AMD) processzor hűtő

Cooler Master Vortex Plus 116x100x84mm 800-2800RPM (Intel, AMD) processzor hűtő

XIGMATEK Gaia SD1283 120mm CPU hűtő

Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 109x95x125mm 2500RPM (Intel, AMD) processzor hűtő

Arctic Freezer 13 123x96x130mm 2000RPM (Intel, AMD) processzor hűtő

Cooler Master Hyper 212 EVO 120x80x159mm 600-2000RPM (Intel, AMD) processzor hűtő

Arctic Freezer Xtreme Rev 2 113x134x155mm 1500RPM (Intel, AMD) processzor hűtő
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Master Killer írta:
A Mushkin ramokról mi a véleményetek? Konkrétan ez érdekelne: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=352

elvileg elég jók
0
0
0
0
Master Killer avatar
A Mushkin ramokról mi a véleményetek? Konkrétan ez érdekelne: https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=352
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne , hogy hogy tudok Win7 melllé Xp-t telepíteni a legegyszerűbb módon? Olvastam egy két cikket erről de mindegyik bonyolult volt számomra :/ Természetesen adatvesztés nélkül 😀 Köszönöm a segítséget!

Szerk: Muszáj egyáltalán bootolva vagy , elég ha merevlemezről indítom majd ?

Illetve ehhez még egy kérdés. Most ugye Win 7em van működik rajta a net meg minden viszont xp-re nem tudom hogy hogyan kell majd beállítani ugyanis wifin keresztül van a 7en is nálam (vagyis nálam van a wifis router) és ezt nem tudom .. :/
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció