A Slim az újabb. Gyakorlatilag hardware-ben u.a csak a gyártástechnológia jobb(kisebb csíkszélesség) kevesebbet eszik meg kevésbé melegszik= kisebb a vörös halál esélye. szal ha választanod kell az arcade és a slim kozt akk a slimet vedd.
Tervezek(szeretnék) venni egy xbox 360 slim-et. Találtam egy oldalt ahol 54k-rt 250gb-osat adnak. A bibi ott van h nem nagyon fogom fel a házhozszállítás költségét mert nekem elég hülye módon írták oda 😜
cz92 írta:
Mi van az Xbox 360 Slim-be úgy értem hogy van valami infó róla hogy milyen proci ram stb????
csak azért kérdem mert ki írnám a gépeim közé.
Egy PowerPC alapú 3 magos Xenon, 3,2 GHzen, 500MB 700MHzes GDDR3 as RAM, egy R520ra hasonlító architektúrára épülő ATi Xenos 10MB eDRAMal, 500MHz es GPU órajelen.
pain írta:
hát a jtag nem hiszem hogy azt jeleni mert ha kiflesheled akk olvassa az irott gameket de leht rosszul tom de azt tom hogy ha flesheled akk is olvassa az irott gameket
A Jtag egy új babra! Sokkal jobban megéri mint a flashelés!😀
Lényege hogy ha flashelt géped van (mint pl nekem) akkor szívhatsz az új játékokkal mert akármit is csinálsz vele a büdös életben nem fog menni a gépeden!😞 Mert vmi új védelmi rendszert építettek bele! Tehát ami most szeptembertől jelenik meg játék Jtag nélkül nem fog menni!
de nem csak a dizájn miatt 90000 Ft hanem a hangok a boxban is mw3 masok és szerinted akkor mit vegyek karácsonyra
Gondolkoztam még a xbox slim 250 gb verzión
hát a jtag nem hiszem hogy azt jeleni mert ha kiflesheled akk olvassa az irott gameket de leht rosszul tom de azt tom hogy ha flesheled akk is olvassa az irott gameket
atomtuning írta:
Köszi Badboylol!Akkor megpróbálom!A felbontást nem tudod, hogy hogy kell állítani?
A felbontást a Tv automatikusan be állítja magának! Azt nem tudom hogy lehet e állítani! Ha Full Hd-s Tv-d van akkor egy Hdmi-s kábel kell és 1920x1080 lesz a felbontás!😀
atomtuning írta:
Helló!
Nekem sima XBox Original-van.Nagyon sötét az egyik játék meg kockás(Szerintem a felbontás miatt)Neten néztem róla videót és ott nem olyan volt!A felbontás és a brightnes-t(Szerintem így hívják meg írják😃😉avagy a sötétséget, hogyan kell állítani?Nagyon kéne!Így nagyon idegesítő!😞
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Vagy a játék beállításánál kell! Vagy a Tv-éd fényerejét vedd magasabbra!😀
Helló!
Nekem sima XBox Original-van.Nagyon sötét az egyik játék meg kockás(Szerintem a felbontás miatt)Neten néztem róla videót és ott nem olyan volt!A felbontás és a brightnes-t(Szerintem így hívják meg írják😃😉avagy a sötétséget, hogyan kell állítani?Nagyon kéne!Így nagyon idegesítő!😞
Én a nyáron vettem egy slimet és már flah is van rá! Nekem 20.000Ft-ért csinálták meg Miskolcon! De már flash helyet ott a Jtag az állítólag bármilyen gépen jó! 15.000Ft!
A slimet lehet flashheltetni, csak nem sokaknak éri meg, mivel 16,000Ft azt hiszem...
Venoom: Ez csak gyártási darab kifogása az egész....
4 éves gépem van, le kopogom semmi baja, és hűtése sincs húzva, sógoromé 5 éves, akitől vettem itt ígérgette, hogy tutifrankó gép, ő nézte meg, módosított a hűtése(traktor sehol nincs hozzá-most már megcsinálták, nem olyan durva) stb...karácsonyra hozta, áprilisban meg E74-es lett...
figyeljetek most fogok karácsonyra venni egy xbox 360 slim 250 gigásat.És meg szeretném kérdezni hogyha a laptopomon van hdmi csatlakozó és veszek hdmi kábelt akkor össze tudom kötni a boxot a laptop kijelzőjével.Hogy tudom megkülönböztetni a kimeneti és a bemeneti hdmit. Előre köszönöm
***a konzol, csk a regiek nagyon gyengek, nekem ketto ment szet mind a ketto 3ledes lett az az erdekes hogy szellos hejen volt es jasperes mind a ketto, az egyikbe meg huttesmodosittas is volt, most akarok slimet venni, valaki tudja hogy kie lehet mar flashelni??? es ha igen ugyan ugy kell mint a regit??
Mort! Nem kell 2 xbox! Csupán tört játékkal ne menj fel multira! Annyi az egész, hogy tört játékkal kiszúrhatnak (lehet 2 évig tolod tört játékkal de lehet hogy csak 2 percig 😃😉
Tehát ha lesz eredeti játékod, azzal tolhatod multiba, csak törtel ne mert ha bannolnak akkor szívás.
Ha flashhelteted, akkor a multiban való játszás, csak eredeti játékkal lehetséges, különben bannolnak liveról,live az a multihoz kell, díját nem nagyon tudom, nem multizok.....
ha nem flashelteted, akkor csak eredeti játékkal tudsz majd rajta játszani: single player/multi megy egyaránt, csak egy kis idő után veszett költséges....még 1 régebbi játék 6-7 ezer, én veszek 150ft-ért egy dvd-t, meg vegyük, hogy ingyen letöltöm a játékot, és ki írom...
Hali!
Az volna a kérdésem hogy melyik a lemezre érdemesebb írni játékokat? Verbatim vagy Tdk??? Melyik a jobb? Próbáltam már Maxellt is az kula!😃 Verbatimra szoktam írogatni de kíváncsi lennék a Tdkra!
valaki eltudná mondani hogy az miért van amikor csatlakoznák az xbox live-re akkor megáll nembir rácsatlakozni és egy sága felkiálltójel jön ki ez miért van?nem slim em van hanem csak xbox 360
PR3D0X írta:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Xbox 360 slimre rá lehet-e tenni egy mikrofont, 1gitart, és egy dobot de ezt mind egyszerre? mert a guitar hero 5 nyomatnánk
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Xbox 360 slimre rá lehet-e tenni egy mikrofont, 1gitart, és egy dobot de ezt mind egyszerre? mert a guitar hero 5 nyomatnánk
pain írta:
nektek azért nem megy a cod 6 meg a 7 mert ujra kell patchelni ap 2.5 benne mert a frissités amit csinált a dashboard azon nem indul a játéknaka régi ap 2.5 szektorja és ezért nem müxik nekem se ment de aztaán megcsináltam és müxik ha valakinek kell link irjon privátba és küldök linket
szia!
nekem is az a gondom hogy frissítés miatt nem indul el a cod6.
Tudnál küldeni linket meg hogy mit csináljak.
Köszi szépen.
pain írta:
nektek azért nem megy a cod 6 meg a 7 mert ujra kell patchelni ap 2.5 benne mert a frissités amit csinált a dashboard azon nem indul a játéknaka régi ap 2.5 szektorja és ezért nem müxik nekem se ment de aztaán megcsináltam és müxik ha valakinek kell link irjon privátba és küldök linket
szia!
Köszi szépen.
Gta4vevo írta:
Tudnátok egy kis segítséget adni?
Az a problémám hogy az xbox-om akarom a monitorom-ra kötni.
No most ez megoldható-e (ami gondolom igen) és ha igen akkor milyen kábelek/adaptereket kéne vennem?
(Az xbox-om nem 360 hanem xbox1)
A/V kábelről akarok átmenni DVI-ra.
Köszönöm a válasz adókat!
Nekem 360-as van és a monitoromhoz van kötve ezzel a kábellel:http://www.konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/kiegeszito-xbox-360-vga-hd-av-dobozos-eaxus.
Sajnos nem hiszem hogy lenne olyan kábel amivel össze lehetne kötni a monitorodat a boxoddal.
No most ez megoldható-e (ami gondolom igen) és ha igen akkor milyen kábelek/adaptereket kéne vennem?
pain írta:
Valaki nem tud olcsón egy x360 - at?? 😃
Tervezek(szeretnék) venni egy xbox 360 slim-et. Találtam egy oldalt ahol 54k-rt 250gb-osat adnak. A bibi ott van h nem nagyon fogom fel a házhozszállítás költségét mert nekem elég hülye módon írták oda 😜
Itt a link mert bemásolva elég hülyén néz ki:
http://www.***/vasarlas gameshop
Helósztok egy gyors kérdés az Xbox-om nem jegyzi meg az időt ha kikapcsolom a hosszabbítót!
Ennyire hülye vagy csak nekem szar vmi?
Szerintem épp azért nem "jegyzi" meg, mert nincs áram alatt. Nekem is elfelejti..ilyen este 11-kor van nála dél, meg ilyenek...
na mi a véleményetek ehez a boxszhoz
Elfogadnám minden szó nélkül!😜😃
mondjuk csak fóliát kéne vennem és nekem is ilyen lenne 😃
Mi van az Xbox 360 Slim-be úgy értem hogy van valami infó róla hogy milyen proci ram stb????
csak azért kérdem mert ki írnám a gépeim közé.
A Jtag egy új babra! Sokkal jobban megéri mint a flashelés!😀
Lényege hogy ha flashelt géped van (mint pl nekem) akkor szívhatsz az új játékokkal mert akármit is csinálsz vele a büdös életben nem fog menni a gépeden!😞 Mert vmi új védelmi rendszert építettek bele! Tehát ami most szeptembertől jelenik meg játék Jtag nélkül nem fog menni!
Gondolkoztam még a xbox slim 250 gb verzión
Nem akarok nagyon beleszólni, de mondjuk bármilyen szép azaz xbox,
90 000 szerintem nem ér 😃
Oké,oké mw3 as.. és attól miért kell majdnem hogy 2x annyiért adni?
400 dolcsi!
BadBoylol: ilyet szeretnék venni karácsonyra ha minden összejön az ára csupán 90000 Ft
90000?????? Mutasd csak a linket! Szerintem ez nagyon sok! 44.000Ft a 4Gb-os box! Még ha Jtagoltatod is akkor is csak 59.000Ft!
Köszi Badboylol!Akkor megpróbálom!A felbontást nem tudod, hogy hogy kell állítani?
A felbontást a Tv automatikusan be állítja magának! Azt nem tudom hogy lehet e állítani! Ha Full Hd-s Tv-d van akkor egy Hdmi-s kábel kell és 1920x1080 lesz a felbontás!😀
Helló!
Vagy a játék beállításánál kell! Vagy a Tv-éd fényerejét vedd magasabbra!😀
Venoom: Ez csak gyártási darab kifogása az egész....
4 éves gépem van, le kopogom semmi baja, és hűtése sincs húzva, sógoromé 5 éves, akitől vettem itt ígérgette, hogy tutifrankó gép, ő nézte meg, módosított a hűtése(traktor sehol nincs hozzá-most már megcsinálták, nem olyan durva) stb...karácsonyra hozta, áprilisban meg E74-es lett...
golemkonzolra nézz be úgy tudom jól értik a dolgukat!
Tehát ha lesz eredeti játékod, azzal tolhatod multiba, csak törtel ne mert ha bannolnak akkor szívás.
ha nem flashelteted, akkor csak eredeti játékkal tudsz majd rajta játszani: single player/multi megy egyaránt, csak egy kis idő után veszett költséges....még 1 régebbi játék 6-7 ezer, én veszek 150ft-ért egy dvd-t, meg vegyük, hogy ingyen letöltöm a játékot, és ki írom...
a-a!
Mert a Playstation 3 😃
Ide figyelj már......ez itt az Xbox-os rész.... neked itt semmi keresni valód nincsen! Nem kell másokat oltogatnod! Senki nem kérdezett téged!😉
Az volna a kérdésem hogy melyik a lemezre érdemesebb írni játékokat? Verbatim vagy Tdk??? Melyik a jobb? Próbáltam már Maxellt is az kula!😃 Verbatimra szoktam írogatni de kíváncsi lennék a Tdkra!
Mert a Playstation 3 😃
Sziasztok!
Persze😀
szia!
Köszi szépen.
szia!
Köszi szépen.
Nekem 360-as van és a monitoromhoz van kötve ezzel a kábellel:http://www.konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/kiegeszito-xbox-360-vga-hd-av-dobozos-eaxus.
Sajnos nem hiszem hogy lenne olyan kábel amivel össze lehetne kötni a monitorodat a boxoddal.
Szia pain megköszönném ha küldenél linket😀