Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
eltüntettem a kiirást át is állitóttam hogy a gpu ut használja de akkor is a cpu-ut használja a Physx ez miért van?
ha 40ig elmehetsz valami úton-módon, akkor 40ért már van 370 ami lényegesen jobb! megéri kicsit tovább spórolni...
[LINK]
Mondjuk ez: https://www.aqua.hu/msi-geforce-gtx-750-ti-n750ti-2gd5tlp-2gb-396114.html
Mostani Konfigom:
Processzor: Intel Core i3-4170 (3.7 GHz)
Memória: Corsair 8GB DDR3 Ram 1600mhz
Videókártya: Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730 2GB 128Bit DDR3
Op. rendszer: Windows 10 Pro 64bit
Alaplap: ASUS H81M-K
Táp:450W
Ez a gép elbírná?És mi a különbség az egy, illetve kettő ventilátoros kártyák között?Csak a hűtés, vagy teljesítmény is?
Több videó szerint mediumon 60 fps fix, teamfightban 30-50 között viszi ez a gép a lolt. Viszi maxon is gondolom, csak egy csata közepén lehet hogy mozizni fogsz az 5 fps miatt.
Vélemény:
"Actually this Notebook will run League of Legends at 45+ FPS with Medium Settings, At Low it can run at 60 FPS. That's the reason League is the most popular MOBA. It can be played on low end pcs."
Ha fullon akarsz lolozni, nem biztos, hogy ez az a gép, amit keresel.
ezt a laptopot szeretném megvenni, szerintetek elviszi a League of legends -et full grafikán?
elore is köszönöm 😃
Adott a régi gépem:
Fx-6300 Black edition, 12 giga ram, GTX 950 OC van benne jelenleg. unokaöcsém vette meg, miután tápot cseréltünk benne. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi a legjobb GPU, amit az a proci ki tud hajtani bottleneck nélkül? (egyébként az eszközöknél a régi RIP-es gép az) Vagy inkább előbb procit vegyen majd? Diákmelóból..😃
Én úgy a GTX 970-re voksolnék, hogy azt még talán kihajtja gond nélkül. A Gtx 950-el sincs gond, csak ha esetleg upgradelni akarna. Szerintetek? Előre is köszi!
Többször volt mostanában kék halál, meg kép széteséssel fagyott le a gép nem egyszer.. MSI HD 7970 Lightning. Talán holnap kapok havertól kölcsön egy másik kártyát.. Most épp csökkentett módban megy. Normálban 2x lefagyott előbbi kép társaságában.
kellene egy kis segitség a monitor bal felsö részén kiirja hogy Physx > CPU és ez minden játéknál ott van és nem tünik el hogy lehet azt eltünteni eléggé zavaró
Az egyik fiam gépében van 360. HD felbontáson gond nélkül megy rajta minden magas beállításokkal (játéktól függ persze, hogy mi hogyan). Én jónak tartom azt is, ha már a véleményeket kérded, azért is választottam. HD-hoz elegendő kényelmesen. A 370 viszont már - persze kompromisszumokkal - FHD-ban is tud teljesíteni tisztességgel.
[LINK]
Nem rossz kártya, de itt az Nvidia oldalról az árkategóriába tartozó VGA:
[LINK]
Itt a egyik: Asus R7 360 2GB DDR5 R7360-2GD5 vélemények?
Mennyi ideig lenne jó játékokra? Jelzem nincs elég pénzem arra hogy GTX980 at vegyek stb. MAX(!) 30-35 ezret szánnék rá.
Itt azt látom hogy pont az ATI VGA FIX vagy mi az utolsó BIOS hozzá, de az sem mai darab:[LINK]
Persze VisualC meg hasonlóakat sem árt pótolni.
Unoka öcsémnek oda szeretném adni a régi MSI GTX 580 Lighting Twin Frozr III 1.5gb kártyámat...
Nem tudom, hogy a táp elbírná-e ezt a pluszt, ha nem akkor nem teszem bele mert táp csere nem lesz..
Ebbe a konfigba menne :
Fx 6300 ( alap órajelen )
Lap valamilyen MSI olcsóbb fajta most így hírtelen nem vágom..
MSI Gtx 560 - ez helyett menne be
8Gb Kingston ddr3 ram
WD 1TB HDD
Chieftec iArena GPA-450S8 450W
Előre is köszönöm!
[LINK]
Amúgy ha már VGA benchmark a 3DMark Firestrike-t kéne elővenni 😃
Egyébként a proci egy erősebb kártyával is boldogulna pl. R7 360 jó lenne mellé.
kérdésem: Mivel tudnám megnézni azt, hogy a processzorom vagy a VGA-m van most limitelve?
Ha valakinek van gtx 960-a az legyen szíves futtassa le a tesztet. 😀 Mivel vásárlás előtt azon meg a gtx 770-en gondolkodtam.
Habár én megrögzött Nvidia-s vagyok.
...az eredményeket pedig a 'Benchmarks' mappában találod a Fraps telepítési helyén.
Spoiler!
[LINK]
tasiadam: Ha van rá lehetőséged csapassad neki
Ja és tudom a mag órajelet is tuningolni.