Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
Mondjuk ja veszíteni nemsok mindent tudok 😃
vagy lehet h bemegyek ide a boltba és veszek egy 4850 1 gigásat 😃 MSI utángyárott (újra gyártották limitáltban)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
Én még várnék legalább 2 hetet. Hátha megy még lejjebb az ára. Vagy épp fel.

áprilisba venném.. nekem cod4-re kéne és ahogy elnézem nem meleg szóval a ventiket igen átkötöm 6 voltra vagy ki is veszem... ez egyszerűen nagyon jó kártya lett... 😃
COD 4-re ilyen vga?

jaja a 9800gt is arra lett véve csak az meghalt 😃
Sütsd meg megint, csak most nagyobb hőfokon vagy több ideig.

De nem tudom h használ-e neki mert most is snassz felgayott és szar lett a bios képe... majd holnap megpróbálom 7 percre
Rosszabb úgysem lesz.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:

áprilisba venném.. nekem cod4-re kéne és ahogy elnézem nem meleg szóval a ventiket igen átkötöm 6 voltra vagy ki is veszem... ez egyszerűen nagyon jó kártya lett... 😃
COD 4-re ilyen vga?

De nem tudom h használ-e neki mert most is snassz felgayott és szar lett a bios képe... majd holnap megpróbálom 7 percre
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:

COD 4-re ilyen vga?

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:

COD 4-re ilyen vga?

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:

COD 4-re ilyen vga?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
a 7750-ről beszélek 😃 ha igen akkor veszek egyet 😃 ennyiért nagyon ***a, kis kicsinek tűnik és gyengének de nem az 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ez valahol a 4890 és a 4870 között lehet teljesítményben, viszont feleannyit fogyaszt. Nem tudom, hogy ez hozzá való driver mennyit javítana majd.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
Ezeknek a 7750-eseknek elég jó induló ára van. kicsivel erősebb, mint a 6770 és alig drágább. Ráadásul sokkal kevesebbet fogyaszt.

mennyibe kerülnek? mert ha olyan akkor veszek is 1-et
Pl itt a webáruházban 31-ért lehet venni. De viszont még nem kapható. Vagy vtx márkájú ami kapható.

Hát ne mtudom ha tudok szerezni 4890 vagy 4870-et vagy ilyesmit akkor az de ha nem újat veszek valami ilyesmit... ez ahhoz képest h mit fogyaszt nagyon penge kártya
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tasiadam írta:
gyenesmartin írta:
Ezeknek a 7750-eseknek elég jó induló ára van. kicsivel erősebb, mint a 6770 és alig drágább. Ráadásul sokkal kevesebbet fogyaszt.

Pl itt a webáruházban 31-ért lehet venni. De viszont még nem kapható. Vagy vtx márkájú ami kapható.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
randal avatar
sanisti írta:
Mit szóltok a HD 7770 többet is mutathatott volna. Az ára majd elödönti.

Teljesítményét a HD6850 szintjére saccolták, kb ott is van és kevesebbet is fogyaszt. Szerintem nem lett rossz.
Már csak egy barátságos árcédula kellene.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:
niteforce írta:
tasiadam írta:
25ezerért milyen VGA-t éri meg venni? egyh asznált 4870-et olcsobban vagy egy új valamit? Meghalt a 9800GT megint -.-

annyiért már van HD4890 is.

olyasmibe gondolkodok, de szerintem a 4890 nem szereti az E5700at vagy az ilyesmi procikat nem? 😃

miért ne szeretné 😃
majd visz neki virágot ,vedd meg nyugodtan 😃

majd március környékén vagy áprilisban
0
0
0
0
FoLey avatar
FoLey-v írta:
Thomech A táposat dugd rá,mert amit kaptál hozzá az csak átalakító(mondani akinek olyan tápja van amin nincs ilyen csati)

Akkor le veszem az átalakítót róla és rá dugom a tápét. Csak már kicsit aggódtam, hogy ha rá dugom a tápét nehogy legyen valami baja, mert nekem kicsit érdekes volt hogy az átalakító máshogy van bekötve mint a tápos.
Köszi a segítséget! 😀

Szivesen! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
tasiadam írta:
25ezerért milyen VGA-t éri meg venni? egyh asznált 4870-et olcsobban vagy egy új valamit? Meghalt a 9800GT megint -.-

olyasmibe gondolkodok, de szerintem a 4890 nem szereti az E5700at vagy az ilyesmi procikat nem? 😃

miért ne szeretné 😃
majd visz neki virágot ,vedd meg nyugodtan 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:

Kornel77 írta:
tasiadam írta:

Süsd meg újra 😂

ott rohandjon el ahol van... ez hulladék mostmár... lehet h megtartom majd fizika kártyának 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
tasiadam írta:

Süsd meg újra 😂
0
0
0
0
no avatar
Mit szóltok a HD 7770 többet is mutathatott volna. Az ára majd elödönti.
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
Thomech avatar
FoLey-v írta:
Thomech A táposat dugd rá,mert amit kaptál hozzá az csak átalakító(mondani akinek olyan tápja van amin nincs ilyen csati) 😀

Akkor le veszem az átalakítót róla és rá dugom a tápét. Csak már kicsit aggódtam, hogy ha rá dugom a tápét nehogy legyen valami baja, mert nekem kicsit érdekes volt hogy az átalakító máshogy van bekötve mint a tápos.
Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
levi27 avatar
Énis úgy gondoltam kb... csak hogy érdemes e mert ugye az 512 csak bár ddr5... és megnéztem toxic a cucc 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
olyan 2000 forintot még megér.
0
0
0
0
levi27 avatar
Helló 😀
Megéri elcserélni egy Powercolor PCS Ati HD4850 1GB (DDR3)-os vga-t egy Sapphire HD4870 /Toxic asszem de valami tuning cucc az fix/ 512MB DDR5-re? (persze lenne egy kis ráfizetés...)
0
0
0
0
FoLey avatar
Thomech A táposat dugd rá,mert amit kaptál hozzá az csak átalakító(mondani akinek olyan tápja van amin nincs ilyen csati) 😀
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok 😃
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy Geforce 7600GS-t és kaptam hozzá egy táp csatit na de az egyik rublikába nem megyen vezeték: (ez lenne amit kaptam hozzá)
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/DSC_0106.jpg
De van a tápomon egy ugyan ilyen csak abból nem hiányzik egy vezeték sem:
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/DSC_0109.jpg
És az lenne a kérdésem, hogy miért különbözik? és hogy ha az utóbbit dugom rá akkor lesz valami baja?
Köszi előre is! 😀
0
0
0
0
almos avatar
Synda írta:
almos írta:
7770 CF jól hangzik,csak ne 1GB VRAm lenne benne...:/

65k-ért kapsz egy 6970-et,valóban rossz...😊
Inkább várjátok ki 7850/70-et,baráti áron jön...7850:elvileg=6950,65k-ért.😉
Ebből egy Cf rendszer rettenet gyors,6990 elbújhat mellette,elvileg.😆

Használtan 65k vagy újan?
0
0
0
0
almos avatar
7770 CF jól hangzik,csak ne 1GB VRAm lenne benne...:/
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Megvan az új videókártya 😀

Én meg vagyok vele elégedve. Nagyot javított a gép átlagán 😀 😃
0
0
0
0
Devis avatar
OFF: (abba is hagyom)
végre vki aki ugyanazt érzi mint, köszi Goku 😃😃
/OFF

ON:
lehet olyat h OC 9800GT bios legyen a kártyámon?

sztem lehet, de biztonság kedvéért rakj még vmi pót vga-t a gépbe hogyha esetleg nem jól sülnek el a dolgok, és újra kell rakni a vga biost
0
0
0
0
DCMAN avatar
de most mi van??te vagy itt a kiskirály vagy mi??lebuktál ennyi!ez van vald be
0
0
0
0
DCMAN avatar
dupla hsz grat!!!!!!!te is megtanulhatnál 1-2 dologt pl hogy nem irunk dupla meg tripla hszt..kár volt most egybe rakni!!!lebuktáll!!!!!enyi!!!!
0
0
0
0
DCMAN avatar
GokuTM ülj már meg a seggeden.
Olyan szánalmas vagy, hogy azt leírni nem lehet.
Menj el erről az oldalról, csak rontod a színvonalt....hány éves vagy te?? -.-"
Ahogy látom profilban nem sikerült megadni, vajon miért?-költői kérdésLaughing soft
De azt merem feltételezni, hogy hiperpigmentált vagy Laughing hard
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
nem ez volt a kérdés? tudtommal itt segítenek az emberek??te/ti miért nem azt teszed??/teszitek?

nézd én amit nem tudok arra nem válaszolok. Inkább semmit nem írok, minthogy odaírjak valami marhaságot...
De én már veled nem fogok vitatkozni, jó szórakozást!
0
0
0
0
DCMAN avatar
ja jó ok akor köszi a semmit......köszi a sok segítséget!!!!!!!
0
0
0
0
DCMAN avatar
nem ez volt a kérdés? tudtommal itt segítenek az emberek??te/ti miért nem azt teszed??/teszitek?
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
lehet olyat h OC 6870 bios legyen a kártyámon?

csak 1 kérdés, most mindenkin gúnyolódsz? vagy csak én értem félre?
0
0
0
0
DCMAN avatar
lehet olyat h OC 6870 bios legyen a kártyámon?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
lehet olyat h OC 9800GT bios legyen a kártyámon?
0
0
0
0
DCMAN avatar
sziasztok valaki dobna egy linket ahonnan letudom tölteni a Ati Radeon 5670 driver frissitését?????
0
0
0
0
mathejocy avatar
Ha a feljebb tolom az órajeleket,akkor lefut a progi,de kavesebb a pont.Érdekes,hogy 3DMark 03-nál 1080MHz-n a mem simán bug mentesen ketyegett.Mondjuk itt nem volt Volt modd.
[LINK]
0
0
0
0
VeilSide avatar
sziasztok valaki dobna egy linket ahonnan letudom tölteni a Ati Radeon 6850 driver frissitését?????
0
0
0
0
Kornel77 avatar
GokuTM írta:
Kornel77 írta:
GokuTM írta:
Ohh, nem tudom hová kell írni, de eladó a HD5870-em 😆😃
Ha valakit érdekel írjon bizalommal 😜

Oda adom érte a sütött 8800 GTS-t..Ha neked megfelel...😃 Kicsit tojásos a széle,mert gondoltam rakok mellé tojást,ha nem sikerül a VGA sütés,akkor már legalább valami sikerüljön 😃
Áll az alku? 😆

Nem tudom, esetleg ha fácántojás...tyúktojás nem érdekel.

Sajnos tyúk.. 😠
Akkor majd máskor fácántojást sütök rajta 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
GokuTM írta:
Ohh, nem tudom hová kell írni, de eladó a HD5870-em 😆😃
Ha valakit érdekel írjon bizalommal 😜

Oda adom érte a sütött 8800 GTS-t..Ha neked megfelel...😃 Kicsit tojásos a széle,mert gondoltam rakok mellé tojást,ha nem sikerül a VGA sütés,akkor már legalább valami sikerüljön 😃
Áll az alku? 😆
0
0
0
0
Kornel77 avatar
niteforce írta:
GokuTM írta:
Synda írta:
GokuTM

Zongorista lehet.😊

Mi az: 1 lába van és fekete...féllábú Néger.
2 lába van és fekete?...2 féllábú Néger
3 lába van és fekete?...zongora.
4 lába van és fekete?...féllábú Néger zongorázik.

Ne veszettek össze egy linken.😆

😆😆😆
Én nem akarok, de minden tiszteletem a tiétek, mert az én agyamat annyira lezsibbasztja egy-egy ilyen ultrasötét ember, hogy áhh..
Nem értem a tanárok, hogy bírják a suliban a sok hülye gyereket 😆

a tanárok szünetben a tanáriban isznak 😃

Kávét 😂
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
Synda írta:
GokuTM

Zongorista lehet.😊

Mi az: 1 lába van és fekete...féllábú Néger.
2 lába van és fekete?...2 féllábú Néger
3 lába van és fekete?...zongora.
4 lába van és fekete?...féllábú Néger zongorázik.

Ne veszettek össze egy linken.😆

😆😆😆
Én nem akarok, de minden tiszteletem a tiétek, mert az én agyamat annyira lezsibbasztja egy-egy ilyen ultrasötét ember, hogy áhh..
Nem értem a tanárok, hogy bírják a suliban a sok hülye gyereket 😆

a tanárok szünetben a tanáriban isznak 😃 beszól a gyerek adnak neki is, és 1 véleményen vannak 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció