XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bl0ck avatar
Nekem még annyi hátrányom van, hogy ritkán játszok és leginkább autós szimulátorokkal, ahol mindegyiknek máshogy reagál kanyarra-gázra-fékre stb....Dirt 2 után F1, és zsír ugyan úgy toltam mint előtte dirt-ben....füvet lenyírtam, meg sóderágyat átrendeztem... 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Bl0ck írta:
Kb játszol 1 órát joyyal, és meg is van szokva....
Mikor meg vettem én az xboxot ~du. 5-kor belőttem, 6 után kicsivel, meg hülyére trükközgettem fifában, utána meg Forza-ban verettem....

én is elsőnek úgy h szar utánna 2 nap mulva mintha pro lennék 😆
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Kb játszol 1 órát joyyal, és meg is van szokva....
Mikor meg vettem én az xboxot ~du. 5-kor belőttem, 6 után kicsivel, meg hülyére trükközgettem fifában, utána meg Forza-ban verettem....
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
odie992 írta:
Xbox 360 tulajdonosok, segvítségeteket kérném!

Holnap mengyek át osztálytársamhoz xboxozni, és vinném át az USB-s bill. + egeret, és szeretnék azzal játszani. Olvastam, hogy kell hozzá valami adapter, de voltak olyan állítások, miszerint nemkell hozzá. Nos, hogy is van ez? Mert elméletileg van USB rész az xboxba, szimplán bedugom oda, és mehet a menet? Valaki, aki részletesen leírná, mit és hogy kell (adapter nélkül, nem akarok 15 ezreket költeni egy napra), megköszönném! (azért bill. és egér, mert én ritka sz@r vagyok controlleren, és simán kenterbe ver )

hülyeség. ennyi. karral a legjobb
0
0
0
0
cocamate avatar
Ha letöltöm a dashboard frissítést akkor bannolnak?vagy nem tudok játszani a másolt játékokkal(flashelt a boxom)?
0
0
0
0
cocamate avatar
odie992 írta:

Holnap mengyek át osztálytársamhoz xboxozni, és vinném át az USB-s bill. + egeret, és szeretnék azzal játszani. Olvastam, hogy kell hozzá valami adapter, de voltak olyan állítások, miszerint nemkell hozzá. Nos, hogy is van ez? Mert elméletileg van USB rész az xboxba, szimplán bedugom oda, és mehet a menet? Valaki, aki részletesen leírná, mit és hogy kell (adapter nélkül, nem akarok 15 ezreket költeni egy napra), megköszönném! (azért bill. és egér, mert én ritka sz@r vagyok controlleren, és simán kenterbe ver )

Helló. Az kizárt dolog hogy te úgy játsz xbox-on hogy csak bedugod a billentyűzetet meg az egeret és csak úgy játszol (ez nem így van) csak a microsoft billentyűzettel kompatibilis (csak a billentyűzettel) és csak akkor tudsz egérrel meg billentyűzettel játszani ha megveszed ezt:
http://www.***/xbox360/xfps-eger-es-billentyuzet-atalakito/5414 de szerintem ez nem nagyon éri meg.
0
0
0
0
odie992 avatar

0
0
0
0
Csatesz avatar
Akkor inkább meg várom a Jtag-ot azt elvileg nem kellesz majd állandóan frissítgetni! 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
D4V1D írta:
molfer98: próbálj meg egy nem eredeti 2011 es játékot bele tenni és ha megy akkor fog menni 😀 de ha nem akkor kell bele 2011 es flash

betettem a f.e.a.r 3-at és ment 😀
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Megfogtál. Játsszál kevesebbet 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Bl0ck írta:
Badboylol írta:
Valaki aki hozzá értő ember! Le tudná részletesen írni nekem hogyan kell el végezni egy flash frissítést a box-on? Ha jól tudom, meghajtó ki, sata kábel (de melyik pontosan mert ahogy néztem van pár fajta!) rá a meghajtóra rá a PC-re(pontosan mit hova kell dugni), és onnantól hogyan pontosan?? Tudom van valami progi JungleFlasher azzal pontosan mit kell csinálni??
Remélem nem írtam nagy hülyeségeket!

Egyszer már végig néztem egy ilyen műveletet és egyáltalán nem tűnt bonyolultnak, csak nem tudom milyen kábel kell hogy hova kell dugni, meg a progi használata! Egyébként a csávó kb 20 perc alatt flashelte a boxot forrasztással mindenestül!

Laikusként azt tanácsolnám, hogy ezzel ne nagyon kísérletezz otthon...
Szép és jó, hogy megnézel 1 videót, és ott megcsinálja 20 perc alatt...csak valószínűleg ő már nem először lát belülről xboxot. Az neked kb egy óra lenne, ha lenne hozzá való cuccod, és nagyjából tudod, hogy mit hogyan....
Szerintem az az 5000-7000 Ft amit elkérnek egy szervizben érte nem a világ, és legtöbb helyen 1 órán belül megvan.(legyen 1 nap, ha sok gép van náluk)

Nem videon láttam 😀 5000 Ft amúgy. Itt nem is erről van szó hanem hogy újabb és újabb flash jön ki...és azért mindig kipengetni érte azt az 5000ft-ot úgy már sok!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Badboylol írta:
Valaki aki hozzá értő ember! Le tudná részletesen írni nekem hogyan kell el végezni egy flash frissítést a box-on? Ha jól tudom, meghajtó ki, sata kábel (de melyik pontosan mert ahogy néztem van pár fajta!) rá a meghajtóra rá a PC-re(pontosan mit hova kell dugni), és onnantól hogyan pontosan?? Tudom van valami progi JungleFlasher azzal pontosan mit kell csinálni??

Egyszer már végig néztem egy ilyen műveletet és egyáltalán nem tűnt bonyolultnak, csak nem tudom milyen kábel kell hogy hova kell dugni, meg a progi használata! Egyébként a csávó kb 20 perc alatt flashelte a boxot forrasztással mindenestül!

Laikusként azt tanácsolnám, hogy ezzel ne nagyon kísérletezz otthon...
Szép és jó, hogy megnézel 1 videót, és ott megcsinálja 20 perc alatt...csak valószínűleg ő már nem először lát belülről xboxot. Az neked kb egy óra lenne, ha lenne hozzá való cuccod, és nagyjából tudod, hogy mit hogyan....
Szerintem az az 5000-7000 Ft amit elkérnek egy szervizben érte nem a világ, és legtöbb helyen 1 órán belül megvan.(legyen 1 nap, ha sok gép van náluk)
0
0
0
0
Csatesz avatar

0
0
0
0
no avatar
molfer98: próbálj meg egy nem eredeti 2011 es játékot bele tenni és ha megy akkor fog menni 😀 de ha nem akkor kell bele 2011 es flash
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Valaki tud Győrben Box Flashelést?
0
0
0
0
molfer98 avatar
helo két kérdésem lenne :
1. egy 2010-ben flashelt xbox slim-en megy pl: a need for speed the run vagy újra ki kell flashelni??
2.és hogyan lehet xbox-os játékokat írni?? 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy nem-e tudtok valakit aki Miskolcon xbox 360 okosítást vállal olcsón és jól dolgozik?! Köszi előre is.
Sziasztok. 😀
0
0
0
0
Domfoz avatar
Hali all!Mikor lesz nagyfrissítés?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Játszhatsz vele, ha mákod van, egy ideig nem bannolnak....
Ismerek pár arcot, már lassan 1,5 éve írott játékokkal tolják liveon, és még semmi...
0
0
0
0
TomiMan avatar
NEM!! Nehogy azzal játsz mert BANN-t kapsz
0
0
0
0
Csatesz avatar
Akkor másolt játék semmi képen sem jó?😞
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali! Az lenne a kérdésem hogy ha flashelt géppel akarok live-on játszani! Úgy működne e a dolog hogy a belső vinyóra felmásolom a játékot és úgy multizok? Vagy ugyan úgy banolnak akkor is?? :/
0
0
0
0
TomiMan avatar
Bl0ck írta:
Nos, ha nem villog pirosan se a joy se a gép, akkor vagy a tv nem támogatja a HDCP szabványt, vagy a gépnek van valami baja, ami javítást igényel.

Nincs RROD meg semmi csutortokon meg szepen ment de pentekre mar meg meghalt! :S
0
0
0
0
Bl0ck avatar
juhika96 írta:
Rendben kössz. Amúgy szerintem ez a vidi működhet is akár!!!😃
http://www.youtube.com/watch?v=VQciVrjWLP8&feature=related
Rendesen leirja hogy hogyan kell megcsinálni😀 Jónak tünik, de nem tudom, hogy megcsináljam-e. Már csak azt nem tudom hogy a CPU kód mi? Mármint ohgy azt hogyan nézhetem meg. Bár lehet hogy utána elrontódik valami. Amúgy hivatalosnak tünik. Jah és ezen a dash-on biztosan mennek a játékok. Azt röhögném ha sikerülne és nem menne rajta az F1 sem és a COD 6-7 sem😜
Szerinted megpróbáljam? KÖSZI!

Igen, többnyire működik, meg lehet csinálni. Csak ha a proci megfő, ne lepődj meg nagyon, mert szóltam 😀 Sok sikert!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Nos, ha nem villog pirosan se a joy se a gép, akkor vagy a tv nem támogatja a HDCP szabványt, vagy a gépnek van valami baja, ami javítást igényel.
0
0
0
0
TomiMan avatar
Bl0ck írta:
Jól kötötted rá tv-re?
(Nekem új tv-re 5 percbe telt rákötni...hang volt,kép nem, kép volt hang nem,érdekes színkombós kép volt....)

Igen jól kötöttem, próbáltam HDMI-vel komponenssel és AV3-al is de egyiken sincs kép, de mindegyiken van hang. A játékot is elindítja csak épp kép nélkül.
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
0
0
0
0
juhika96 avatar
Rendben kössz. Amúgy szerintem ez a vidi működhet is akár!!!😃
http://www.youtube.com/watch?v=VQciVrjWLP8&feature=related
Rendesen leirja hogy hogyan kell megcsinálni😀 Jónak tünik, de nem tudom, hogy megcsináljam-e. Már csak azt nem tudom hogy a CPU kód mi? Mármint ohgy azt hogyan nézhetem meg. Bár lehet hogy utána elrontódik valami. Amúgy hivatalosnak tünik. Jah és ezen a dash-on biztosan mennek a játékok. Azt röhögném ha sikerülne és nem menne rajta az F1 sem és a COD 6-7 sem😜
Szerinted megpróbáljam? KÖSZI!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Nem értek annyira hozzájuk azért ,de szerintem csak szervizben tudják megcsinálni.
Amúgy a videón a kölök nem tudom mit csinál, de veszett nagy gyíkság....
0
0
0
0
juhika96 avatar
Jah így már értem és nagyon köszönöm. Nincs LIVE-ra kötve a boxom, így nem birta a firmware-t visszaállítani😀 Már teszteltem is a COD5-el és megy(írott a cod5).
Így nem birsz segíteni? Hogyan bírom megcsinálni hogy menjen az f1 2011???😲 Mert nagyon tetszik a játék de nem indul. Láttam olyan videót is hogy valami 13599-es dash-ot fel lehet tenni a box-ra ha valami progit ráteszel a boxra. És akkor a progin belül vannak a játékaid és ott indíthatod el. Most az én boxomon nem megy a COD 6 és cod 7 sem mert a mortal combat dvd-ről frissítettem😜 És evvel a progival elméletileg ezek is mennének. Ez igaz szerinted? KÖSZÖNÖM!😃
Szerinted ez a vidi igaz lehet?
http://www.youtube.com/watch?v=rdlWQ4cUOq0&feature=related
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Hát ha letöltötte, akkor lehet újra flasheltetni...
De amúgy ha meg néznéd egy régebbi játékkal, hogy megy-e, akkor meg lehet tudni.
Szakember:
"Ugye ha a box nincs livera kötve nem frissíti magát csak ha egy új lemezt/játékot beteszel ami kéri a dash uppdatet(frissítést). Na most az M$(Microsoft) volt oly kedves és a legújabbfajta uppdatet úgy dobta össze ,hogy a meghajtóknak a firmware-jét vissza állítja az eredetire, ez ugye ha nem flashelt a gépen nincs gáz viszont ha flashelt akkor lőttek a flash nek....azaz most újra szűz az xboxod"

Gondolom flashelt a gép, ha írott játékot próbáltál. Na most ezért mondtam ,hogy nézd meg, hogy a többi megy-e....
0
0
0
0
juhika96 avatar
Az mit jelent hogy akkor az úgy telibe bele volt?😜 Amúgy miért dobtam volna a flashet a gépről???😲 Nem ment végig a csík.
Segítsetek. Jah és ha letöltöm azt a dolgot amivel fel lehet rakni az új Dash-ot aohgy a neten írják és muttatják youtube-n úgy lehet hogy jó llesz?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Szerintem most dobtad a flash-t a gépedről.
Próbálj meg egy másik játékot elindítani, aminél nem kérte.
Ha nem megy, akkor az úgy telibe bele volt...
0
0
0
0
juhika96 avatar
Sziasztok. Az a gondom, hogy kiírtam xbox-ra a Forma1 2011 játékot és kérdezi hogy frissítem-e a dashboard-ot. Rámegyek hogy Yes, és akkor elkezd tölteni. De 5 perc mulva megáll egy ponton, és nem tudom meddig fog tölteni. Már megy a megállás óta 10 perce. Nem megakadt mert a kör forog, hogy tölt!😃 Szerintetek mit csináljak??? Lehet, hogy csak várni kelll 1órát? Bár eddig minden frissítás 10 perc volt. Köszi!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Jól kötötted rá tv-re?
(Nekem új tv-re 5 percbe telt rákötni...hang volt,kép nem, kép volt hang nem,érdekes színkombós kép volt....)
0
0
0
0
TomiMan avatar
eddig a pillanatig -.-"""" hang van cd-t olvas FAN megy DE KÉP NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
TomiMan avatar
Na megvan az xbo 360-am!!! kaptam hozzá 45 játékot egyedi hűtés és maga az xbox Halo 3-as csippeltetett, és mindössze 50k volt!!!!! ÉS tökéletesen működik!!😆😆😆
0
0
0
0
becker0042 avatar
Nem is volt tervben úgy multizni, hogy írott játékkal. Ami játékon multizok (pc - n) az eredeti.. pl: CS 1.6, CoD 2
0
0
0
0
Bl0ck avatar
TomiMan írta:
Am ha flash-elt xbox-al eredeti játékkal multizok azért bannolhatnak? Vagy csak azért h ha flashlet xbox-al írott játékkal multizok?

elvileg ha flashelt a gép és eredeti játékkal játszol, akkor nem bannolnak..
Írott játékkal bannolnak 100%, csak lehet, hogy pár hónap, lehet pár hét/nap/óra, vagy 2 perc..

becker0042 írta:
Igen erre gondoltam, hogy én is végre tudnék játszani a tv - men és úgy élvezetesebb a játék.. nah meg lenne multi is Laughing soft

Hát ahogy láthatod visszább olvasva, csak akkor van multi ha eredeti játékkal játszol, ha flashelt is a gép, de a 100% bann ellen egy nem flashelt gép eredeti játékkal...
0
0
0
0
becker0042 avatar
Igen erre gondoltam, hogy én is végre tudnék játszani a tv - men és úgy élvezetesebb a játék.. nah meg lenne multi is 😃
0
0
0
0
TomiMan avatar
Am ha flash-elt xbox-al eredeti játékkal multizok azért bannolhatnak? Vagy csak azért h ha flashlet xbox-al írott játékkal multizok?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
becker0042 írta:
Ha minden igaz most "bizniszelem" be a PSP - met egy box - ra.. 😲 😃 Szerintetek megéri? ill. megérné??

Hát nekem biztos jobban megérné kb 3" helyett 82cm-en nézni a játékot...
0
0
0
0
becker0042 avatar
Ha minden igaz most "bizniszelem" be a PSP - met egy box - ra.. 😲 😃 Szerintetek megéri? ill. megérné??
0
0
0
0
TomiMan avatar
a 45 jatek nem eredeti de azokkal nem fogok multizni kulonben BANN majd a BF3-al, am ha jol tom 2010-es szal SLIM
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Bannolás innentől kezdve, hogy flashelve van úgy is veheted, hogy "hatályba lépett"....
Ha csak nem eredeti játékokkal játszol majd, de akkor meg felesleges a flash.
Amúgy Arcade-Elit-Slim?
0
0
0
0
TomiMan avatar
Én most fogok venni 50-ért csippeltetett-et 45 játékkal és nincs bannolva. 😃😃😃😃😃(ha minden igaz😊😊)
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Nem gyanús az, csak ő eladni szeretné, mi meg laikusan csak árulni....Ő el is adja hamar, mi meg nem tudnánk...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Bl0ck írta:
"Ez alatt használtan sem szabad venni,"
Most itt az árra gondolsz, hogy 45e. alatt?
Lehet és jót is, igaz nem slimet, 2 Arcade-t is vettem, egyik 25 volt, másik 33, illetve most tudok egy Elitet 40-ért...

Azért írtam mert gyanus lehet, ha 25-ért árulja valaki. De ha talál egyet akkor vegye meg.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
"Ez alatt használtan sem szabad venni,"
Most itt az árra gondolsz, hogy 45e. alatt?
Lehet és jót is, igaz nem slimet, 2 Arcade-t is vettem, egyik 25 volt, másik 33, illetve most tudok egy Elitet 40-ért...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
becker0042 írta:
Hello!
Valaki nem tud olcsón egy x360 - at?? 😃

Hát lehet 45 000Ft-ért venni boltba, X360 Slim 4GB-t. Ez alatt használtan sem szabad venni, én 45 000F-ért vettem egy korrekt sráctól, lt.1.9 flashel, Jasper lappal, overcool-al, 2 joy-al, 10db gémmel. H a r d v e r a p r ó-n nézz szét.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció