Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
seman1991 írta:
van egy régebbi játék a star trek dominion wars szoval elégé szar a gépem ezért szedek le kis gépigényü játékokat nos ennek Win95/98/ME/2000, Pentium II 266MHz, 64MB RAM kel és nem indul pedig ennek a gépigénye böven megvan esetleg van valakinek ötlete? 😜

Milyen operációs rendszert használsz? Régebbi játékoknál előfordul, hogy már az XP-t sem szeretik.
0
0
0
0
Laci92 avatar
próbáltad már beállitani a kompatibilitást?
0
0
0
0
seman1991 avatar
van egy régebbi játék a star trek dominion wars szoval elégé szar a gépem ezért szedek le kis gépigényü játékokat nos ennek Win95/98/ME/2000, Pentium II 266MHz, 64MB RAM kel és nem indul pedig ennek a gépigénye böven megvan esetleg van valakinek ötlete? 😜
0
0
0
0
Athesz avatar
loolm4n írta:
Csáó, nekem a GTA4-el lenne problémám, lehet hogy a képfájl hibás, sőt valószínű,de azért hátha tudtok rá valami okosságot 😃 Szóval az a problémám hogy telepítésnél [KB. 20%-nál] kiírja hogy: Katasztrofális hiba!

Milyen a játékod? Razor-os?
0
0
0
0
utahl2 avatar
Valaki nem tudna segíteni a d-day-nél.Nem tudok crackot szerezni. Olvastam olyan cikket róla hogy kikell huzni a cd/dvd meghajtókat.Megvan a Starforce de azzal se sikerült elindítani.
0
0
0
0
Bewy avatar
loolm4n írta:
Csáó, nekem a GTA4-el lenne problémám, lehet hogy a képfájl hibás, sőt valószínű,de azért hátha tudtok rá valami okosságot 😃 Szóval az a problémám hogy telepítésnél [KB. 20%-nál] kiírja hogy: Katasztrofális hiba!

akkor szerintem rossz gta4 et szedtél le próbálj meg valami mást leszedni
0
0
0
0
Bewy avatar
gabesz1024 írta:
hali
miért van az hogy amikor megnyitom az msn-t vagy most az új 3.5 firefoxot,azt írja ki hogy:
firefox.exe-A komponens nem található
Az alkalmazást nem seikrült elindítani,mert msvcrtnew.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
ennyi
de utána klikk az ok ra és elindítja,de nagyon idegesít pls help

próbáld meg újra felrakni úgy hogy előtte teljesen letörlöd
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
az enyémre is válaszolnátok pls
0
0
0
0
jozsi22 avatar
sziasztok a FUEL játékkal lenne gondom rendesen el indul minden nem is akad de mikor játszok vele olyan 2 percet be fehéredik az ut meg eltünik mi lehet a baj?😢
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
hali
miért van az hogy amikor megnyitom az msn-t vagy most az új 3.5 firefoxot,azt írja ki hogy:
firefox.exe-A komponens nem található
Az alkalmazást nem seikrült elindítani,mert msvcrtnew.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
ennyi
de utána klikk az ok ra és elindítja,de nagyon idegesít pls help
0
0
0
0
killerke05 avatar
Sajna nem az a baj már szerepel a kivételek közt ... de azért köszönöm a tippet 😀
0
0
0
0
LagerMaister avatar
nem lehet az hogy a tuzfalad lefogja a jatekot, es csak nem tudsz tovabb lepni, probald meg hogy engedejezed a tuzfalnal. Csak egy tipp....
0
0
0
0
killerke05 avatar
helló nekem a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-al van problémám ... mégpedig az hogy amikor elindítanám a játékot akkor a kliens szinkronizálásnál /legutolsó dolog amit betölt/ megáll a töltés ,nemfagy le mert ki tudok lépni. Jah és letöltött a game nem eredeti . a segítséget elöre is köszönöm ciao
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
Nah, most már megy. Letöltöttem egy DVD5-ös változatot, azzal semmi baj.
0
0
0
0
Athesz avatar
jozsi22 írta:
oké már megoldottam a problémát patchot kelletett felrakni😀

Ilyenkor azt kérdezi h a grafikát minden alapon akarsz e futtatni...
De nálam is volt ilyen de nálam elindult nem értem h nálad miért..De mind1 mert megoldódott! 😀
0
0
0
0
jozsi22 avatar
oké már megoldottam a problémát patchot kelletett felrakni😀
0
0
0
0
jozsi22 avatar
sziasztok a cod 5-ről lenne szó azt irja nekem(It appears that Call of Duty: World at War did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode?) és valami miatt nem indult el mi lehet ez?😳
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
A gép nem fagy le, ALT F4-el kilépek. Elkezd tölteni, és amikor végez, sötét a monitor.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
nekem megy rendsen a razor 1911 es verzió 😆
0
0
0
0
Bewy avatar
nekem is volt ilyen problémám és nem tudtam megoldani. szóval én inkább letöröltem.
0
0
0
0
jozsi22 avatar
sziasztok nekem az a problémám hogy el indul a játék de 5 perc után mindig ugyan ott fagy le a prototyperól van szóó meg néznétek a gépigényemet hogy mi lehet a baj kössz😀
0
0
0
0
Flash avatar
Simán pakolhatsz rá win7-et.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
sztem ott a játék a hibás,maga a gép nem fagy le? Tört a játékod?
Az én gépemre sztetek megéri feltenni a 32 bites win 7 et?
a meghajtós probléma megoldódott 1 trójai volt
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
Nekem a Prototype-al van egy kis gondom. Az Első mentés után megfagy a LOADING képernyő, és nem tölt tovább. Kilépek, újraindítom a játékot, rányomok a mentésre, elkezdi betölteni, de töltés után csak a feketeség jön be. Nem találtam semmi megoldást rá. Próbáltam xp32, vista 32&64 , win7 32&64. Mindegyik rendszeren ez van. Segítsetek légyszi
0
0
0
0
roberto888 avatar
Szerintem a tápegység vagy a merevlemez lesz a ludas!😃
0
0
0
0
pomrum avatar
ha bekapcsolod a gépet és bármi bejön akkor a procid már nem lehet rossz.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Én arra gondoltam hogy a processzorom haldoklik. 😞
És csak akkor indul újra ha játékot indítok el, ha csak egy sima programot akkor az megy, meg minden, de nem vágom. Mikor bekapcsolom a gépet akkor valami nem található a windows/win32/csrss (asszem ezt de nem biztos) ír ki. 😕
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
jah 😆 nah felvehetlek msn re pls? kéne nagyon a help én az ilyenekhez hülye vok teljesen
0
0
0
0
pomrum avatar
Az ufók lehettek vagy a kisértetek.😆 Mégis mi azt honnan tudjuk?😠😊
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
de ez hogy állítódott el?
0
0
0
0
pomrum avatar
gabesz1024 írta:
és hogy kell átírni a célállomást?
A célhoz be kell irni a merevlemezek betüjelét de előbb a lemezkezeleőben kell őket megnevezni. Mondom ez sokkal nehezebb mint a visszaállítás.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
jah bocs eltévesztettem resycled/boot.com nem win 32 alk.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
0
0
0
0
pomrum avatar
gabesz1024 írta:
és rendszer visszaállítás nélkül nem lehetne vhogy beállítani,csak belehet ha vhogy elállítóddott vagy nem? :S
mert én ahoz nemigazán értek és nem is akarom babrálni
jah és a relytett mappákat/fájlokat hogy lehet letiltani hogy ne mutassa?
PLS nagyon kéne a segítség
azért nagyon köszönöm 😀
A visszaállítás a legegyszerübb azért javasoltam azt, a célállomást is át lehetne írni de az bonyolultabb.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
és rendszer visszaállítás nélkül nem lehetne vhogy beállítani,csak belehet ha vhogy elállítóddott vagy nem? :S
mert én ahoz nemigazán értek és nem is akarom babrálni
jah és a relytett mappákat/fájlokat hogy lehet letiltani hogy ne mutassa?
PLS nagyon kéne a segítség
azért nagyon köszönöm 😀
0
0
0
0
pomrum avatar
gabesz1024 írta:
figyuzzatok vmi történt a merevlemez meghajtóimmal 2 partició van a vinyón és amikor akármelyiket meg akarom nyitni kiirja hogy
C:/recycled/boot.com nem Win32 alkalmazás,
na ilyenkor mitt tegyek vele? nemtom mi történttegnap még működött és nagyon idegesít,de intézó megnyitja nagyon kéne a segítség
A tulacdonságok / cél lett elálítva a merevlemez célálomása a lomtár címére mutat ezért a hiba üzi. Próbálkozz a rendszer visszaállításával.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
figyuzzatok vmi történt a merevlemez meghajtóimmal 2 partició van a vinyón és amikor akármelyiket meg akarom nyitni kiirja hogy
C:/recycled/boot.com nem Win32 alkalmazás,
na ilyenkor mitt tegyek vele? nemtom mi történttegnap még működött és nagyon idegesít,de intézó megnyitja nagyon kéne a segítség
0
0
0
0
Bewy avatar
valamilyen memória probléma?meg ki lehet kapcsolni azt hogy rendszerhibánál ne induljon újra a gép és meg tudod nézni mit ír ki
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Sziasztok!
Nem tudom hogy ezt a kérdésemet melyik témához soroljam úgyhogy maradok ennél. 😀
Az lenne a problémám hogy amikor el akarok indítani egy játékot a gépemen, akkor a gép automatikusan újraindul.
Ez mitől van?
Help please!
Előre is THX!
0
0
0
0
killerke05 avatar
Athesz írta:
killerke05 írta:
Hy hy ! Nekem olyan problémám van hogy leszedtem a Blacksite Area 51-et és meg is crackeltem de ennek ellenére nem indul el a játék azt írja hogy wrong discinserted. Please insert the original Blacksite Cd/dvd. ilyenkor mi a teendő ?
Előre is köszi a segítséget ciao.

Szerintem szar a crack keress másikat...

köszönöm az infot Athesz esetleg olyan helyet ahonnann leszedhetném a gamecopyworld nem jo se a sumotorrentes....
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Nekem a Biosockal van egy kis gondom.Mikor lemegy az intro es toltene az elso pajat egyszer csak kilep.Geforce 7950 gt kartyam van szal nem hiszem az lehet a baja.Nem tudnatok v mit javasolni?
elore is kocce
0
0
0
0
K3C2K3 avatar
tom hogy az kell neki de valahogy meg lehet csinálni sp 2 re is
0
0
0
0
tooth9 avatar
K3C2K3 írta:
segítség hogyan kell a gta 4-et xp sp2-re mert nem indul akármilyen crack-et rakok fell
segítségért előre is köszi

SP3 kell neki! 😀 Azt tedd fel
0
0
0
0
Laci92 avatar
azt nem tudom vissza rakni mert már nincs meg
0
0
0
0
K3C2K3 avatar
akoor rakd vissza a régi windows-t
0
0
0
0
Laci92 avatar
a windows már 2X a Grid meg legalább 4X volt újrarakva,csak az a fura h az előző windowson ment
0
0
0
0
K3C2K3 avatar
pl újra rakod a gridet
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció