Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az lenne a kérdésem, hogy gtx560-at msi afterburnerrel sztetek meddig lehet húzni? elég ilyenkor a hőmérsékletet nézni terhelés alatt?
ha igen meddig mehet fel? 90ig saccolom
egyszerűen nem tudok döntésre jutni 😜
6870 2GB itt gépigényen 55K, 6950 2GB meg lenne 75K (nem itt), csak azt nem tudom h megéri-e az a 20K plusz...amennyivel drágább annyival jobb is?
később tervezek új monitort is szóval 1920x1080as felbontásra kellene lehetőleg úgy h mindent maxra tudjak állítani...segítsetek kérlek
szerintem vedd meg inkább a HD6950-et, mert erősebb a HD6870-nél elég sokkal. a HD6870 tapasztalatok alapján már Full HD DX11 maxhoz nem mindig elég. Bár lehet hogy azért van mert nekem 1 gigás van meg a procim is kicsit gyenge.
6870 2GB itt gépigényen 55K, 6950 2GB meg lenne 75K (nem itt), csak azt nem tudom h megéri-e az a 20K plusz...amennyivel drágább annyival jobb is?
később tervezek új monitort is szóval 1920x1080as felbontásra kellene lehetőleg úgy h mindent maxra tudjak állítani...segítsetek kérlek
És az erős kártyának számít? Vagy inkább az kérdezem, hogy mekkora előrelépés lenne a jelenlegihez képest (Nvidia Geforce GT240) ?
Viszonylag erős kártya, ha nem is maxon, még FullHD-ben is lehet vele játszani.
Elég sok előrelépés lenne ahhoz képest, 2x olyan erős lenne.
Sziasztok!
Milyen VGA-t birna el a procim, úgy hogy nem lenne CPU limit?
Maximum egy HD6770-et😉
Helló mindenkinek.Azt szeretném kérdezni,hogy ez a 8400gs ami nekem van,nagyon gyengusz,de most 14.000Ft-ért láttam egy ati radeon HD 4650.Megéri megvenni?😕
Régi VGA-m az volt, és nagyon gyenge.
Milyen VGA-t birna el a procim, úgy hogy nem lenne CPU limit?
Helló mindenkinek.Azt szeretném kérdezni,hogy ez a 8400gs ami nekem van,nagyon gyengusz,de most 14.000Ft-ért láttam egy ati radeon HD 4650.Megéri megvenni?😕
Nem nagyon..Ahogy az előttem szóló írta..HD 4850.
nem.
inkább nézz hasznáétan HD4850-et.
win telepitést nem tudok mert nincs most cd-m be kell majd szereznem.
Sziasztok van egy nagyon komoly problémám, a bios működik, a win7 op rendszer töltő logóját még látom de aztán mikor betölt a rendszer fekete képernyő fogad majd fehér pamacsfoltok jelennek meg a képernyőn, töbször szivárvány féle függőleges csíkok. Ha az integrált vga-t használom akkor nincs semmi problémám de azzal meg nem tudok kezdeni semmit. Most is annak köszönhetem hogy tudok gépezni. Azt hittem vga hiba, ezért vettem egy másik karit tegnap, de nem mert az újnál is ez a probléma de csak akkor jött elő mikor felraktam hozzá a drivert. Ha letörlöm a drivert mindkét kártya működik de akkor nem tudok játszani mert nincs vezérlő. Letöltöttem egy régebbbi nvidia vezérlőt az új kártyához de mikor azt feltelepítettem akkor annál is jelentkezett a probléma. Mit tegyek?
Én megpróbálkoznék a win újratelőpitésével.
meg gondolom a villanyszámla is szép volt 😃
Nekik nem számít 😃
ez a dúrva:
[LINK]
i7 920 3,4 ghz-en 4db 5970-el 😲😲😲😲
4 darab 2 magossal? 😲
2db 2magos...
Vagyis HD (nem teljes értékű) 5870 Quad CF...vagyis HD 5970 CF 😃
ez a dúrva:
[LINK]
4 darab 2 magossal? 😲
ez a dúrva:
[LINK]
Szép FPS számot ért el a játékoknál. (De hát, érthető... 😃😉
[LINK]
Liqvorx: Amíg nem mondtad a drivert, addig PCI-e sín-re gondoltam, mert mindegyik karinál ez volt, és a monitor nem hibás, hisz az integrált VGA-val ment.
De mivel a drivert mondtad lehetséges h szoftveres gond lesz. Több driverrel is próbáltad, hivatalos oldalról szedted?
Akkor egy Phenom x2 550+HD 6870..Procit négy magosíthatod..
Hát szerintem húzol még egy kicsit ralyta,és korrektül fog üzemelni 😀 Bár procilimited az lesz.
U.I.: niteforcenak igaza van,benéztem a procit 😃
és a AMD AthlonII X3 450 3,2GHz AM3, (3magos) procim kihajtaná a VGA-t csak hogy jo lesz -e a gépbe 😆
5870-et veri a GTX 480..ami meg erősebb a HD 6870-nél...
A 6870 egy GTX 560-nal ér fel.
ha jövő hónapban megjelennek az új ATI kártyák várható h lejjebb fog menni az ára a 6800 és a 6900az szériának?
és egy pár év után szépen feltűnnek a hardveraprón hogy bontatlan régi procik egy ezresért
ha jövő hónapban megjelennek az új ATI kártyák várható h lejjebb fog menni az ára a 6800 és a 6900az szériának?
és Sapphire ATi Radeon HD6870 között?
sapphire ref hűtős 35k-ért volt, most egy msi tf2-öt láttam 38k-ért...
pff az baromi jó ár érte.
én 4870x2-öt találtam 26k-ért 😃
Az se kutya 😃 Néha rá lehet akadni olcsó cuccra 😀
én 4870x2-öt találtam 26k-ért 😃
Viszont a HD5670 ről egész jókat írnak😀
Figy, a semminél több😀 Élvezhető alatt pedig azt értem hogy nem szaggat, nem gondolkozik... Tisztában vagyok azzal hol tart manapság a dolog, épülget a másik gépem, 2 magos procival stbstb... viszont abba már egy Geforce GT430-asra gondoltam... Tapasztalat, vélemény?😀
Persze, nem azért írtam hogy itt offolgassak.😀 Sok sikert kívánok az új
géphez! 😉 Én is a HD5670-et ajánlom újonnan vagy még itt van a HD4870 is csak azt használtan tudnál venni.😕
20.000 környékére gondoltam...
Annyiért újan HD 5670 DDR5.
Vagy használtan HD 4870,vagy néha GTX 280-ra is rá lehet akadni annyiért 😀