XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gynorbi avatar
csak az xgd3-asok nem mennek, a többi megy, ami régebbi 😉
0
0
0
0
no avatar
Talmacsi írta:
akkor marad hozzá a 9db játék és ott eszi meg a fene

mér a legujabb flashel nem mennek az uj gamek meg a régiek iis?
0
0
0
0
DeXHerO avatar
akkor marad hozzá a 9db játék és ott eszi meg a fene
0
0
0
0
gynorbi avatar
Talmacsi: Ugyanilyen az enyém is, és azt mondják, hogy ezen már nem mennek az 😆g3-mas játékok:'(
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hello lenne gy kérdésem ha az én xbox 360-om a 2010-es dasboart van és 2.5-ös flash akkor viszi a 2011-es eredeti játékot anélkül hogy frissítenem kelljen
0
0
0
0
no avatar
Mi a különbség?

Falcon alaplap és 175W-os tápegység
- Jasper alaplap és 150W-os tápegység
0
0
0
0
TomiMan avatar
Tőlem tudnál venni egy xbox-ot 47játékkal(flashelt) Halo III SpecialEdition-ös. Ha érdekel dobj meg egy P.M-el
0
0
0
0
no avatar
Hol lehet még Xbox 360 Arcade gépet venni?
Régen konzolvilagon volt a "Xbox 360 Arcade Jasper alaplappal"

Na az a Jasper alaplap az miben más,mint a többi?
Na de a kérdésem,hogy hol lehet venni!? 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ede: Ha 12 hónaposat veszel akkor 12 hónapig multizhatsz utána újat kell venni 😜
0
0
0
0
Edem105 avatar
Ha multizni akkarok xbox 360-on akkor fizetni kell?? mert vannak ilyan kártyák ezüst arany stb ha olyat veszel pl egy 12 hónapost akkor nem kell fizetni vagy mi?
0
0
0
0
molfer98 avatar
sacpatrik írta:
Xbox360-at szeretnék venni,de egyszerüen nemtudok választani!!
Most az:

Xbox 360 Slim
Xbox 360 Arcade

nemtudom eldönteni melyiket..
uncsitesomnak Arcade van már vagy 3 éve és azóta megy neki tökéletesen....

Én flasheltetni szeretném és a legjobb hűtést bele,mert ugye az xboxok a 3LED től halnak meg ami a túlmelegedéstől van..
Szerintem ha havonta 2 havonta uj hütő van cserélve akkor birja nemde?
Vélemény?

Nekem 4gb-os slimem van flashelve de semmi bajom nincs vele. 😃
Csak nem szabad rajta netezni 😃
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Az, hogy út felett lebeg a kocsi, meg bele esi kaz útba, az mind lehet játék hiba(bug), de az is lehet, hogy kaka módon lett kiírva és azért....

Arcade: alap gép kb, ehhez jár a legkevesebb/legkisebb dolog, de lehet hozzá venni mindent ugyan úgy...
Annyi a lényeg, hogy mind1 milyet veszel, csak legújabb frissítés legyen rajta, meg JTAG, meg a gyík tudja mit találtak még ki( nem érdekel nagyon)...
0
0
0
0
TomiMan avatar
Hardware-ileg minden xbox360 megegyezik. Ebben nincs külömbség.
0
0
0
0
PR3D0X avatar
Az xbox 360 arcade mennyire jó?? mert láttam olyat hogy a GTA IV-el játszotak és a kocsi az út felett lebeget vagy repült már nem is tudom 😆
0
0
0
0
DeXHerO avatar
Bl0ck írta:
Én se milyet, Te fogod nézni....
mondom annyi, hogy Full HD, meg fogja majd a digitális adást, ha nem akarsz több 10e-ért adaptert venni majd...

mi a tv-s pontos neve mert akkor lehet hogy veszek egy olyat én is
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Én se milyet, Te fogod nézni....
mondom annyi, hogy Full HD, meg fogja majd a digitális adást, ha nem akarsz több 10e-ért adaptert venni majd...
0
0
0
0
DeXHerO avatar
Bl0ck milyen tv-t ajánlasz ?
0
0
0
0
edom789 avatar
Bl0ck írta:
Teljesen tök mind1 milyen.....Nekem 81cm-es lcd Samsung tv-m van, sógoromnak 81cm led-es Samsung az is azt hiszem...full nem látni különbséget közte......lg-t is néztük....
Internet meg halál felesleges rá sztem....digitális "adást" tudja majd fogni(kártya hely legyen benne), mert jan. 1-től csak kábeleseknél lesz analóg csak....
Az enyem 80 cm es LG enyembe van kartya hely! amugy ja felesleges a net egy tv be!!!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Teljesen tök mind1 milyen.....Nekem 81cm-es lcd Samsung tv-m van, sógoromnak 81cm led-es Samsung az is azt hiszem...full nem látni különbséget közte......lg-t is néztük....
Internet meg halál felesleges rá sztem....digitális "adást" tudja majd fogni(kártya hely legyen benne), mert jan. 1-től csak kábeleseknél lesz analóg csak....
0
0
0
0
edom789 avatar
Talmacsi írta:
edom789 írta:
Talmacsi írta:
sziasztok milyen tv-t ajánlotok az xbox 360 mellé
Peldaul amilyen nekem van nezd meg a gepemnel kep is van 😀

én ezen gondolkodok és még nettezni is tudok rajta http://www.220volt.hu/Sony+Bravia+KDL+32CX520
Jok kis TV de azt nem ertem minek egy tv be internet csatlakozasi lehetoseg sztem az felesleges de amigy jo!
0
0
0
0
DeXHerO avatar
edom789 írta:
Talmacsi írta:

én ezen gondolkodok és még nettezni is tudok rajta http://www.220volt.hu/Sony+Bravia+KDL+32CX520
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Menne A Xbox A TV-men? Samsung P2270HD 1920x1080 Felbontása.
[url]http://www.google.hu/imgres?q=samsung+p2270hd&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1360&bih=581&tbm=isch&tbnid=rVec_cGj9UMESM:&imgrefurl=http://logout.hu/cikk/samsung_p2270hd/teljes.html&docid=OAgQjkeYfx4RAM&imgurl=http://victoryus.uw.hu/p2270hd.jpg&w=500&h=454&ei=9mKyTrKvFIfcsgb60fSVBA&zoom=1&iact=hc&vpx=165&vpy=129&dur=1426&hovh=214&hovw=236&tx=145&ty=97&sig=118324318370169463225&page=1&tbnh=114&tbnw=126&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:0[/url]
0
0
0
0
edom789 avatar
Talmacsi írta:
0
0
0
0
DeXHerO avatar
0
0
0
0
edom789 avatar
WhiTP írta:
Haverom is. Állítólag jobb mint az Asylum 😉
Jobb bizony megeri a penzet 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Haverom is. Állítólag jobb mint az Asylum 😉
0
0
0
0
edom789 avatar
WhiTP írta:
Azt is olvastam, hogy a bf3 feszegette a slimek határait.
Lehet hogy feszegette errol nem tudok egyenlore nincs meg a battlefield box ra nekem de majd bepotolom! Most arkham city vel jatszom box on 😀
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Azt is olvastam, hogy a bf3 feszegette a slimek határait.
0
0
0
0
edom789 avatar
jaja jobb a proci alaplap uj meghajto van benne kikuszuboltek a tulmelegedest van benne wi fi szoval sokszor jobb mint ay arcade tudom mert nekem volt arcadom meg anno es nem volt eldolve tole most slim em van es nekem sokkal jobban bejon az uj box mint a regi!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ugyan az a konzol generáció, ugyan azok a játékok, ugyan az a fix hardware. Nem hiszem, hogy a proci jobb lenne (alaplap talán), de ha jobb is, akkor sem érzel semmi különbséget, mert konzolokra úgy csinálják a játékokat, hogy a fix hardwaren fix FPS-el menjen. Tehát teljesítménybeli javulást nem fogsz érzékelni semmiképpen sem.
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Slimben elvileg jobb a proci, alplap.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
És mi a baj az arcade-vel? Ugyan az a hardware, mint a slim, csak máshogy néz ki (szerintem az arcade kinézete még jobb is). Annyi a különbség, hogy a slim-en van külön bemenet a kinect-nek (egy emberről se hallottam még az ismerőseim közül, aki vett volna kinect-et...),kicsit halkabb és kisebb.

No meg persze drágább és nem lehet flashelni...de mi az hogy " nem nagyon ér sokat "? Ha megveszi és használja, akkor még jobban is jár az arcade olcsóbb árával.
0
0
0
0
edom789 avatar
Slim ne flash le tesse ez igaz viszon az arcade gep nem nagyon er sokat en pl slim mellet dontottem en inkabb megveszem a game ket ra mint hogy arcade ot vegyek
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
A túlmelegedés nem akkora nagy gond, mint egyesek mondják. Az új (ami nem is olyan új már) alaplapos verziókkal már nincs ilyen baj. Lehet le vagyok maradva, de pár hónapja még nem lehetett Slim-et flashelni.

Szerintem vegyél egy Arcade-t (olcsóbban megúszod, mint a slimmel), flasheltesd ki (természetesen a lehető legújabb flash-el), hűtést meg csak akkor, ha nagyon félsz a túlmelegedéstől, bár szerintem pénzkidobás.

A hűtést meg minek akarnád havonta cserélni? Nem jó az, ami benne van/rakattál bele? Nem megy az tönkre... Max szétszeded és kipucolod a ventit, hogy szépen muzsikáljon.
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Slimet ne flasheltes mert nem viccelek ha valamilyen úton módon a MS észreveszi liveon keresztül visszatudják flashelni! 😃 Akkor szerintem Arcade.
0
0
0
0
no avatar
Xbox360-at szeretnék venni,de egyszerüen nemtudok választani!!
Most az:

Xbox 360 Slim
Xbox 360 Arcade

nemtudom eldönteni melyiket..
uncsitesomnak Arcade van már vagy 3 éve és azóta megy neki tökéletesen....

Én flasheltetni szeretném és a legjobb hűtést bele,mert ugye az xboxok a 3LED től halnak meg ami a túlmelegedéstől van..
Szerintem ha havonta 2 havonta uj hütő van cserélve akkor birja nemde?
Vélemény?
0
0
0
0
molfer98 avatar
ha a crysis 2 meg a black ops is megy simán akkor menne a nfs the run meg a bf3?? 😃
0
0
0
0
edom789 avatar
WhiTP írta:
edom789 írta:
djwarp írta:
Helló Mindenki!
Az Lenne A Kérdésem,Hogy Mi A Különbség A Konzolok Közt?
Xbox 360 Arcade
Xbox 360 Elite
Xbox 360 Slim 4Gb
Xbox 360 250Gb Az Utolsó 2 A Merevlemez Kapacitására Vonatkozik.De Az Első Kettőnél Van Különbség?😲
Ez a külömbség: Xbox 360 Arcade hoz 256mb ás memókártya jár és fehér színű,Xbox 360 Elite hez 120gigás vinyó van és fekete színű és van külömbság az alaplapok között is de azt nem tudom pontosan hogy mi nekem Xbox 360 Slim 4gb-ásom van annyi hogy én vettem bele egy nagyobb vinyót pluszba!

Az Elitben Jasper alaplap van, nem igen lesz 3 ledes ha csak a hátulját nem takarod le valamivel ( hűtés miatt). És ha jól tudom a többihez nem kapsz live előfizetést, az elithez én kaptam 2 hónapot.
1 hónap live mindegyikhez jársz csak reggelsz livere és ingyen 1 hónap live et kapsz! Nekem annó 2008 ba volt arcade gépem annak 3 ledes hibája volt aztán most van ez a slim hát sokkal jobban megvagyok vele elégedve mint a régivel nekem nagyon tetszik ez az új xbox 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
edom789 írta:
djwarp írta:
Helló Mindenki!
Xbox 360 Arcade
Xbox 360 Elite
Xbox 360 Slim 4Gb
Xbox 360 250Gb Az Utolsó 2 A Merevlemez Kapacitására Vonatkozik.De Az Első Kettőnél Van Különbség?😲
Ez a külömbség: Xbox 360 Arcade hoz 256mb ás memókártya jár és fehér színű,Xbox 360 Elite hez 120gigás vinyó van és fekete színű és van külömbság az alaplapok között is de azt nem tudom pontosan hogy mi nekem Xbox 360 Slim 4gb-ásom van annyi hogy én vettem bele egy nagyobb vinyót pluszba!

Az Elitben Jasper alaplap van, nem igen lesz 3 ledes ha csak a hátulját nem takarod le valamivel ( hűtés miatt). És ha jól tudom a többihez nem kapsz live előfizetést, az elithez én kaptam 2 hónapot.
0
0
0
0
edom789 avatar
djwarp írta:
Helló Mindenki!
Xbox 360 Arcade
Xbox 360 Elite
Xbox 360 Slim 4Gb
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Helló Mindenki!
Xbox 360 Arcade
Xbox 360 Elite
Xbox 360 Slim 4Gb
0
0
0
0
Creelien avatar
És ha egy X360 előtti Xbox gammát írok ki, akkor ahhoz is kell flash?
0
0
0
0
TomiMan avatar
Nem hiszem.
Sőt biztos h nem.
0
0
0
0
Creelien avatar
Én szereteném flashelni az xboxom, és arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges-e ezt pendrive-al csinálni anélkül, hogy szétszedném a boxot?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
ha sűrűn játszol, akkor persze.....
mikor beteg voltam, és itthon voltam 1 hetet....4 nap után már lestem én is, hogy miket műveltem F1-ben....
De úgy átlagban havonta játszok 2* kb....
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Bl0ck írta:
Nekem még annyi hátrányom van, hogy ritkán játszok és leginkább autós szimulátorokkal, ahol mindegyiknek máshogy reagál kanyarra-gázra-fékre stb....Dirt 2 után F1, és zsír ugyan úgy toltam mint előtte dirt-ben....füvet lenyírtam, meg sóderágyat átrendeztem... 😃

én ma meg tegnap csak shifteztem de raj vagyok, úgy megszoktam már a kart hogy az hihetetlen
0
0
0
0
Csatesz avatar
Valaki tudna arra választ adni hogy, ha veszek a boxba egy 250Gb-os vinyót...azt vhogy rátudom kötni Pcre és onnan rá pakolni a játékokat úgy h működjön is?😀 Lehetséges ez vagy csak a Dvd-ről az instal?
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Valakinek nem kell eladó xbox 360 elite 1 éves 2 joyal +30 db játék flashelt (ap2.5)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció