Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SH Computer-nél.
De am nem úgy van hogy garis cuccot mindenféleképp bevált minden bolt? Vagy ez az SH az bármit bevált?
sok sikert hozzá 😃
Szerk.: Merre laksz ? Csak azért mert Szolnokon van egy hely ahol beszámítják a karikat.
És azt meg tudod mondani hogy melyik az a hely?😃
Szerk.: Merre laksz ? Csak azért mert Szolnokon van egy hely ahol beszámítják a karikat.
Amúgy mire akarod kicserélni ?
Vedd ki a vga-t,huzd le a cooler csatlakozást a vga-rol,utánna egy adapterrel magasabb feszenn lödd ki a coolert,rakd vissza össze,nyomd be a gépbe,és adj neki cysist,full grafonn,szerintem megadja majd magát hütés nélkül.😆
hogy tudnám tönkre tenni a videokártyámat ? ugy hogy javithatatlan legyen és becseréljék ?
Törd ketté, menj át rajta egy traktorral és máris megvan "javithatatlan" állapot. Nos viszont hogy becserélik-e azt nem garantálom.😃
Komolyra forditva talán emeld túl a feszültséget vagy valami, attól lehet hogy tönkremegy de nemtudom hogy észreveszik-e.
Mi lehet az oka ennek?
Windows Vista Basic oprendszer alatt próbáltam játszani a Diablo II: Lord of Destruction -nel, kompatibilitást átállítottam win xp-re, de még így sem működik a játék.
Lefagy és ESC gomb megnyomására pedig kilép, de maga a szűmítógép nem fagy le. Mit lehet vele kezdeni? Win7 alatt menne ez a játék?
ha vki tudja orvosolni, előre is köszi
Nekem is van egy kis bibi.Felakartam rakni ma Far Cry-t.Mikor elinditom a telepitést,erroral kidob.Probáltam állitani kompaatibilitást,futtattam rendszergazdaként de mindig ugyan az.Utánna Mikor meginn akartam feldobni,kivettem a pipát,h nerakja fel a dx-et,akkor felrakta gond nélkül,elinditom és min ill max grafon se nincs kép,csak szürke monitor némi homályal.?
Erre ötlet?
Cod 7-el van probléma!
Windows xp,direct x 9.0c,athlon 2 magos proci,9800gt.
Elinditom,az elején mikor Mason-t ütik árammal.Annak vége,és a töltésnél fekete lesz a kép, direct x hibával!
Ha full grafikán megy,ha nem ,mindig ezt csinálja!
A telepitésnél a direct x-et frissitette.
Segitsetek légyszi
Nem tudok segiteni de ne ide ird emulátorokra van külön téma...
De Psyhx -re nincs 😃 Pls help már vki 😕
Pls valaki :/
desktopon jobb klikk.
Psyhx-et hol lehet ki/be kapcsolni?
update: ja és nemtom hogy működik-e ott van a vidi😀
aztán elhozta nekem hogyha megtudom csinálni megtarthatom. és egyébként az egész képernyő olyan szines kockákkal van be töltve és valamelyik szabályos sávokba mozog... nemtudom mi lehet pls help. aki tudna segíteni annak nagyon megköszönném:S
szerintetek lejátsza egy DVD-lejátszó?
köszönöm a választ
ezt biosban lehet megváltoztatni?hogy ne az legyen az rendszer...?