Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
elég nevetséges hogy 5830-al full hd-ba med.-high-al játszok. a 6870 jóval erősebb, és high-on akad? 😆
hát nem akad... de ilyen 60+ azért van asszem
és milyen proci volt mellé papa? 😊 ram?
FX4100 + 8Gb 1600Mhz ram
[quote][b]MaximumGame írta:[/b]
[quote][b]niteforce írta:[/b]
amúgy mi az hogy 40-45-nél már akad?
max szar a pinged, de 40 FPS nem akad...[/quote]
Kérdezd meg aki multizik BF3 ba ... akad mint a szar.... szerint
Hááát direkt ilyen szerintem de Multinak jó 60% nagyobb a gépigénye
max szar a pinged, de 40 FPS nem akad...
Kérdezd meg aki multizik BF3 ba ... akad mint a szar.... szerintem direkt ...
de akkor meg nem a VGA nem elég hozzá, hanem szarul van megcsinálva a játék
Kérdezd meg aki multizik BF3 ba ... akad mint a szar.... szerintem direkt ...
csak a kedvedért nem fogom megvenni azt a szar játékot 😃
na meg bele lehet halni ha nincs élsimítás meg ultra helyett high...
Szinte alig van különbség Ultra és a High között , csak árnyékolásba és kisebbekbe... tényleg nem fontos ! így igaz
Én High en toltam HD6970 el, de vitte maxon is max akadt néha
na meg bele lehet halni ha nincs élsimítás meg ultra helyett high...
te tényleg nem vagy normális...
igaz, ez 1440x900, de full HD -ban is megvolt a 40
Ez SINGLE FPS 😃 nézd meg multiba..... nem hogy 65 nem lesz még 40fps ed se maxon és még nem is full HD ról beszélünk
nem mondtam egy szóval se hogy szar a 6870 en .... de HD ra kevés
40fps meg BF3 ba max Single be játszható, ott már 30fps től játszható
Multiba 40-45 nél már akad.....
Tény,de 1920hoz meg kevés az 1GB memória,így max 1680ig jó az a kártya maxon.
+1 ENNYI !!!
Csak annyi hogy spanomnak most HD6870 van és BF3 om miatt rinyál
Akad neki High en sincs elég FPS e
És nekem volt HD6870 em HD5870 em HD6970 em is tudom miről beszélek
1GB alsó közép kategória max.....
Hol kezdődik a felső ? HD7870 GTX660TI
Vagy Vízhűtéses HD5870 2GB OC val 1100Mhz en járatva
Nekem gond nélkül futott BF3 FullHD-ban a 6870-el.Minden beáálitás maxon,esetleg élsimitások 4X vagy 8X de nem 16X.
A crysisok is szint ugy,a Metro 2033 nemtom,mert 1x letöltöttem,de valami hiba végett el se indult,igy töröltem.Szoval azt nemtom.
igaz, ez 1440x900, de full HD -ban is megvolt a 40
Tény,de 1920hoz meg kevés az 1GB memória,így max 1680ig jó az a kártya maxon.
+1 ENNYI !!!
Csak annyi hogy spanomnak most HD6870 van és BF3 om miatt rinyál
Akad neki High en sincs elég FPS e
És nekem volt HD6870 em HD5870 em HD6970 em is tudom miről beszélek
1GB alsó közép kategória max.....
Hol kezdődik a felső ? HD7870 GTX660TI
Vagy Vízhűtéses HD5870 2GB OC val 1100Mhz en járatva
660Ti meddig lessz elég kb?
Amíg le nem cseréled 😀 Mondjuk el is kérik az árát, az 560ti amit korábban a közép kategória felső szegmensébe szántak érdekes 57E Huf körül debütált, tudom ez inkább egy felső kategóriás kártya, de akkor is hová lettek az erős, de megfizethető Nvidia-k 😕
Amit írtam korábban: hogy a monitor nem kapcsol vissza, ha alvó állapotba helyezi magát a gép, valaki találkozott már hasonló gonddal?
procilimitet tudja csökkenteni valamennyire
igen, de 1440x900 -on (19-es monitorból gondolom ennyi) egy ilyen dupla GPU-s kártyához nem lenne elég szerintem.
Megeri levaltani a 6850-esem egy 5970-re?("kicsit hulye kerdes"_)
De azért nem kell feltétlenül a láthatatlan előnyű ultrához, meg minden szarhoz ragaszkodni. Ha 16-os élsimítás helyett 2x vagy 4x-eset nyomsz be, az is bőven jó, afelett nem hiszem hogy látod. Ultra helyett high sem látható különbség. V-sync sem az a nagy elengedhetetlen extra.
De a normális játékoknál bőven jó maxon is FullHD-re.
Ésszel kell gondolkozni, és akármekkora gamer is valaki, gondolni kell arra hogyha fél millió helyett mondjuk 100K-t költ a gépre, akkor is ugyanúgy tud vele játszani. Maximum nem ultrán élsimítással hanem high-on játszik.
Azért 6870 már inkább alsó kateghez tartozik
BF3 , GTA 4 , Crysis Metro stb kívül persze mindent visz...
De full HD ba nem visz már mindent
Leírtam hogy a BF3 tök jól megy fullon.
A GTA4, a metro meg a Crysis meg büdös optimalizálatlan játékok, metro még jóval erősebb kártyákat is megfingat.
a HD6870 egy felső középkategóriás kártya, az alsó kategória az hogy HD6670 meg ilyenek.
De azért nem kell feltétlenül a láthatatlan előnyű ultrához, meg minden szarhoz ragaszkodni. Ha 16-os élsimítás helyett 2x vagy 4x-eset nyomsz be, az is bőven jó, afelett nem hiszem hogy látod. Ultra helyett high sem látható különbség. V-sync sem az a nagy elengedhetetlen extra.
Ésszel kell gondolkozni, és akármekkora gamer is valaki, gondolni kell arra hogyha fél millió helyett mondjuk 100K-t költ a gépre, akkor is ugyanúgy tud vele játszani. Maximum nem ultrán élsimítással hanem high-on játszik.
Azért 6870 már inkább alsó kateghez tartozik
BF3 , GTA 4 , Crysis Metro stb kívül persze mindent visz...
De full HD ba nem visz már mindent
Manapság mire elég egy 6850/6870 1440x900-ba?
Egy Giga GTX 570 Windforce, 2 év garival megér 50k-t?
1440x900-on a hd 6870 bármilyen játékhoz elég, full hd-ban már nem. Használtan lehet kapni akár 35-37E Huf-ért.
És igen egy Gtx 570 megér 50K-t
jó nagy hülyeség. 6870 bőven jó még full hd-ra
Miután lehülyéztél: Nyilván elég mindenre full hd-ben is, magas-közepes beállításokon, sőt az összes mai játékhoz elég akár egy gts450 (értsd el tudod indítani 😉 ) de itt azt hogy melyik kártya mire elég a tagok úgy szokták értelmezni, hogy maximális-extrém beállítások, maximális élsimítás, v-sync on stb...
Így értettem amit írtam.
itt a tagok (hogy alkalmazkodjak a nyelvedhez) tudnak kompromisszumot kötni, v-sync-et betudnak nyomni, 16x AA helyett 4x vagy 2x is jó nekik.
legközelebb fogalmazz másképp. Ja és nem téged hülyéztelek le, sztem a szövegértelmezést gyakorolni kéne.
Ezt most jól megkaptam 😀 Nem feltétlen ide tartozik, de van egy olyan gondom, hogy mikor energiatakarékosság miatt a windows lekapcsolja a monitort, utána nem kapcsol vissza, hiába csinálok bármit is. Ezt szerintetek mi okozhatja, nemrég váltottam videokártyát, (előtte soha nem volt ilyen gond a géppel) remélem nem a VGA a ludas.
1440x900-on a hd 6870 bármilyen játékhoz elég, full hd-ban már nem. Használtan lehet kapni akár 35-37E Huf-ért.
Miután lehülyéztél: Nyilván elég mindenre full hd-ben is, magas-közepes beállításokon, sőt az összes mai játékhoz elég akár egy gts450 (értsd el tudod indítani 😉 ) de itt azt hogy melyik kártya mire elég a tagok úgy szokták értelmezni, hogy maximális-extrém beállítások, maximális élsimítás, v-sync on stb...
Így értettem amit írtam.
itt a tagok (hogy alkalmazkodjak a nyelvedhez) tudnak kompromisszumot kötni, v-sync-et betudnak nyomni, 16x AA helyett 4x vagy 2x is jó nekik.
legközelebb fogalmazz másképp. Ja és nem téged hülyéztelek le, sztem a szövegértelmezést gyakorolni kéne.
Így értettem amit írtam.
5970 menyit er hasznaltan eu-ban?
Német bolhapiacon lehet kapsz 5 euróért.😆
Másik fórumban megírtam.😀
25 000-ig mit ajánlotok? HD6750 1gb ddr5-öt tervezek. Valami jobb javaslat?
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=29673&sub=usercomp&comp=46046]-Ebbe-[/url] kéne.
dobj rá még egy 5-öst, és akkor használtan vehetsz egy HD5850-et.
Köszi, de egyenlőre nem akarok többet rákölteni 25nél :\
Megérné, 2x erősebb kártya.😉
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=29673&sub=usercomp&comp=46046]-Ebbe-[/url] kéne.
Köszi, de egyenlőre nem akarok többet rákölteni 25nél :\