Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem vagyok rosszba az Amd procikall de ha már proci akkor nekem az Intel többet mond 😀 dehát izlésről nem lehet vitatkozni.
volt már AMD-d is meg Inteled is?
Ha ennyire olcsón akarsz akkor is legalább egy HD3650!
Tudom hogy elég költséges de más variáció nincs erre.
köszi mindent minden segítségedet!
kérdeznék még vmit: nvidia geforce 6200 agp jó abba az alaplapba amit mondtál?
RottWeiler:
az Amd X4 9550 Szinte felesleges mert a játék nem nagyon tudja még kihasználni a 4magot.
az e7400 bőven elég és még futni is fognak rajta a játékok szinte maximálisan főleg ha még van mellete egy erős vga és ram.
azt valamennyire én is tudtam hogy nem tudják kihasználni, de az a cucc ezekkel a procikkal hogy az intel még drágább mint az amd pedig az amd 4, az intel 2 magos(emlékeztetőnek: amd x4 9550 2.2ghz / intel e7700 2.8ghz) akkor nem éri meg jobban az amd-t venni?
CPU:Intel Core 2 Duo E5200 2.5 GHz
VGA: Ati Radeon HD 4670 GDDR3 1GB
RAM:2GB DDR2 800Mhz
Alaplap: Még nemtom.
Ház:azt se😆
Gigabyte Ga-945GCM-S2L ez egy elég jó kis alaplap kb 10 rongy és támogatja a Dual core,Core 2 Duo processorokat .
4GB-ig bővitheted a memoriát és DDR2 667-mhzig
jah és PCI-Express van benne nem pedig Agp.
ehez még 15.ér veszel egy Dual Core E1500 2.2Ghz
1 vagy 2GB DDR2 667-es Ramot, ami ugy 6000ft
és ha még majd gyüjtessz akkor 23.000-ért egy Radeon 4670-ent és máris elég szépen tutsz játszani a gépeden.😀
Alaplap azonosítója 01/18/2003-VT8366-8233-MS8137CC-00
Alaplap neve Matsonic MS8137C(+)
Front Side Bus tulajdonságai
Busz típusa DEC Alpha EV6
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 100 MHz (DDR)
Effektív órajel 200 MHz
Sávszélesség 1600 MB/mp
Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR SDRAM
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 100 MHz (DDR)
Effektív órajel 200 MHz
Sávszélesség 1600 MB/mp
Lapkakészlet busz tulajdonságai
Busz típusa VIA V-Link
Busz szélessége 8 bit
Valódi órajel 67 MHz (QDR)
Effektív órajel 267 MHz
Sávszélesség 267 MB/mp
Alaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1
Bővítőhelyek 5 PCI, 1 AGP, 1 CNR
RAM foglalatok 4 DIMM
Integrált eszközök Audio
Fizikai formátum ATX
Alaplapi lapkakészlet KT266(A)
Alaplap gyártó
Cégnév Matsonic, Inc.
Termék információ http://www.matsonic.com/new/product_intel.htm
BIOS letöltés http://www.matsonic.com/new/download_intel.htm
itt van
és ezis olyan 15000 körül legyen kössz
😕
az Amd X4 9550 Szinte felesleges mert a játék nem nagyon tudja még kihasználni a 4magot.
az e7400 bőven elég és még futni is fognak rajta a játékok szinte maximálisan főleg ha még van mellete egy erős vga és ram.
ilyen az alaplapom: Matsonic MS8137C(+)
Az E5200 nagyon jó választás de az inkább 20 körül van amiota felszökkentek a cpu árak 😢 de szerintem megér 20-az mert nagyon jó kis proci de már 17 körül kapsz E2180 és E2200 ezek is elégjók de az 5200-es lenne a legjobb választás szerintem 😀😀
köszi hogy segítettél😃
játékhoz kéne és ilyen re gondoltam: Intel Core 2 Duo E5200 2.5 GHz Socket . ti milyet ajánlotok és olyan 15000 ft körüli legyen kb
előre is köszi
"Az Intel Hyperthreading technológiája lényegében azt teszi lehetővé, hogy a processzor feldolgozó magja az akutálisan végrehajtás alatt álló művelet által éppen nem használt részegységei hasznosításával egyetlen egy utasítás helyett párhuzamosan akár több művelet feldolgozásával is foglalatoskodjon, így látszólag egy valóban többprocesszoros ill. -magos rendszer működését utánozva. Az Intel szerint a technológia extrém esetben akár kétszeresére is gyosíthatja a gépen futó alkalmazások sebességét, de hétköznapi felhasználás során is 10-30 százalékos teljesítménynövekedést okoz a végrehajtásban. "
KössZ! Mert lehet, hogy vezek egy ilyet.
Ha megkérdezhetem mennyiért veszed a procit?