Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na az a kérdésem hogy melyik proci jobb játékra?
1.Intel Core 2 Duo E8600
3,33GHz 1333FSB 6MB L2 S775LGA
73E FT
2.Intel Core 2 Quad Q9550
2,83Ghz 1333FSB 12MB L2 S775LGA
68E FT
Köszi a válaszokat
Amúgy én is most akarok venni új gépet.Procinál nem tudok dönteni.
Core 2 Duo E6400 elég erős proci lenne a mai játékokhoz, vagy vegyek erősebbet (E7300,E7400) ?
Vagy inkább egy AMD X3 8650 ?
És egy XFX GF 9800 GT XXX Edition vagy egy HD 4830 legyen mellé?( Ha bírná, és kitudná használni..)
vagy
CPU Intel Dual Core 800MHz E2140 - 1,7GHz, 1MB L2
Melyik a jobb?
ez AM3-as, nem? akkor mért rakják az AM2-esek közé?😆 belemegy AM2-es foglalatú alaplapba is?
Én nem mondtam hogy az E7400 rossz proci!Csak azt hogy jó VGA-nak jó proci kell hogy ki tudja használni.
Herman Mielőtt még valaki félre értené tegyünk egy olyan kijelentést nem vitatkozunk😆
Rossz proci+jó VGA=közepes VGA,ezt az egyik oldalon olvastam
Ez odáig rendben van de a 7400-et nem nevezném rossznak a másik pedig itt az élettartamrol beszéltem hidd el hogy megnő mind a proci mind a vga élettartama ha a vga-d a jobb. Egy sima dual core-ra még mondanám hogy kevés a 4870-nek, de itt nem erröl volt szó. Még valami én azt nem vitattam hogy kell a jó proci a jó vga mellé de nem mindenki pénztárcája birja el a kettőt egyszerre. Amugy szerintem meg a Nvidiás variációban is látnék én rációt.
Herman, de ez a proci ki tudja szolgálni a VGA-t?
Szerk.:
csessze meg, lesz egy E8400, és egy HD4870!😃😃
Intel E8400 + 9800GTX+
vs
Intel E7400 + HD4870
😀
ha nem kérném a segítségeteket, hanem egyedül kellene döntésre jutnom akkor az elsőt választanám...
vagy
Intel E7400
vagy
AMD Phenom II 710?
többet tud az AMD, vagy miért fogyaszt többet?