Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
az e7400-asat.
Nemtudjátok melyik a jobb? az intel dual core e5200 vagy a core duo e4400?
0
0
0
0
filecsko avatar
szerintetek meiket érdemesebb megvenni?
intel e 7200 vagy e7400
vagy
amd phenom 9950*4
0
0
0
0
Nedadam avatar
minek 4 mag? az ember kise használja nincs ojan progi a világon vagy game ami kihaznlná , a 2 magos amd vagy az uj phenom 2-es esetleg az intelekből a 2 magosak
0
0
0
0
Core2 avatar
hát igy is lehetne fogalmazni...de nincs épp 20 ezer 😃
0
0
0
0
zolika199 avatar
Hello!
Szerintetek melyik proci jobb: INTEL Core 2 Q9650 vagy a Q9550, mert
árba a Q9650 majdnem 20.000Ft-al drágább de ahogy néztem csak annyi a különbség hogy a Q9650 3.00GHz-es a Q9550 meg 2.83GHz-es??
0
0
0
0
Core2 avatar
akkor mindenképpen Quad...1-2 évig biztos nemkell lecseréld a 4 magot.
0
0
0
0
tooth9 avatar
Aha, és a Q8200 olcsóbb is valamennyivel. Akkor most melyik legyen ? Gamera kéne legfőképp, de ne kelljen cserélni 1-2 év után.. 😀
0
0
0
0
Rottweiler avatar
szerintem akkor inkább egy Q8200, mert a 2 magos procik lassan elavultak lesznek. amúgy tényleg erős!
0
0
0
0
Bazsa94 avatar
JÓ😃😃😃...jó tuningproci és erős 2magos
0
0
0
0
tooth9 avatar
Az E8400-as prociról kinek mi a véleménye?
Lehet ez lesz.. 😉
0
0
0
0
tooth9 avatar
Elektrix, Mátészalkán van a szomszéd városba. A weboldalja is ugyanez és .hu-s
0
0
0
0
Rottweiler avatar
hallod... melyik ez a bolt? ahol én nézem ott az amd 38e az intel meg OEM-be 76e 😆
0
0
0
0
tooth9 avatar
Ahol én veszem a cuccokat, ott az
Intel : 60.100 Ft
Phenom II : 42.300 Ft
De az Intelhez vagy sokkal olcsóbb alaplap is 😀
Legyen az Intel ??
0
0
0
0
Rottweiler avatar
Q9300 szerintem sokkal drágább!
0
0
0
0
biggdogg avatar
hat az Intel az erosebb ... de arat nem tudok :/ nem tudom osszehasonlitani a kettot 😜
0
0
0
0
tooth9 avatar
Jah, értem. 😀
Intel Q9300
vagy
Phenom II 720 BE ?
0
0
0
0
biggdogg avatar
ez meg a messzi jovo titka ... de ha az AMD jol "remekel" akkor talan jobb lesz ... de ez nagy kijelntes volt reszemrol 😆 .... amugy meg szerintem egy Intel Core 2-es is kibirja vagy 2 evig ... max cserelsz egy vkartyat a gepben 😀
0
0
0
0
tooth9 avatar
Igazából nem vagyok egyik párti se, úgy hogy nekem mindegy. De gondolom az Phenom II tovább bírná.. 😃 Lehet megvárom az I5-ösöket, de azok milyen árban lesznek vajon.. ?
0
0
0
0
biggdogg avatar
hat ha nagyon az Intel fele huzol akkor meg nyugodtan vehetsz egy erosebb Core 2est mivel ez egy lassu folyamat lesz ...
0
0
0
0
tooth9 avatar
Most, hogy a hírek szerint megszűnik a Core 2 Duo, érdemesebb venni Phenom II-t nem ?
0
0
0
0
biggdogg avatar
ezert szeretem en is ... de be kell vallani h a Core 2es szeria nagyon jol sikerult az Intelnek es ezzel nyerte el az elonyt ... de most remelem feljon az AMD 😆 bizok bennuk 😃
0
0
0
0
payaa avatar
Akkor is AMD a zsír 😜 😆
0
0
0
0
biggdogg avatar
az a "csomó helyen AMD-ből "kisebb" is elég a gammákhoz" az azert van mert a regi AMD athlon XP-knel azt vettek eszre h ugyan olyan Mhzen mint egy Intel jobban teljesit, ezert van az h az Athlon x2 xxxx+ es a Mhz kisebb ... pl 5000+ azt jelenti h olyan gyors mint egy Core 2 2,5 Ghz-en ... de mar csak azt nem ertem h az Intel miert gyorsabb ... na de majd rajovok es meg utana is nezek ! 😃
0
0
0
0
payaa avatar
Én sem értem, hogy miért nem jók sokak szerint az AMD, főleg a Phenom..az előzőeket nem ismertem, de nekem Phenom II 710 AM3 van, és tökéletesen műxik...máskülönben meg, pont itt láttam, ezen az oldalon, hogy csomó játékhoz oda van írva, hogy gépigény: Intel akármi 3GHz vagy (ugye / jellel) AMD akármi 2,6GHz...csomó helyen AMD-ből "kisebb" is elég a gammákhoz...én tökéletesen megvagyok elégedve a Phenom II-vel..dehát ez is olyan dolog, hogy kinek mi a zsánere 😃
0
0
0
0
biggdogg avatar
maskulonben mar van uj Phenom II 955 ami 3.2 Ghz-en "ketyeg" ami mar nagyjabol kezi megallni a helyet ... de hat ahogy a hirekben is latjuk itt mar emlegetik a hat magos procikat de ez csak a felso kategoriaban valo versenges ... meg ismerek olyan embereket akiknek P2es van vagy P3as ....
0
0
0
0
biggdogg avatar
az elso generacios Phenomok nagyon rosszul sikerultek es gyengek voltak a benchmarkoknal az Intelhez viszonyitva ... s elso Phenomokat 3 Ghz-es orajellel terveztek de hat ez nagyon nem jott ossze es a legjobb lett valami 2.4 Ghz ... de szerencsere itt a Phenom II ami mar kezdi megallni a helyet ... roviden vellosen ennyi az en tudasom szerint 😀
0
0
0
0
Rottweiler avatar
azt mondjátok meg, hogy a phenom mitől olyan rossz? én is inkább Intel párti vagyok, de nem értem, miért szidja mindenki a phenomot!
0
0
0
0
filecsko avatar
igen én is a pcxen néztem

szerintetek akkor amd phenom vagy ez az intel e 7200??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
már a E7300 áráért már 7400 at is lehet venni a pcx.hu n
0
0
0
0
biggdogg avatar
egy E7300 sem kutya 😀 ... az elozo kerdesnel meg az a Phenom nem a legjobb inkabb az Intelt (s ugy nezzetek ram h AMD parti vagyok de az a phenom nagyon rosszul sikerult 😢)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
persze hogy jó nekem is az van
0
0
0
0
filecsko avatar
szerintetek ez jó proci????:intel e 7200
ugytudom jól tuningolható
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
az intellt addig vedd meg míg meglehet
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
szerintem is inkább az intel
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
azt kell megvenni amelyik olcsóbb
0
0
0
0
i_adrian avatar
nekem jobban tetszik az intel de az amd se rossz
0
0
0
0
Core2 avatar
egyszerüen jobb az E8400...bár az attól függ, hogy Intel, vagy AMD párti vagy
0
0
0
0
i_adrian avatar
i_adrian írta:
hát ha csak játékra használnád akk a core 2 duo e8400

de attól is függ h milyennel játszol pl GTA IV meg ilyenek
0
0
0
0
i_adrian avatar
hát ha csak játékra használnád akk a core 2 duo e8400
0
0
0
0
Core2 avatar
csak mert 4 magos ??? az intel a 2 magjával is majdnem olyan gyors...és olcsóbb, sőt, kevesebbet fogyaszt
0
0
0
0
no avatar
Akkor győzött a töbség
AMD PHENOM X4 9950
Vagy ha valaki tud még mondani az légyszi irjon!
KÖSZI😀
0
0
0
0
Core2 avatar
nekem jobban kéne a Core 2 Duo E8400...jobb
0
0
0
0
Tamas76 avatar
AMD Rhenom X4 9950-et vegyed!
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek melyik procit érdemesebb megvenni játékra?
AMD PHENOM X4 9950
Intel Core 2 DUO E8400
0
0
0
0
tooth9 avatar
Ha támogatja az alaplapod akkor oké! És megéri venni 😀 Várj még, olcsóbb lesz szerintem olyan 3-5 ezerrel 😃 Vagy vedd a 940-est, az se kutya 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció