zsolty87 írta:
Sziasztok.
Úgy tudom hogy jövőre fog megjelenni a Ninja Gaiden 3. Flashelt boxom van, idén év elején vettem, szerintetek kéne frissítenem a flash-t rajta hogy menjen ez a játék?
Sziasztok.
Úgy tudom hogy jövőre fog megjelenni a Ninja Gaiden 3. Flashelt boxom van, idén év elején vettem, szerintetek kéne frissítenem a flash-t rajta hogy menjen ez a játék?
Talmacsi írta:
hello lenne egy kérdésem hogy van a monitoromon a dvi- kimenet és nincs olyan átalakító ami az xbox 360 nak a 3kis csatlakozóját át alakítja dvi-re
De van olyan kábel ami Dvi és Hdmi-s! De 6000Ft-ba kerül!
Talmacsi írta:
hello lenne egy kérdésem hogy van a monitoromon a dvi- kimenet és nincs olyan átalakító ami az xbox 360 nak a 3kis csatlakozóját át alakítja dvi-re
Mindegyik vinyóra lehet játékot tenni, csak egy 12gb-ra kicsit kevesebb fér mint egy 250gb-ra....
JTAG: elvileg meg éri, de többnyire függ gép állapotától is, mert ha elég csotrogány, meg fáradt lap benne pl, lehet nem csinálják meg...
rpattz írta:
@ricsike1596: Annyiból jobb a 250-es mert ugye 250GB-os winchestere sokkal több mentés fér mint egy sima 4GB-ra .
De szerintem a 4GB is bőven elég .
De én olyat is olvastam hogy a 250-es azért is jó mert arra lehet játékot rakni(?) Ezzel kimélve az olvasó fejet
R0x0r írta:
Talmacsi: Én úgy tudom hogy ki is lehet JTAG-elni és attól elvileg már fog futni, amúgy ennek a G😆3-as cuccnak van valahol leírása is, egy csomó regisztrálós torrent oldalon ahol lelehet szedni Xbox-ra játékokat ott általában leírják 😀
szerinted meg érné a 2006-os xbox 360-amat JTAG-elni ?
Talmacsi: Én úgy tudom hogy ki is lehet JTAG-elni és attól elvileg már fog futni, amúgy ennek a G😆3-as cuccnak van valahol leírása is, egy csomó regisztrálós torrent oldalon ahol lelehet szedni Xbox-ra játékokat ott általában leírják 😀
gaspibazsi: nem kell hozzá plazma tv, még CRT TV-n is lehet vele játszani, sőt HDMI bemenettel rendelkező monitorok is tudják érzékelni, és ha nem akarsz, akkor nem kell fizetni az Xbox Live-ot csak ha feltétlenül Multiplayer-ezni akarsz. 😀 😉
robiiikaa: Szerintem gépet vegyél. Tudod idővel cserélni benne a cuccokat, csinosíthatod úgy ahogy akarod. Xboxot akkor vegyél, ha van plazmatévéd, van pénzed a havi Xbox LIVE-ra és persze a játékokra. 😃
és annak mi értelme? Bár ha kicsit többért adod el a régidet és 45 ért már slimet veszel akkor nem rossz vétel mert jóval meghosszabbítod az élettartamot és egy szebb halkabb gépet kapsz
Sziasztok.
Van egy X-Box 360 Arcade játékkonzolom, és azt szeretném megtudni, hogy ez milyen hardvereket és alkatrészeket tartalmaz. Gondolok itt olyanra hogy, mekkora ram, hányszoros dvd olvasó, milyen vga...stb.
sacpatrik írta:
Hol lehet még Xbox 360 Arcade gépet venni?
Régen konzolvilagon volt a "Xbox 360 Arcade Jasper alaplappal"
Na az a Jasper alaplap az miben más,mint a többi?
Na de a kérdésem,hogy hol lehet venni!? 😃
"2007-ben megjelentek a Falcon alaplapos Xbox 360-ak, melyekben az újítás a 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, illetve 80nm-es GPU és az összes kiszerelésben volt HDMI, kivéve a kicsit később megjelenő Opus változatban. Ezután végre megjelent a Jasper alaplapos, amelyen az eddigi 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, de már 65nm-es GPU található. Ezek már hűvösebb és olcsóbban gyártható konzolokat eredményez."
Nagyon nehezen tud 3 ledes lenni a Jasper lapos.
Bárhol lehet kapni ilyen gépet....
Miért csak 150W-os(12,1A) a Jasperes gépek tápja?
Nem igényel annyi áramot mint régebbi társai, ill. régebbi gépek csak 175W-os táppal használhatóak..
MÁS:
Gödöllő közelében nem tud valaki olyan embert, aki flashhel?
Sziasztok.
10000% hogy kell!
Köszi Az Infót😀
De Az XBOX-hoz Is Adnak Kábeleket Nem?Vagy Csak HDMI Kábelt Nem?😲
Van Egy TV:
[LINK]
Szeretnék Karácsonyra Egy XBOX360-at De Nem Tudom,Hogy Jó-e A TV-m Hozzá?
Előre Is Köszönöm😀
aza baj hogy az én xbox-on nincs hdmi
Nem ismertek esetleg valakit aki xbox játékok írásával foglalkozik?
XBOX jatekok<-----KLIKK
magadnak írod jóval olcsóbb, meg biztosabb is....
annyi a kockázat, hogy szerintem öli a dupla rétegű dvd írás az írót...
Ezt nem értem... "hogy szerintem öli a dupla rétegű dvd írás az írót"
Honnan jött ez a megállapítás?
annyi a kockázat, hogy szerintem öli a dupla rétegű dvd írás az írót...
Torrent>[Játéknév] xbox 360>ha letöltött DVD-re kiírod , bár egy DVD kapacitása se a legnagyobb...
JTAG: elvileg meg éri, de többnyire függ gép állapotától is, mert ha elég csotrogány, meg fáradt lap benne pl, lehet nem csinálják meg...
@ricsike1596: Annyiból jobb a 250-es mert ugye 250GB-os winchestere sokkal több mentés fér mint egy sima 4GB-ra .
De én olyat is olvastam hogy a 250-es azért is jó mert arra lehet játékot rakni(?) Ezzel kimélve az olvasó fejet
szerinted meg érné a 2006-os xbox 360-amat JTAG-elni ?
szerintetek meg éri 30ezerért eladnom a régi boxomat és 45-ért venni egy újat
nem
az a bajom hogy én azt hittem hogy majd a gears of war 3 is megy rajta de nem megy állítólag 😢
szerintetek meg éri 30ezerért eladnom a régi boxomat és 45-ért venni egy újat
nem
ha xbox-ra játékot akarok kiírni akkor elég egy noname író is??
nem
CPU:
PowerPC-alapú CPU
90 nm csíkszélesség (Jasper típusú alaplapokon 65 nm)
3 szimmetrikus mag, egyenként 3,2 GHz-en
1 MB L2 cache
95,2 gigaflops művelet
VGA:
4 milliárd képpont/másodperces ATI GPU
65 nm csíkszélesség Jasper típusú alaplapokon
500 MHz-es órajel
10 MB eDRAM
12-utas lebegőpontos shader futószalag
Memória:
256 MB, 700 MHz GDDR3 RAM
12,4 GB/s memória busz-sávszélesség
64 GB/s memória sávszélesség az EDRAM felé
18,6 GB/s frontside busz
Merevlemez:
20, 60, 120 vagy 250 GB-os lehet
Audio:
Többcsatornás Dolby-Surround-kimenet
48 kHz 16-bit audio kimenet
16-bit processing
64 audio csatorna
Köszi a felvilágosítást.
Nagyon szívesen!
CPU:
PowerPC-alapú CPU
1 MB L2 cache
95,2 gigaflops művelet
VGA:
500 MHz-es órajel
10 MB eDRAM
Memória:
18,6 GB/s frontside busz
Merevlemez:
Audio:
16-bit processing
64 audio csatorna
Köszi a felvilágosítást.
PowerPC-alapú CPU
1 MB L2 cache
95,2 gigaflops művelet
VGA:
500 MHz-es órajel
10 MB eDRAM
Memória:
18,6 GB/s frontside busz
Merevlemez:
Audio:
16-bit processing
64 audio csatorna
Van egy X-Box 360 Arcade játékkonzolom, és azt szeretném megtudni, hogy ez milyen hardvereket és alkatrészeket tartalmaz. Gondolok itt olyanra hogy, mekkora ram, hányszoros dvd olvasó, milyen vga...stb.
Hol lehet még Xbox 360 Arcade gépet venni?
Régen konzolvilagon volt a "Xbox 360 Arcade Jasper alaplappal"
Na az a Jasper alaplap az miben más,mint a többi?
Na de a kérdésem,hogy hol lehet venni!? 😃
"2007-ben megjelentek a Falcon alaplapos Xbox 360-ak, melyekben az újítás a 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, illetve 80nm-es GPU és az összes kiszerelésben volt HDMI, kivéve a kicsit később megjelenő Opus változatban. Ezután végre megjelent a Jasper alaplapos, amelyen az eddigi 65nm-es CPU és 80nm-es eDRAM, de már 65nm-es GPU található. Ezek már hűvösebb és olcsóbban gyártható konzolokat eredményez."
Nagyon nehezen tud 3 ledes lenni a Jasper lapos.
Bárhol lehet kapni ilyen gépet....
Miért csak 150W-os(12,1A) a Jasperes gépek tápja?
Nem igényel annyi áramot mint régebbi társai, ill. régebbi gépek csak 175W-os táppal használhatóak..
MÁS:
Gödöllő közelében nem tud valaki olyan embert, aki flashhel?