Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A processzor nem lényeges. Azt majd cserélem egy i3-asra.
Szerk.:A GTX760-at elvinné a 430W-os XFX TS táp?
[LINK]
[LINK]
Csak így hirtelen. Jó esetben ki lehet fogni 7950-es Radeont is. Vagy hasonlót.
25-30 körül milyen teljesítményű videókártyát lehet kapni használtan? Milyen játékokat tudnék futtatni milyen beállítások mellett?
Gondolom mindennapos a kérdés ebben a forumban itt de en is feltennem a kerdest.. Sajnos az elmult par evben nem volt idom semmi uj jatekot kiprobalni melo miatt most szeretnem ezt bepotolgatni.
Ehhez szeretnek 80k~+ környékén valami videokartyat vasarolni ki mit ajalnlana? Amd x6 1055t proci melle. Elegendo teljesítmenyt nyujt a napjainkban megjeleno jatekokhoz vagy felejtsem el? Plussz lenne még ezek mellé 16gb 1600mhz ram.
Elore is koszonom szepen a valaszt! 😀
Egy GTX 950-el még pariban van. [LINK]
[LINK]
nincs túl nagy különbség, valahol nincs is, máshol 1-2. kivétel: rise of the toomb raider, MIddle earth: shadow of mordor, doom, de például SW: battlefrontban 2 fps-sel többre volt képes a 2gigás. ezek alapján szerintem nem éri meg a 4, de nem tudjuk mit hoz a jövő, nem véletlen van dupla akkora memória, lehet hogy előfordul, hogy a számítási teljesítmény még mindig erős, de kifogysz a vramból, és ha a ramot használja, akkor az egy szép kis lassulás. én ezek függvényében is egy sapphire 460 2 gb-t vennék, 34 ezer pcx-en akciósan, ennyiért bestbuy.
Tanácsot kérnék videokari ügyben. Igazából nekem a f1 2016 miatt kellene leginkább. Én az RX 460-at néztem ki, de nem tudom hogy jó választás-e ehhez a játékhoz. Nem kell hogy ultrán fusson, megelégszek a medium beállításokkal is. Szemezgettem továbbá az R7 370-el is mivel az 256 bites...Nem tudom mire figyeljek. mi számít jobban. Procinak am amd athlon x4 880 k lesz ez az egy tuti. Ami az árat illeti max 50 ezer. Köszönöm előre is a segítséget.
Spoiler!
Szerintetek milyen videókártyát kellene venni a gépembe ami pont jó a procihoz ? HD5770/HD6770 ?
jah és Chieftec GPS-500AB A táp van mellé meg 1280x1024 monitor 😃
Spoiler!
Copasz: 460 egyértelműen. A 750Ti a maga idejében egy kiváló kártya volt és nagyon jó vétel. Magam is szereltem vele pár gépet. De az az idő már elmúlt.
akkor az r9 380x egy gtx 980 szintet produkál rx 480 meg egy 980 ti elnézést akkor eddig tévedésben voltam sok hülye nem a 70 ezres 380x-et vette hanem 180ért 980-at 😃
Tessék : [LINK]
Ezek után nincs miről beszélni jah ha már dx12 és tomb raider akkor az fx-el miért javul dx12ben az fps ha ott nincs jelen a dx12 ? 😀 mert ott aztán nyomja az fx a fekvőket rendesen liheg a nyelve meg kint van dx11 alatt van hogy 39fps is van aztán vga 60%-on teker hiába van 4,5g-re húzva dx12-re váltva az eléggé sokat javul.
Az ashe of singularity megint hagyjuk amd bencmark ami az rx 480-al jelent meg akkor maradt a gears of war amiben van 3-4 fps a rx 480 javára és kb ennyi.
Max amd benchmarkokban. Máshol esélye nincs 😀