Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Intel e5200-at tud venni és igen jól húzható az a proci, simán 3 ghz főlé!
ez mennyoire éri meg? mongyuk nemtom elfogadja e az alaplapom az intel procikat
Az AMD Athlon x2 7750 nek van: 1MB L2, és 2MB l3 --->[url=http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=]link[/url]
Az AMD Phenom x3 8650 nek van: 1,5MB L2, és 2MB L3 itt a -->[LINK]
És ha a Phenom-ot felhúzza, akkor ott is van rendesen kakaó...
ez vicces, én ahol néztem, ott meg azt írták hogy a Phenomnak nincs L3 cache-e! akkor bocs!
a 3 magosat én sem nagyon ajánlanám max a Phenom II-k közül, de azok még drágábbak!
Az AMD Phenom x3 8650 nek van: 1,5MB L2, és 2MB L3 itt a -->[LINK]
És ha a Phenom-ot felhúzza, akkor ott is van rendesen kakaó...
ezt tuningolja 3-3,2Ghz-ig és kész is😀 és hiába a magas órajel a 3mag miatt a phenomnál, szinte nincs is neki gyorsítótára. ennek meg még L3-as is van.
szerintem Phenomot ne vegyél, inkább Phenom II-t vagy Core2 Duo-t vagy Core 2 Quadot. esetleg Athlon II-t vagy mit, asszem az most fog kijönni vagy már talán ki is jött, nem tudom pontosan.
De ennyi pénzért (18-19r FT) ért egyikből sem kap "normális" procit... Főleg nem Intel-t 😆
na akkor hány GHZ össz az amd phenom? jobban teljesít játék terén?
A proci 2,3GHz, és szerintem egész jól teljesít gamek alatt is, és nem is túl drága, és sztem a vga-d is kihajtaná... De várd meg még valaki hozzáértőbb tanácsát is...
köszi...
Sziasztok!
nemsokára végre összejön a lóvém az új procira meg az új lapra, véleményt kérnék szerintetek:
Intel E8600 Asus P5Q pro alaplappal vagy Amd Phenom II X4 955 Gigabyte GA-MA790X-UD4P alaplappal
Inkább játszani kéne a gép, viszont hosszú távra is szóval lécci véleményeket😀
köszii
Szerintem az AMD-s változat erősebb lenne😃
nemsokára végre összejön a lóvém az új procira meg az új lapra, véleményt kérnék szerintetek:
Intel E8600 Asus P5Q pro alaplappal vagy Amd Phenom II X4 955 Gigabyte GA-MA790X-UD4P alaplappal
Inkább játszani kéne a gép, viszont hosszú távra is szóval lécci véleményeket😀
köszii
ezt már nézted?😃
Zalman CNPS7700 CU
Zalman CNPS9500
Asus Silent Square EVO
Zalman CNPS 9700 NT
amivel az e7400-at jól lehet huzni
Sztem Core2dou 8400😃😃
Vagy inkább az X3 😀 mert az nem is olyan drága.. Most meg nem akarok annyit költeni gépre.
Melyik lenne jobb ?
Jó hűtővel tényleg fel lehet addig húzni de a cache az problémás😆
phenom-ba van 2 magos?
Athlon X2 7750 BE ( Előbb elírtam, mert Phenomot írtam )
vagy
Phenom X3 8650
Nem tudok dönteni...így ? 😀