Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ja es meg lennne egy kerdesem.az nem gond,ha a gtx660 pci 3.0?fog nekem az alaplapon mukodni?
Fog.
Azzal azért nem ártana számolni, hogy a GTX660 fele annyi fogyasztással közel másfélszer erősebb, mint az 550Ti SLI...
Én ugyan ezt írtam csak kicsit finomabban próbáltam rávezetni 😀 Szerintem CF-nek SLI-nek felső kategóriás kártyáknál van értelme ahol mondjuk két 660ti/hd7870-ből olcsóbban ki lehet hozni egy 7970-gtx680 teljesítményét, sőt...
A 660Ti SLI átlagosan 70-80%-al gyorsabb mint egy GTX680... 😀 Hozza az alap órajeles 690 sebességét.
Azzal azért nem ártana számolni, hogy a GTX660 fele annyi fogyasztással közel másfélszer erősebb, mint az 550Ti SLI...
Én ugyan ezt írtam csak kicsit finomabban próbáltam rávezetni 😀 Szerintem CF-nek SLI-nek felső kategóriás kártyáknál van értelme ahol mondjuk két 660ti/hd7870-ből olcsóbban ki lehet hozni egy 7970-gtx680 teljesítményét, sőt...
GIGABYTE GV-R775OC-2GI HD7750 2GB DDR3 PCIE
vs
GIGABYTE GV-R775OC-1GI HD7750 1GB GDDR5 PCIE
vs
GIGABYTE GTX 550 TI
(procilimit én bajom)
Köszönöm a választ!
Gtx 550Ti és 7750 kb ugyanazt a teljesítményt tudja
[LINK]
Ezt semmi kép ne vedd meg GIGABYTE GV-R775OC-2GI HD7750 2GB DDR3 PCIE
vs
GIGABYTE GV-R775OC-1GI HD7750 1GB GDDR5 PCIE
vs
GIGABYTE GTX 550 TI
(procilimit én bajom)
Köszönöm a választ!
SLI-nél szerintem a kettőnek ugyan olyannak kell lennie, de két ilyen kisebb kártyát összekötni? Mi értelme ennek, ha úgyis vásárlás előtt állsz vegyél a kettő árán egy erősebbet pl gtx 660... Ugyan ott vagy, csak nincs gond az SLI-vel, és sokkal kevesebbet fogyaszt, kisebb táp is elég, stb
hali.nekem lenne egy kerdesem.szerintetek milyen videokartyat vegyek,de ugy,h.sli-be akarnam osszekotni.az egyik tuti asus gtx550lesz,mert nekem az tetszik,es az adatai is eleg jok,de milyet vegyek melleje?a valaszokat elore is koszonom
jaj,akkor muszaj mind a kettonek ugyanannak lennie?csakmert en mar hallottam olyat is,h.mind a ketto kartya kulonbozo volt,es ugy volt osszekotve
hali.nekem lenne egy kerdesem.szerintetek milyen videokartyat vegyek,de ugy,h.sli-be akarnam osszekotni.az egyik tuti asus gtx550lesz,mert nekem az tetszik,es az adatai is eleg jok,de milyet vegyek melleje?a valaszokat elore is koszonom
És azt lehet tudni, hogy miért is lett +1 az msi? ^^
2 okból is. Az MSI-nek jobb a hűtése, illetve már jó ideje kizárólag MSI lapokat és videokarikat használok, és csak jó tapasztalataim vannak a márkával kapcsolatban. 😀
Szerintetek melyik a jobb msi vagy az amd?
Név szerint erről lenne szó:
msi 7770 oc vagy sapphire 7770 oc.
Mindkettő AMD. MSI vagy Sapphire. 😀 MSI+1
Név szerint erről lenne szó:
msi 7770 oc vagy sapphire 7770 oc.
Az lenne a kérdésem az alaplapom-on van 2db pci-expresz 2.0 16x---4x móddal esetleg vennék 2 ati kártyát crossfire-be kötve mennyivel tudna kevesebbet a 2. kártya?
Hogy érted hogy kevesebbet a 2. kártya??
Amúgy függ attól is hogy melyik két kártyáról van szó! 😀
Hát az első kártya 16x módba menne másik csak 4x de írja goku nem sokat számít,akkor számítana ha már nem 2.0-ás lenne a foglalat?
Az lenne a kérdésem az alaplapom-on van 2db pci-expresz 2.0 16x---4x móddal esetleg vennék 2 ati kártyát crossfire-be kötve mennyivel tudna kevesebbet a 2. kártya?
Hogy érted hogy kevesebbet a 2. kártya??
Amúgy függ attól is hogy melyik két kártyáról van szó! 😀
Hello egy EAH HD4650 512MB-os vga-t mennyiért lehetne el passzolni ?
Üdv egy 7770 vga-ról mi a véleményetek?
5770 cserélném.
Kb 20-25 %-al erősebb. Szépen viszi a mai játékokat, high ultra beállításokon. Valamelyiket FULL HD-ban is ( persze nem a BF3-ra gondolok ).
5770 cserélném.
Hopp elirtam, ez egy sima 660. Igy akkor mar az fx is eleg lenne ugye? 48ezerert adjak deszkaval+4giga rammal, ugy gondolom ez nem rossz .
Durván lekéstél akkor egy hatalmas akciót az i Pon-on. 😃 ~48eFt-ért volt Gigabyte-féle GTX660, de pár órán belül elvitték mind. Én is elgondolkoztam rajta a hír láttán, és hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy miért nem vettem kapásból 2-t. 😃 Amúgy ja, ha minden alkatrész garanciás, annyiért jó vétel.
Az fx ettol fuggetlenul maxolna szerintetek? Vagy milyen alternativak vannak meg?
Vannak játékok, amikhez elég, de az i5 sokkal erősebb.
Sziasztok. Osszejott egy kis penzem ugyhogy akarok egy regi-uj gepet epiteni. Sikerult talanom egy sracot aki 60-ert vesztegeti a 660ti-ket , valamint a 7870-eket. A kerdes: melyiket valasszam? Proci temaban se vagyok biztos. Olyan 50 korul jo lenne deszkaval egyutt. Mit ajanlotok? Fx 6100? I5 2400? Koszi.
Egyértelműen i5+660Ti!
Megéri befektetni egy HD7850-be, vagy maradjon a HD7770? mert szerintem a 7850 eléggé jól összeillik egy i5-3450-el...
Megéri!
[LINK]
39.5 vs 70 fps, szóval kb 2x jobb mint a 7770.
Megéri befektetni egy HD7850-be, vagy maradjon a HD7770? mert szerintem a 7850 eléggé jól összeillik egy i5-3450-el...
Megéri!
[LINK]
Sziasztok, azt szeretném meg kérdezni, hogy van egy SAPPHIRE ATI VAPOR-X HD 4850 1GB GDDR3 videó kártya nem volt tuningólva menyiért tudnám eladni.
8-9k
és a ha GT440 ddr5 ös?
Az már gyengébb valamivel.
most van egy 5670 em 512 DDR5 ös mennyi visszaesés lenne ha lecserélném egy GTS450 re 1GB DDR3 al?
Miért lenne visszaesés? Ahogy az iménti képen is látszik, vagy másfélszer olyan erős, és a kisebb memsávszél nem hiszem, hogy sokat visszafogna rajta.
ez mit tud? GeForce GT440 1GB DDR5
szerintem vannak jobbak is hasonló árban, de itt a teljesítménye:
Ha nincs ellenvetés... 😊
(de az még később lesz)