XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Revengex avatar
Na nem baj ez nálam negativum 😃 Na nem baj de lassan közlöm h xbox kő karira 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
akkor sztem nem kell😞 de én ehhez nem nagyon értek😕
Végülis szerintem olcsóbb mint a sima net😃
0
0
0
0
Revengex avatar
És lol mennyit? Ennyi szarral van egy xbox? Bakker pc-vel nincs ennyi baj mint ezzel az xboxxal 😆
És minek fizetni érte ha van itthon netem és rákötöm?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Olyan mint a rendes internet fizetni kell érte csak nem a pc-n hanem a XBOX-on😀
0
0
0
0
Revengex avatar
Milyen elfizetés? Az alatt mit értesz?
0
0
0
0
DeXHerO avatar
lehet multizni a flashelt gépel is csak ahhoz kell az eredeti játék+ xbox elfizetés, ha másolt játékkal multizol akkor banolják az xbox-ot.
0
0
0
0
Revengex avatar
Valaki tapasztalt megmondaná?😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én még ilyet nem csináltam szóval nem tudom
szerintem crack-eltel is lehet multizni😀
0
0
0
0
Revengex avatar
És ezé bant kapok v valami hasonló dolgot ha flashelt és eredeti játékkal nyomom a multit?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Pff a flashelést én is megkérdeztem vagy 10-15 hozzászólással ezelőtt de nem jött válasz😕
Olyan mint a PS2-nél a Csipellés
Eltávolítanak valamit ami megakadályozza a másolt CD/DVD tartalmát és lejátszását😀
0
0
0
0
Revengex avatar
És a flashelés mit akar jelenteni?😃 Muszály megvegyek minden gamát? Cod9-et már remélhetőleg fogom nyomni xboxon és pc-en is 😃 Pc-n csak a klánom miatt...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
attól függ melyik a gyorsabb szerintem a rendes kábeles😆
Én is 12éve kockulok géppel és most áttérek az XBOX-ra😆
0
0
0
0
Revengex avatar
És melyikkel lenne jobb?
Amúgy még a kérdés, az irányitás 😃
Egeret megszoktam sok éven át, most egy controller mit csinálna?😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
a netes kábelt is rá lehet kötni😆 de ha veszel egy wifi dekodert akkor azzal is megy😉
0
0
0
0
Revengex avatar
Regisztrálok nem nagy cucc az 😃 Tehát a live csak netet ad az konzolunkra?😆 Amúgy routeres netet olyan kábellel lehet rá kötni ugye? Vagy wifi adaptert honnan lehet venni?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ha kötöl rá netet akkor semmi probléma de akkor is regisztrálni kell az XBOX live-on😀
0
0
0
0
Revengex avatar
Ja de csak a live-vel tudok multizni? De én kötök rá netet akkor sem?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Revengex: Nekem van ugyan ilyen konzolom😀
Igaz játék még nincs rajta
XBOX Live regisztrálni kell és tudsz multizni általában ha újonnan veszed akkor adnak 1 hónap ingyen netet😀
Én régebben a Cod 3-mal játszottam és adta de nagyon😉
0
0
0
0
Revengex avatar
Lenne pár kérdésem. Nagy döntés előtt állok. Több éve pc gamer vagyok és már nagyon adja az összes fps game... 2-3 hét black ops játék kimaradás után csináltam egy 63/13-es statot.. Folyamat ilyen statokat csinálok, sztem ez már skill 😀
Pontos neve amit akarok venni: Microsoft Xbox 360 Slim Arcade 4GB
Mi az az Arcade? az a 4gb az a hdd ahova akar telepiteni vagy egyből lehet lemezről játszani?
Ha nincs X Live-m akkor nem tok multiplayerezni? Kicsit érthetetlennek tűnt ez...
Meséljetek az irányításról, rengeteg év egeres irányitás után egy controlleres irnyitás h menne? Csak Fps-re gondolj!!! A kardos játékok mennek mert próbáltam azt már 😀
Na még sztem lesz kérdésem, addig is köszi előre!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nem vagyok ezermester😕
De mennyibe fájna a flash-ellés?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Flashhel igen, viszi az írottat is, de Te azt otthon 100%-ig biztosra veszem, hogy nem csinálod meg. Esetleg, ha nem vagy más elektronikai kütyü javító.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Magyarul viszi az írott játékokat is?😲
0
0
0
0
TomiMan avatar
Flashelt xboxra nekem is van nyomtatott DVD-n(a teteje olyan mint az eredeti)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Valaki elmondaná,hogy kell flash-elni?😀
0
0
0
0
no avatar
nekem lennének eladó játékok
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Valakinek nincs eladó XBOX360 játéka(i)?
0
0
0
0
adam1253 avatar
ez azt jeleni, hogy nem tud az írom lemezt túl irni ? http://kepfeltoltes.hu/view/111209/410060823kep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De megy a játék 😃
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Mivel senki sem úgy születik, hogy tud minden, ennél oknál fogva igen.
Nekem pár óra kellett hozzá, de attól is függ mivel játszol...
0
0
0
0
no avatar
Hát én szeretnék,talán lesz is,de szerintetek meglehet szokni a controllert,mert még csak kb.10 percet volt xBox 360-as kontroller a kezembe és hát...elég szar vok 😆
0
0
0
0
adam1253 avatar
ezt a képet nem én csináltam csak nekem is ezt irja ki 89%-nál
De a fiftát 2 hete simán kiirtam
0
0
0
0
Bl0ck avatar
49%-nál vagy hol tart nem igen írhat túl....
Vagy nem tud 2 rétegű dvd-t írni, vagy a dvd rossz, vagy csak szimplán nincs több ötletem...
Hasonló csúnyaságot irkált nekem is párszor, adtam neki új dvd-t, aztán máris jó volt..
0
0
0
0
adam1253 avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/111105/_r_s_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez miért irja ki ? nem fér a lemezre a game mert a meghajtóm nem tudja túl irni a lemezt
0
0
0
0
Bl0ck avatar
semmi extra, csak kimondottan hozzá csinálták, és vagy 25 e. egy új...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
És a BOX-os az milyen?😊
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Próbáld meg, elvileg rá dugni rá lehet, ha usb-s, maximum észre sem veszi. Amúgy úgy tudom, hogy sima "mezei" kormányok nem mennek vele, csak xboxos...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali az lenne a kérdésem,hogy Ha van egy kormányom hozzá lehetne csatlakoztatni a konzolhoz?😀
0
0
0
0
no avatar
LT 2.0 flashel megy minden játék igaz?😲

Arcade Jasperesbe kell +hűtés?
0
0
0
0
edom789 avatar
Nagyon faja lett az új dashboard nagyon jól nézki!!! 😃
0
0
0
0
Hagrid avatar
PR3D0X írta:
Az lenne a kérdésem hogy-hogy kell xbox 360-on mutiplayerez-ni? kell egy internet elosztó és már játszatok is? vagy wifi?

Attól függ hogy Slim vagy Fat(sima,fehér) géped van. Ha sima fehér akkor kábel kell vagy az xboxra venni wifi "vevőt".
Csinálni kell accountot is amúgy nem nagy dolog ja és kapsz egy-egy hónap Gold ot profilonként.
0
0
0
0
PR3D0X avatar
Az lenne a kérdésem hogy-hogy kell xbox 360-on mutiplayerez-ni? kell egy internet elosztó és már játszatok is? vagy wifi?
0
0
0
0
edom789 avatar
Ha slim ed van akkor oda van irva mellé hogy pl 250gb HDD Slim gépekhez vagy ha régi box od van akkor az nagyobb darab és szürke színű annak a HDD je amúgy az mellé is oda van írva hogy régiekhez!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
djwarp írta:
hol lehet hozzá hdd-t kapni és ha lehet akkor milyet kell venni?Rolleyes

Sok helyen kapsz hozzá HDD csak néz körül amugy nem olyan drágák a HDD szóval megéri beruházni egyre mindenképp Laughing soft

Értem de milyen fajta kell hozzá?
0
0
0
0
edom789 avatar
djwarp írta:
hol lehet hozzá hdd-t kapni és ha lehet akkor milyet kell venni?😊

Sok helyen kapsz hozzá HDD csak néz körül amugy nem olyan drágák a HDD szóval megéri beruházni egyre mindenképp 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
hol lehet hozzá hdd-t kapni és ha lehet akkor milyet kell venni?😊
0
0
0
0
Csatesz avatar
VooDoo írta:
köszönöm mindkettőtöknek 😀

De a rétegváltást is be kell állítani és be írni oda a kód sort!!
Még hozzá ezt pontosan : 1913760
0
0
0
0
TomiMan avatar
Igen csak kell hozzá egy driver amit ha rendszergazdaként futtatod a windows-t letölt.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
lenne egy kérdésem ha én veszek egy xbox 360 kart usb-st és rá kötöm a számítógépre akkor működik ?
0
0
0
0
VooDoo avatar
köszönöm mindkettőtöknek 😀
0
0
0
0
adam1253 avatar
Csak először jó ha van program is hozzá 😀
0
0
0
0
Darkness avatar
A kérdezőnk szerintem nem azt kérdezte, hogy melyik progival..

Remélem segítettem.: [url]http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom[/url]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció