Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bicike avatar
@Nruhtas
Akkor nem szóltam.
0
0
0
0
MoonW avatar
Bicike: Vagy mert ő maga kérte a törlést. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
ha jól tudom a fő moderátorok felülbírálják az ilyen eseteket, tehát egy ember ha rászáll valakire attól még nem lesz bannolva...
0
0
0
0
Bicike avatar
Szerintem nem kellene ez az egyéni moderálás,mert így boldog, boldogtalan jelentgeti a másikat. Igaz, 20. szint felett lehet csak, de ilyen miatt törlődött Eny_Aguilera profilja is, mert valaki jól érezte magát.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én a CPU adatbázist,és a webshopot várom már régóta. Remélem hamarosan lesz mind a kettő 😃
0
0
0
0
usbee avatar
Akkor már lehetne webapp, hogy minden főbb platformra eljusson.
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Jut eszembe... így ha össze jönne a mobil verzió, akkor akár egy appként is elférhetne a google playen 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
96HORVATH69: Hát nem tudom én már megszoktam. 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
@96HORVATH96
Nálam is ez a probléma, hogy zoomolgatni kell.
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
BenjaminHun Nekem sincs gondom az internettel, illetve a mobil telefonommal. Csak tudod nem mobil barátként adja be és hát kicsit zavar, hogy zoomolgatnom kell rá meg ilyenek. (Alcatel One Touch Pop S9)
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
96HORVATH69: Már dolgoznak rajta! Elvileg év végére kész lesz! Addig is Google Chrome böngészőt használj nálam azon szépen be hozza és nem tölt még akkor is mikor be hozza az oldalt.. / Samsung Galaxy S5
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Szeretném javasolni, hogy az oldal legyen mobil barát.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Hozzászólásoknál lehetne egy "válasz" gomb, amire rákattintva a hozzászólásomban automatikusan megjelenne, hogy kinek a hozzászólására válaszul írom amit írok. Nagy segítség lenne ha nem nekem kellene mindig oda másolni a hsz. elejére.
0
0
0
0
no avatar
Igen, meg nem tudom hogy vagy vele, de én összesen 3 reklámblokkot látok, az azért még nem olyan zavaró...
0
0
0
0
Bronson avatar
valamiből el kell tartani az oldalt...
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Miért van most ennyi reklám a Gépigény.hu-n?
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Üdv, azt szeretném javasolni, hogy mikor nyelvet cserélek akkor maradjak az adott oldalon, és ne a főoldalra lökjön ki. Sok weboldal így működik és nem lenne hülyeség 😀
0
0
0
0
usbee avatar
Értem én, hogy a flood ellen van, nade 1 hsz / hét azért csak nem számít floodnak...😊

Sokkal több értelme lenne, ha mondjuk ez időkorláthoz lenne kötve, azaz egymás után nem írhatnék 2 hozzászólást, mondjuk 1 napig, utána megint lehetne...
0
0
0
0
MoonW avatar
szbalazs95: csak törlöd a régit és beírod az újat.

FLaci81: Bővítettem, már nem csak az utóbbi 2 széria van, remélem a többire is lesz időm.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az hogy nem tudsz egymás után több hsz-t is írni jó, mert nem tudod telefloodolni a topicot. Viszont régebben volt szerkesztési lehetőség, azt nem tudom miért kellett kivenni, pedig jó volt.
0
0
0
0
usbee avatar
Se egy adott játék topikjába nem tudok írni, se a gépfejlesztési tanácsokkal foglalkozó topikba, mert mindkét helyen az én hsz.-em az utolsó, illetve mindkettő legalább 1 hetes.

Most akkor várjak addig, amíg valaki más is ír, és csak utána tudok írni hsz.-t?
wtf? Erre mégis mi szükség van?
Nem lehetne olyat bevezetni, hogy amikor már nem szerkeszthető a hsz. akkor lehessen újat írni?
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Már 4 napja nincs címük a youtube videóknak. Javítást kérünk sürgősen!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Biztos lesz, írták is hogy bővítik de azért ez is időbe telik 😀
0
0
0
0
FLaci81 avatar
Szia!
Egy kérdésem lenne ismét. 😀

A GPU adatbázisban várhatóak még régebbi adatok is?

A jelenlegi helyzet szerint a Radeon oldalon a HD 2xxx szériánál régebbiek (pl. X1xxx, 9xxx, 8xxx, 7xxx stb.), Nvidia oldalon a 8xxx szériánál régebbi (pl. 7xxx, 6xxx, FX5xxx, GF4, GF3, GF2 stb.) adatok nem találhatóak.

Én személy szerint örülnék, ha lennének. 😀
Ha már van GPU adatbázis, legyen teljes a lista.

Nruhtas

2014. 10. 02. 13:05:03 #

Szia!

Igen, várhatóak a régebbi szériák is!

FLaci81

2014. 10. 02. 12:14:10 #

Sziasztok!

A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Ehhez kapcsolódóan jutott eszembe hogy nem lenne rossz ha saját kommentjeimen valahogy kiemelné valami, valamint hogy ha hozzászólások mneüpontban kiválasztok egyet akkor ne a topikot nyissa meg hanem azt az oldalt ahol irtam, vagy valami hasonló. GTA V topicból kiindulva a saját kommentemet nem tudom megtalálni sok esetben 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Szerintem lehetne topikokat megfigyelni, és ha egy megfigyelt topikhoz hozzászólás jön, akkor oldalt megjelenik egy értesítés ikon. Ez egy csomószor jól jönne, ha pl. valakinek a tesztéhez írnak valamit, meg biztos mindenkinek vannak kedvenc játékai, és azokat is meglehetne figyelni, hogy ha valaki ír oda azonnal jelezze az oldal.

Persze én enélkül is megvagyok, de jópofa lenne szerintem 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
Ez jelzi mennyire is vagy aktív tagja az oldalnak(Hozzászólások, Profil kitöltése, Beküldött játék tesztek, Ismerősök száma, Megjelölt játékok, Látogatott napok, Értékelések) , illetve a Nyereményjátékoknál is fontos, mert szinthez köthetőek lehetnek a felajánlott játék nevezések.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Támogatom én is! Baromi idegesítő mikor csak azért regisztrálnak hogy telefloodolják a baromságaikkal az oldalt.
0
0
0
0
Bronson avatar
na ez nem lenne hülyeség...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ha blokkolod a személyt akkor kikerül az ismerősök közül (ha feloldod a blokkolást se kerül vissza). Tehát vehetjük a blokkolást egy törlési opciónak is.
0
0
0
0
Bronson avatar
nahát, ezt nem tudtam, köszi az infót! 😀 azért elég fura...
0
0
0
0
Bronson avatar
őőő, lehet hülye kérdés, de ismerőst hogy lehet törölni? nem találom sehol az opciót, csak a bejelentés meg a blokkolás van...
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat! Most nem reagálnék mindre, de egy részük rég tervezés alatt van. Az éven remélem sok újdonsággal el fogok készülni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
visor261: Jó az elmélet, és tényleg jó lenne, csak a gyakorlatban nem tudom, hogy mennyire megvalósítható. Több problémát is látok ebben.
1. Beírom, hogy 1920*1080-on hozza a három fps értéket. De ugye ez csak az én gépemre jó és annak segít, akinek ugyan ilyen a processzora és a VGA-ja, meg ennyi a RAM-ja. mekkora a valószínűsége, hogy van még valaki itt, akinek pont ilyen a gépe? Persze lehetne kategorizálni és azt mondani, hogy a rendszer egyként kezeli az fx-6xxx, fx-8xxx, i5-3xxx, i7-3xxx, stb gépeket, meg VGA-ból is lehetne csoportokat felállítani, ami amellett, hogy csökkentené a "pontosságot", de még így is túl sok variációs lehetőséget kellene hozzá kezelni.
2. Beírom, hogy 1920*1080-on hozza a három fps értéket. De kérdés, milyen beállításokkal? Maximum, minimum? Ha lehúzom a látótávolságot és kikapcsolom az árnyékot, máris más értéket kapok. Persze ezen az is segít, ha fel kell tüntetni, hogy adott játék melyik gyári beállítását és csakis gyári beállítását használom, ami persze növeli az adatbázisigényt. Főleg, mivel van olyan játék, ahol csak 3 lehetőség van, van ahol meg 5 is. Elsőre elég neccesnek tűnik.
3. Nem tudom, hogy hány felhasználó van itt, de ehhez hasonló elven működik az AMD Raptr is: begyűjti a gépek adatait, meg a játékhoz tartozó beállításokat és ez alapján dolgozik, de hatalmas adatmennyiségből. Szóval szerintem ehhez kevesen vagyunk, hogy működhessen. Főleg, mert még úgy is kevesen lennénk, hozzá, ha minden felhasználó feltöltené a saját adatait, de valószínűleg csak pár olyan lelkes emberke van itt, aki ezt megtenné, ráadásul még a lelkes emberek is csak pár játékot tolnak. Valószínűleg játékonként nem lenne több adat, mint jó esetben, felkapott játéknál 5-10, ami nagy valószínűleg 5-10 különböző konfigurációt takarna.
4. Mit fogadunk el fps mérésnek? Beépített Benchmark? Az jó, ahol van, ha nincs, akkor mi van?
0
0
0
0
visor261 avatar
Szerintem sok problémát/álproblémát megoldana az hogy ha lenne egy úgy gépigény teljesítmány kiértékelő. Mert a jelenlegin télleg nehéz kiigazodni, és a lent említett "futna e rajta is megszűnhetne" nem tudom mi a lapján csinálja most de nem mindíg pontos, felcseréli a két értéket,a % se eggyértelmű... ha valaki azt mondja meg lehetne valósítani akkor szóljon, vagy ha marad a régi akkor mondják azt és nem írkálok feleslegesen. 😜
Még egy koncepciót felrakok később hogy nézhetne ki. De szerintem csinálhatnánk 1 beküldőrendszerest minta gg kérdőíves. Kitenni valahova ahol a rendes felhasználók látják,kitöltik a használt gép konfigját,és felbontás+fps(min,max,átlag) és hamarabb el lehet dönteni mint egy ?%-nál szerintem. És az eredményt a gépigény moderátor megkapja táblázatba és meg lehet nézni a hitelességét... de a beküldő rendszer lényege az lenne hogy több hasonlót is kaphatunk és megmondjuk hogy ezzel a konfiggal minimumx maximumy, és ha valakinek alacsonyabban megy egy bizonyító videót küld amin ellenőrizhetjök a hitelességét(nem csak poénból írta,nem fut háttérben semmi,egyéb miatt). De ez télleg csak elmélet, és még bármi kisülhet belőle... De az igazat megvalva szerintem a steambe is lehetne egy ilyen elfut e a gépemen egyáltalán funkció...
Valami ilyesmire gondoltam:
Spoiler!
https://picup.hu/9cd1h5v.png
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Ami a GTA 5 gépigénynél van, kb. az 5 éves kisgyerek szinten mzog. Kérem töröltetni a warezt és crack hozzászólásokat esetleges banhammer is lecsaphatna már.. A normális kommunikáció lecsappant a NULLA értékre.
Üdv. Tibi
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Jah, ahhoz képest, hogy tilos a warezolás, nyomják ezerrel. Tényleg ki kéne pucolni, meg pár ban-t kiosztani, hogy észbe kapjanak.
0
0
0
0
xoki avatar
+1 az ötletre

Valamint a gta V topic kitakaritása még a javaslatom, mert hihetetlen mi van ott 😃
0
0
0
0
matany001 avatar
Örülök, hogy ennyi lelkesedő ember van az ötlet iránt. 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
metany001, MaTpr0f ezek nagyon jó ötletek és el kellene egy ilyen funkció 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
Pontosan ezt akartam kifejteni. 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Már van egy Legutóbb aktív témák rész a főoldalon, akkor csak azt kell úgy megcsinálni, hogy legyen ott egy több aktív téma fül amire rákattintva 3-4 napra visszamenőleg látszanának az aktív témák, nem csak ez a pár.
0
0
0
0
matany001 avatar
Én nekem egy olyan javaslatom lenne, hogy ugyebár a Főoldalon van a Legutóbb Aktív Témák ahol egy részt megtudod nézni éppen ki mihez szólt hozzá. Nos tegyük fel, valaki valami játék adatlapján kér segítséget, eltelik egy nap és már senki se látja, hogy hozzá szólt az illető, így nem is fog kapni segítséget, hacsak éppen valaki nem néz rá az adott játékra. Olyan javaslatom lenne, hogy elválasztva a Fórum / Játékadatlapok Legutóbbi Hozzászólások Topik a főoldalon amihez lenne egy "Bővebben..." rész, amire rákattintva visszalehet nézni, melyikhez szóltak hozzá legutóbb, egészen 3-4napig visszamenőleg. Nem tudom mennyire érthető amit kiakarnék fejteni, de remélem elértem a célom. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Huh látom nem csak nekem hagyott ki egy ütemet a szívverésem. Én is támogatom a régi rendszert. Sokkal-sokkal átláthatóbb volt az oldal mint így összemosva mindent mindennel.
0
0
0
0
Bronson avatar
hú, már azt hittem hiba... bár az lett volna, nekem sem jön be, sokkal átláthatóbb volt amúgy...
0
0
0
0
neuroflex avatar
gigazte: igen jól mondod így nem lesz jó : I
0
0
0
0
gigazte avatar
Hát én nem tartom valami jó ötletnek összezsúfolni a gépigények, és a fórum hozzászólásait, mert elég nagy lesz a kavarodás.
0
0
0
0
edogergely avatar
xiasztok en uj tag vagyok es orulok hogy csatlakozhattam hozzatok;-)
0
0
0
0
xoki avatar
Minimum meghatározott szavak számával meglehetne ezt oldani vagy legalábbis lecsökkenteni. Valamint nem lenne csak smiley stb hsz ...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció