Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor nem szóltam.
Nálam is ez a probléma, hogy zoomolgatni kell.
Sokkal több értelme lenne, ha mondjuk ez időkorláthoz lenne kötve, azaz egymás után nem írhatnék 2 hozzászólást, mondjuk 1 napig, utána megint lehetne...
FLaci81: Bővítettem, már nem csak az utóbbi 2 széria van, remélem a többire is lesz időm.
Most akkor várjak addig, amíg valaki más is ír, és csak utána tudok írni hsz.-t?
wtf? Erre mégis mi szükség van?
Nem lehetne olyat bevezetni, hogy amikor már nem szerkeszthető a hsz. akkor lehessen újat írni?
Egy kérdésem lenne ismét. 😀
A GPU adatbázisban várhatóak még régebbi adatok is?
A jelenlegi helyzet szerint a Radeon oldalon a HD 2xxx szériánál régebbiek (pl. X1xxx, 9xxx, 8xxx, 7xxx stb.), Nvidia oldalon a 8xxx szériánál régebbi (pl. 7xxx, 6xxx, FX5xxx, GF4, GF3, GF2 stb.) adatok nem találhatóak.
Én személy szerint örülnék, ha lennének. 😀
Ha már van GPU adatbázis, legyen teljes a lista.
2014. 10. 02. 13:05:03 #
▼
Szia!
Igen, várhatóak a régebbi szériák is!
FLaci81
2014. 10. 02. 12:14:10 #
▼
Sziasztok!
A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
Persze én enélkül is megvagyok, de jópofa lenne szerintem 😀
1. Beírom, hogy 1920*1080-on hozza a három fps értéket. De ugye ez csak az én gépemre jó és annak segít, akinek ugyan ilyen a processzora és a VGA-ja, meg ennyi a RAM-ja. mekkora a valószínűsége, hogy van még valaki itt, akinek pont ilyen a gépe? Persze lehetne kategorizálni és azt mondani, hogy a rendszer egyként kezeli az fx-6xxx, fx-8xxx, i5-3xxx, i7-3xxx, stb gépeket, meg VGA-ból is lehetne csoportokat felállítani, ami amellett, hogy csökkentené a "pontosságot", de még így is túl sok variációs lehetőséget kellene hozzá kezelni.
2. Beírom, hogy 1920*1080-on hozza a három fps értéket. De kérdés, milyen beállításokkal? Maximum, minimum? Ha lehúzom a látótávolságot és kikapcsolom az árnyékot, máris más értéket kapok. Persze ezen az is segít, ha fel kell tüntetni, hogy adott játék melyik gyári beállítását és csakis gyári beállítását használom, ami persze növeli az adatbázisigényt. Főleg, mivel van olyan játék, ahol csak 3 lehetőség van, van ahol meg 5 is. Elsőre elég neccesnek tűnik.
3. Nem tudom, hogy hány felhasználó van itt, de ehhez hasonló elven működik az AMD Raptr is: begyűjti a gépek adatait, meg a játékhoz tartozó beállításokat és ez alapján dolgozik, de hatalmas adatmennyiségből. Szóval szerintem ehhez kevesen vagyunk, hogy működhessen. Főleg, mert még úgy is kevesen lennénk, hozzá, ha minden felhasználó feltöltené a saját adatait, de valószínűleg csak pár olyan lelkes emberke van itt, aki ezt megtenné, ráadásul még a lelkes emberek is csak pár játékot tolnak. Valószínűleg játékonként nem lenne több adat, mint jó esetben, felkapott játéknál 5-10, ami nagy valószínűleg 5-10 különböző konfigurációt takarna.
4. Mit fogadunk el fps mérésnek? Beépített Benchmark? Az jó, ahol van, ha nincs, akkor mi van?
Még egy koncepciót felrakok később hogy nézhetne ki. De szerintem csinálhatnánk 1 beküldőrendszerest minta gg kérdőíves. Kitenni valahova ahol a rendes felhasználók látják,kitöltik a használt gép konfigját,és felbontás+fps(min,max,átlag) és hamarabb el lehet dönteni mint egy ?%-nál szerintem. És az eredményt a gépigény moderátor megkapja táblázatba és meg lehet nézni a hitelességét... de a beküldő rendszer lényege az lenne hogy több hasonlót is kaphatunk és megmondjuk hogy ezzel a konfiggal minimumx maximumy, és ha valakinek alacsonyabban megy egy bizonyító videót küld amin ellenőrizhetjök a hitelességét(nem csak poénból írta,nem fut háttérben semmi,egyéb miatt). De ez télleg csak elmélet, és még bármi kisülhet belőle... De az igazat megvalva szerintem a steambe is lehetne egy ilyen elfut e a gépemen egyáltalán funkció...
Valami ilyesmire gondoltam:
Spoiler!
Üdv. Tibi
Valamint a gta V topic kitakaritása még a javaslatom, mert hihetetlen mi van ott 😃
+1