Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Egy kissé régen jártam errefelé, és észrevettem, hogy a webáruház részleg megszűnt, aminek gondolom megvan az oka. Kíváncsi lettem miért?
A válaszokat köszi 😀
winrar: Hát még nem tudom, elég kevesen használnak már dx10 alatti kártyákat, de egyszer lehet hogy bővítem.
TOM950606: Jól írtad, a videokártya nem ugyanaz mint a GPU! Az oldal üzemeltetői (én) is jól tudják ezt! 😀
A GPU menüpontban GPU-kat lehet összehasonlítani! A hozzászólásod alapján: azt hitted, hogy videokártyákat akartam oda. NEM, ott szándékosan csak GPU-k vannak, nem videokártyákat, abból kicsit több lenne. Ami zavaró lehet azok a képek. A képek is szándékosan a fejlesztői kiadású videokártyákról vannak, egy darab prociban nincs sok látnivaló, főleg ha mind hasonlít egymásra.
A kihajtja csak szleng, mindenki érti.
A gépigényeknél is gpu lett, mivel általában gpu-kat vagy szériákat szoktak megadni, nem konkrét videokártyákat.
Régen itt az oldalon is VGA-nak volt írva gépigényeknél, nem? Az találóbb elnevezés.
Szerk:
Most én is felnyálaztam a Wikit. A VGA kulcsszóra a Videókártyát dobta ki az is.
Most hogy felnyálaztad a Wiki-t az nem jelent semmit. 😀
Inkább csak annyit írj be a google képekbe, hogy GPU. 100-ból 80 képen CSAK egy grafikus processzort látsz. De a wiki is elmagyarázza neked hogy a GPU az csak egy grafikus processzor. Ha beírod hogy VGA ott videókártyákat látsz legálább. Ha a vga már nem is hivatalos elnevezés, de inkább VGA mint GPU. Nem hiszem hogy ez lett a neve. A GPU elnevezés akkor sem pontos ha a fejed tetejére is állsz. 😀
Ha itt tartunk az alaplapnak meg CPU a neve, nem? 😀
Go away... 😢
Nem egy pancsertől hallottam már azt, hogy jaj ő vesz egy új GPU-t a gépébe… GPU-t…
Most meg ezt itt is látom. Ennyire nincs lövése az oldal üzemeltetőinek a számítástechnikához?
Egy videókártya nem csak grafikus feldolgozó egységből áll…
Írják át VGA-ra vagy magyarosan videókártyára.
Vagy ha már csak GPU-król beszélünk csak GPU-kat hasonltísunk össze…
Mi jön majd még? 😀 A másik kedvenc kifejezésem? Az "ez a proci kihajtja ezt a kártyát?" Kihajtja………………
[LINK]
Akkor nem szóltam.
Nálam is ez a probléma, hogy zoomolgatni kell.
Sokkal több értelme lenne, ha mondjuk ez időkorláthoz lenne kötve, azaz egymás után nem írhatnék 2 hozzászólást, mondjuk 1 napig, utána megint lehetne...
FLaci81: Bővítettem, már nem csak az utóbbi 2 széria van, remélem a többire is lesz időm.
Most akkor várjak addig, amíg valaki más is ír, és csak utána tudok írni hsz.-t?
wtf? Erre mégis mi szükség van?
Nem lehetne olyat bevezetni, hogy amikor már nem szerkeszthető a hsz. akkor lehessen újat írni?
Egy kérdésem lenne ismét. 😀
A GPU adatbázisban várhatóak még régebbi adatok is?
A jelenlegi helyzet szerint a Radeon oldalon a HD 2xxx szériánál régebbiek (pl. X1xxx, 9xxx, 8xxx, 7xxx stb.), Nvidia oldalon a 8xxx szériánál régebbi (pl. 7xxx, 6xxx, FX5xxx, GF4, GF3, GF2 stb.) adatok nem találhatóak.
Én személy szerint örülnék, ha lennének. 😀
Ha már van GPU adatbázis, legyen teljes a lista.
2014. 10. 02. 13:05:03 #
▼
Szia!
Igen, várhatóak a régebbi szériák is!
FLaci81
2014. 10. 02. 12:14:10 #
▼
Sziasztok!
A GPU adatbázisban várhatóak régebbi GPU adatok is?
Sok embernek nincs még nagyon erős, vagy új VGA-ja, és szerintem jó ötlet lenne, sokan örülnének neki. 😀
Persze én enélkül is megvagyok, de jópofa lenne szerintem 😀