Helló! Frissíteni szeretném, de nem merem, mert ugyebár rajta vannak a fényképek, ami kb 20 dvd és nincs idegrendszerem kiírni. Tehát a kérdésem: tuti minden adat megmarad a telepítés után?
Vass Gabor: Elvileg mennie kellene, bár én nem játszom azzal. Általánosságában elmondható, hogy ha olyan játékkal játszol, ami win7-nél korábbi oprendszerre készült, akkor az esetek többségében elindul, ha nem a program files mappába, hanem a C: meghajtóra telepíted. (pl.: C:\Games mappába)
alpyka2: A .net keretrendszer 4-es verziója már része az oprendszernek, nem önálló program, hanem összetevő, ami az oprendszerrel együtt frissül és nem is látszik a telepített programok között. Ha 3-as kell, akkor azt fel tudod telepíteni, ha 4-es, akkor azt értelem szerűen nem, de nem is kell mert már fent van.
hello. Az a problemam akadt, hogy probalom telepiteni a .NET Frameworkot de azt mondja a rendszer hogy egy ujabb verzio mar fent van. Viszont sem a "Programs and futures" ban nem talalom es sen a Program Filesban. valami otlet hogy hogyan tudnam megoldani a telepitest? 😃 nagyon megkoszonnem. 😃
Godly: Na ehhez aztán tényleg felesleges külön szoftver. Rákattintasz a startmenüre, begépeled, hogy "msconfig", vagy azt, hogy "Rendszerkonfiguráció" (amelyik jobban tetszik, mert mindkettő ugyan azt jelenti) elindítod és a megjelenő ablakban meg kiválasztod a "szolgáltatások" fület és ott lesz minden, ami indul a gép indulásakor.
Azt a szoftvert újratelepíteni, ami ezt a dll-t használja. Fogalmam sincs, hogy ez melyik szoftveré. Ha a windows-é, amit nem hiszek, akkor van a 10-ben egy helyreállító mód, azt kell futtatni.
@csuzli: koszi. Igen, azon amit mondasz tul vagyok, nem is kerdezett ra csak a hatterben futott elegge leterhelve a gepet es valoban csak masodjara sikerult nekem is. Akkor nem aggodom a tovabbiakban.
lumosnina: Elvileg a frissítések között vannak nagyobb frissítés-csomagok is. Ebből eddig egy volt már. Ezek elvileg úgy települnek, hogy a régi rendszerből törlik a már nem szükséges fájlokat, ellentétben a win7-el. Tehát, ha minden jól megy, nem fog belassulni az oprendszer a frissítésektől. Az eddigi egy nagyobb csomagnál nekem úgy tűnik, hogy sikerült is megoldani a dolgot (bár ahogy olvastam emiatt néhány felhasználónál gondok voltak. Nekem is nagyon sokáig tartott ennek a frissítésnek a telepítése és csak másodikra sikerült). De persze semmi sem biztos.
Üdv ddkk22 szerintem jobb mint a win 8.1 úgyhogy érdemes. Például ha szeretted az áruházas alkalmazásokat azokat itt is megkapod, de ha nem és inkább a win 7-re hajazó normál programokkal x32-essel operáló rendszert preferálod gyakorlatilag teljesen le lehet íratni róla CCleanerrel és egyéb finomításokkal.
DE egy próbát megér feltelepíted és ha tetszik akkor miért nem maradjon.
v a windows élményindex nem tűnt el a win 8,8.1,10-ről és nem is kell külső program hogy előhozd.
Jobb klikk a bal sarokban a win logora majd rendszergazda parancssorba beütjük a WINSAT FORMAL
parancsot és ha már korábban nem futtatt le - régebbi telepítésnél előbb utóbb lefuttatja magától mit a win 7-ben - akkor lefut - és C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore. Itt keressük meg a "Formal.Assessment (Initial).WinSAT" nevű, XML dokumentumot itt találjuk
A WINDOWS GADGET-ek helyett van jobb megoldás keressetek rá guglin: RAINMETER sokkal elegánsabb dolgokat lehet összerakni időjárás teljesítményadatok gugli levelek figyelése stb.
Koszi sracok. Az a bajom, illetve tapasztalatom a w7-el, hogy a frissitesekkel egyre lassult a gep is. Nem tudom a w10-el mi lesz. Hagyom igy akkor, ahogy van, meglatom, hogy hoguan fog viselkedni.
Taylor_MF: A home-ban (nekem az van), alapértelmezetten is csak feldob egy ablakot, hogy újraindulna. Ha nem engeded, akkor beállít egy időpontot, hogy ütemezve frissít, ha az ütemezésnél sem engeded az újraindulást, akkor egy idő után már kérdés nélkül újra indul.
Miért akarod kikapcsolni a frissítést, ha eredeti a Windows? Vagy téged csak az zavar, hogy ha lefrissített, akkor magától újraindul a gép?
Ha ez a gond akkor nyomsz egy Start menüt, beírod, hogy "frissítés", rögtön az első találat az, hogy "Frissítések keresése", arra katt. Ezután a felugró ablakban van olyan, hogy "Speciális beállítások", azon belül pedig az első választási lehetőségnél, az "Automatikus"-t állítsd át "Értesítés újraindítás ütemezéséről"-re, majd nyomsz egy okét. Ha ezt megcsinálod, akkor magától nem fog újraindulni, hogy befejezze a frissítéséket, hanem csak akkor, amikor te kikapcsolod a gépet, vagy újraindítod és akkor befejezi a frissítést.
Ha viszont tényleg ki akarod kapcsolni, arra csak egy mód van, szerintem. Ugyanebben az ablakban lentebb van egy olyan lehetőség, hogy "Frissítések elhalasztása", ha azt bepipálod, akkor csak a biztonsági frissítéseket telepíti, de az alatta levő linkre kattintva megtudhatod mit csinál.
Szerintem amúgy nem éri meg kikapcsolni a frissítést, de ez csak az én véleményem.
Eredeti Win10-em van, de nem akarom, hogy folyton friisitsen. Egyik ismerosom azt mondja, hogy nem lehet veglegesen kikapcsolni, mert 1 honap mulva automatikusan ujraindul. Igaz ez? Kinek mi a tapasztalata? Koszonom!
Most raktam fel a win10-et.Valaki nem tudja ,hogy miért nem tudom megnyitni az áruházt? Rákattintok azt nem csinál semmit...Már korábban is volt ilyen,akkor vissza raktam a 8.1-et.
Köszönöm !láttam .
most nézem is.csak le írtam,hogy nálam mi az ami nem tetszik 😀
ami fontos nekem,hogy legyen email értesítő ,mert azt nem találtam.talán nálad most megtalálom 😀
Nem tudtok segíteni abban, hogy hogy a fenébe tudnám kiiktatni végérvényesen a Via HD audiót? Letiltottam már, töröltem is, a wushowhide-ban is elrejtettem, de folyamatosan minden egyes frissítésnél előjön... Nem lenne vele nagy probléma, de rendszerint elcseszi a mikrofon zajszintjét, és a hangkiemelési problémákkal küszködik... A High Defenition Audio ezerszer jobb, és legalább az nem bugos!
Üdv. Valaki tudna segíteni Windows 10 telepítés terén? Mert én ilyet még nem láttam, és nem is találtam rá megoldást a neten, a probléma az lenne hogy amikor elkezdem telepíteni akkor bejön ugye a WIN10 Logo és csak várok várok... 10 perc után már előjön a kis pörgő loading, és kb ennyi, amire elindul a telepítő kell neki kb 20 perc + még mire felteszi, és az indulási idő is 160MP... én HDD -re gyanakszom hogy az lenne úgymond kevés neki de hát ilyen hibát máshol nem láttam. Pedig haverom testvérének jóval rosszabb pc-je van mint nekem, de őneki 15 perc alatt fent volt, és 1 hasonló pc-n mint az enyém szintúgy fent volt 10-15 perc alatt...
A telepítés USB-ről történt...
Ha kérhetném aki tud valami megoldást Privátba írja előre is köszönöm. 😀
Nem, én arra gondoltam, hogy ezeket az alkalmazásokat használni szeretném (régebben ugyanis működtek), de így nem lehet, mert ha rákattintok, nem történik semmi.
winrar: Kattints arra amit nem szeretnéd hogy ott legyen jobb click el és ott lesz hogy eltávolítás a start ról vagy valami ilyesmi ! Remélem hogy erre gondoltál !
Valaki tudna segíteni abban, hogy ne ilyen @[Microsoft.BingNews stb. írjon ki? Mert rá sem lehet kattintani így a hírek, időjárás stb. élőcsempére, meg sem nyílik és a start menüben látható egyéb Micro$oft alkalmazások is használhatatlanok, mert meg se nyílnak. Fogalmam sincs, hogy mitől lett ilyen, de elég zavaró.
Náam most meg az utorrent baszakszik az elsőt amit leszedtem az folyamatosan fagyott a mostanira meg amikor másodjára megnyitnám akkor meg kiírja hogy a legfrissebb van leszedve ! 😆 Érdekes lesz így !
Most átevickéltem egy bombás részre ott tudtam csatázni rendesen, de visszamenni töltődni nem birok, be se tölti. Nálatok is volt ilyen mikor bementetek arra a helyre ott fent kimenteni a csajt a vízből?
Nemhiszem hogy a windows a hibás, mert a 7-en is ezt csinálta és 10-en is, már a tököm kivan ezzel a ***ott szarral.
Nyomsz egy start gombot, beírod, hogy netplwiz, nyomsz egy entert, majd bejön egy ablak, ott pedig "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni", na onnét kiveszed a pipát, majd nyomsz egy Alkalmaz -> Ok. Újraindítás és voilà.
Amikor bekapcsolom a gépet,ezt írja ki.
Valamit lehetne vele kezdeni?
DE egy próbát megér feltelepíted és ha tetszik akkor miért nem maradjon.
v a windows élményindex nem tűnt el a win 8,8.1,10-ről és nem is kell külső program hogy előhozd.
Jobb klikk a bal sarokban a win logora majd rendszergazda parancssorba beütjük a WINSAT FORMAL
parancsot és ha már korábban nem futtatt le - régebbi telepítésnél előbb utóbb lefuttatja magától mit a win 7-ben - akkor lefut - és C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore. Itt keressük meg a "Formal.Assessment (Initial).WinSAT" nevű, XML dokumentumot itt találjuk
A WINDOWS GADGET-ek helyett van jobb megoldás keressetek rá guglin: RAINMETER sokkal elegánsabb dolgokat lehet összerakni időjárás teljesítményadatok gugli levelek figyelése stb.
Szerintetek megéri win 8.1 prorrol váltani, win 10 prora?
Ha ez a gond akkor nyomsz egy Start menüt, beírod, hogy "frissítés", rögtön az első találat az, hogy "Frissítések keresése", arra katt. Ezután a felugró ablakban van olyan, hogy "Speciális beállítások", azon belül pedig az első választási lehetőségnél, az "Automatikus"-t állítsd át "Értesítés újraindítás ütemezéséről"-re, majd nyomsz egy okét. Ha ezt megcsinálod, akkor magától nem fog újraindulni, hogy befejezze a frissítéséket, hanem csak akkor, amikor te kikapcsolod a gépet, vagy újraindítod és akkor befejezi a frissítést.
Ha viszont tényleg ki akarod kapcsolni, arra csak egy mód van, szerintem. Ugyanebben az ablakban lentebb van egy olyan lehetőség, hogy "Frissítések elhalasztása", ha azt bepipálod, akkor csak a biztonsági frissítéseket telepíti, de az alatta levő linkre kattintva megtudhatod mit csinál.
Szerintem amúgy nem éri meg kikapcsolni a frissítést, de ez csak az én véleményem.
Eredeti Win10-em van, de nem akarom, hogy folyton friisitsen. Egyik ismerosom azt mondja, hogy nem lehet veglegesen kikapcsolni, mert 1 honap mulva automatikusan ujraindul. Igaz ez? Kinek mi a tapasztalata? Koszonom!
most nézem is.csak le írtam,hogy nálam mi az ami nem tetszik 😀
ami fontos nekem,hogy legyen email értesítő ,mert azt nem találtam.talán nálad most megtalálom 😀
[LINK] innen lelehet tölteni ,ha valaki kíváncsi a pontjaira./ Remélem nem szegek szabályt ,ha ezt ide fel teszem/
A Windowst a Samsung ssd-re tettem,a express ss-dén meg csak játékok vannak telepítve.a negyedére csőként a játékok betöltési ideje.😀
WIN AERO NEM Működik 10 ALATT S A GADGETEK IS ELTŰNTEK 😞
A telepítés USB-ről történt...
Ha kérhetném aki tud valami megoldást Privátba írja előre is köszönöm. 😀
Nemhiszem hogy a windows a hibás, mert a 7-en is ezt csinálta és 10-en is, már a tököm kivan ezzel a ***ott szarral.