Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
remélem hogyha megkapja az ace is az új droidot már tudni fog 720p-t felvenni 😀
Amúgy nektek is nagyon lassú ez az új market?😞 Nekem most pl nem is frissíti Angry Birds-t...vicc.😃
lényeg ami lényeg aki ha teheti, kies-el ne csináljon semmit
azonban egy szerviz pontban garanciálisan ingyen megcsinálják fél óra alatt.
aki ezt mondta az butaságot mondott. minél nagyobb az android verzió annál szebben optimalizált, annál jobban alkalmazkodik a telefonra/hoz. nyugodtan frissítsél
Kösszi szerintem holnap megcsinálom. Pontosabban megcsináltatom. mivel friss okos telefonos vagyok ezért ennyire még nem mászok bele a rendszer lelkébe. Másra bízom azt.
Vetem egy samsung galaxy gio-t 2.2 es android van rajta. Szerintetek frissítsek az oprendszerem vagy se? Úgy halottam hogy a 2.3-nak nagyobb a rendszer igénye. Ezért gondolom jobban húzza le az aksit is. De ezt nem tudom biztosan. Szerintetek?
[LINK]
Akinek Sony Ericsson Xperia X8 as készüléke van és szeretne rá rakni háttérképet de nem megy neki az írjon bátran nekem szívesen segítek.
Tehát wifit talál, csatlakozni tudok, jel erösség megfelelö de net nincs...:/
Nekem meg most az lenne a gondom, hogy ugye tmobile nál ma letiltattuk az adatforgalmat, a telefonon is letiltottam,a wifit bekapcsoltam, de sehova nem csatlakozik pedig kéne neki!:S Mi a baj?
(Ha engedélyezem az adatforgalmat a telón akkor se hoz be vele semmit)
Úgy tudom ha letiltatom az adatforgalmat wifizni kéne tudnom mivel az nem generál adatforgalmat! :/
szerintem nincs összefüggés a kettő között. korábban használtad már AZT a wifit, vagy most először
(Ha engedélyezem az adatforgalmat a telón akkor se hoz be vele semmit)
Úgy tudom ha letiltatom az adatforgalmat wifizni kéne tudnom mivel az nem generál adatforgalmat! :/
Hali emberek!
Hogyan tudok olyan alkalmazásokat telepíteni, amiket nem marketról szedek le?
Mert onnan letöltöm, és már fel is van telepítve, ha bedugom a számítógépbe, akkor meg nem is látom a rendszermemóriát(nexus s), így a telepített cuccokat se. A telefonon viszont nem látom a felhasználói memória tartalmát, csak pl zenelejátszóban a zenéket, meg a képeket a kamránál.
Honnan töltsek le?
És szerintetek milyen vírusirtót töltsek le, ami megszűri a fileokat, meg az appokat, és miközben netezek, azt is figyeli, és ALIG LASSÍTJAA TELOT. (FREE)
feladatkezelőben látod a ramot. valahol van, nekem is van.
telóra minek vírusirtó? marketen nincs vírusos, amit meg gépről teszel azt a gépes vírusirtó már úgy is átvizsgálta.
akkor internetezés közben ha rámegyek egy olyan oldalra...
Am én arra gondoltam, hogy direktbe a fájlokat akarom látni, törölni másolni... feladatkezelőm az nekem is van.
És még mindig kérdés, hogy hogy tudok nem maretes cuccokat fölrakni a teloa.
Hali emberek!
Mert onnan letöltöm, és már fel is van telepítve, ha bedugom a számítógépbe, akkor meg nem is látom a rendszermemóriát(nexus s), így a telepített cuccokat se. A telefonon viszont nem látom a felhasználói memória tartalmát, csak pl zenelejátszóban a zenéket, meg a képeket a kamránál.
Honnan töltsek le?
És szerintetek milyen vírusirtót töltsek le, ami megszűri a fileokat, meg az appokat, és miközben netezek, azt is figyeli, és ALIG LASSÍTJAA TELOT. (FREE)
feladatkezelőben látod a ramot. valahol van, nekem is van.
telóra minek vírusirtó? marketen nincs vírusos, amit meg gépről teszel azt a gépes vírusirtó már úgy is átvizsgálta.
Honnan töltsek le?
Régi telóm nem találta bluetooth-on az új telót, plusz wifire se enged felmenni, azt irja hibás a jelszó pedig ha jól emlékszem ez a jelszó a wifihez.
Tehát lehet az a baj hogy a Sim kártya még nincs aktiválva? (kb 3 órája azt mondták 5-10 perc múlva aktiválva lessz..)
Megoldódott a probléma 😀
A DNS átjárok megvannak már csak ez hiányzik mivel a suliban a netezés le van tiltva wifi-vel és már rájöttem hogy kell feltörni laptoppal már sikerült de a ZTE blade androidos telommal akarom megcsinálni.
akos328 ja van
mi az a root? rendszergazda jogosultság, nem csak androidnál, de minden Linuxnál így hívják, pl open suse, ami nekem is van, ahhoz is hogy parancsot adj ki előbb meg kell rootolnod. bocs ez hülyeség volt, az Android is linux...
nem azért kérdeztem ezt a progit mert annyira fontos lenne hogy felhúzzam, csak érdeklődtem hogy tényleg van-e ilyen?
Amúgy meg ki se lehet a lítium akksikat sütni mert ugye a kisütés az hogy lemerítjük majd sokáig töltjük de a lítium akksit le se lehet meríteni normálisan mert ha teljesen lemerül dobhatjuk kukába a teló és az akksi biztonsági funkciója kapcsoltatja le. És tölthetjük 2 vagy 2000 órán át akkor se lesz semmi mert maxon megállítja az akksi elektronikája a túltöltés miatt
Hát nem tudom..😃 Osztály társam azt mondja nem sütötte kis és kicsit hamar merül neki, egy másik haverom is azt mondja ő nem sütötte kis és 1 napig birja aksi (pedig azért nem használja agyon csak néha egy kis zene stb..) Mind 1 talán lesz használati utasítás...😃
...😃 Li-ion alapú akksikat nem kell kisütni...és csak ismételni tudom magam, 1hónap kell neki, míg magára talál...Az Ace-m is az első napokba még nagyon gyorsan merült, de most már határozottan érzem rajta, hogy lassabban merül, és jobban bírja...(1hete van meg😃😉
Valaki tudja hogy az xperia x10 mini pro aksiját ki kell e sütni?
Mivel (gondolom) Li-Ion alapú, nem kell...😃 De kell neki 1-2hét míg magára talál..Az első hetekbe sokat kell majd töltened😃
rootal még nem fog sokat érni. Kell egy OC kernellel rendelkező rom is a telóra.
Dehogy kell, tele van a Market OC progikkal amiket akármilyen romra telepíthetsz.
Greenmelon köszi a segítséget 😃
Még annyit szeretnék tudni hogy mi az a root mert én kezdő androidos vagyok kb1 hónapja van meg az androidos telom és nem nagyon vágom a szakifejezéseket meg a rom jelentését is légyszí és ha lehet kiméljetek az olyan válaszokal hogy a "google a barátod" Elölre is Köszi
Ha nem vagy teljesen béna akkor nem fogod elrontani, de úgyis van kismillió tutorial a neten ami lépésről-lépésre leírja az egész folyamatot.
Ha 1 gigára felhúznád az alapból 600-as procit tuti megsülne, majdnem 100%-os OC és telefonról beszélünk. Olyan 700-750-et elbírna még biztosan, bár szerintem sokat nem javítana a teljesítményén.
Bocs nem vág a beszélgetésetekbe de felteszem kérdésem😃
Az infótanárom volt helyetesíteni és elkérte a telómat,
kérdése: androidos? -Aha
2.1??? -Aha
van rá egy progi amivel fellehet húzni a processzort 1 Ghz-ig.
X8am van, és az lenne a kérdésem h tényleg van-e ilyen progi, és ha igen mi a neve?
Igen, van...de az ilyenekkel nagyon vigyázni kell...jah és amúgy root jog kell hozzá.😃 Engem ne kérdezz ilyen ügyben, ennyit tudok ez 100%, de a részletekről inkább mást..😃
Amúgy nekem is lenne 1 kérdésem....
Megéri Rootolni a telómat? Rootolás közben nem ronthatom el igaz?😀 Vagy ha valami véletlenül nem sikerülne nem romlana el a teló igaz?😆 (Teszem azt, nem kapcsolna be, vagy nem lenne képernyő stb...)
Szóval összegezve, megéri-e rootolni, vagy ha rootolnám is teljesen kockázatmentes lenne?
Az infótanárom volt helyetesíteni és elkérte a telómat,
kérdése: androidos? -Aha
2.1??? -Aha
van rá egy progi amivel fellehet húzni a processzort 1 Ghz-ig.
X8am van, és az lenne a kérdésem h tényleg van-e ilyen progi, és ha igen mi a neve?
Tudnátok nekem ajánlani jó játékokat androidra linkel együtt még jobb lenne de ha csak a nevet irjátok az is jó. Amik már megvannak: Angry Birds, Nfs Shift.Speedx 3D,Doodle Jump, X Construct, aTilt 3D labyrint.
A telom: Sony Ericsson Xperia X8
De jöhetnek Xperia mini pro ra is gamek mert tesomnak olyan van (nem x10 mini pro hanem sima mini pro az új amit tvben is reklámoznak)
A mini pro-n bármilyen játék elfut az izmos hardver miatt, az X8-re pedig, hát... a komolyabb 3D-s gameket már nem igazán bírja. A Reckless Racing és a Raging Thunder 2 ***a autós gamek és futnak is rajta rendesen, azokat próbáld ki.
A telom: Sony Ericsson Xperia X8
De jöhetnek Xperia mini pro ra is gamek mert tesomnak olyan van (nem x10 mini pro hanem sima mini pro az új amit tvben is reklámoznak)