Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1.MSI AMD Radeon HD7850 2GB DDR5 256bit 56k
2.MSI GeForce GTX 660 OC TwinFrozr III 2GB DDR5 65k
3.Sapphire AMD Radeon HD7870 2GB DDR5 66k
4.Gainward GeForce GTX 560 Ti 1280MB DDR5 320bit 66k
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a kártyáról?:VTX3D ATI Radeon HD 6850 1GB DDR5 X Edition (VX6850 1GBD5-2DHX)
Játékra szeretnék venni egy jó kis kártyát aki ebben tudna nekem segíteni az írjon már PÜ.
Nem rossz,de ennyiért akkor inkább ezt.
[url]http://www.***/hu/hu/12036668/art/amd/radeon-hd-6870-oem-1-gb-g.html?srcid=10428&CodePromo=oui[/url]
****>p.i.x.m.a.n.i.a hu
Mi a véleményetek erről a kártyáról?:VTX3D ATI Radeon HD 6850 1GB DDR5 X Edition (VX6850 1GBD5-2DHX)
Játékra szeretnék venni egy jó kis kártyát aki ebben tudna nekem segíteni az írjon már PÜ.
akár boltból kiszállításra 😃 én azt nem tudhatom 😊 üzenetben elküldöd honnan rendelted?
Itt miért nem jó? 😆
hát remélem 😃 láttam rendeltél HD7770-et Ghz editiont 😃 online? 😊
Hogy máshogy? 😆
Battlefield 3-hoz kb 35.000ft-ért videó kártya ami vinné mediumon? HD7770?😆
Annyiért talán kapsz HD 6850-et
Amúgy bár lehet nem éppen az a cpu limit definíciója amit leírtam de van benne biztos valami cpu limit abban a nagy fps különbségben
és az "hogy egy játékhoz A processzor kevés, de egy B már nem" talán pont a cpu limit mivel ezek szerint ha a gpu elég erős akkor több fps-t tud elérni B cpuval mint A val
Battlefield 3-hoz kb 35.000ft-ért videó kártya ami vinné mediumon? HD7770?😆
Én csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem igaz az amit a gtx680 és a phenom II x4-ről mondtál hogy nincsen limit mivel van ha nem lenne akkor nem lett volna akkora fps különség...
De igazából mind1 nem is nagyon érdekel. 😀 Nekdeis vannak tapsztalataid és nekem is. Neked nem számít limitnek a 10fps különbség nekem igen. hagyjuk jobb lesz az mindenkinek (főként a moderátoroknak) 😀
GokuTM: Miről beszélsz ?
Egyik haverom vett egy i7 2700k-s konfigot hd7970-el és belerakta a 7970-et (ls a ramokat is) a régi gépébe ami amd phenom II x4 965-ös konfig volt és laza 10-20 fps különbség volt játékokban 1920x1080 felbontáson. Nem is beszélve a 3d markról ahol 5k pont különbség volt 😀
Bár nagyon jó processzor a Phenom II x4 de nem kell 200 oldalon kereszttül isteníteni (mert igen kb annyiszort leírtad hogy milyen jó meg minden ) elég lesz felfogtuk és egyetértek benne hogy jó.
Összegségében nem akarok vitázni mert tényleg sok mindenben egyetértek veled és látom hogy értesz a dolgokhoz de tévedtél előbb mert neten tesztekből is és tapasztalatból is mondtam azt amit..
Tudod nem egy kategória a ketto. Az egyik 70k -s proci a másik 22k. Az a 10-20fpst nem tartom valószínunek.
Egyik haverom vett egy i7 2700k-s konfigot hd7970-el és belerakta a 7970-et (ls a ramokat is) a régi gépébe ami amd phenom II x4 965-ös konfig volt és laza 10-20 fps különbség volt játékokban 1920x1080 felbontáson. Nem is beszélve a 3d markról ahol 5k pont különbség volt 😀
Bár nagyon jó processzor a Phenom II x4 de nem kell 200 oldalon kereszttül isteníteni (mert igen kb annyiszort leírtad hogy milyen jó meg minden ) elég lesz felfogtuk és egyetértek benne hogy jó.
Összegségében nem akarok vitázni mert tényleg sok mindenben egyetértek veled és látom hogy értesz a dolgokhoz de tévedtél előbb mert neten tesztekből is és tapasztalatból is mondtam azt amit..
én most nem tudok dönteni karácsonykor szeretnék vásárolni de nem tudok dönteni
amd phenom 965 BE 7970,7870,7870oc,7850,7850oc
vagy pedig i5 3570k de akkor max 7850 vagy 6870 full hd ra persze 😀
Felesleges a CPU-ba olni a pénzt a VGA kárára.
Phenom II X4 965 mellé GTX680-at is tehetsz, FULLHD-ban nem lesz limited.
Tehát teljesen elég a Phenom II X4 965, főle ha a VGA bánná, amitől FPS-ed lenne.
Ámbár ezek helyett Én GTX660Ti-t vagy GTX670-et vennék. Jobban sikerültek 😀
A jelenlegi árak mellett az új bétadriverekkel azért nem mondanám, hogy jobban sikerültek azok a kártyák. 😀 Jelenleg egy 7950 80eFt-ért bestbuy!
A helyett meg már inkább GTX660 Ti, mert ahol erősebb a HD7950, ott csak néhány fps-el(Metro: 2033; 3fps), ahol viszont a GTX660Ti erősebb, ott jóval (Battlefield 3; 10fps).
Emellett 2-5.000Ft-al olcsóbb és elméletileg lentebb megy az ára a napokban.
Láttad te már mit művelnek az új (12.11b) driverrel? 😃 A 7950 (boost) majdnem a 670-es teljesítményét is eléri, a compute igényes játékok alatt meg a 680-at is lazán veri. Ha lenne valami normális alternatívája a 3DVision-nek - a TriDef nem az - akkor gondolkozás nélkül cserélném a 480-am egy 7950-re.
én most nem tudok dönteni karácsonykor szeretnék vásárolni de nem tudok dönteni
Felesleges a CPU-ba olni a pénzt a VGA kárára.
Phenom II X4 965 mellé GTX680-at is tehetsz, FULLHD-ban nem lesz limited.
Tehát teljesen elég a Phenom II X4 965, főle ha a VGA bánná, amitől FPS-ed lenne.
Ámbár ezek helyett Én GTX660Ti-t vagy GTX670-et vennék. Jobban sikerültek 😀
A jelenlegi árak mellett az új bétadriverekkel azért nem mondanám, hogy jobban sikerültek azok a kártyák. 😀 Jelenleg egy 7950 80eFt-ért bestbuy!
Ez azért így nem igaz, jobban sikerült az árazásuk 😀
Hát ez hülyeség. Limited lesz bár még így is tisztességes fps-ed lesz ugyanis egy jobbfajta intelel játékokban akár 10-20 fps-el is több lehet ami arra utal hogy van limit
Egy HD 3870-en 512mb DDR4 megér 19k-t használtan.
NEM! Maximum 12k szerintem de már az is elég drága.
Hali
MSI 9600GT-hez ki milyen procit javasol? hogy ki használják egymást?
Bőven jó a mostani.
MSI 9600GT-hez ki milyen procit javasol? hogy ki használják egymást?
Én fogyasztás és DX11 miatt nem mondtam HD 4870-et. Gondolom jövőben is szeretné használni a kártyát s egyre több a DX 11-es játék😃
HD 4870 VS HD 5770 [LINK]
Valamit valamiért...fogyasztást le kell tojni, vagy vesz egy semmirevaló hulladékot, vagy +40w többletfogyasztás és játszik, előbbi kártyák úgy sem alkalmasak DX11-re hiába van ráírva a dobozra.😜
zsolti1515: Picit gyorsabb 5770-nél.😀
HD 4870 VS HD 5770 [LINK]
sziasztok, én is kártyát akarok venni, de nekem olyan kellene max 16-ért, ami 1024x768-as felbontásban elboldogul a mai játékokkal, szóval nem azért kell hogy a bf3-at high-on vigye, hanem egy közepes grafon tudjak játszani a mai gamekkel. 16 fölé ne menjek semmiféle képen az ára.
előre is köszönöm a segítséget.
Geforce GT 440, AMD HD 6670
Használtan Hd 4870.😉
sziasztok, én is kártyát akarok venni, de nekem olyan kellene max 16-ért, ami 1024x768-as felbontásban elboldogul a mai játékokkal, szóval nem azért kell hogy a bf3-at high-on vigye, hanem egy közepes grafon tudjak játszani a mai gamekkel. 16 fölé ne menjek semmiféle képen az ára.
Geforce GT 440, AMD HD 6670
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni. A keret rá: 30-max. 34000ft! Én a gtx 550 és a HD7770 között vacilálok, és megkérdezném, hogy meik lenne a jobb döntés? Persze, ha tudtok ebbe az árkategóriába jobb kártyát mondani, mondjátok! 😉 A válaszokat előre is köszönöm!
A HD7770 erősebb
Videókártyát szeretnék venni. A keret rá: 30-max. 34000ft! Én a gtx 550 és a HD7770 között vacilálok, és megkérdezném, hogy meik lenne a jobb döntés? Persze, ha tudtok ebbe az árkategóriába jobb kártyát mondani, mondjátok! 😉 A válaszokat előre is köszönöm!
gtx 570 se rossz, nem azt mondom, csak sokat eszik és melegszik, és ugye a vramja se valami sok.
Melegedéssel nincsenek gondok ref hűtővel nálam nem ment 80 fok fölé ráadásul a hangját sem lehetett hallani. Fogyasztása valóban nem a legbarátibb. 😀
256, de nem mindig az a mérvadó
Igazad van, de az a helyzet, hogy már az árat is figyelembe kell vennem, hisz már 100eFt-nál járunk, az egész konfig nem került ennyibe 😀
Brutális...
GTX660 -al járnál most a legjobban szerintem. 60k alatt megkapod és mindenhol a GTX570 sebessége felett van.
256, de nem mindig az a mérvadó
Igazad van, de az a helyzet, hogy már az árat is figyelembe kell vennem, hisz már 100eFt-nál járunk, az egész konfig nem került ennyibe 😀
Brutális...
Fogyasztás nem probléma, a melegedésen viszont meglepődtem kicsit, de úgyis jönnek a téli hónapok, nem árt ha van egy plusz fűtőtest a szobában 😉
A 670-es GTX amúgy hány bittel dolgozik?
256bit
A 670-es GTX amúgy hány bittel dolgozik?
Ha már ilyen nehezen ide találtam, nekem is szükségem lenne némi tanácsra, a kínom a következő:
Van egy vasam:
ASUS M5A88-M lap
AMD Phenom II X4 965 proci
2 X 4GB Corsair Vengeance ram @ 1600MHz
Ehez szeretnék valami szuper kis videókardot, amit kb 1-2 (max 3) év múlva szeretnék lecserélni egy zsírabbra.
Na már most én nézelődtem és találam egy Gainward GTX 570 Phantom cuccost 1280MB + 320bit.
Ti mit gondoltok erről? (főleg játékra szeretném és nVidia párti vagyok, de félek kevés lesz az 1280MB ramja, a 320bit viszont elvarázsolna biztosan...)
Köszönöm előre is 😀
7850 51k-ért? HOL? 😃
[LINK]