Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De azért ezt jobb ha megnézitek és kiderül a külömbség!
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto
Mik vannak itt😃 Kérek egy tesztet, ahol egy AMD és egy Intel proci össze van hasonlítva és az előbbi hamarabb "kisül" 😃
"AMD Phenom II nagyon jó proci s még az Athlon II is de Intelböl a Core 2/ Quad és az i3, i5, és i7 azért veri az AMD-t"
Veri, de miben? Meg mennyiért?
Még hozzátenném: melyik Intel és melyik AMD-t? 😀
Egyébként van itt a gépigényen egy 3DMark Vantage teszteredmények fórum. Ott meg lehet nézni, hogy mi ver és mit 😀
Link a legfrissebb eredményekhez: [url]http://www.gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=723&rowstart=620#post_111989[/url]
"AMD Phenom II nagyon jó proci s még az Athlon II is de Intelböl a Core 2/ Quad és az i3, i5, és i7 azért veri az AMD-t"
Veri, de miben? Meg mennyiért?
i5. 2 magos, de képes 4 szálon dolgozni. Hiába van a 4 magos AMD ugyanannyi pénzért, az Intel prociknak hosszabb az élettartama (AMD-k hamar kisülnek). Ráadásul az i3, i5, i7esek sokkal újabb technológiával készülnek... hiába tűnik az amd sokkal jobbnak ugyanannyi pénzért, intel sokkal jobb procikat csinál.
Te eddig a holdon éltél? 😃
Nekem az utolsó 3 AMD-s gépem a mai napig üzemel, és mind húzva van! Ellenben Intelem szált már el, mégsem mondom azt, hogy az Intel hamar elsül!
És igen,2magos,de én a helyedbe AMD mellet döntenék.
AMD AM3 945 x4
melyk a jobb?
Sziasztok,kicsit újítanék a gépemen,a célom a gta 4 futtatása,de semmiképp nincs pénzem teljesen új gépet venni.
processzorcserét tartom a legfontosabbnak..nem tudom h a gta 4 et lehetséges e futtatni ezen a gépen,de nagyon remélem😀
segitsen aki tud hogy milyen procit vegyek ami belemegy ebbe a foglalatba és nem is túl drága.A gépemhez irjátok a választ lehetöleg.
Köszi aki segit.
hát pedig,ha akarsz valami komolyabb processzort,akkor ott szinte mindent le kell cserélni,főleg a VGA-t mert egy 4 magos phenom nem tudna mit kezdeni egy ilyen VGA-val mint a tied 😕
Én is átnéztem a profilodat és sajnos eggyet kell értenem Hitoshi-val.
Sziasztok,kicsit újítanék a gépemen,a célom a gta 4 futtatása,de semmiképp nincs pénzem teljesen új gépet venni.
processzorcserét tartom a legfontosabbnak..nem tudom h a gta 4 et lehetséges e futtatni ezen a gépen,de nagyon remélem😀
segitsen aki tud hogy milyen procit vegyek ami belemegy ebbe a foglalatba és nem is túl drága.A gépemhez irjátok a választ lehetöleg.
Köszi aki segit.
hát pedig,ha akarsz valami komolyabb processzort,akkor ott szinte mindent le kell cserélni,főleg a VGA-t mert egy 4 magos phenom nem tudna mit kezdeni egy ilyen VGA-val mint a tied 😕
pls help
Köszi aki segit.
Azert koszi😀
Szerintem 965 biztos jó lesz még egy darabig!Bár ha az x6-os ugyanannyiba kerül,akkor azt vegyed!Hülyeség lenne 4 magost venni,ha ugyanannyiba kerül a 6 magos is...
Hat igen csak az alaplapom nem tudom elbírja e a 6 magot😞
Nézd meg ezt.
[LINK]
Szerintem 965 biztos jó lesz még egy darabig!Bár ha az x6-os ugyanannyiba kerül,akkor azt vegyed!Hülyeség lenne 4 magost venni,ha ugyanannyiba kerül a 6 magos is...
Hat igen csak az alaplapom nem tudom elbírja e a 6 magot😞
jah akkor jo😀 ám a 965 is jó lesz pár évig nem?😀
Nekem 955 BE van és egyik játék se tudja jobban mint 50% leterhelni.
miert?vagyis tom,hogy meg nincs ami kihasznalja a 6 magot sot meg 4 et se nagyon😀 de picit elore is tervezek en nem csak igy mostanra😀
Szerintem akkor éri meg 6 magost venni amikor 32nm lesz.
udv😀
Szerintetek az alaplap elbirna a 6 magos amd procit?
Es melyik jobb a Phenom II 965 Black Edtition vagy a AMD Phenom II X6 1055T 2.80/3.30 GHz.
Mert a másik hiába 6 magos de az aruk egyforma😲
Remélem ez segíteni fog.
[LINK]
Hat elolvastam de nem igazan jöttem ra,hogy most meik lenne jobb vagy miert:$
Ezzel a tesztel azt akartam megmutatni hogy még nincs értelme 6 magos procit venni. Én a 965BE venném meg és várnék egy újabb generációjú 6 magos procira.
udv😀
Es melyik jobb a Phenom II 965 Black Edtition vagy a AMD Phenom II X6 1055T 2.80/3.30 GHz.
Remélem ez segíteni fog.
[LINK]
Hat elolvastam de nem igazan jöttem ra,hogy most meik lenne jobb vagy miert:$
udv😀
Remélem ez segíteni fog.
[LINK]
Az nem alkalmas a 4 magosításra, akkor szerintem az Athlont rendeld.
Ez a Gigabyte GA-770T-USB3 AMD770/SB710 DDR3 ATX alkalmas a több magosításra???? És egyébként a Phenom 955,vagy 965-öt nem lehet,hogy lehet 5,vagy 6 magosítani???? Ezt tudja valaki??
A következő cikkben le vannak írva melyik processzorok esetén van lehetőség magfeloldásra:
[LINK]
elvileg,igen
Bocs utánna még szerkesztettem a hozzászólásomat,meikre mondtad,hogy igen??? Arra,hogy az a lap képes több magosításra(magokat nyitni),vagy arra,hogy a 955,vagy 965 -ben még lehetnek letiltott magok??
ja jólvan,nem szóltam! 😉 😀
Az nem alkalmas a 4 magosításra, akkor szerintem az Athlont rendeld.
Ez a Gigabyte GA-770T-USB3 AMD770/SB710 DDR3 ATX alkalmas a több magosításra???? És egyébként a Phenom 955,vagy 965-öt nem lehet,hogy lehet 5,vagy 6 magosítani???? Ezt tudja valaki??
Ezt találtam, kicsit drágább, de emellé rendelheted aphenom procit!
Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM3
Sziasztok. Bocsi ,hogy ide írok de nem tud valaki eladó 4magos AMD processzort. Ha van valaki aki tud az kérem jelezze már nekem. Köszi
Nézzél körül Hardwareaprón!