Nah megin előkaptam a Def Jam NY-ot😆, most pörgetem ki 5-ödjére, a grafika szép, a harcrendszer, jó, és összetett, igaz néha nehéz, és felidegel😆, de állat game😃!
Nekem van egy ps2 őm nekem kimondottan tetszik a grafikája! igaz h az új játékok már nemnagyon jelennek meg de kb 6 éves az enyém is és nagyon jól bírja! eleve "sony" szóval nem lehet rossz és állítom hogy van olyan jó mint az xbox360 az eleve ilyen noname cuccos
nekem is rég óta van ps2-őm...és kb. 20 játékom van hozzá...de ahogy így elgondolkodom elég h%lye ötlet volt ilyen sok játékot venni,mert ennyi pénzből...egy olyan jó gépet lehetett volna venni...de ez most van,mert még 4 éve azok a játékok amiket a ps2-őre készítettek nagyon jó volt és a gépen is olyanok voltak pl. NFS is már a Carbontól nem olyan mint gépen...a grafika is sokkal gyengébb...de szerencsére a Bournaut-ok nagyon jók a ps2-őn is...
ps2-t nagyon szerettem.Én ezeket a játékokat kedveltem rajta:Tekken5,Fifa 2004,Black,God of War 2,GT3,4,AceCombat,Meatl Gear 2,3.Eszméletlen mennyit gameltünk rajta tesómmal 😀
LewisHamiltonF1 írta:
Háát igen az alap Sony Gamek 😜
Amugy ahhoz képest hogy ugy mond "Régi" elég jó a grafika ... és mai napig 1évbe 1-2 game még jön rá ugy ahogy...
Igen egész jó a grafikája. Különös, mert mikor áttértem ps1-ről ps2-re szinte csorgattam anyálma, hogy milyen a grafika. Viszont most, hogy a ps2 után játszok a mai játékokkal nem érzem ugyanezt a hatást. 😆
A Ps2.őm lég fura hangokat ad ki néha, mintha nem tudná olvasni a játékokat, néha egycsomót tölt nekem. mondjuk már 6 éves. 😆 Igaz ezt a fura hangot már 3 éves korában elkezdte. 😆 Volt rajta sok szép élményem, bár ps1-en sokkal több volt! 😆
Ps2-őn ami nagyon tetszett: GT3, GT4, Killzone, God of war 1-2 😆
Jó napokat kívánok! Valaki tud segíteni nem fogadja be a ps2 a GT4-et. Már volt ilyen és újra megvettük a játékot gondoltam használt cucc átka, de most újra kezdi pedig már jó tütüket szereztem. A többi játék kitűnően megy! Előre is köszönöm!😢
LewisHamiltonF1 írta:
Bence : Egyettértek Veled 😀
Maradjunk Annyiban hogy ps2=Játék Grafikailag Nagyon Jó
Ps3=Belső Studióknak köszönhetően a Valóságot Adja Vissza Teljes Mértékbe 😀
Hát, ha Neked egy konzol a Valóságot Adja Vissza Teljes Mértékbe, akkor csak további sok sikert tudok kívánni! 😉
u.i.: Hogy ne (csak) OFF-oljak, olyan 2001 év vége környékén játszottam először PS2-vel, valamelyik Crash Bandicoot-ot, na az egy maradandó élményt nyújtott a számomra, ahogy porolt a cipője, stb stb, ... 😀
a korához képest nagyon jó konzol
Az nagyon jó Game 😀
UUuuh ps1en mennyit játszotam a Crash-ekkel , Imádtam Őket !!!!
A Valóságot a legfőképpen ezzekre a gamekre értem :
-Gran Turismo 5
-Heavy Rain
-Uncharted
LewisHamiltonF1 írta:
Hát, ha Neked egy konzol a Valóságot Adja Vissza Teljes Mértékbe, akkor csak további sok sikert tudok kívánni! 😉
u.i.: Hogy ne (csak) OFF-oljak, olyan 2001 év vége környékén játszottam először PS2-vel, valamelyik Crash Bandicoot-ot, na az egy maradandó élményt nyújtott a számomra, ahogy porolt a cipője, stb stb, ... 😀
Szerintem hülyeség hogy szar grafikája...kiadták rá az új Fifát akkor az NFL-t NHL-t NBA-t és egyáltalán nincs "szar" grafikája...jó persze nem olyan mint a ps3 de attól függetlenül élvezhető szerintem😀😉)
BiGame írta:
És az eladási ranglistán múlt évbe a 2.dik helyen volt, szal még így 10-év után is eléggé sok az eladása, am következő milessz barátom, a N64? "Hú de gagyi az is a super mario-val"😆!
És az eladási ranglistán múlt évbe a 2.dik helyen volt, szal még így 10-év után is eléggé sok az eladása, am következő milessz barátom, a N64? "Hú de gagyi az is a super mario-val"😆!
Teljesen igy van BiGame 😀
11éves gépről van szó és igy is szerintem tűrhető a grafika sőőőt...😜
A PlayStation 2 a Sony második játékkonzola, a PlayStation utódja és a PlayStation 3 elődje. Fejlesztését 1999 márciusában jelentették be, majd egy évvel később Japánban dobták piacra.
Istenem-.-, csak te azt nem veszed figyelembe, h a PS2-t kb 2000-körül adták ki, és nem nagyon tudták fejleszteni, szal ien Crysis szintű grafikát ne várjál már, így is van 1-2 kva szép game, a Def Jam NY, pl nagyon szép, az NFS Pro Street is tűrhető, meg 1-2 játék, szal ha sok a gondod vele nem kell ide írni!
Ha annyira fáj kiadni pár rugót játékér chippeld ki, egyáltalán nem lesz baja, nekem évek óta megvan alapból chippelve és tökéletes, tölts le játékokat és kész, csakhogy 1-2 kva jó játékot megemlítsek, Tekken 5, Def Jam NY, SSX On Tour, Gun, Tomb Raider Legend, Pimp My Ride, TD Unlimited, és ezek közül ami van pc-re ps2-re nem lett sokkal szarabbul át portálva!
Háát ezt nagyon be****tad mert nekem még a ps1-emnek nincs baja háháháháh és a ps2nek sincs baja apró hibája se volt 😃 és a ps3 meg a pspnek sincs még hálaisten 😀
10ezer egy játék ????? háát biztos nem 3-4-5-6-7 ezer között van minden game !!!!
Nekem is van még valahol egy PS2, nagyon jó gép volt az régen! Bár én megbántam, hogy annak idején annyi pénzt kiadtam érte, mert egyáltalán nem használtam ki!
A GT4 nekem is megvan hozzá, azzal még viszonylag sokat is játszottam!
Ez a te Hülye Véleményed :S:S
Szerintem egy nagyon jó konzol és a legsikeresebb eddig, tőbb mint 150milliót adtak ell belőle és mai napig jó játékok jelennek meg rá vagy is már nagyon ritkán de sok game megtalálható rajta 😀
Sajnos kölcsön adtam a ps2-ömet, s a teljes mentést letörölték a memó kártyámról.
Nem voltam ideges.
😂 😆
Saját gameplay:
Persze Jó Gamek Vannak Rá 😀
Shahi : Hát ritkán-ritkán jelenik meg még a mai napig pár játék...
de már nem sok de azt is nézd hogy tőbb mint 10 éves gép 😀 és elég jól bírja 😀
Háát igen az alap Sony Gamek 😜
Amugy ahhoz képest hogy ugy mond "Régi" elég jó a grafika ... és mai napig 1évbe 1-2 game még jön rá ugy ahogy...
Igen egész jó a grafikája. Különös, mert mikor áttértem ps1-ről ps2-re szinte csorgattam anyálma, hogy milyen a grafika. Viszont most, hogy a ps2 után játszok a mai játékokkal nem érzem ugyanezt a hatást. 😆
Ps2-őn ami nagyon tetszett: GT3, GT4, Killzone, God of war 1-2 😆
GRAN TURISMO 4 NEM GTA 4 😆
Az nagyon jó Game 😀
UUuuh ps1en mennyit játszotam a Crash-ekkel , Imádtam Őket !!!!
A Valóságot a legfőképpen ezzekre a gamekre értem :
-Gran Turismo 5
-Heavy Rain
-Uncharted
Nem azér hoztam fel jó?
Tv-játék (Kazettás), Sega (16-bit, kis fekete kazetta), Playstation2, Playstation3
(Csak a Ps3 van már meg!)
11éves gépről van szó és igy is szerintem tűrhető a grafika sőőőt...😜
A PlayStation 2 a Sony második játékkonzola, a PlayStation utódja és a PlayStation 3 elődje. Fejlesztését 1999 márciusában jelentették be, majd egy évvel később Japánban dobták piacra.
10ezer egy játék ????? háát biztos nem 3-4-5-6-7 ezer között van minden game !!!!
A GT4 nekem is megvan hozzá, azzal még viszonylag sokat is játszottam!
Mennyiért lehet kicsippeltetni 1 ilyen konzolt??
Haveromnak kéne😃
Köszi a választ
Elolvasom a Szabályzatot, bocsánat! 😳
Ja kva jó, am is nemkéne iet írnod!
Szerintem egy nagyon jó konzol és a legsikeresebb eddig, tőbb mint 150milliót adtak ell belőle és mai napig jó játékok jelennek meg rá vagy is már nagyon ritkán de sok game megtalálható rajta 😀