Ha valaki tolja a DBZ Budokai Tenkaichi 3-mat rajtam kívül, akkor ezt a modot mindenképp töltse le! Eddig ez a legjobb moddolt iso amit próbáltam!! Én PCSX2-őn tolom, de elvileg eredeti ps2-vel is működik! 😀
Sziasztok!
Van egy ezer éves fat ps2-m amihez vagy két éve vettem softmod kártyát, ami valamiért nem tölt be, viszont más ps2-n működik (ki lett próbálva). Valaki tud valami megoldást?
hát vannak rósz tapasztalataim next gen konzollal xbox360-al megvetem 40000-ért
ment egy napot felküldtem javításra és belesült a proci az alaplapba visz küldték hogy nem tudnak vele mit csinálni ott azt mondtam hogy jó ak b****** az összes új konzol a ps nem nyavalyog hogy melege van vagy nem áll le magától és légfokén nem romlik el 1 nap után már 3 ps2-öm volt ez ami most van meg van ár 4-éve és kváloan müködik csak nem kell moddolni meg csippelgetni a játékok sem rá 20 ezrek és némeik jobb mit a mai játékok PL :NFS Proo Streeet Test Drive Unlimited Medal of Honor Vengard ezen felül kiváltható egy csomó más eszköz vele pl: DVD lejátszó CD lejátszó
tündeszemeid nagyon jók 😆 egyébként nem tudjátok h honnan lehet megszerezni a Samurai Jack Shadow of Aku-t vagy a Batman:Vengeance-t? előre is köszönöm😀
UP.:a Samurai Jack megvan már csak a Batman kéne 😀 előre is köszi 😀
abba hagyták a ps2 gyártást világszerte 😞
de nem baj,nekem van és számomra ez a fő 😃 bár sajnálom h abbahagyták... mondjuk a tavalyi évvel asszem 2 millió dollárt hozott a Sonynak
ő ki???? a főadmin 😆
nem,ez cak egy felajánlás hogy ha akarod akkor újra kezdheted a meglévő cuccaiddal és akkor összegyűjtheted az aranycsavarokat,fegyvereket,aranyfegyvereket és a skillpointokat 😀
röviden ennyi 😃
amúgy ratchet and clank ben amikor megcsináltam az utolsó bolygót is akkor vissza kell menni a legelsőre megint és akkor meg kell csinálnom az összes bónusz valamit is?
576ban van elvileg (ha jól tudom)
nézd meg itt is:
konzolokszervize
console corner
uberkonzol
konzolvilág
Corvin konzol (őket hívd fel mert a honlapjukat nem frissítik)
platinum shop
vatera
ezeket ajánlom figyelmedbe 😀
Ha valaki tolja a DBZ Budokai Tenkaichi 3-mat rajtam kívül, akkor ezt a modot mindenképp töltse le! Eddig ez a legjobb moddolt iso amit próbáltam!! Én PCSX2-őn tolom, de elvileg eredeti ps2-vel is működik! 😀
Van egy ezer éves fat ps2-m amihez vagy két éve vettem softmod kártyát, ami valamiért nem tölt be, viszont más ps2-n működik (ki lett próbálva). Valaki tud valami megoldást?
Teljesen logikus, hogy egy PS2 nem melegszik annyira, mint egy Xbox 360/PS3.
Egy PS3-mal egy Blu-ray lejátszó is kiváltható akár.
ment egy napot felküldtem javításra és belesült a proci az alaplapba visz küldték hogy nem tudnak vele mit csinálni ott azt mondtam hogy jó ak b****** az összes új konzol a ps nem nyavalyog hogy melege van vagy nem áll le magától és légfokén nem romlik el 1 nap után már 3 ps2-öm volt ez ami most van meg van ár 4-éve és kváloan müködik csak nem kell moddolni meg csippelgetni a játékok sem rá 20 ezrek és némeik jobb mit a mai játékok PL :NFS Proo Streeet Test Drive Unlimited Medal of Honor Vengard ezen felül kiváltható egy csomó más eszköz vele pl: DVD lejátszó CD lejátszó
😆
UP.:a Samurai Jack megvan már csak a Batman kéne 😀 előre is köszi 😀
de nem baj,nekem van és számomra ez a fő 😃 bár sajnálom h abbahagyták... mondjuk a tavalyi évvel asszem 2 millió dollárt hozott a Sonynak
nem,ez cak egy felajánlás hogy ha akarod akkor újra kezdheted a meglévő cuccaiddal és akkor összegyűjtheted az aranycsavarokat,fegyvereket,aranyfegyvereket és a skillpointokat 😀
röviden ennyi 😃
amúgy ratchet and clank ben amikor megcsináltam az utolsó bolygót is akkor vissza kell menni a legelsőre megint és akkor meg kell csinálnom az összes bónusz valamit is?
egybként írj Nruhtas-nak h hátha van raktáron 😀
vaterán találtam is egyet és nem fogok habozni a megvételével
576-ban csak psp re van
a többiben meg egyszeűen nincs csak vaterán egy
ez a játék egyszerűen nincsen de miért?
nézd meg itt is:
konzolokszervize
console corner
uberkonzol
konzolvilág
Corvin konzol (őket hívd fel mert a honlapjukat nem frissítik)
platinum shop
vatera
ezeket ajánlom figyelmedbe 😀
csak mert kb 30 oldalt néztem végig ahol ps2-es játékok vannak de vagy nincs raktáron vagy nincs ps2-re
A többi rész később jön a games to be amazed feliratot én raktam oda 😀 mert feltötötten a covergalaxy oldalra
szép estét mindenkinek 😀
haveromtól kaptam kölcsön
(am kódhoz kéri 😆😉
melyik játékban kéri h nyomd meg?
akkor viszont lehet hogy inkább gépre lesz meg
ps2-n szinte csak az FPSekkel lehet multizni (sajnos 😞 )
(szóval Hack'n'slash)
Monster Hunter 1-2