Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TrolHunter avatar
Jaja, pont egy multi közben... Ennél nem is választhattak volna jobb időpontot.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Úgy látszik megint "meghalt" a steam 😶
0
0
0
0
no avatar
flormate: 'Home' gombot megnyomod bejelentkezel a Social Clubba és beírod a cd kulcsot.
0
0
0
0
flormate avatar
sziasztok!
Megvettem a max payne 3-at steamen és amikor fölraktam és beléptem, kérte a játék, hogy folytatáshoz nyomjak entert, de hiába csináltam nem történt semmi és így az aktiváló kódot sem tudtam beírni. Valaki tudna segíteni, hogy ez miért volt?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Igen, bár a weboldalon még mindig nem akar bejelentkezni.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Pont akkor döglik be ez is mikor VH1 DLC packot osztogat neocoregames -_-
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Már kezdtem félni, hogy nálam van valami baj.
0
0
0
0
no avatar
Ja valami van a szerverekkel 😞
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ja nálam is ugyan ez a helyzet 😕
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Másnál se megy a steam? Még a weboldalat se tölti be nálam.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Mostanában elég sok a csaló pár nap alatt 8-an is próbálkoztak azzal h xy haverja felvett de nem igazoltam vissza stb és vegyem fel linkelik a profilja steamID64 -jét általában de csalóka mert átirányít webes felületen egy lekopizott steam oldalra és ha belépsz ott már lőttek is az accnak legyen mindenki nagyon óvatos.
0
0
0
0
susguy avatar
Ellopták a felhasználódat. Ebben olyan 99%-ig biztos lehetsz. Írj a Steam Supportnak ([LINK]), a megfelelő bizonyítékokkal, hogy a fiók a tied, és vissza szerzik neked. Ha kell benne segítség, írj nekem egy privát üzenetet, és írd le pontosan, hogy hol akadtál el.
(Weben nem lehet átállítani sem a jelszót, sem a felhasználóhoz csatolt e-mail címet.)
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Tud valaki segíteni?
Be voltam lépve a steambe, játszottam egy játékkal aztán letettem tálcára és amikor utána vissza akartam lépni kidobott a steamből. Aztán megpróbáltam visszalépni és ezt írta: A Steames bejelentkezés sikertelen. Nem létezik a megadott fiók, vagy hibás a jelszó. Rámentem, hogy elveszett fiók felderítése, de nem küldött e-mailt, mit csináljak, nem kevés játék van az accountomon és nem szeretném őket elveszteni.
Az az érdekes, hogy a honlapon még mindig be van lépve.
NEM TUDOM MILYEN IZÉ EZ, DE ERRE VÁLTOZTATTA ÁT AZ EMAIL CÍMEMET:raou3outa@hotmail.fr
Hogy lehet a honlapról átállítani az email címet vagy a jelszavat?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Van pár kuponom amit cserélnék kártyára.

90%-KAL OLCSÓBB Enclave (Érvényesség vége: 2014.3.14. 16:40:37.)
75%-KAL OLCSÓBB Stealth Bastard Deluxe (Érvényesség vége: 2014.3.15. 16:04:27.)
50%-KAL OLCSÓBB Earth 2160 (Érvényesség vége: 2014.3.15. 20:08:19.)
50%-KAL OLCSÓBB LIMBO (Érvényesség vége: 2014.3.21. 12:07:19.)
75%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks (Érvényesség vége: 2014.3.15. 19:42:26.)
0
0
0
0
coolt16 avatar
Azt tudja valaki, hogy miért jelent meg a játékaim között kb. az összes steamen fellelhető ingyenes MMO?
0
0
0
0
susguy avatar
Nem, azt nem lehet megváltoztatni.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Mindegy megváltoztattam a jelszavamat biztos ami biztos!
Fióknevet lehet valahol változtatni amúgy mert azt nem találom ? 😞
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én nem kaptam steam-től jelszóváltoztatós e-mail, úgyhogy nem hiszem hogy a szerverek lennének instabilak, de tudjuk bármi megeshet. Egy jelszóváltoztatás mindenképp kijár.
0
0
0
0
susguy avatar
gabi86:
Inkább azon reménykedj hogy de, mert akkor csak a felhasználódat tudják, a jelszót nem. Ha tényleg a Steam védelmi rendszere lenne ennyire instabil, hogy random küldözget, mindenki sokkal nagyobb bajban lenne 😆
Bár úgy néz ki a jelszavadat nem tudták meg, én a helyedben, biztos ami biztos, megváltoztatnám valami erősebbre. (Ha már megtetted, akkor nem szóltam 😀😉
0
0
0
0
gigazte avatar
gabi86: Nekem soha az életbe nem volt ilyen, szóval szerintem turpisság van a dologban! Valaki tuti, hogy bepróbálkozott!
0
0
0
0
gabi86 avatar
Ti jártatok már úgy hogy az emailetekre jött egy üzenet a steamtől elfelejtett jelszóhoz ezt a kódott másoljam be holt be se vagyok jelentkezve !! Remélem nem valami Bu*i akarja ellopni a fiókomat !
0
0
0
0
gigazte avatar
Beelzebul: Kösz, mostanában elég sok az ilyen kezdeményezés! Igaz ennek mi csak örülünk!😀
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Nem tudom, hogy ez Steamhez kapcsolódik-e, de akkor csinálta ezt amikor Steamen játszottam.
Itt egy kép:https://kepfeltoltes.hu/140222/Ez_mi_www.kepfeltoltes.hu_.png
Valami awesomium_p valami volt, de nem ennyi hanem az egész tele volt azzal.Ez mi?Normális?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Van egy -50%-os Postal 2-es kuponom, szívesen cserélem vagy Skyrim-es Trade-ing card-ra de leginkább a Skyrim-es Aerial Attack nevű background kellen
0
0
0
0
DMSASD avatar
Csáko van pár kuponom ha érdekel valakit elcserélem kártyára v csgo skinre
[LINK]

Mindegyik (Érvényesség vége: 2014. február 25.)
66%-KAL OLCSÓBB KickBeat Steam Edition
50%-KAL OLCSÓBB Evoland
75%-KAL OLCSÓBB Shufflepuck Cantina Deluxe
66%-KAL OLCSÓBB Awesomenauts

Egyik ismerős is cserél kuponokat
[LINK]

50%-KAL OLCSÓBB LIMBO
75%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem 3D: Megaton Edition
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
75%-KAL OLCSÓBB X-Blades
50%-KAL OLCSÓBB Garry's Mod
50%-KAL OLCSÓBB 140
90%-KAL OLCSÓBB Conquest of Elysium 3
90%-KAL OLCSÓBB 3SwitcheD
75%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 3: BFE
75%-KAL OLCSÓBB Delve Deeper
90%-KAL OLCSÓBB Faerie Solitaire
75%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks
50%-KAL OLCSÓBB Earth 2160
66%-KAL OLCSÓBB Portal 2
66%-KAL OLCSÓBB Deadly 30
75%-KAL OLCSÓBB Ultratron
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Itt is helyre állt, nálam valami szinkronizációt írt ki. Viszont amit a probléma előtt írtam azok eltűntek.
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem most már jó lett! Viszont belépésnél valami játékos információt update -elt.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nekem is ugyanez a problémám. Az előbb még beengedett de most már nem... remélem mihamarabb változik a helyzet.
0
0
0
0
gigazte avatar
A legutóbbi update óta az istenért se tudok fellépni steamre! Folyamatosan azt írja, hogy gond van a hálózattal. Ilyet még sose értem meg, pedig már elég régóta használom! Telefonon betudok lépni, ezt végképp nem értem...😊
0
0
0
0
Ajax avatar
Ide lehet írni az ilyennel kapcsolatos dolgokat: https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ad_id=1718 De linkelni itt sem szabad, viszont beszélni róla azt igen.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Nincsmit 😃 Én emiatt figyelmeztetést kaptam, ezért gondoltam szólok.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Bocs, nem tudtam egyikről sem, töröltem is a kommentet. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan szóltál és nem bunkón.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
TrolHunter: Már volt szó erről az oldalról! Én osztottam meg anno a többi tagnak,de nem reklámoznám, mert tilos a pontgyűjtő oldalak reklámozása.
0
0
0
0
DMSASD avatar
Beelzebul: Mikor linkelték nekem is azt hittem kamu mert kéri a gmg jelszót is megkaptam a kulcsot de azért egy jelszócsere ment biztos ami biztos 😃
0
0
0
0
coolt16 avatar
TrolHunter: Nem minden dobozos játékot lehet aktiválni rajta, hiába árusítják őket. Én is próbálkoztam párral, és szomorúan konstatáltam, hogy nem megy.
0
0
0
0
susguy avatar
Inkább az EA-től vártál sokat.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Kösz a segítséget, de akkor ha csak originen megy inkább hagyom. Egyébként azért néztem steamen, mert ott is meg lehet venni a complete collection-t és gondoltam hogy akkor már aktiválni is lehetne. Lehet, hogy egy kicsit sokat vártam a steamtől.
0
0
0
0
DMSASD avatar
TrolHunter: Nézd meg ezeket de szerintem is origin-en próbálkozz.

[LINK]

[url]https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=517a0397bc8051e00b622fadd8dc4eba&ref=1968-HKLX-7538[/url]

[url]https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=517a0397bc8051e00b622fadd8dc4eba&ref=5806-YFGL-3427[/url]

off csgo műhely próbálkozásaim:
[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
SnileZ avatar
Elvileg ha BF2 cd kulcsát beírod megkapod mindet, szóval próbáld azt beírni.
De szerintem Origin-nen kéne próbálkoznod, ott vannak az EA játékok.
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Valaki tudna segíteni dobozos játék steames aktiválásával? Megvan a bf 2 complete collection, de cd kulcsot úgy járt hozzá, hogy bf 2 + special forces + booster packs. A baj az, hogy bármelyiket írom be azt írja, hogy invalid cd key. Valami ötlet?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Bocs ne figyelj rám. Dög fáradt vagyok az se látom, h mit írok. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Miért kéne fizetni, hogy regisztrálhass? Ez olyan mintha fizetned kellene külön, hogy bemenj a sarki fűszereshez.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
És tényleg nem kamu. 😃 Amúgy miért van ez, h ingyenesen lehet regisztrálni magunkat a Steamre?
0
0
0
0
susguy avatar
Ha Steam loginnál ezt látjátok, akkor nem kamu 😀
https://i.imgur.com/6GqEhWH.png
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Nem hát én is aktiváltam 😃
0
0
0
0
SnileZ avatar
és tényleg nem az, bocsi. Azért csináltam a biztonság kedvéért csináltam egy üres steam accountot.. 😀 Egyszer már megjártam egy hasonló free cd key dologgal.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció