sziasztok!
Megvettem a max payne 3-at steamen és amikor fölraktam és beléptem, kérte a játék, hogy folytatáshoz nyomjak entert, de hiába csináltam nem történt semmi és így az aktiváló kódot sem tudtam beírni. Valaki tudna segíteni, hogy ez miért volt?
Mostanában elég sok a csaló pár nap alatt 8-an is próbálkoztak azzal h xy haverja felvett de nem igazoltam vissza stb és vegyem fel linkelik a profilja steamID64 -jét általában de csalóka mert átirányít webes felületen egy lekopizott steam oldalra és ha belépsz ott már lőttek is az accnak legyen mindenki nagyon óvatos.
Ellopták a felhasználódat. Ebben olyan 99%-ig biztos lehetsz. Írj a Steam Supportnak ([LINK]), a megfelelő bizonyítékokkal, hogy a fiók a tied, és vissza szerzik neked. Ha kell benne segítség, írj nekem egy privát üzenetet, és írd le pontosan, hogy hol akadtál el.
(Weben nem lehet átállítani sem a jelszót, sem a felhasználóhoz csatolt e-mail címet.)
Tud valaki segíteni?
Be voltam lépve a steambe, játszottam egy játékkal aztán letettem tálcára és amikor utána vissza akartam lépni kidobott a steamből. Aztán megpróbáltam visszalépni és ezt írta: A Steames bejelentkezés sikertelen. Nem létezik a megadott fiók, vagy hibás a jelszó. Rámentem, hogy elveszett fiók felderítése, de nem küldött e-mailt, mit csináljak, nem kevés játék van az accountomon és nem szeretném őket elveszteni.
Az az érdekes, hogy a honlapon még mindig be van lépve. NEM TUDOM MILYEN IZÉ EZ, DE ERRE VÁLTOZTATTA ÁT AZ EMAIL CÍMEMET:raou3outa@hotmail.fr
Hogy lehet a honlapról átállítani az email címet vagy a jelszavat?
Én nem kaptam steam-től jelszóváltoztatós e-mail, úgyhogy nem hiszem hogy a szerverek lennének instabilak, de tudjuk bármi megeshet. Egy jelszóváltoztatás mindenképp kijár.
gabi86:
Inkább azon reménykedj hogy de, mert akkor csak a felhasználódat tudják, a jelszót nem. Ha tényleg a Steam védelmi rendszere lenne ennyire instabil, hogy random küldözget, mindenki sokkal nagyobb bajban lenne 😆
Bár úgy néz ki a jelszavadat nem tudták meg, én a helyedben, biztos ami biztos, megváltoztatnám valami erősebbre. (Ha már megtetted, akkor nem szóltam 😀😉
Ti jártatok már úgy hogy az emailetekre jött egy üzenet a steamtől elfelejtett jelszóhoz ezt a kódott másoljam be holt be se vagyok jelentkezve !! Remélem nem valami Bu*i akarja ellopni a fiókomat !
Helló!
Nem tudom, hogy ez Steamhez kapcsolódik-e, de akkor csinálta ezt amikor Steamen játszottam.
Itt egy kép:
Valami awesomium_p valami volt, de nem ennyi hanem az egész tele volt azzal.Ez mi?Normális?
A legutóbbi update óta az istenért se tudok fellépni steamre! Folyamatosan azt írja, hogy gond van a hálózattal. Ilyet még sose értem meg, pedig már elég régóta használom! Telefonon betudok lépni, ezt végképp nem értem...😊
TrolHunter: Nem minden dobozos játékot lehet aktiválni rajta, hiába árusítják őket. Én is próbálkoztam párral, és szomorúan konstatáltam, hogy nem megy.
Kösz a segítséget, de akkor ha csak originen megy inkább hagyom. Egyébként azért néztem steamen, mert ott is meg lehet venni a complete collection-t és gondoltam hogy akkor már aktiválni is lehetne. Lehet, hogy egy kicsit sokat vártam a steamtől.
Valaki tudna segíteni dobozos játék steames aktiválásával? Megvan a bf 2 complete collection, de cd kulcsot úgy járt hozzá, hogy bf 2 + special forces + booster packs. A baj az, hogy bármelyiket írom be azt írja, hogy invalid cd key. Valami ötlet?
és tényleg nem az, bocsi. Azért csináltam a biztonság kedvéért csináltam egy üres steam accountot.. 😀 Egyszer már megjártam egy hasonló free cd key dologgal.
Megvettem a max payne 3-at steamen és amikor fölraktam és beléptem, kérte a játék, hogy folytatáshoz nyomjak entert, de hiába csináltam nem történt semmi és így az aktiváló kódot sem tudtam beírni. Valaki tudna segíteni, hogy ez miért volt?
(Weben nem lehet átállítani sem a jelszót, sem a felhasználóhoz csatolt e-mail címet.)
Be voltam lépve a steambe, játszottam egy játékkal aztán letettem tálcára és amikor utána vissza akartam lépni kidobott a steamből. Aztán megpróbáltam visszalépni és ezt írta: A Steames bejelentkezés sikertelen. Nem létezik a megadott fiók, vagy hibás a jelszó. Rámentem, hogy elveszett fiók felderítése, de nem küldött e-mailt, mit csináljak, nem kevés játék van az accountomon és nem szeretném őket elveszteni.
Az az érdekes, hogy a honlapon még mindig be van lépve.
NEM TUDOM MILYEN IZÉ EZ, DE ERRE VÁLTOZTATTA ÁT AZ EMAIL CÍMEMET:raou3outa@hotmail.fr
Hogy lehet a honlapról átállítani az email címet vagy a jelszavat?
90%-KAL OLCSÓBB Enclave (Érvényesség vége: 2014.3.14. 16:40:37.)
75%-KAL OLCSÓBB Stealth Bastard Deluxe (Érvényesség vége: 2014.3.15. 16:04:27.)
50%-KAL OLCSÓBB Earth 2160 (Érvényesség vége: 2014.3.15. 20:08:19.)
50%-KAL OLCSÓBB LIMBO (Érvényesség vége: 2014.3.21. 12:07:19.)
75%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks (Érvényesség vége: 2014.3.15. 19:42:26.)
Fióknevet lehet valahol változtatni amúgy mert azt nem találom ? 😞
Inkább azon reménykedj hogy de, mert akkor csak a felhasználódat tudják, a jelszót nem. Ha tényleg a Steam védelmi rendszere lenne ennyire instabil, hogy random küldözget, mindenki sokkal nagyobb bajban lenne 😆
Bár úgy néz ki a jelszavadat nem tudták meg, én a helyedben, biztos ami biztos, megváltoztatnám valami erősebbre. (Ha már megtetted, akkor nem szóltam 😀😉
Nem tudom, hogy ez Steamhez kapcsolódik-e, de akkor csinálta ezt amikor Steamen játszottam.
Itt egy kép:
Valami awesomium_p valami volt, de nem ennyi hanem az egész tele volt azzal.Ez mi?Normális?
[LINK]
Mindegyik (Érvényesség vége: 2014. február 25.)
66%-KAL OLCSÓBB KickBeat Steam Edition
50%-KAL OLCSÓBB Evoland
75%-KAL OLCSÓBB Shufflepuck Cantina Deluxe
66%-KAL OLCSÓBB Awesomenauts
Egyik ismerős is cserél kuponokat
[LINK]
50%-KAL OLCSÓBB LIMBO
75%-KAL OLCSÓBB Duke Nukem 3D: Megaton Edition
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
75%-KAL OLCSÓBB X-Blades
50%-KAL OLCSÓBB Garry's Mod
50%-KAL OLCSÓBB 140
90%-KAL OLCSÓBB Conquest of Elysium 3
90%-KAL OLCSÓBB 3SwitcheD
75%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 3: BFE
75%-KAL OLCSÓBB Delve Deeper
90%-KAL OLCSÓBB Faerie Solitaire
75%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks
50%-KAL OLCSÓBB Earth 2160
66%-KAL OLCSÓBB Portal 2
66%-KAL OLCSÓBB Deadly 30
75%-KAL OLCSÓBB Ultratron
Ingyen PAM.
[LINK]
[url]https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=517a0397bc8051e00b622fadd8dc4eba&ref=1968-HKLX-7538[/url]
[url]https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=517a0397bc8051e00b622fadd8dc4eba&ref=5806-YFGL-3427[/url]
off csgo műhely próbálkozásaim:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
De szerintem Origin-nen kéne próbálkoznod, ott vannak az EA játékok.