Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Bocsi hogy erre használom a fórumot, de máshol nem igazán tudok utána járni. Van valakinek közületek Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-ja. Csak azért kérdezem, mert most jött ki két új Sony Ericsson telefon, az Xperia Mini és Mini Pro, és arra lennék kiváncsi hogy a Qwerty billentyűzetes nem kopik el a használattól? Mert ez a két típus (xperia mini vagy mini pro) az esélyes.
Most egy Sony Ericsson K770-et akarom lecserélni.
Előre is köszönöm mindenkinek a választ.
0
0
0
0
Szykla avatar
Most még egy Motorola V550 van, de nem sokára egy Samsung Galaxy Mini lesz helyette.😜
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Nokia 3120 classic (munkára), nokia N73, mind a kettő elég jó telefon.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
sanya999 írta:
sony ericsson x10 mini pro

ez is úgy terjed mint a samsung corby anno 😆
nekem most N97 mini
0
0
0
0
jumbo avatar
hát ez jó...
Samsung Galaxy Mini
Samsung G800
Samsung L700
Samsung s3310
LG 502
Nokia 6233

csak hogy ne unjam meg a telomat 😉
0
0
0
0
wdavid avatar
Nokia 5800 XPressMusic 😃
0
0
0
0
sanya999 avatar
sony ericsson x10 mini pro
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nekem egy Nokia N8 van nagyon meg vagyok vele elégedve!😀
0
0
0
0
sCUBA avatar
nekem valahol van a szobába egy eltűnt LG GS 290...
és van egy összevisszahorpadt Sony V6 valamennyi... SIM kártya nélkül : DDDDD
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a galaxy s iss sokkal gördülékenyebb moddolt rendszerrel és van akadás csak van sebesség őrült akinek felforr az agyvize ha meglát egy akadást míg más észre nem veszi
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
xlife írta:
Az nem jön be nekem, hogy telefonmárkánként más felület van, plusz a lassulás. Galaxy S II is tud laggolni. Samsung Omnia 7 1GHz prcival nem akad meg.Ez a WP7 érdeme.Sokat dolgoztzak rajta, meg lett az eredménye.WP7 nem akad, semmilyen szituációban ...

Pont ez az, hogy a ZTE-nek nincs saját kezelőfelülete, csak a sima Androidos...A HTC-nek ott a HTC Sense, a Samsung-nak a TouchWiz stb...és a Touchwiz nagyon is jó! A Galaxy S sem akad...pedig androidos, és ugyanúgy 1GHz-es procija van...😉 Ez csak a hardwertől függ!😉
Ettől függetlenül elismerem, hogy jók a Windows7 Phone-ok, de az Android mégiscsak kiforrottabb!😃
0
0
0
0
xlife avatar
tothricsi95 írta:
xlife írta:
Kmisi99 írta:
xlife írta:
ZTE-Bladem van, de életem legrosszabb döntése az android volt.Ennyi pénzér jó android NINCS , de többért sem.Csak iOS,WP7 vagy WebOS

Mi a problémád vele? Mert a blade a legjobb teló azért az árét de persze csak ha moddolják mert az android akkor mutatja meg az igazi tudását ha moddoltat löknek fel a telóra.

Cyanogen mod van fennt,de az android funkcionalítésában csalódtam.Nem nyújt annyit amennyit szeretnék

"Nem nyújt annyit amennyit szeretnék"
Palacsintát akarsz sütni vele vagy mi?😊 Az Android a legjobb mobil operációs rendszer, több százezer app, játékok, kiváló funkciók...Nem tudom, hogy lehet nem szeretni...😀 Egyébként már kezeltem Blade-t...mit ne mondjak azzal a 2.1-es Androiddal szörnyű...nem az android a rossz, hanem a teló hardwerei...lévén 800*480-as felbontás (akkora mint Galaxy S-é, igaz nem SAMOLED, nem is AMOLED) ezt a felbontást egy 600MHz-es proci, és egy Adreno 200-as GPU egyszerűen nem tudja kihajtani...Ennyi az egész...Ezektől függetlenül az Android még jó....nem tudom, hogy a frissítéstől mennyire lenne gyorsabb a teló, de mindenképpen megérné...Mondjuk ZTE-t max otthon tudsz frissíteni szerintem mert mondjuk egy Samsung-ot beviszel egy Samsung szervízbe de ZTE-t...azt már nehezebb volna...😃

Az nem jön be nekem, hogy telefonmárkánként más felület van, plusz a lassulás. Galaxy S II is tud laggolni. Samsung Omnia 7 1GHz prcival nem akad meg.Ez a WP7 érdeme.Sokat dolgoztzak rajta, meg lett az eredménye.WP7 nem akad, semmilyen szituációban ...
0
0
0
0
Cooley avatar
Na ha már ZTE Blade-ről van szó, lehet kapni Magyarországon újonnan AMOLED-es verziót?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
xlife írta:
Kmisi99 írta:
xlife írta:
ZTE-Bladem van, de életem legrosszabb döntése az android volt.Ennyi pénzér jó android NINCS , de többért sem.Csak iOS,WP7 vagy WebOS

Mi a problémád vele? Mert a blade a legjobb teló azért az árét de persze csak ha moddolják mert az android akkor mutatja meg az igazi tudását ha moddoltat löknek fel a telóra.

Cyanogen mod van fennt,de az android funkcionalítésában csalódtam.Nem nyújt annyit amennyit szeretnék

"Nem nyújt annyit amennyit szeretnék"
Palacsintát akarsz sütni vele vagy mi?😊 Az Android a legjobb mobil operációs rendszer, több százezer app, játékok, kiváló funkciók...Nem tudom, hogy lehet nem szeretni...😀 Egyébként már kezeltem Blade-t...mit ne mondjak azzal a 2.1-es Androiddal szörnyű...nem az android a rossz, hanem a teló hardwerei...lévén 800*480-as felbontás (akkora mint Galaxy S-é, igaz nem SAMOLED, nem is AMOLED) ezt a felbontást egy 600MHz-es proci, és egy Adreno 200-as GPU egyszerűen nem tudja kihajtani...Ennyi az egész...Ezektől függetlenül az Android még jó....nem tudom, hogy a frissítéstől mennyire lenne gyorsabb a teló, de mindenképpen megérné...Mondjuk ZTE-t max otthon tudsz frissíteni szerintem mert mondjuk egy Samsung-ot beviszel egy Samsung szervízbe de ZTE-t...azt már nehezebb volna...😃
0
0
0
0
xlife avatar
Kmisi99 írta:
xlife írta:

0
0
0
0
Devis avatar
0423mark írta:
Nem tudom mit takar az a moddolt android de nekem az x8 asomon android 2.1 van és tökéletesen elégedet vagyok vele
Szerintem hogyha elkezdenék az androidot pc re tervezni és egy 2 3 év múlva kidobnának valami királyat akkor megtudnák vele fogni még a windowst is persze az is lehet hogy egy gagyi valami lenne mint a linux

van andorid pc-re, bár igaz h az emulált...😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát amikor felhasználók által készített rendszert raknak fel ami sokkal sokkal gyorsabb több extrával satöbbi.
Nekem is a bladen egy 2.3 mas módosított rendszer van és kiváló sebességgel fut.
Hogy idézzek egy cikk írót
"Talán a legnyíltabb rendszer. Igazán akkor mutatja meg a foga fehérjét, hogyha főzött ROM-okat (módosított szoftver, garanciavesztéssel járhat) használ az ember, ugyanis jelentős teljesítménynövekedés érhető el."

Ja és az android is linuxon alapul és a linux kiváló alternatív oprendszer!
0
0
0
0
0423mark avatar
Nem tudom mit takar az a moddolt android de nekem az x8 asomon android 2.1 van és tökéletesen elégedet vagyok vele
Szerintem hogyha elkezdenék az androidot pc re tervezni és egy 2 3 év múlva kidobnának valami királyat akkor megtudnák vele fogni még a windowst is persze az is lehet hogy egy gagyi valami lenne mint a linux
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
xlife írta:

0
0
0
0
Gaboo7 avatar
xlife írta:

Én Galaxy S II -őt használok és nagyon meg vagyok elégedve az Android-al, annyi pénzért nem kell csodát várni a Blade-től...
0
0
0
0
xlife avatar
0
0
0
0
BRUgamer avatar
nokia 6300 😃 nem rosz kis telo 😆
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Eladóó😃😆 Nokia x3 amúgy😀😉) Akit esetleg érdekelné írjon privit😀😉)
0
0
0
0
no avatar
Gamer125 írta:
Most: SE K800i
Hamarosan: LG Optimus gt540 😆

Szia!, szerintem ne GT540-et vegyél! rossz az érintő képernyője, karcolódik, a home gomb beakad (utána olvastam eleinte én is ilyet akartam venni, rengeteg negativomut irtak róla ) inkább vegyél egy xperia x8-at szinte ugyan annyiért, vagy egy sony ericsson w8-at (ugyanaz mint az x8 csak ez walkman brendes ) én is e kettő között fogok dönteni😀
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
WackoSheep😃ugd be a töltőt.
Nokia N95 8 GB om van teljes mértékben megvagyok vele elégedve.A kijelzője is nagy egy gombos telóhoz képest.
0
0
0
0
bfrenk avatar
Valakinek van még Nokia 6303i Classic-ja? 😃

https://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-02/56536/nokia-6303i-classic-2.jpg
0
0
0
0
Core2 avatar
milyen op. rendszer van az iPhone-okon ?
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Most: SE K800i
Hamarosan: LG Optimus gt540 😆
0
0
0
0
EL3CTRO avatar
Sony Ericsson W910i 😃 már 2 éves, és olyan szép állapotban van mintha új lenne 😃
legközelebb is hasonlót akarok, én teljesen meg vok elégedve vele 😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Google segített ? 😆 Amúgy igen, Bada 2.0.1 csak még béta.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Egy kérdés: szerintetek ezek a képek melyik mobil op.rendszerből vannak ?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]

😀 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Bocs, hogy ide írom csak nem találtam ehhez megfelelő témakört... látom, hogy sokatoknak van Xperia X8-a. Akiknek ilyen telefonuk van megvannak vele elégedve? Csak mert én is ilyet akarnék venni és érdekelne, hogy megéri-e az árát, vagy hogy vannak-e hibái a készüléknek! Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Adam996 avatar
tasiadam írta:
Nokia N73 black music edit (6 éves talán de még mindig jobb mint egy samsung 5230 meg az ilyen fos telefonok) leamortizálva, kb nyár végén egy N97 mini-m lesz helyette

Hát igen jó telefon az N73 főleg milyen volt amikor kiadták 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Nokia N73 black music edit (6 éves talán de még mindig jobb mint egy samsung 5230 meg az ilyen fos telefonok) leamortizálva, kb nyár végén egy N97 mini-m lesz helyette
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Noki 5310 express music Ó yee 3 éves teló😆
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta: