Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BF3_team24 avatar
aki tölt fel videot a youtube-ra az kap tőle pénzt???😊
0
0
0
0
no avatar
én szeretnék komolyabb szakmai témákat, főleg hogy most fogok tovább tanulni informatika szakon! 😃
0
0
0
0
tigris12 avatar
én nem értem igazábol a kérdést
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miután kitárgyaltátok Tirexit, most már vissza is térhetünk az eredeti témához!
0
0
0
0
ProtoHype avatar
Bear Grylls írta:
ProtoHype írta:
Én nem akarok provokáló lenni, se semmi. Ez teljesen csak a vélemény lesz.
Sajnos én is, mint ahogy többen is írták, nehezen lehet elhinni azt hogy Tirexi-nek havi 1,5 millió + nézője van. Elég ha megnézzük a videóit. Mostanában jó ha max 1300-1700 néző van a videóinál (1 videónál.) Természetesen van ahol 2500+.Végignézve egy hét alatt kb 50.000+ nézettsége van, eddigi számítások szerint. Szóval nekem ne nagyon akarja bemagyarázni valaki hogy 1,5 millió néző/hó. Jó ha van 250.000-300.000. Azért el kell ismerni, ez sem kis szám, mert sokan megirigyelnék ezt, és sokan szeretnének így pénzt keresni. De azért az a 250-300.000 még sem 1,8 millió... NAgyolni könnyű, de hogy ennyire?!
EGy videóban meg, azt hiszem Zacky említi meg, hogy ő 500.000+ forintot keres havonta, a youtube videókkal. ELég nagy baromságot mondott ott ez a Zacky gyerek, márt csak azért is mert 500.000+ keresethez bőven több kellene mint 2-3 millió néző/hó sőt lehet keveset is mondtam.
A világ legjobban kereső embere youtube-n több mint 9.000$-árt keres havi szinten. Ami átszámítva kb 2.000.000ft. Tudomásom szerint 1x volt olyan hogy valaki több mint 35.000$-árt keresett a youtube-val. De aztán visszaesett. És itt konkrétan tiszta számokról beszélünk. Szóval ez az 500.000 amit ott említett egy baromság.
Lehet, sőt biztos hoz még a weboldala is pénzt meg mit tudjam én még mi, de azért tulzásokba nem érdemes merülni.
Az irigység nem beszél belőlem, én sose merülök le ilyen mélyre hogy így keressem a pénzt. Vagy rendes munkával vagy sehogy. Ez csak vélemény.

Tirexi a weboldalán leírta hogy azért van ennyi pénze mert 3 műszakban esztergályosként dolgozik + a youtube

Hát azért az mégis csak más fényt vet a dolgokra. De akkor legalább nem hazudozná azt hogy 1,8 milla+ nézettsége van havonta. Na de mind1, én leírtam már ehhez a véleményemet. Éli az életét ahogy mi mindannyian, és hogy hogyan éli az az ő dolga. De a véleményezés mindannyiunké.
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
ProtoHype írta:
Sajnos én is, mint ahogy többen is írták, nehezen lehet elhinni azt hogy Tirexi-nek havi 1,5 millió + nézője van. Elég ha megnézzük a videóit. Mostanában jó ha max 1300-1700 néző van a videóinál (1 videónál.) Természetesen van ahol 2500+.Végignézve egy hét alatt kb 50.000+ nézettsége van, eddigi számítások szerint. Szóval nekem ne nagyon akarja bemagyarázni valaki hogy 1,5 millió néző/hó. Jó ha van 250.000-300.000. Azért el kell ismerni, ez sem kis szám, mert sokan megirigyelnék ezt, és sokan szeretnének így pénzt keresni. De azért az a 250-300.000 még sem 1,8 millió... NAgyolni könnyű, de hogy ennyire?!
EGy videóban meg, azt hiszem Zacky említi meg, hogy ő 500.000+ forintot keres havonta, a youtube videókkal. ELég nagy baromságot mondott ott ez a Zacky gyerek, márt csak azért is mert 500.000+ keresethez bőven több kellene mint 2-3 millió néző/hó sőt lehet keveset is mondtam.
A világ legjobban kereső embere youtube-n több mint 9.000$-árt keres havi szinten. Ami átszámítva kb 2.000.000ft. Tudomásom szerint 1x volt olyan hogy valaki több mint 35.000$-árt keresett a youtube-val. De aztán visszaesett. És itt konkrétan tiszta számokról beszélünk. Szóval ez az 500.000 amit ott említett egy baromság.
Lehet, sőt biztos hoz még a weboldala is pénzt meg mit tudjam én még mi, de azért tulzásokba nem érdemes merülni.
Az irigység nem beszél belőlem, én sose merülök le ilyen mélyre hogy így keressem a pénzt. Vagy rendes munkával vagy sehogy. Ez csak vélemény.

Tirexi a weboldalán leírta hogy azért van ennyi pénze mert 3 műszakban esztergályosként dolgozik + a youtube
0
0
0
0
ProtoHype avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Bár nem néztem meg egy videót sem, utálok gameplay vidiket nézni.
Sose értettem mi értelme van 😃 Max egy olyan játékot, amit nagyon kevesen ismernek.
Akkor is unalmasak ha én játszom, nem ha még más 😂
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
apetit1989 írta:
Nem véletlenül van letiltva nála a kommentálási lehetőség, nyilván túl sokan kérdezgették tőle, egy két dolog hogy is van.
Elvileg -mint írta- ő tökéletesen meg él abból, hogy a minősíthetetlen videóit töltögeti YT-ra. Idézem: havonta 1,8 milliós nézettséget produkálok. Valahogy nehezen tudom elhinni, mindegy.
Nagy kár, hogy még itt is ezzel veri a nyálát, hogy nekem ez a "hivatásom".
Szánalom, számalom. Na, off vége.

Nincs letiltva a kommentálási lehetőség, és én -mint még jópár ember- szívesen nézegetem a videóit, pl a BF3as és L4Des videói nagyon bejöttek
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Nem véletlenül van letiltva nála a kommentálási lehetőség, nyilván túl sokan kérdezgették tőle, egy két dolog hogy is van.
Elvileg -mint írta- ő tökéletesen meg él abból, hogy a minősíthetetlen videóit töltögeti YT-ra. Idézem: havonta 1,8 milliós nézettséget produkálok. Valahogy nehezen tudom elhinni, mindegy.

Ez benneteket miért zavar ?
Irigység tudom...😕
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Force, Tirexi barátunk elmondása szerint, millió forintos nagyságrendű fizetést kap a youtubetól a gány videói végett. Merthogy (kapaszkodjunk meg), ő egy igazi YOUTUBE PARTNER. Bizony.

Ja értem, ezt nem tudtam 😂
Ahhoz hogy youtube partner lehessen naponta kell feltölteni jó videókat, rengeteg feliratkozó és rendszeres megtekintő kell.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Force, Tirexi barátunk elmondása szerint, millió forintos nagyságrendű fizetést kap a youtubetól a gány videói végett. Merthogy (kapaszkodjunk meg), ő egy igazi YOUTUBE PARTNER. Bizony.
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
TirexiHD írta:
Naná, hogy szoktam készíteni videókat, hisz nekem ez a hivatásom. 😃

Persze, elhisszük. Én meg a Google számára hányom el vellával a ganét, és havonta ezért 2,8 milliárd dollárt utalnak a számlámra, amiből még adóznom sem kell.

a hivatás meg a szakma más, a hivatás az, amiben az ember megtalálja azt amitől jól érzi magát, a szakma pedig az amit pl dolgozik.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
TirexiHD írta:

Persze, elhisszük. Én meg a Google számára hányom el vellával a ganét, és havonta ezért 2,8 milliárd dollárt utalnak a számlámra, amiből még adóznom sem kell.
0
0
0
0
Jointos100 avatar
Majd Fifa 13-ról csinálok egy 10 perces gameplay videót 😀
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Jajj félre értelmeztem ! elfelejtettem ,hogy én csak végig tolást csinálok 😆
0
0
0
0
Kayn avatar
[LINK] én kifejezetten bemutatásokat is fogok csinálni
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
TirexiHD írta:
Naná, hogy szoktam készíteni videókat, hisz nekem ez a hivatásom. :D

Az egyszer biztos XD
0
0
0
0
TirexiHD avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
Minek hozzá webkam, nézd meg az én YT csatornámat, még elég kezdők vagyunk-e téren. Azt meg nem értem, hogy minek minden videósnak álarc? ÉN megmutatom a képemet 😃, a csatornán én vagyok Dave,a z én videóimat keresd!
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
jaja csak kell hozzzá webkamera meg mikfrofon 😃 stb én csinálnék is ha nem lennék iylen lusta ezt spoilerbe rakom hizs csak részlegesen tartozik ide kb iylen :Spoiler!
0
0
0
0
Bicike avatar
Igen, valami hasonló, elmondod, mikor jelent meg, milyen motor hajtja stb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
mostanában elég kétértelműek ezek a kérdések!
mi számít videotesztnek egyáltalán pontosan?
0
0
0
0
Bicike avatar
Én folyamatosan csinálok videoteszteket. Szerintem ha sokan arra szavaznak, hogy csinálnak, akkor lehettesz itt is tesztelni.
0
0
0
0
niteforce avatar
Az videotesztnek szamit ha csak felveszek egy reszletet a jatekbol?
Szerintem nem, de mondjatok meg ti :-)
0
0
0
0
Erik94 avatar
50% a nem 😲 Hát én szoktam itt ott...Frapsal 😆
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
TopCat írta:
Én régen mindig mindent előakartam rendelni. Aztán kaptam pénzt...és eltűnt...

Ismerős... 😆
0
0
0
0
TopCat avatar
Én régen mindig mindent előakartam rendelni. Aztán kaptam pénzt...és eltűnt...
0
0
0
0
19ati93 avatar
BenceBoy15 írta:
Az a tipikus paraszt vagyok aki lusta lemenni a Tescoba és az Auchanba 😃 " nem vagyok buszke rá de ez van" Torrent I Love You 😆

Egyetértek 😆
0
0
0
0
BenceBoy15 avatar
Az a tipikus paraszt vagyok aki lusta lemenni a Tescoba és az Auchanba 😃 " nem vagyok buszke rá de ez van" Torrent I Love You 😆
0
0
0
0
rafferd avatar
én csak azért nem rendelek elő, mert nincs pénzem 😆
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Sztem értelmetlenség előrendelni, de vannak olyanok akiknek megéri 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Mort2195 írta:
Na most megmutatkozik mennyi ember warezol is...

Nem teljesen, mert attól még hogy valaki megvesz pár játékot mert nagy kedvence, vagy érdekli a multi, warezolhat is, mert nem vesz meg 10K-ért minden játékot amit ki szeretne próbálni.
0
0
0
0
no avatar
Mort2195: te még soha nem csináltad, igaz? 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
én is csak 3x, csak a NFS-eket rendelem elő, hogy a limited editiont megkapjam.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát ez a "szoktál" szerintem kicsit általános... én eddig csak egyszer rendeltem elő...
0
0
0
0
no avatar
én modding közöségbe vagyok de nem klánba 😃 egyébként ezt lehet azért kérdezzték mert leszz egy gépigényes klán van egy érzésem (ez is csak tipp 😀 )
0
0
0
0
atrox95 avatar
Kicsit örült a klánom számít? 😆
0
0
0
0
AnonimMC avatar
És a Wu-Tang Clan számít? 😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
C1nd3r3ll4 m4n avatar
jó lenne egy klánba tartozni megint, kár, hogy nincs időm 😞
0
0
0
0
rafferd avatar
persze, hogy számít 😆DD
0
0
0
0
Revenge avatar
KLUK KLUX is számít? 😃
0
0
0
0
no avatar
hardX írta:
Hát én szivesen irok tezsteket, képeket berakni, stb de sajna nem mennének a gépemen a mostani játékok, a régiek tesztjeire meg ki kiváncsi?😂 Bár olyan 2009 és előtti játékok egész szépen mennek.

háhá, nálam is ez a helyzet 😃
nemsokára elvileg új gépem lesz, de szerintem nem lesz belőle semmi 😀
0
0
0
0
no avatar
szabolaci10 írta:
Erik94 írta:
Bár nem értem azt hogy mért folyamatos kult.megfogalmazás a warnom.Amikor csak egy idézést irtam a Belgától

Ha Belga akkor már rossz ! 😆
Egy-két-há......... 😊

és a te képed?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen abból 😆 De kicsillagoztam pedig😕
0
0
0
0
Erik94 avatar
Bár nem értem azt hogy mért folyamatos kult.megfogalmazás a warnom.Amikor csak egy idézést irtam a Belgától
0
0
0
0
Demoz avatar
Ez nem igaz. Aki betartja a szabályzatot tisztességesen, az nem kap warnt.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Ám ha igy haladunk mindenkinek figyi lesz és senki nem lehet modi,bár azért bizos akad olyan is...
0
0
0
0
Demoz avatar
Mort2195 írta:
Én nem a szabályzaton szigorítanék, hanem figyelmesebb moderátorokat vennék fel. Az összes topikban csak az off és a vita megy mindig. Nagy ritkán Superlompost látom szólni, de nagyon mást nem. Igen én is szoktam vitázni és offolni, de ez most lényegtelen, a moderátornak meg kéne büntetni, de nem teszi...

Ha minden egyes kis off miatt szólnánk, akkor már nem sokan lennének itt az oldalon.
Van azért 3-4 moderátor, aki aktív, csak vannak olyan dolgok, amiket egy tag nem láthat. Valamikor PÜ-ben kell figyelmeztetni a tagokat, és nem ott, ahol mindenki látja. Továbbá azt sem látod, amikor warn-t adunk egy szabálytalankodó tagnak.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció