Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
megéri letölteni😀
Tudna nekem valaki egy jó gamét mondani? MIndfegy hogy régi vagy új csak játszani tudjak
Elsősorban a legnagyobb stalker fan-tól kérdem hogy érdemes letölteni a stalker clear sky-t? De mások is válaszolhatnak, csak gondolom core 2 már ezt is végigtolta. 😃
ám nekem is kéne valami jó kis FPS játék , ami menne 1,6ghzes procin , 1gb ramon , és en7300gs 256mb ddr2-es kártyán ! lehetöleg ne CS , és ne HL legyen , thx előre is 😃
Meg lehet próbálni, de szerintem a proci gyenge hozzá! Meg nem ártana még 1 GB ram!
De egy kérdés, hogy lehet, hogy egy DDR1-es foglalatú alaplapban DDR2-es ram? Valami így nem koser!
sztem elég lenne a proci, nekem normálon elment 2.0GhZ-es procival DDR1-es ram-al! igaz az a ram-dolog zavaros!
De egy kérdés, hogy lehet, hogy egy DDR1-es foglalatú alaplapban DDR2-es ram? Valami így nem koser!
ram : 1gb ddr2
grafo : Asus EN7300GS ddr2 256
alaplap : K8V - VM ULTRA socket 754
ezen a gépen akadás nélkül menne a Crysis ? persze minimumon
kb. 2 perc mulva mer nem akartam duplán irni 😆 :
má töltöm is pár nap mulva tolni fogom 😜
de ha van ps 3-ad akkor killzone 2😆
Valami olyasmire gondoltam csak nincs PS3-mam😃