Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A haveromnak kellene egypár játék bármilyen jöhet csak jó legyen, 😆 ilyen gépe van neki:
AMD Attlon XP 1700+ SocketA processzor
256MB DDR SDRAM memória
Nvidia GeForce4 MX460 64Mb
MSIKT4V-L alaplap
Maxtor 40GB winchester
U.I.
Tudom hogy nem nagy szám de segítsetek PLS. 😢
A haveromnak kellene egypár játék bármilyen jöhet csak jó legyen, 😆 ilyen gépe van neki:
256MB DDR SDRAM memória
MSIKT4V-L alaplap
Maxtor 40GB winchester
U.I.
256MB DDR SDRAM memória
MSIKT4V-L alaplap
Maxtor 40GB winchester
U.I.
(összes gta,,Prototype,cod1,cod2,cod4,cod5,assasin's creed,godfather 1-2,az összes fifa,összes pes,minden age of empire,rome-medieval 1-2 total war,lost Planet,airbone,bf2,összes UT,far cry 1-2,fear 2,half life 2,Grid,összes nfs amit ki adtak😃,Crysis warhead)
ezeket már mind végig toltam,
a gears of war,ridick athena,devil marcry,sima crysis,Sm3web..,
ezekre pályázom de nem találtam normális torrentet sehol ha valaki tudna küldeni írjon privit plz thx😀
😊valami jo strategiat mondjatok nekem nem jut eszembe semi
World in Conflict
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
Comman & Conquer red alert 2, C & C Tiberium Wars, Diablo 2-3!
Ja mer neked már megvan a diablo 3?😲😆
Intel Celeron 2,4GhZ
nVidia GeForce 7300 GT 256mb DDR2 asszem
1 Gb DDR2es Ram
mien game menne ami jo..mert neki ment a cod 4 jol single playerbe egy kicsit szaggatott 1280x1024es felbontasban de multiba nem szaggatottt be semmit es hogy a cod5-t erdemes lenne e megprobalni meg hasonlo gepigenyu gamek is erdeklik thx elore is
Van esetleg valami más?
nekem agy jó garafikával rendelkező játék kellene (ne legyen stratégiai és legyen benne varázslat)
Harry potter és a félvér herceg 😆